Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2034 . 2035 . 2036 . 2037 . 2038 . 2039 . 2040 . 2041 . 2042 . 2043 . 2044 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Vero
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2012 12:35 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

Fajka
smotaný cucky chlupů
já vim, jenže on preventivně užíval proti tomu preventivně pastu bezopet, krom přístupu k trávě, takže zrovna todleto by to - teoreticky - být nemělo...

Vetka teď říkala, že kdyby šlo o její číču, že by ještě počkala, než by ji začla trápit těma vyšetřeníma na rtg a že ty špatný věci, co by to mohly být, stejně nejsou závislý na akutním zakročení. Dá nám ještě jiný prášky... Mám stejnej pocit, že tomu radši dám ještě čas, než kotíka teď zas totálně rozložit... Navíc prej se stává u koček, narozdíl od psů, strašně často, že na tom drastickým vyšetření pak stejně nic nenajdou a kočka se spraví pak časem sama.
KÉŽ by to tak bylo! kéž by to tak bylo....

A esi je tam ten igeliťák, stejně by ho neuvědli...
Třá je šance, že by ho časem nějak dostal ze sebe...

Jak se spravila Fája psychicky po té čuvačí akci?

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2012 22:15 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/domaci/286051-cesko-v-noci-n a-ctvrtek-zasype-snih-nekde-napadne-az-30-centimet ru.html

ješče néééééééééééééééééééé plíííís

Vero
Vetka teď říkala, že kdyby šlo o její číču, že by ještě počkalaNavíc prej se stává u koček, narozdíl od psů, strašně často, že na tom drastickým vyšetření pak stejně nic nenajdou a kočka se spraví pak časem sama.

no však maj devět životů nebo kolik že jo
kéž by to tak bylo i u vás !

Jak se spravila Fája psychicky po té čuvačí akci
no s ní je to složitý..takhle normálně je v klidu v poho (díky bohu bo po pyrenejce to byl jinej masakr..to řvala i do tmavýho rohu kde nikdo nebyl)
ted né...ale pak stačí jeden rychlejší pohyb od neznámýho psa směrem k nám a zatmí se jí mozek, podlejou rudě oči nahodí kohouta a jde vraždit ... no jo no.. zas to bude lepší ale nikdy to nebude dobrý nebo v pohodě..už nikdy.

Hyena
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2012 08:32
- Nahlásit

rumštáááájn
Fajka
no jo no.. zas to bude lepší
Hele nezoufej, dáš jí zase do kopy...narozdíl od lidí,kteří o práci s problemtickým chováním psů mluví, ty to umíš udělat.

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2012 09:25
- Nahlásit

RÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!

Bude nám našeho milého topiče prý vbrzku zapotřebí.

Zduřte lidijové! Dnes prý začne zima! Mohu potvrdit. Páč mám úplně megaobří hlad. Takovej hlad, že Otesánek je proti mě anorektik. Strašlivý, strašlivý.
Hošikusovi už to asi začalo. Buď rejdí prostorem ako motorová myš, alebo postává a romanticky čučí do dálek. No tetkon se směju, ale von mě ten smích přejde, natuty
Dnes bude druhý pečící den, ovšem již za dozoru zdatné pekařky nebo linecké pečivo mi svěřeno již nebylo. Nevím, proč. asi máma nemá ráda experimenty

Vero

dífče držím palce, ať se to brzo srovná.

Fajka
ale pak stačí jeden rychlejší pohyb od neznámýho psa

přijeďte pani, Hošikus jiné než rychlejší pohyby nezná. Uděláme kanystrterapii.

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2012 10:23 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Rumštáááájn
PetraK
Uděláme kanystrterapii.
a myslíš, že hošík je neznámej? Myslim, že Hošík je v kategorii "Ouchyla z Prahééé"

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2012 10:29 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

kachna_
a myslíš, že hošík je neznámej?

no nejni no, já vím. Von je jak pohádková babička - taky Fšadezdejší , ale zase právě že je ten Ouhyla z Prahé, co se rychle pohybuje, by jí moch pomoct ty rychlý nečekaný pohyby zvládnout. Sem si myslela. Zase se nevídáme úplně denně, tak úplně vochozenej pan Ouhyla nejni

Hale - nebudeš v Prahé? Mám tady něco pro Lucíše, když jsme se nesešli.

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2012 10:49
- Nahlásit

PetraK
Hale - nebudeš v Prahé? Mám tady něco pro Lucíše, když jsme se nesešli
Možná že bych se mohla utrhnout v pátek na oběda, šlo-li by to.

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2012 11:51
- Nahlásit

kachna_

paní pátek vidím blbě, to by bylo nejspíš jen tak šup za kanclíku na chvíli ven a zasejc zpátky. což mně by nevadilo, ale přijde mi blbý, aby ses trmácela takovou dálku. Ešivá se Ti to ale hodí, budu ráda, ráda Tě uvidím a Luciášovi dám dáreček.

Vero
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2012 12:21
- Nahlásit

Fajka
rumštajn

no však maj devět životů nebo kolik že jo
no, prej to platí na úrazy, ale na nemoce né. povídala vetka.
dnes zas nad ránem blil... ale jen trochu... mazlí se... uvidíme

nikdy
Časem ji určitě dáš do větší kupy- třeba to bude skoro dobrý, aspoň skoro, ne-li úplně...

PetraK
držím palce
díky

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2012 12:54
- Nahlásit

Fujtajbl ve spolek nestíhám probíhám, jukněte do tak při pátku at sem můžete nakrknout tak jak já...
budu večír

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2012 13:30
- Nahlásit

Vero

dnes zas nad ránem blil... ale jen trochu..

himbajs! Já jsem to někde "viděla" u nějakýho zvířete (myšleno, že jsem to někde četla a možná i tady???? ), že takhle zvracelo a to v momentech, kdy bylo bez menší dávky jídla (taky jako vy dávkovali jídlo častěji a po malých dávkách), kdybych si já kurnik vzpomněla kdy, kde to bylo a hlavně co.

Esšálek když byl malej, stalo se, že se mu rozhodil žaludek po něčem co zožral.Měl hladovku a pak se mu dávalo častěji v malých dávkách. Blul. a posléze jsem zjistila, že z hladu. což ale u vás je o něčem jiném

denyk
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2012 13:54
- Nahlásit

Čau děcka,
njn já vím, jse zase dělala mrtvýho brouka...V době mé nepřítomnosti jsem si zasejc prožila pár životů tak mě snad omluvíte

U nás taky humuuus bléééé

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2012 14:31
- Nahlásit

denyk

hele jí copa se děje?

humuuus

je fakt hnusně - teda pravda, ještě by mohl fučet vítr a lejt, to je fakt, že se neděje, ale příjmeno není ani trochu.

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2012 14:37
- Nahlásit

Hepcaastajn,
dnes jsem si udelala z vetsi casti volno, cosik klepe na dvere a tvari se to jak kripka.
Zdravim vespolek, Vero preju uzdravenyho kocoura fyzicky, Fajce babovku psychicky, Kachnatku dodatecne preju k svatku.
Na zimu jsem pripravena, pipi nakoupenou slunecnici a koule, auto je sice este v opravne, ale jinak ma vsechny tekutiny a obuti tez nachystano. Este kokotelnik by moh dorazit, doplnit vodu, slibuje to uz mesic a prd.

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2012 14:39
- Nahlásit

Fifi

cosik klepe na dvere a tvari se to jak kripka.

řeklas jí, že nikdo neni doma?

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2012 14:45
- Nahlásit

PetraK
Uz vcera, hledala zvonek u branky, marne.... ale asi nekundyma prolezla, mrcha. Tak sem ji pozvala na veceri, kysany zeli a pak este cerstvej zelnej salat, krivila se ji huba, tak snad...

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2012 15:05
- Nahlásit

Fifi

ale asi nekundyma prolezla, mrcha.

jojo, křípka je jak slepejš, jak to nehlídáš, vleze do baráku, jak slepejš do stykače

hale to mi vysvětli - proč se lidijové brání tomu, aby pes, kterej napadá opakovaně jiný psy byl zabezpečenej ? Já jsem psala Shelticce vedle v tématu - agrese na cvičáku, že takovej pes má prostě bejt zajištěnej, jinak dělá ostatním peklo na cvičáku a vono se jí to nelíbí. ale jako co jinýho - buď pes ovladatelný no a nebo halt zabezpečený, ne? No tak prej agi na vodítku nejde. No ale agi s agresivním psem taky nejde,ne? Tak prostě musím toho psa naučit, aby mě vnímal a ne že uprostřed parkůru poběží zmasit někoho, kdo se mu nelíbi - neboli- musím ho mít pod dozorem, abych mu to nedovolila.. Kdyby mi tohle dělal Ešus, tak prostě budem tak dlouho běhat na vodítku - neboli omezeně a blbě, dokud ho to neodnaučím. Pak můžu agi běhat bez vodítka, do tý doby to halt bude muset být takhle. Si myslím, teda.

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2012 15:11
- Nahlásit

PetraK
Ja s agi zkusenost nemam zadnou, muzu mluvit jen o sportovce klasicky. Taky jsem mela psa-psa, kterej mel vyhlidnutyho nepritele, stejny vemeno (teda tam to bylo vzajemny, fakt by se asi zabili, kohouti). Vycvik probihal jistene, samozrejme, ucelne jsme navozovali situace, kdy treba jeden cvicil, druhej byl odlozen, spolecny hlaseni "rozhodcimu" ve dvojici apod. A bylo na nas, jako majitelich, psum dat najevo, ze nejaky ataky, bruceni apod - tudy cesta nevede.
Jenze pokud je panicka malej pan, a maj to za ni resit cizi lidi - to je k hovnu, pardon. Jak pises vedle, aby se majitele ostatni klepali, esli psovi nehrabne, vytvaret agresorovi optimalni podminky (vsichni z placu) - to neni reseni, to je jen preventivni opatreni, ktery psa nenapravi. Nevim, ja bych na takovy hodiny nechtela chodit, klepat se o zdravi svyho psa.. Bud by si pani mela zaplatit individual nebo nejdriv zkusit poresit vychovu psa u jinyho druhu vycviku.

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2012 15:16
- Nahlásit

Fifi

Nevim, ja bych na takovy hodiny nechtela chodit, klepat se o zdravi svyho psa

no přesně

, vytvaret agresorovi optimalni podminky (vsichni z placu) - to neni reseni,

no přesně! to se prostě jen dělají obkličky. Vždyť by ten pes prostě podle mě nemohl běhat závody, ne? Takže proč to nejdřív neudělat tak, že si holt ten trénink uzpůsobíme - nebudeme trénovat na závody - tudíž teda s tím vodítkem holt, bude to pomalý, bude to složitý, ale bude to o tom, že se ten pes naučí, že tyhle věci dělat nemůže. Buď něco řešit chci a pak to řeším co nejúčelnější cestou no a nebo nevim. Páč jako bych čekala, že když je teda Sheltička výcvikář,tak že tohle bude vědět a ne hledat neexistující řešení, páč vono asi jiný neexistuje teda. jako jasně, že to s tím vodítkem na agi bude vo**r, bude, ale jinak to nepůjde, protože nebude mít toho psa pod kontrolou a on si to s každým útokem upevní.

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2012 15:26
- Nahlásit

PetraK
Hele, esli to nedela furt, ale jen "obcas" - asi jsou tamni cvicenci s touto moznosti smireni. Ja bych nebyla, ale kazdyho vec. A kor u agi, nicmene.... jak rikam, jejich vec. Kdyby vlitnul takovej podobnej na my psiska, nedopadnul by dobre. Vzhledem k my povaze...

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2012 15:31
- Nahlásit

Fifi

asi jsou tamni cvicenci s touto moznosti smiren

no možná lidijové jo, ale jak to může působit na ty druhé psy, to jaksi nikoho netankuje . Vím, co by to dělalo s Ešusem kupříkladu, kdybych ho tahala do situacích, kde by musel být pořád ve střehu. . Je škoda, že tohle ale nenapadne výcvikáře. Mám to stejně jako ty, takže pes by měl problém a pokud by se to opakovalo, tak by měl problém i výcvikář, protože já si kurnik platím a proč mám bejt furt v pozoru, proč mám psa uvádět do stresu... proč mám něco řešit já za dva lidi? za majitelku psa a za výcvikářku, která má hodinu vést? A na co čekají, až ten pes někoho dobije pořádně?

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2012 15:41
- Nahlásit

PetraK
ale jak to může působit na ty druhé psy, to jaksi nikoho netankuje
Vidis, asi netankuje, kdyby tomu bylo jinak, zrejme by uz ta pani mela zakazanej vstup na hodiny. A co nadelas - leda se muzes virtualne vztekat, tot asi cely.

Pust si tohle, to ti zlepsi naladu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2012 15:56
- Nahlásit

Fifi

A co nadelas - leda se muzes virtualne vztekat, tot asi cely.

nojo, tož to já se nevztekám, jen mi to prostě přijde divný, nespravedlivý. Vím jak to chodilo u nás na cvičáku, když hodiny vedl Petr, který byl zkušený, hodiny vedl tak, aby to pro všechny bylo příjemný a uměl i zasáhnout..

t si tohle, to ti zlepsi naladu.
jo to zvedlo, doost dobrý, měla jsem to sice bez zvuku, nicméně od první vteřiny bylo i bez nápisu jasný, kdo je kdo

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2012 17:58
- Nahlásit

kachna_
Pani, shanis este nakej ten fotak pro Lucijase?? Mobila mas nedostupnyho, asi vybityho, sem ti volala. Se ozvi kdyztak, nejak.

Vero
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2012 18:38
- Nahlásit

PetraK
buď pes ovladatelný no a nebo halt zabezpečený, ne
přesně, přesně...
a nechápu, co se na tom komu nelíbí... přiznat si tu nezvládnutost?
já jsem taky třá cvičila s buldozérem na cvičáku s košem prostě jen proto, že ve skupině psů samců tak natěsno chci mít jistotu... a někdo nedá koš nebo šňůru ani psovi, o kterým ví, že mu aktivně někoho pude napadat

Kotík zas odpo blul ach jo...

Vero
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2012 18:54 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

vytvaret agresorovi optimalni podminky (vsichni z placu) - to neni reseni,

no přesně! to se prostě jen dělají obkličky.

když jsem před časem zkoušela rekreačně agi (pak jsme toho nechali, páč jsem neměla dobrej pocit skrz klouby), tak se to tak řešilo, páč pes byl té, co to vedla. mně se to teda fakt moc nelíbilo, muset psa strkat do odkládačky, když by radši se mnou seděl a díval se... ale pořád lepší než něco riskovat.

edit
Vždyť by ten pes prostě podle mě nemohl běhat závody, ne
tamten pes je běhal. prej jako kapku s tím problémem, že lidi nechtěli chápat, že nemaj k němu pouštět ty svý psy, když je to agi... jinak ale sám od sebe ten pes ale nechodil napadat, že by utek z dráhy.

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2012 19:00
- Nahlásit

Vero
Kotík zas odpo blul ach jo...
To je dost na hoven teda.. a u kocek nejde nejakej kostrast udelat, na pruchodnost streva a tak? Tohle uz je dost dlouho, esli mate podezreni na ten igelit, asi bych necekala nejak dyl

Vero
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2012 19:05
- Nahlásit

Fifi
u kocek nejde nejakej kostrast udelat, na pruchodnost streva

jde... jenže on už blil jen třá obden, jednou neblil celý dva dobrý dny. tak jsme viděli, že to je na dobré cestě, a vetka taky soudila, že by blil mnohem častěji, kdyby šlo o vážnou věc.
to, čemu jsme se chtěli vyhnout, byla ta narkóza a absolutní vystresování zvířete, co třá má jen podrážděnej žaludek.
dneska po řadě dní teda zas blil dvakrát.

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2012 19:11
- Nahlásit

Vero
No ja kockam nerozumim, proto se ptam coby lajka.. esli kadi - neco? a jestli by to trvalo takhle dlouho, holt bych asi sla i v ramci hrozby stresu a narkozy na to vysetreni, aby pak nebylo pozde. Bliti z duvodu nejaky virozy by to nemohlo bejt? - rikam, kockam nerozumim, ale prave u veci, kterym nerozumim, valim za odbornikem. Jestli proste ta jedna narkoza a stres by to nevyresilo, radny vysetreni a ne doufat v zazrak. A snad vis, jak to myslim. Esli melo zvire jen podrazdenej zaludek, tak by uz zabraly jiny leky...

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2012 19:13
- Nahlásit

Fifi
mobil nabit
Pani, shanis este nakej ten fotak pro Lucijase?
shánim, páč mi bere mýho Panasoníka

<< 1 ... 2034 . 2035 . 2036 . 2037 . 2038 . 2039 . 2040 . 2041 . 2042 . 2043 . 2044 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání