Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2043 . 2044 . 2045 . 2046 . 2047 . 2048 . 2049 . 2050 . 2051 . 2052 . 2053 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Vero
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2012 11:39
- Nahlásit

Fajka
proto píšu průměrně neschopný natěrač
tak pak je potřeba průměrně moc vrstef

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2012 11:48
- Nahlásit

Fajka.

ale dneska prostě chodí Mikuláš! JInáč by to bylo možný brát jako dizkriminaci

no tak já nevim. esli to Brůtikovci nebude líto, žes ho degradovala z Jéžiška na pouhopouhýho Mikuláše.

máš repláj

du tam

vyřízeno

zupr, bude ráda.

d ani vědět nechtěla.

já lhát neumim

Presidentská již zase fungíruje !

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!! DAS IST MEGAZUPR!

Vero

On už je prsinec, jo

Skoro byl

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2012 12:17
- Nahlásit

PetraK
degradovala z Jéžiška na pouhopouhýho Mikuláše
tsss at je rát že se za tři tejdny může ase apgrejdovat

já lhát neumim
jo jo..už toudle větou lžeš

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!! DAS IST MEGAZUPR!
jj chytáme se tam

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2012 12:25
- Nahlásit

Fajka
právě sem dokončíla vrstvu číslo 5 + penetrace a přemejšlím essi se mám připravovat psychícky na další a nebo se jít rovnou voběsit
jsi mi připoměla jak babička kdysi natřela zeď za kamnama na zeleno. Prosvítalo to asi deset let a tomu místu se pak říkalo "erichova mučírna"

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2012 12:32
- Nahlásit

kachna_

erichova mučírna"

holky tě pustily k počitadlu?

Fajka

už toudle větou lžeš

tak to poďoor, na tomdle si dávám záležet.

e rát že se za tři tejdny může ase apgrejdova
jooo , dobrý, tak já mu to přetlumočím

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2012 13:02
- Nahlásit

PetraK
čus našla jsem na FB,tak kdybys někdo něco zaslechla..

Zdravím vás všechny a zároveň vás chci všechny moc poprosit zdali jste někdo neviděl Mého pejska Rastyho . V Kuníně dne 2.12. 2012 okolo 6 hodiny rána byl viděn...naposled před jeho snad neplánovaným utěkem... Hledali jsme Rastyho včera celý
den
ale marně.. Z poslední naděje kterou sem měla že se Rasty vrátí sešlo .. A tak vás chci touhle stránkou poprosit o jakékoli informace o něm. Moc vás prosím mám ho neskutečně moc ráda a už mi moc chybí a chci aby jsme byly zase spolu.. Budu ráda i za každé sdílení ..Ať se zpráva roznese..Pro ty kteří pejska neznají je to Maďarský ohař má teprve dva roky tak je docela živý,ale nekouše a je očkován. Je přátelský takže nevylučuji ani to že by mohl byt teď u někoho doma.. A doufám že když zjistí čí pejsek je že ho majiteli vrátí ,nikomu sním neuděla větší radost než právě nám.Takže vás chci poprosit aby jste koukali okolo sebe jestli někde nepoletuje. Předem za vše děkuji ...Kdyžtak číslo mého telefonu 721 436 595 ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2012 13:17
- Nahlásit

davidkova renata

dík, kdyby se ke mně něco doneslo, přehodím to tam.

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2012 13:41
- Nahlásit

kachna_
mi připoměla jak babička kdysi natřela zeď za kamnama na zeleno. Prosvítalo to asi deset let a tomu místu se pak říkalo "erichova mučírna"

si mě zase připoměla ty jak naši natřeli schody do sklepa na zeleno .... no byla to tak příšerná, hnusná a urputná barva co nešla dolu že nezbylo než schody obložit dlažbou bo nešla dolu...

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2012 13:44 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
jooo , dobrý, tak já mu to přetlumočím
do ramštajniny???

tak to poďoor, na tomdle si dávám záležet
já nemyslím lež jako lež věž...ale třá někdy taková milosrdná se někdy musí že jo.... jako třeba když někdy babička uvařila nebo upekla něco co se jí nepovidlo a dostaneč otázku : tak cooooo???!! chutnalooo????!!

NO a řekni že néééé dyž víš, že se s tím chudák lopotila celý vodpoludne že jo ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2012 13:51
- Nahlásit

Fajka
NO a řekni že néééé dyž víš, že se s tím chudák lopotila celý vodpoludne že jo

jo tak. no tak to máš pochopitelně pravdu

do ramštajniny?

nene, kdepak, řeknu mu to slovo od slova, jak si to řikala.

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2012 13:55
- Nahlásit

PetraK
jo tak. no tak to máš pochopitelně pravdu
no sem nechtěla abys uznala že pravdu mám, jen prostě že i čék pravdomluvnej se v dobré víře k menší nepravdě přikloní

nene, kdepak, řeknu mu to slovo od slova, jak si to řikala
jo jooo řekni, fšak může být rád že si polepší

A abych nezapoměla JELITU jsou dneska dva !
Oslava bé dneska společná, dostanout něco brého na žup a tu špešl deku co odsává vlhkost ... jen jim jí musím stříhnout dle velikosti

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2012 14:03
- Nahlásit

Fajka

no sem nechtěla abys uznala že pravdu mám, jen prostě že i čék pravdomluvnej se v dobré víře k menší nepravdě přikloní

no bať - jak řikám, máš prostě pravdu, páč je lež a lež.

polepší
no to nevim esli bude rád, že byl jéžišek, pak Mikuláš, pak zas jéžišek... trochu schíza

JELITU jsou dneska dva !

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2012 14:04
- Nahlásit

Fajka

a tu špešl deku co odsává vlhkost

wo co go? jaká spešl deka?

taky chci vědět. prosím.

vlk
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2012 14:22 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit

Fajka
A abych nezapoměla JELITU jsou dneska dva !
...tak Jelitu stejně jako Fajuši posíláme velikou gratulaci a potřesení pacénkou....

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2012 15:17
- Nahlásit

PetraK
vlk

...tak Jelitu stejně jako Fajuši posíláme velikou gratulaci a potřesení pacénkou
jelítko dííkuje, je celej radostnej z toho sněhu, ted jsme lítali na zahradě a chytnul ho amok rozeběhl se proti mě a najednou koukám a ležíme vobá dvá

PetraK
go? jaká spešl deka?

taky chci vědět. prosím.

http://www.psicentrum.cz/store/goods-5981-21-drybe d-deka-100x150cm--akcni-cena.html
tudlecta

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2012 16:00 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

dík za odkaz, zrovna dumám nad novým pelíškem. tohle by nebylo marný, ale to by nesměl být ešátor hrabal obecný možná na chalupu.

edit - sem fakt naštvatá - nejdřív se na r+ stránky nedalo pořádně dostat a tetkon je to už ausverkauft

Vero
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2012 16:34
- Nahlásit

Fajka
gratulejšn

doufám, že od rána furt nekladeš vrstvy

Janiii
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2012 19:32
- Nahlásit

Fajka
všeeeecko nejlepčí Jelitu - to zaprvé
a nechceš telefon na mýho bráchu? sádrokartony dělával - jako že se tím i živil, tak by třeba poradil, jak na to

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2012 21:26 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

mám namazaný
prasátka
hvjéézdičky
rybičky
stromečky
kolečka
měsíčky
hříbečky
stromečky
srdíčka
............. začíná tu bejt těsno

edit - a já budu za chvíli namazaná asi taky, páč.... když ty habáni tak dobře chutnaj

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2012 21:55
- Nahlásit

Fajka
gratuluju Jelitu ke druhejm narozeninám
si mě zase připoměla ty jak naši natřeli schody do sklepa na zeleno
Mamča takhle krátce před povodní natřela sklep na šmolkově modrou. Chtěla mít zářivě bílou (ve sklepě!!!), tak tam kápla pár kapek modrý

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2012 08:09
- Nahlásit

Rumštááájn
zítra zítra zítra vypukne ta největší kultůrní akce chovatelská - evropská výstava drobného zvířectva - králíků, drůbeže a holubů.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2012 08:28
- Nahlásit

RÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN

SNÍÍÍÍÍÍÍÍH asi deset vloček!! a milimetr na zemi

Dnes nebudu. Jdu se pohřbovat a pak využiji vzniklého času a vyrazím ven a poleju cukroví a budu dělat vánoce - tak tu nezlobte.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2012 08:29 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

kachna_
největší kultůrní akce chovatelská
tož si to řádně užij paní velkochovatelko, velkoposuzavatelko, slunce fšech sluncí (další titul už mě nenapadá )

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2012 10:00
- Nahlásit

PetraK
tož si to řádně užij paní velkochovatelko
díky dítky díky, ale já nechci bejt velkochovatelka, spíš malochovatelka, kdyby tě to neobtěžovalo. Slunce všech sluncí samo beru, ale nevím, jestli z toho neplynou nějaký povinnostě, ješstli po mě třeba Davídkojc nebude požadovat léto
Už jsem sehnala i místo v autobuse z Klecan. Jsem si myslela, že pojedu vlakem a když je to tam 255 km, že to bude stát tak litr, ale k mému překvapení by to vyšlo skoro na 2500.

brut
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2012 12:03
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Včera jsme si s Vilémem udělali "výlet" pro jednu roční australandu, kterou jsme jeli zachránit a odvést do nového domova...celkem 800 km. Vyjeli jsme okolo šesté a vrátili se v deset večer. Fenečka je o kus menší než Al, váží těžko 11kg a lezou z ní všechny kosti, měla zlomené žebro a má ho špatně srostlé, panikaří za všech neobvyklých situacích ... nástup do auta, stěrače, průjezd okolo náklaďáku atd. Má problém s chlapama a mnoho dalšího ... fakt bych ty lidi zpřerážela vejpůl

brut
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2012 12:13
- Nahlásit

Fajka
Jelitu posíláme dodatečně pusu na ňufááák, pořádný podrbání za ušiskama ... dáreček dostane,až ho uvidíme

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2012 12:44
- Nahlásit

brut
pro jednu roční australandu
to je smutný, ale hlavně že má nový domov... Snad už bude líp.

SNĚŽÍ

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2012 13:15
- Nahlásit

brut
fakt bych ty lidi zpřerážela vejpůl
chce to soudce pejskaře a bylo by.
Vero
SNĚŽÍ
jo jo jo

Máme povoleno pokácet ořechy. Toho jednoho mi bude líto, protože je krásnej, jenže má v sobě díru a může spadnout buď na naší garáž nebo na naší střechu nebo na sousedovu střechu nebo "pouze" na náš a sousedův plot a silnici.
Přemejšlim, co tam dát místo nich - určitě tam bude ořech a oskeruše, ještě přemýšlím nad nějakou jedlou keřovitou rostlinou - moruší, jeřabinou, druhym muchovníkem a nevim.

brut
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2012 15:32
- Nahlásit

Vero
to je smutný, ale hlavně že má nový domov
naštěstí tahle má nový, vynikající domov ....ale další tři ho hledají

SNĚŽÍ
u nás ne.... je tu poprašek a ledovka

kachna_
chce to soudce pejskaře a bylo by.
a dobrý zákony, který by ty šmejdy opravdu postihovaly a nedávaly jim možnost úniku.....

Máme povoleno pokácet ořechy
jééé, to půjde i ten velkej? Ten je nádhernej....

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2012 15:57
- Nahlásit

brut
Ten je nádhernej....
ale diravej a ta díra se zvětšuje . zase vynikne ta jedle. Bez stromů určitě nebudeme .

<< 1 ... 2043 . 2044 . 2045 . 2046 . 2047 . 2048 . 2049 . 2050 . 2051 . 2052 . 2053 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání