Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2043 . 2044 . 2045 . 2046 . 2047 . 2048 . 2049 . 2050 . 2051 . 2052 . 2053 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2012 19:01
- Nahlásit

Vero
v rámci hororů
v rámci hororů mi sjelo malodítě ze schodů. Vůbec nevim jak, byla jsem hned vedle ní. Svůj dnešní horor, naštěstí s dobrym koncem (stáli při nás fakt všichni svatí) mám už za sebou

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2012 19:01 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Vero
ne na ubrousku, právě, ale i ubrouskem.
No a? ubrousek papirovej, cokoliv paper je to NEJ, Kremyl je na to ujeta. Krade kapesnicky, krade uterky papirovy, nej darek k narozkam je pro ni hajzl trubka. Papir krasne stravi, to je celulosa prece, jenom.
Jo a coby mala kradla houbicky od nadobi, stacilo, aby precnival ruzek a bylo to. Rozcupovala a sezrala. A vykadila.

kachna_
Mno, myslím, že Lucka má trošku jiný názor na funkci adventního kalendáře, než, že si má vzít každý den jednu čokoládku.
Tys to jako mala nedelala?
A jesis Pepo, ja na to dneska zapomnela! Dojdu na postu zitra!

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2012 19:05 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Fifi
Tys to jako mala nedelala?
tak já byla tlustá už jako malá, tak jsem snad ani žádnej neměla

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2012 19:18
- Nahlásit

Fajka
všecko nejlepší Fáje přejeme!!!!!! a ať je ten "sedmičkový" rok klidnější

Vero
přidáváme se k držení všeho, co máme. určitě to bude dobrý!! musí!!!

Fifi
tvoje vyprávění o Dorotě mi připomíná zážitek s Berni jako se štěndem - kdy si pochutnala na celý kůži z králíka postup byl stejný jako u vás - celá flaška zeeelíííííí ( zelí jako stavení, Jouzo), byla to ta nej pochoutka vyšlo to, kudy mělo, jestli valila oči, už ani nevim

PetraK
já už mam upečeno - jen linecký a fofrkokosky. víc nejíme, víc nepečeme trapně jsem nic nespálila, stydim se, náčelníku. nicméně tvým popisem pečení jsem pobavila mamííí i Vaška

Hyena
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2012 19:52
- Nahlásit

kachna_v rámci hororů mi sjelo malodítě ze schodů. Vůbec nevim jak, byla jsem hned vedle ní. Svůj dnešní horor, naštěstí s dobrym koncem
hele tohle je základní vybavení snad každýho děcka- udělat ve vteřině něco,c o rodič, i když je těsně vedle něho naprosto nečeká a pokusit se tak připravit o život....na druhou stranu stejně tak jsou nějak vybavený, že to z 90% přežijou bez ztráty kytičky...a nejhůře je na tom dotyčný rodič,kterej si drbe hlavu, jak se to mohlo stát

brut
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2012 21:22
- Nahlásit

Konečně jsem se stihla alespoň očkem kouknout, co jste tu načmáraly..... ráno jsem si hodila ještě na chvíli šlofíka a pak přijela kamarádka, takže jsme do teď pokračovaly tím, co nám zbylo od soboty.... moc nás těší, že máme tak čtvrtku hotovou

Fajka
Brutík posílá své o půl roku mladší kámošce pusu na čumák, Al jednu šťouchavou provokující a já velikánské podrbání, pusu na ňufák Doufám, že dostala oooobr dort nebo alespoň velikou kost

Vero
držím palce, ať nemusí jít kocourek pod kudlu a povede se mu tu věc, co slupnul, vyndat bez následků

PetraK
ač jsou to dusdusdusáci, tak tě lituju, protože přijít o koncertík v podstatě dost blízko je ke vzteku....ale třeba ještě lístky budou ( sice asi ne do první řady, ale to by zase až tak nevadilo, co? )

Jinak u nás přes den svítilo sluníčko, žádný mrazík a ani padání sněhu, za to teď pěkně mrzne Doufám, že nenastanou žádné komplikace a já se ráno v pohodě dostanu do Práglu na kontrolu.... a pak za Ešuskou na skok, abych jí předala černočerný svííííčky

brut
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2012 21:25
- Nahlásit

PetraK
! vánočky v novém!! gratuluju
ještě není k čemu gratulovat... to si zatím schovej až na chvíli, kdy bude hotovo. Dokud není podlaha dodělaná a nestěhují se tam věci, tak se neraduju Ale těším se na chvíli, kdy budu poprve spát v novém....

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2012 21:40
- Nahlásit

Janiii

čůs bábo, že se taky vokážeš

já už mam upečeno

já zítra ešče išlový, slepit to, polejt to a hotovo. Prvně sem skorosamopečič.

trapně jsem nic nespálila

tak to je pak pečení vo ničem, když to nemáš černý

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2012 21:41
- Nahlásit

kachna_
rámci hororů mi sjelo malodítě ze schodů.

fuj! hoď tam jinej večerník!!

Lucka má trošku jiný názor na funkci adventního kalendáře, než, že si má vzít každý den jednu čokoládku.

tak todle už je lepčí

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2012 21:44
- Nahlásit

brut
Ale těším se na chvíli, kdy budu poprve spát v novém....
jo, to si umím představit takhle jsem se těšila, když jsme se nastěhovali sem a všechno bylo vzhůru nohama, předělávalo se, bydlelo se v jedný místnosti........... ejch. to se pak spalo

tak tě lituju, protože přijít o koncertík v podstatě dost blízko je ke vzteku

no to bych prosila politovat, páč sem největčí chudáky

( sice asi ne do první řady, ale to by zase až tak nevadilo, co?

tsss, to nejni problém, tam se do první řady vždycky probojuju.
snad něco klapne, a nebo bude něco někde jinde.

pak za Ešuskou na skok, abych jí předala černočerný svííííčky

se těším, jak budou vypadat.

brut
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2012 22:08
- Nahlásit

vlk
já vím, žes tady dávala na ty svíčky odkaz ale nemůžu ho najít... měla bych o nějaký zájem, potřebuju dárek pro kémošku a vona je svíčkovej maniak, tak by se to mohlo líbit....
tady to je .... pokud si nějakou vybereš, dej mi vědět, objednám, dobře zabalím a odešlu

http://aknahhanka.rajce.idnes.cz/Svicky_z_palmoveh o_oleje/

Vero
zítra v osm ráno mačkám palčáčky...uvidíš, že bude v pořádku, kocourci mají sedm životů. Taky bych na tvém místě byla nervozní ( stejně jako když šla Sviniíí na kastraci), ale neboj, tolik pozitivní energie se určitě projeví. A počkej, až mu bude dobře, jak bude dohánět, co zameškal...za chvíli z něj bude Bucifálek

PetraK
člověče, ale to by mě nenapadlo, že takhle tupožravá bude kočka, bych si myslela, že ty mají v tomhle -na rozdíl od čoklidů - rozum.
omyl... nejčastější operace u koček jsou právě kvůli sežranýmu igelitu.... proto já pořád řvu na Sviniííí, ať zmizí od jakéhokoli igelitu, který se u nás objeví a harantííí nesmí nikde nic nechávat. Většinou jim totiž stačí maličká chvilka nepozornosti....

kachna_
v rámci hororů mi sjelo malodítě ze schodů. Vůbec nevim jak, byla jsem hned vedle ní. Svůj dnešní horor, naštěstí s dobrym koncem
tak hlavně, že sjela malá tak dobře, že jí nic není... ale dovedu si představit šok vás obou ... ufffff...

brut
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2012 22:14
- Nahlásit

PetraK
se těším, jak budou vypadat
víš, že černou zase až tak nemiluju....ale tahle se mi moooocinky líbí .. jsem zvědavá, co na ně řekneš

Vero
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2012 22:31 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

brut
ale neboj, tolik pozitivní energie se určitě projeví
díky. normálně já mám strach

nejčastější operace u koček jsou právě kvůli sežranýmu igelitu
vážně? to jsem vůbec nevěděla...

kachna_
v rámci hororů mi sjelo malodítě ze schodů
probohaaaa... ale tak hlavně že ten horor nemá fyzický následky.

Skorokotě se mě citelně snaží rozptýlit. za víkend stihl 3x shodit dracenu (vysokou do stropu), páč si našel supr zábavu skákat na horní větve a stahovat je dolů. musela jsem ji otočit opačně (vypadá hrozně.) ale netruchlil, našel si lepší zábavu, ráno vytopil koupelku převrácením plné konve za zalejvání, odpoledne převrácením 5l flašky s vodou do konve.
Buldozérek v Den shazování draceny nabyl dojem, že blití vyvolává pozornost. Poté co jsem v troubě spálila maso, co jsem tam dala přihřát, jsem ho vyhodila a nasypala mu grancle a do deseti minut mi je přišel vyklopit do obýváku...
Rychle jsem s ním běžela ven, aby se mu udělalo líp, a skrz to zapomněla na stole talíř se štrůdlem.
Skorokotě si mezitím posloužil, samozřejmě.
Takže tak se mě všici fakt snaží pěkně rozptýlit.
A kamarádka od dětství se mě zeptala, esi by nebylo rozumnější kocoura utratit a vzít si jinou kočku, co stejně jinak někde venku na ulici chcípne. (To už bylo hustější.)
Do toho dělají nájezdy ti brouci, zabíjíme je koštětem na stropě. A nemůžu najít foťák.
Uf.
Ale jestli všecko zítra dopadne dobře, tak klidně aji ty brouky nakrmím.

edit

Hyena

hele tohle je základní vybavení snad každýho děcka
heh. můj první pokus o první krok (vedle matky) dopadl pádem, což by nebylo divný, ale ten pád skončil zlomenou klíční kostí jsem desetiprocentní

Hyena
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2012 22:49
- Nahlásit

Vero
jsem desetiprocentní
a má to nějaký vliv na tvoje funkce?

Vero
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2012 23:19
- Nahlásit

Hyena
na tvoje funkce?
podle toho na který? jsem momentálně zavostalá a neumím doneska pořádně chodit, a to dokonce nakažlivě, neumí to ani můj pes, pořád si natahuje zápěstí.
a našly by se i další stránky co nepatří k věčinové populaci

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2012 23:26
- Nahlásit

Vero
A kamarádka od dětství se mě zeptala, esi by nebylo rozumnější kocoura utratit a vzít si jinou kočku, co stejně jinak někde venku na ulici chcípne. (To už bylo hustější.)
Asi bych mela o kamaradku min....
Ale jestli všecko zítra dopadne dobře, tak klidně aji ty brouky nakrmím.
Misto placat je kostetem zacni dumat o jejich vyzive!
Dobre porizeni, zitra preju!!!

Hyena
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2012 23:39
- Nahlásit

Vero
jsem momentálně zavostalá
Ale todle je důležtý..to ti pak vlastně ani nedojde, že by ti to ostatní mělo vadit

vlk
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2012 08:43
- Nahlásit

Rumštajní advent želám...

brut

esli teda mohu obtěžovat, tak bych chtěla 4 vločky - modrou, žlutou, skořicovou a oranžovou, V9- skořicová a 04 - oranžová.
pošli číslo účtu kam ti mohu převést penízky....

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2012 09:08
- Nahlásit

RÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN

Tož jsem zvědavo, co dnes udělá mnou včera vyrobené těsto na išlové dortíčky????? Ešivá bude spolupracovati, nebo nic? Těsto se včera jevilo jako zdařilé, byla jsem na sebe hrdobec, otázkou je, zda budu moci býti hrdobec až to budu měti vyváleti.. Tohle mi přijde prostě neproveditelný- vyválet, nepřilepit .

Vero

DRRRŽÍM

brut

ale tahle se mi moooocinky líbí

páč černá je dobrá, víš??

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2012 10:08
- Nahlásit

vlk

hele svíčky jsou super, mám ty černý (překvápko, že jo?) a jsou fakt moc hezký. takže jako dárek - paráda. neprohloupíš.

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2012 10:11
- Nahlásit

Vero

Takže tak se mě všici fakt snaží pěkně rozptýlit.

jako já vim, že to k smíchu není ani trochu, ale ........ voni se fakt snažej

byla vožralá nebo sjetá? jiný vysvětlení pro to totiž není

, tak klidně aji ty brouky nakrmím.

to jsem na tě dneska zvědavá!!

vlk
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2012 10:27
- Nahlásit

PetraK
hele svíčky jsou super, mám ty černý
....no a kémoška má laděnej interiér do oranžovo-hněda, takže myslím skořicová a orange by se mohly líbit...jako vypají fakt senzačně, jenže jsem kapku finančně omezená, takže se musím krotit.... jináč bych se vyřádila víc...

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2012 11:03
- Nahlásit

vlk

jináč bych se vyřádila víc

jo , naprosto chápu a to jsme je ještě neviděly naživo. Já teda už jo, i když ne v akci. ale momentálně mám už nakoupíno habakůk velkejch svíček, takže další kolo dám později.

takže myslím skořicová a orange by se mohly líbit.

jo to bez debaty, fakt prima dárek.

Vero
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2012 13:10
- Nahlásit

je to venku je to venku je to venku
teď ještě aby se probudil zdárně z narkozy a všecko mu fungovalo- musííííí

vlk
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2012 14:15
- Nahlásit

Vero
tož kocůrovi gratulace k tomu že je to venku a držíme palečky ať to už je jen lepčí a lepčí..... co to bylo ???

Janiii
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2012 14:30
- Nahlásit

Vero
hurá!!!!! přeju šťastný probuzení a rychlou rekonvalescenci!

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2012 14:50
- Nahlásit

Nestíhám probíhááám

Vero

HIP HIP HURAAA

ještě aby se probudil zdárně z narkozy a všecko mu fungovalo- musííííí

drrržíme tedy dáááál !

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2012 16:53
- Nahlásit

Vero
Slavaaaaaaa, je to venkuuu! Prijemny probouzeni z narkozy a uz zadny veci osklivy v brisku!!
A taky by me zajimalo, co to tam kyho vyra teda mel?

brut
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2012 17:10
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Dneska jsou asi nějaký erupce na slunci, takže od rána je blázinec... si představte, že jsem u doktora čekala skorem 3 hodiny a to jsem přišla druhá Pan doktor se divil, když jsem to patřičně okomentovala... Myslím, že příště mi raději vezme hned

vlk
esli teda mohu obtěžovat
neblbni, proto jsem to sem dala .... nahlásím a písnu ti číslo účtu.. prosím písni mi adresu do emila, ať to pošlu správně myslím, že nejpozději koncem příštího týdne je tam budeš mít

PetraK
páč černá je dobrá, víš??
s bílou kočkou a plesnifcema? Ani náhodou... to je nejhorší varianta.

svíčky jsou super, mám ty černý (překvápko, že jo?) a jsou fakt moc hezký
jsem ráda, že se ti líbí... já jsem si to říkala hned, že budou pro tebe jak dělané

vlk
jsem kapku finančně omezená, takže se musím krotit.... jináč bych se vyřádila víc...
to můžeš i později, páč od ledna jedeme dál... jen místo vloček by měly být jiné tvary

Vero
huráááááááá ... to je skvělá zpráva... mám radost, žese endoskopie povedla a kocourek bude mít klid

aby se probudil zdárně z narkozy a všecko mu fungovalo- musííííí
neboj, bude mu dobře a velmi rychle se otrká, takže během pár dní zase bude lumpačit

Vero
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2012 17:11
- Nahlásit

H U R Á... je drahoušek doma... ještě kapku doblbnutej, ale poznává všecky, byl za záchodě...

co to tam kyho vyra teda mel
To je pokračování HORORU. Já se to vyloženě bojím napsat. Prdlajs kousek igeliťáku...... metrová svlečka z hada...
Neptejte se kde ji vzal, muž ji kdysi hodně dávno už donesl do domácnosti, páč se mu to líbilo.
(Až mu bude líp, začnu si dělat všestranný výčitky.)

<< 1 ... 2043 . 2044 . 2045 . 2046 . 2047 . 2048 . 2049 . 2050 . 2051 . 2052 . 2053 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání