Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2043 . 2044 . 2045 . 2046 . 2047 . 2048 . 2049 . 2050 . 2051 . 2052 . 2053 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
vlk
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2012 21:06
- Nahlásit

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2012 22:41
- Nahlásit

Vokamžitě se přihlašte kdo je zodpovědněj za ten sních tady?????? Dneska jsme se brodili do pasu jak je to nafoukaný...to byla asi poslední venčící procházka směrem pole louky les vodtedka už zase jen mezi baráky a ploty mám z toho nervy už ted sníh přibejvá, zas bude běhat bezprizorních čoklů po vsi asi se pudu voběsit ach jo...

a plyšáci jsou ftipný místo aby mě závějema razili cestu tak jeden lítá ze strany na stranu takže v jeho šlápotách se jít nedá bo bych šla jak vopilec a druhá madam si kráčí hezky v závěsu za mnou prohrnutou cestou potřebuju psa typ buldozéééér!!

Janiii
nechceš telefon na mýho bráchu? sádrokartony dělával - jako že se tím i živil, tak by třeba poradil, jak na to
je díky si hodný čék ale kupodivu vrstva byla poslední i číf s vým kritickým okem nakonec uznal že už dobrý ale kdybych vám vyprávěla kolikrát jsme přidělávali jedno světlo do toho sádroše než číf uznal že je to dobrý kam se hrabe počet mejch vrstef primalexu

kachna_
Chtěla mít zářivě bílou (ve sklepě!!!),
maminka je ftipálek ovšem zářivě bílou to je teda kabrňák

PetraK
mám namazaný
prasátka
hvjéézdičky
rybičky
stromečky
kolečka
měsíčky
hříbečky
stromečky
srdíčka
............. začíná tu bejt těsno

stačí říct..přijedem a bude prázdno

brut
jsme si s Vilémem udělali "výlet" pro jednu roční australandu, kterou jsme jeli zachránit a odvést do nového domova...celkem 800 km.
týjo hustý??? to jste jeli až na slovač néé???
a jinak jsou lidi nezodpovědný hovada to je fakt...

kachna_
co tam dát místo nich - určitě tam bude ořech a oskeruše, ještě přemýšlím nad nějakou jedlou keřovitou rostlinou - moruší, jeřabinou, druhym muchovníkem a nevim.

co kanadský borůvek? jsou mňamky mňamky

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2012 23:46
- Nahlásit

paní Bruuutíková má emila !

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2012 08:43
- Nahlásit

RÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN

tak jsem tu zpět přátelé, a posílám topiče, dneska toho bude myslím zapotřebí.

Řikejte mi Stojan. Stojan Jakotyč páč jsem včera dělala sestře své oporu, dobře že jsem šla. Taky jsem viděla po sto letech sestřenici svou. Zajímavý úkaz - když jsem byla malá, bylo pro mě vysokou a hubenou holkou. Dneska vypadá stejně jako já, rozhodně teda není vysoká . Ale furt stejně milá, ovšem céru její, kterou si pamatuju coby dvouletou, jsem nějak úplně zazdila........ to mi došlo, že je to ona až doma - asi u mě nešetřili rodiče na vedení .
Pořídila jsem další dva malýdárečky a udělala si skvělou prochajdu do polí, tak pěkný koledy zající ešče neslyšeli . Ovšem vypustili mi piknikovej rybnik takže si tam letos Hošikus teda nezabruslí. Aaaa uuuž mám fšécko cukroví úplně hotový, ozdobený, finito.

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2012 08:50
- Nahlásit

Fajka

vodtedka už zase jen mezi baráky a ploty mám z toho nervy už ted

hele, já doufám, že už si dají všichni pozor. Pokud ne, tak paralyzér a okamžitě policajty. Volat hned na místo.

kachna_

pokácet ořechy. Toho jednoho mi bude líto, protože je krásnej, j

ach jo taky jsme takhle museli pokácet jeden velkej díratej strom. teď bojujeme o jednu starou třešeň. nerada kácím stromy, je mi to líto. natož pěkný stromy. Z toho díratýho stromu jsem si nechala vysokej pařez - tak do půli hrudního košiku mýho, díru jsem částečně zakryla květníkem a vzniklo tak pěkný místo pro hnízdění. Sýkorky si to na celý roky zabraly. Jen jednou je vystrnadil krutihlav - vzácný to pták.

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2012 08:51
- Nahlásit

brut

. fakt bych ty lidi zpřerážela vejpů

to jsou šmejdi šmejdský hnusný. Kachna má pravdu - soudce pejskaře by to chtělo, nebral by psa jako věc, ale jako živýho tvora.

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2012 13:13
- Nahlásit

Rumštajn, nestíhám probíhám ...

PetraK
že už si dají všichni pozor. Pokud ne, tak paralyzér a okamžitě policajty. Volat hned na místo.

nic jinýho nezbyde

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2012 13:15
- Nahlásit

Fajka

ještě mě napadá - nosit s sebou hůlku - takovou tu lehkou, nic to neváží, ale jak by se k vám řítil čokl, stoupnout před psy, řvát jak tur a jít do něj tou hůlkou, natvrdo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2012 13:16
- Nahlásit

venku je krásně, moc krásně, mrzne až mě praští, sněhu teda pomálu (fšecko si to vzala Fajfka) a já se těším, jak vyrazím ven. juchééé víkend je tuuuu.

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2012 13:17
- Nahlásit

PetraK
ještě mě napadá - nosit s sebou hůlku - takovou tu lehkou, nic to neváží, ale jak by se k vám řítil čokl, stoupnout před psy, řvát jak tur a jít do něj tou hůlkou, natvrdo
no jo dyž pujdu s jedním tak by to asi šlo, se dvěma už to je horší...
nejhorší na tom je že bych tu hůlku či paralyzer narvala rači do jejich páníčků bo vím že psiska jsou ty poslední kdo za to můžou (

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2012 13:31
- Nahlásit

Fajka

no jo psy musíš narvat za sebe, ty musíš bejt v předu, udělat to ještě než se protivník k tobě nařítí.

i do jejich páníčků bo vím že psiska jsou ty poslední kdo za to můžou (

to se halt ale nedá nic dělat, protože prostě by to nakonec odnesli tvoji psi

Hyena
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2012 15:19
- Nahlásit

Fajka
bo vím že psiska jsou ty poslední kdo za to můžou (
Takhle to neber-mysli na své psy- ty za to nemůžou ještě víc.... je to těžký rozhodování, ale postav se vedle sebe svoje psy a cizí psy nezodpovědného člověka,který věci řešit nechce. Pak vol.....

Vero
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2012 15:54
- Nahlásit

rumštajn

Fajka
potřebuju psa typ buldozéééér!!

nedám

nebyly by praktičtější sněžnice?

S tím paralyzérem - máte s tím někdo nějakou, třá zprostředkovanou zkušenost?

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2012 17:33
- Nahlásit

Nazdar breberky, sem nejako nestihala a ted vyvalene koukam, ze je patek. Tak vsem haaaskej vikend vinsuju!
kachnoo
Diky tomu pracovnimu frmolu sem samoze zcela z hlavy vypustila, ze mam jit na postu, v pondeli napravim!
Vero
Co kocicak, uz je zcela fit? Sem nahlidla ke spicum a Simon´s Cat miluju. .
PetraK
Mrzne jak svin, rano sem lomcovala s dverma u auta, malem primrzly. A zase sem je zapomela nastrikat.
Brut
chudak fenule, snad se bude mit ted uz jen a jen dobre!!

Vero
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2012 17:54
- Nahlásit

Fifi
Co kocicak, uz je zcela fit
vypadá že jo, každopádně je žravej, hrozně působí šťastně, přestává bejt protivnej na skorokotě...

Simon´s Cat
... to je ovšem zcela v duchu Buldozérově

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2012 18:15 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Vero

Prosím tě, jakej používáš kočkolit? Známá paní se ujala kocourka a je to její první... .

A eště dotaz, když prodávaj kočkolit třeba 40l, kolik asi váží v kg, nevíš?

Nabídla jsem jí, že až budu objednávat pro buchtičky, objednala bych i to, co potřebuje pro kocoura, ale sama nemám zkušenost, tak se pídím...

Vero
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2012 18:28
- Nahlásit

jakej používáš kočkolit
přiznám se, že jakej mužíkovi vždycky přijde nejlevněji po ruku, s tím ale, že to musí být hrudkující stelivo. (jako začátečnice jsem pořídila lukcucní stelivo pro kočky a jiná zvířata dřevnaté a myslela, že kočku neumím naučit na záchod)

dobré je třeba toto
http://www.shop-elfi.cz/d-kremicity-granulat-borca t-standart-5-l

a jinak opravdu moc fajn je toto
http://www.mall.cz/steliva/catsan-stelivo-pro-kock y-5-3-kg
pokud si to ale paní chce a může dovolovat - je to dražší, ale skutečně i výrazně lepší. a levnější svoji funkci taky plní náležitě.

třeba 40l, kolik asi váží v kg,
tak to fakt netuším, ejště jsem nepotkala prodej steliva na litry

Vero
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2012 19:25
- Nahlásit

a, jestli paní nemá zkušenost, astý omyl je představa, že kočka potřebuje mlíko. není to tak,kočka musí mít přístup k vodě, mlíko špatně tráví, hodně koček z něj má průjem. (moji mňouři ho milují nade vše a neprůjmují, tak dávám - ale v množství asi jak sobě čokoládu nebo zákusek).
jestli je to kotě po odstavení, tak už mlíko taky nemusí, případně se prodává speciální mlíko pro kočky pro ty účely.

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2012 19:42
- Nahlásit

Fíííha, je tam skutečně chladněji měla jsem na sobě několikeromnohovrstef, což se ukázalo býti problémem, když člověk potřebuje jít do křovíčka v poli. Přála jsem si být chlapeček a vystrčit do světa jen kousilínek svého těla a navíc u toho nemuset provozovat slupkování Ale užili jsme si to, při zpáteční cestě jsme potkali Ajšadlo. Byla ve roláku , kapek mě to zaskočilo, Hošíčka ne, tomu to bylo fučik, že je vedle ní jak naháč , no zatím garderóbu neplánujem, snad bez toho nějakej čas ještě vydržíme. Zato si pak dal do nosu teploučkej vývar a tetkon tu chrápe jak špalek s nohama do vzduchu

Fifi

a Simon´s Cat miluju.

žiš to je bomba!!! Dokonale vystižený, ty pohyby, reakce , skvělý

. A zase sem je zapomela nastrikat

ešivá voni ti nezamrzly mozgový spojení?

Vero
vypadá že jo, každopádně je žravej, hrozně působí šťastně, přestává bejt protivnej na skorokotě...

Yooodleyyydýýý , tak ať se snaží pan rekonvalescent

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2012 19:49
- Nahlásit

PetraK
Fíííha, je tam skutečně chladněji
JE! Snih krupe jak pudink v sacku, mrzne fest!
Dokonale vystižený, ty pohyby, reakce , skvělý
A este to mnouk do toho zakomponovany..
ešivá voni ti nezamrzly mozgový spojení?
Spis mam spojeni pretazeny, cela sem pretazena, nedospala, vsak se do auta nejak dostanu.
Vero
hrozně působí šťastně, přestává bejt protivnej na skorokotě...
Slavaa. Vono taky kdo by byl prijemnej na okoli, kdyz mu lezi v zaludku had.

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2012 19:57
- Nahlásit

Fifi
Snih krupe jak pudink v sacku

přeeesně vystiženo. Jen teda sněha tu nemáme - to pocukrování neberu.

A este to mnouk do toho zakomponovany..
jo. fakt boží

cela sem pretazena, nedospala,
máš šanci to dospat o víkundu?

vsak se do auta nejak dostanu

jistě, případně ti půjčim botky, abys mohla vykopnout okénko . Velikost 37 bude dobrá?

had

"furt čerf, furt čerf"................ "proč řveš?" ...... "Když já tomu nerozumiiiim"........ "A no tak had, no!. " víš odkud to je??

jo a prosim Tě vo hadech prej letos nemáme vůbec mluvit . Ale tak to vydržme, je to už jen pár dní

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2012 20:11
- Nahlásit

PetraK
Velikost 37 bude dobrá?
38 bych si prosila. Ale teda vykopavat se nic nebude!!!
"furt čerf, furt čerf"................ "proč řveš?" ...... "Když já tomu nerozumiiiim"........ "A no tak had, no!. "
Ja uz nevim nic, ze by Andel pane?
A jinak jo, dospim se, halelujah.
jo a prosim Tě vo hadech prej letos nemáme vůbec mluvit .
Rikal kdo?

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2012 20:23
- Nahlásit

Fifi
38 bych

bude se řezat. Brůůůůtkooooooooooooooo!
Ale teda vykopavat se nic nebude!!!

no, jak myslíš

ze by Andel pane?

skoro vedle. Na samotě u lesa.

dospim

užij si to, taky se těším, jak si pospím.

Rikal kdo?

znáš nějakou Vero?

Piju moc vynikající pivo. Zimního rrrrrááádlera - višeň s čekuládou. ale to mě velice překvapilo. To je nad obyčej dobré.

Vero
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2012 20:42
- Nahlásit

Fifi
Vono taky kdo by byl prijemnej na okoli, kdyz mu lezi v zaludku had.
No, náš zrzeček byl nepříjemnej akorát na skorokotě. Na nás lidi příjemnej byl, nechal se mazlit. Zpětně to nedokážu pochopit, bejt jím, tak nás posekám.
Teď je drsnější, fackuje mě ohledně krmení

PetraK
Piju moc vynikající pivo.
jéééé já cu taký. a nebudeš flekatá?

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2012 21:08
- Nahlásit

Vero

já cu taký.

je fakt moc vynikající
doporučuju. neboli doporučuje 9 z 10 Koláčů

a nebudeš flekatá?

já sem zvyknuté

Vero
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2012 21:43
- Nahlásit

PetraK
neboli doporučuje 9 z 10 Koláčů
10. je to flekaté, žejo

Člen
# Zasláno: 8 Pro 2012 09:26 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Hoj ženy, krásné mrazivé jitro přeji

omlouvám se, ale jdu se vyblejt na téma "Já a technika"...

Je to asi 10 dní, kdy jsem si po dlouhé době zašla na panáka. Vyvinul se z toho velmi příjemný studijní večer "Havana x Bacardi, najdi 10 rozdílů..."

Když jsem v dobré náladě dorazila domů, rozsvítila jsem, sedla k poči... a tma, pak zas chvilku světlo... a tma..., chvilku světlo, mrtvej počítač... a tma... a chladnoucí akumulačky... zima a kocovina... Chladný ráno bez kafe a představa hromady věcí, který musím řešit a nelze je zakopat pod koberec...

Pan elektrikář naštěstí spravil závady v elektroinstalaci, odstranil mrtvýho slepýše z vypínače (fakt byl pod deklem stočenej mrtvej slepýš s upadlou hlavou) a já si mohla uvařit kafe a zatopit.
Kamarád mi půjčil macbooka, pro kterýho jsem si jela do Prahy. V Alze jsem si koupila udělátko na připojení starýho harddisku přes USB a jela domů.
Doma jsem zjistila, že mi schází kabel, který připojí macbook k velkýmu monitoru. Další den jsem teda opět jela do Prahy pro kabel... Druhý pokus byl úspěšný.
Bývalá šéfová mi za dobrý prachy odprodala slušnýho maca i s monitorem, kdyby náhodou.... Takže tohle taky klaplo... Akorát, že nemůžu najít instalačky, ale to se spraví, je čas, jsem si myslela...

Pak přijel valašskej bratránek s Ferdou, dělali jsme díry do zdi, chlastali a občas jsme měli chuť dát si pěstí, protože jsme oba zatížení rodovou dispozicí "bordelář s pedantskými sklony a pohodovej tolerantní neurotik, kterej musí mít vždycky pravdu..."

Dneska v noci jsem nutně potřebovala něco ze záloh na dvd, ale půjčený macbook vyflus každý médium, který jsem do něj strčila. A instalačky k druhýmu poči někde...
Tož jsem si vyhrnula rukávy a šla se hrabat do vnitřností starýho mrtvýho maca a vyjmula jsem vypalovačku.
Tu jsem pokusně udělátkem od harddisku přiheftla přes usb k macbooku a voaláááá - fungovalo to!

Ženy, připadala jsem si jako MacGyver pitvající mimozemšťana, ale vono to vyšlo... .

Hough

A z jiného soudku.
Včera večer jsem malinko přistříhla Žofku, jen aby vypadala trošku jako foxlík...

Před chvilkou chtěla ven. Vrátila se z prahu se slzou v oku, chvěla se, hrbila a plakala tenkým hláskem...

(Docela jsem se lekla, jenže Žofi je velmi kreativní a když přijel Ferda, chvěla se, plakala tenkým hláskem a pro změnu nosila pravou přední pacičku..., ovšem jen do té doby, než bratránek vytáhl proviant, co přibalila teta...
Po svačince Ferdu dvakrát štípla do zadku a když se jen zabručením ohradil, začala ječet a žalovat, že je na ní hnusnej... )

...Tak jsem jí teda oblíkla bundičku, Žofka se přestala chvět, hrbit a plakat, a vesele řádí na zahradě...
Že bych někde udělala chybu...?

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2012 11:07
- Nahlásit

Fifi
vůbec nevadí, nelam si s tím hlavu.
vono to vyšlo...
fííííha, dobrý
rodovou dispozic
mám podobnýho nejlepšího kamaráda, není to úplně špatná kombinace, ale někdy bych ho zabila

Jsem úplně uchozená, už chápu, proč pojem "sportovní chovatelství. 26000 králíků - nebe existuje
Zpátky chtěl pan řidič asi ušetřit (nechápu proč, zájezd fakt levnej nebyl a měl plně obsazeno) a z Ústí do Lovosic jsme jeli nejkratší cestou po nějaký okresce, při tomhle počasí fakt super. Dokonce jsme jeli přes Stehno (doma jsem zjistila, že to je Stebno ).
Jdu stáhnout fotky

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2012 11:16
- Nahlásit

joooo a mám do ma novýho Herr králíka

Člen
# Zasláno: 8 Pro 2012 11:24 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

kachna_
ale někdy bych ho zabila

Věřím... ... a vidět se v druhým jako v zrcadle a mít chuť ho zabít..., toť bič božíííí...

26000 králíků - nebe existuje

... a sakra... ... sem si to teda představovala trochu jinak, ale tak, mohlo by bejt hůř...

<< 1 ... 2043 . 2044 . 2045 . 2046 . 2047 . 2048 . 2049 . 2050 . 2051 . 2052 . 2053 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání