Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2043 . 2044 . 2045 . 2046 . 2047 . 2048 . 2049 . 2050 . 2051 . 2052 . 2053 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Vero
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2012 19:19 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

Fifi
a ne doufat v zazrak. A snad vis, jak to myslim
jo, vim ... právě já jsem byla na to připravená, že na vyšetření valíme, ale v podstatě mi to naše vetka (a dosud jsem měla všechny důvody jí věřit) rozmluvila... že lepší počkat- ne že by přišel zázrak, ale jako že to takhle i bývá... vzhledem k ostatním okolnostem, jak se jí jeví, že normálně kadí i proces trávení probíhá... a s tím, že jako to "pozdě" v našem případě nemá moc s čím nastat.
Samozřejmě dneska jsem znejistěla s tím druhým blitím. I s tím, co píšeš.
Ach jo.
Byla jsem připravená dát čas tomu v situaci, kdy by blil obden, dnes zas je to jinak.

Edit- no a navíc kdyby šlo o ten igeliták, tak to vyšetření by nemělo šanci ho uvidět. takže jedině rozřezat kočku a hledat- což v případě, kdy zacpanej není a funguje,... se nám fakt nezdá.

ach jo. nevím.

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2012 19:26
- Nahlásit

kachna_
tak jen pripominam pak tu adresu v emil poslat

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2012 19:30
- Nahlásit

Vero
Chjo, esli vetce veris, tak tomu teda dej este cas.. Ja mela strachy xkrat, kdyz cuzy pozraly "nepozivatelny" veci - Dorota jelenici do auta, Kremyl vysocinu salam aj s alobalem atd.. ale proste behem dvou dni to bylo v bobkach vylouceny, ani neblily - ale to jsou psice.
Toz at je kocurovi lip, nebo se zkus optat mailem MVDr. Stourace, esli ho nenapadne nejaky prirodni vec, jak kocura nastartovat smerem of bliti pryc a co by on poradil..

Vero
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2012 19:32
- Nahlásit

Fifi
mailem MVDr. Stourace,
jo vidíš! hned mu jdu napsat.

brut
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2012 20:45
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Jsem mrkef, naprosto vysátý upírama v bílém... včera odběry na alergu a dneska na gastru. Dočítat vás nebudu, páč jsem ráda, že vůbec koukám....

Nezlobte tu, baštěte hodně zelíčka atd.

Hyena
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2012 23:07
- Nahlásit

rumstaaajn
PetraK....to je o té osobní zodpovědnosti,kterou v dnešní době ´většina lidí straaašně nerado nese. Popravdě i u nás jsem k tomu musela některé venčitele donutit tím, že jsem se tedy o svého psa postarala sama- ovšem jinak, než by oni čekali

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2012 10:16 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

[b]
RÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!![/b]!

baf!

tak jsme fčera pékly s mámou. A moc pěkně jsme to upekly. Těsto se nám netulilo k plechu, ani se nelámalo ani nic . A ešče sem si za dozoru máteřé mé milé střihla výrobu těsta na dnešek. Dostala jsem pochvalu před nenastoupenou jednotkou (páč jak Brtnikoj, tak Ešusoj byly mé úspěchy fučik :mad, jak pěkné těsto jsem to umatlala. Já to ešče dokáážůůůů!

a venku je megahnusně.

Vero

jak kosour? už líp?

a nechápu, co se na tom komu nelíbí... přiznat si tu nezvládnutost?

no to je u lidí, kterým ten pes patří, ale proč to takhle odstrkuje výcvikář, to mi přijde divný.

Hyena
to je o té osobní zodpovědnosti,kterou v dnešní době ´většina lidí straaašně nerado nese.

jo, to je bohužel jev dnešní doby tak nějak obecně.

brut
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2012 11:35
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Jsem už jen polomrkef .... včera jsem poklimbala a pak prospala přes půl dne... Dneska při pohledu z okna, málem zase zalezla do pelíšku, ale plesnifcííí potřebovali vyvenčit. Je tam ovšem mega hnusně, protože nejen prší, ale ještě je zima. Dokonce i Brut pochopil, že v tomhle počasí nebudu nikde cárat a poslušně šel domů.... musím ho pochválit

Jen doufám, že se neudělá ledofka, páč pak budu zavřená doma a nevystrčím z baráku ani vlásek... pro jistotu.

Jinak pokládání podlahy se blíží do finále... z ohromný hromady palubek tu zbývá 7 kusů. Tak se těším, že brzy zmizí i ty. Sice bude samozřejmě ještě hrozná spousta práce, ale už to nebudu mít v kuchyni a obýváku jak překážkovou dráhu :-D Bude menší pravděpodobnost, že si natluču rypáček.... navíc Sviníííí si nebude o nic chtít brousit drápky a plesnifcíííí na palubkách poskakovat nebo se o ně drbat.

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2012 12:06
- Nahlásit

brut

Jinak pokládání podlahy se blíží do finále

hurará

si včera večír volala viď? to už jsem nebyla na přijmu

teď mám frmol, líp bude až odpoledne

brut
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2012 12:29
- Nahlásit

PetraK
hurará
mno, sice hurá, ale pak nás čeká broušení, lakování, malování, pokládání zakončení atd. Takže vyhlídka je hlavně na to, že zmizí palubky z kuchyně a obýváku na nic jiného... zatím

si včera večír volala viď? to už jsem nebyla na přijmu
to jsem pochopila, když jsi mi telefon nebrala :-D :-D :-D :-D Ale pro změnu máš sovičku, tak až budeš mít čas, tak se jukni, prosíííííím... to by mohlo jít spíš než ten telefon

teď mám frmol, líp bude až odpoledne
šak nikam neutíkám, neboj

Mathea
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2012 13:02
- Nahlásit

Zdarek,
jen me tak napadlo - v nedeli si jedu pro novej fotak, takze budu prodavat svoji olitanou 350D
http://www.megapixel.cz/canon-eos-350d-18-55-mm-po uzdro
http://www.dpreview.com/reviews/canoneos350d

Kdyby nahodou nekdo chtel, cena max do 2000, ma uz fakt nafoceno, ale baterka drzi, zaverka taky (je otazkou, kolik jeste nafoti, vymena v autorizovanem servise AWH je za 3400-4000, da se sehnat o neco levneji). Telo je jinak ohmatany, nicmene plne funkcni. Dodam nejakou pametovku a zbytek prislusenstvi. S fotakem nenabizim zadnej objektiv. Tak kdyby nekdo, dejte vedet

PetraK
Mohla bych se pro ty utulkovy veci stavit nejak v sobotu v podvecer? jestli nebudes mit cas, tak to naplanuju jinak

brut
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2012 13:51
- Nahlásit

Janiíííí

AKUTNÍ !!!
BSP 3,5 roku s PP. Pyrenejský mastin,věk 9 měsíců s PP. Majitel jim zemřel a pozůstalí je nemají kam dát. Zájemci volejte Eva 777 145 984. Předkontroly u zájemců, musíme vědět do jakých podmínek pejsci jdou.

gabifi
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2012 15:29 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

Fifi

čtu vás až teď: na agi se považuje košík, vodítko a někdy i obojek za nebezpečnou věc, rychlý pes se ti může na tom oběsit. Pokud je pes rychlej a zatraceně dobrej, le lepší uklidit soupeře v době cvičení do kotců a odbourávání nežádoucího chování nechat na jiné příležitosti. Pokud je pomalej, je pohodlnější vodítko, ale nemůžeš na něm dělat všechno. Je to individuální, situaci by měl posoudit trenér.

brut
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2012 16:03
- Nahlásit

gabifi
na agi se považuje košík, vodítko a někdy i obojek za nebezpečnou věc
omlouvám se, že zareaguju .... pokud se ale pes učí ( což podle Shelticky tak je, když probíhají jen tunel a ještě ke všemu s vodítkem za sebou), tak by mu košík vadit neměl. Možná by to byl na chvíli způsob, jak psa směrovat jinam... Nicméně si z jejího popisu myslím, že ona chce suplovat výcvik a neví jak. Navíc odmítá vcelku rozumné rady ohledně kenely nebo klece. Netuším nakolik je to pro ní "výzva", ale určitě nedělá dobré jméno trenérům agi a z vlastní zkušenosti můžu říct, že tímto přístupem dokáže nejen znechutit majitele, ale i odradit psy...

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2012 16:05
- Nahlásit

Gripstaaaaaaajn,
vero
Tak jak kocur? Napsal neco Strourac?

brut
Ty radsi nevylejzej, jak nachumeli, at si zase neublizis.

gabifi
Vsak ja psala, ze agi nedelam. Nicmene se vyskytuju v mistech, kde behaji a hezky, proto si kosik apod neumim moc predstavit v tyhle aktivite.
Pokud je pes rychlej a zatraceně dobrej, le lepší uklidit soupeře v době cvičení do kotců a odbourávání nežádoucího chování nechat na jiné příležitosti.
Mi teda pak rekni, teoreticky, treba pri zavodu - pes s takovym upevnenym chovanim muze vzit kdykoliv caru - a ohrozit ostatni zavodniky. Nebo treba na zavody asi nepolezou, delaji si to mozna jen pro radost. Nevim, kazdopadne tedy co myslis tou "jinou prilezitosti"? Kdyz treba jindy je v pohode, a ma svy utoky spojeny jen a jen s treninkem (to teoretizuju, jen me zajima, jak bys tohle chovani - krom uklizeni ostatních psu - pri agi resila.).

brut
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2012 16:07
- Nahlásit

gabifi
ještě jsem zapomněla dodat, že díky podobnému přístupu místní trenérky mi Brut do dneška odmítá přeskakovat překážky a bez neustálého rozhlížení neproběhne tunel a ani nevleze na kladinu....
Takže můj předpoklad, že by mohl běhat, mi slečna totálně zničila....

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2012 16:08
- Nahlásit

gabifi

na agi se považuje košík, vodítko a někdy i obojek za nebezpečnou věc,

no jooo, ale. Když.... Není důležitější naučit psa, aby fungoval pořádně v tom prostředí v kterým má?? - tedy pro nějakou dobu raději obětuju rychlost a budu se psem fungovat na tom vodítku, abych ho měla pod kontrolou a až ho budu mít pod kontrolou můžu jít zase po tý rychlosti? To zní logicky ne? Však všechno i na agi se učí krůček po krůčku, když tohle přeskočí bude sice pes běhat jako střela třeba, ale bude to NEŘÍZENÁ střela, nebezpečná střela.

pší uklidit soupeře v době cvičení do kotců

kruciš ale to je podle mě jen obcházení problému, to není jeho vyřešení. To je jako když nebudu vrtat zub, ale dám si na to ibuprofen. Ten kaz taky neodstraním. Jen mě to přestane pro tu chvíli bolet, ale pak to vyrazí někde jinde, jinak a hůůůř. problémy se mají řešit a ne je obcházet. Jsem tedy já názoru. To mi na přístupu majitelky a trenérky prostě přijde divný.

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2012 16:09
- Nahlásit

brut

mi Brut do dneška odmítá přeskakovat překážky a bez neustálého rozhlížení neproběhne tunel a ani nevleze na kladin

no a přesně.

se ozvu jo?

Mathea

hale člobrdo , já tam budu mít synofce s přítulkou, takže, by to bylo jen o přehození těch věcí, jestli by to nevadilo? Což?

brut
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2012 16:10
- Nahlásit

Fifi
Ty radsi nevylejzej, jak nachumeli, at si zase neublizis.
neboj, už jsem hlásila, že jak nachumelí, tak jsem zalezlá jak krtek a ani nevenčím... Zatím tu prší, ale před chvílí mi volala jedna paní ohledně dotazu na čubinku australáka, která bydlí nedaleko a hlásila, že jim sněží...takže se mám na co těšit

Jak ti je s tou příšerou křipčičkovatou?

brut
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2012 16:10
- Nahlásit

PetraK
jj, jsem na příjmu

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2012 16:26
- Nahlásit

brut
Jak ti je s tou příšerou křipčičkovatou?
Vyrobila jsem zbran hromadnyho niceni. Cesnecku, ale ta pise, ze i z metru slzi oci.

a hlásila, že jim sněží...takže se mám na co těšit
Njn, zima je tu, vsak byl podzim dlouhej a prekrasnej. Prosinec za dvermi, snih k tomu patri.

Vero
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2012 17:31
- Nahlásit

Fifi
Tak jak kocur? Napsal neco Strourac?
zatím neodpověděl.
kocour teďka v klidu, dostal novej gastrogel... zatím zjišťuju, kam příští týden na ten kontrast, pokud nenastane větší zlepšení...

Vero
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2012 17:35
- Nahlásit

PetraK
kruciš ale to je podle mě jen obcházení problému, to není jeho vyřešení.

Někdo prostě na vyřešení rezignuje... Umím si ale představit, že třeba majitel chce se učit běhat agi, a zároveň řeší problém jindy, jinak, jinde, a nechce s agi začínat, až bude mít stoprocentně pořešeno... tak na agi jistí tou klecí...
Ale už si neumím představit, že bude někdo mít supr rychlýho agi psa, u kterýho se ale může stát, že opustí dráhu, aby šel někoho zmastit. To se mi fakt nezdá.

Mathea
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2012 17:40
- Nahlásit

PetraK
No co mi zbejva ne, tam jde o to, ze kdyz pojedu v so v podvecer, tak mi to ulehci zivot, pac pak nebudu muset vracet auto na parkovani, ale necham si ho pred barakem do nedele rana, kdy odjizdime.. Vejde se mi to na zadni sedacky a do kufru?

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2012 19:17
- Nahlásit

Vero
kocour teďka v klidu, dostal novej gastrogel... zatím zjišťuju, kam příští týden na ten kontrast, pokud nenastane větší zlepšení...
Ech, tak drzim palce, furt, pacientovi.
Mathea
Vejde se mi to na zadni sedacky a do kufru?
Co myslite, pane Lorenc, uvezu to?

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2012 19:30
- Nahlásit

PetraK
hele, zejtra to odpískáme, jela bych jenom kvůli tomu a při tom, co zítra hlásej je to zbytečný.
Ale Hyenooooooooooooooooooooooo, zítra ti hodim granule k mamče, takže si je můžeš buď 8-20 vyzvednout, nebo potom v úterý 8-9:30, další alternativní termíny bysme kdyžtak domluvili

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2012 19:31
- Nahlásit

Jo a http://www.youtube.com/watch?v=XSl-UJGVm9o

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2012 20:11
- Nahlásit

kachna_
Tu se ochladilo a zatim http://www.youtube.com/watch?v=2IyBkKfsZhE
Jinak mam pristroj sbalen a hned v po poslu.

gabifi
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2012 21:01
- Nahlásit

brut
podobné zkušenosti, akorát že u nás trenérka situaci řešit nechtěla proto, že ti vysírači byly její feny. Dopadlo to tak, že nakonec fena začala napadat a kousat lidi a košík dostala až poté, co vylítla z parkuru a zakousla se natvrdo do paní, kterou nikdy vy životě neviděla. Z cvičáku jsem odešla, bylo to peklo.

Fifi
PetraK
no, rychlý pes, kterého to baví, z cvičení neutíká. Ale když skončí a opadne adrenalin z běhání, může se porvat. To se pak dalo pořešit tak, že se nacvičoval i odchyt psa po doběhnutí. Před závody stačilo napsat pořadateli, že je pes ostrý a že potřebuje startovat mezi 2 fenami, aby se snížila pravděpodobnost, že se při střídání závodníků setká se psem. Fint bylo víc, některé závodníky odchytávalo po doběhu celé kynologické sdružení společně s celou famílii

Uklízení potenciálních soupeřů do kotců byla prevence pro ty potenciální soupeře, aby nebyli na cvičáku napadáni. Jinou příležitostí jsem myslela jiné cvičení, kde koš a vodítko nevadí.

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2012 21:58
- Nahlásit

Fifi
inak mam pristroj sbalen a hned v po poslu
jupí, budeme mít doma malou fotografku , dík moc
PetraK
už vim, proč tu sedim u počítače a dumám, co ti to vlastně chci. Vymyslela jsem si hezkej povel, mohl by se ti líbit. Pochodování - začínáme z povelu kuk a potom ukazuju, že má zvednout střídavě levou a pravou packu. Vypadá to moc hezky. Doufám, že to neznáš, to by mi přišlo líto

<< 1 ... 2043 . 2044 . 2045 . 2046 . 2047 . 2048 . 2049 . 2050 . 2051 . 2052 . 2053 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání