Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2034 . 2035 . 2036 . 2037 . 2038 . 2039 . 2040 . 2041 . 2042 . 2043 . 2044 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2012 18:37
- Nahlásit

vlk
je mě to moc líto

Hyena
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2012 18:49
- Nahlásit

Vlk
upřímnou soustrast, lidem by takový sviňárny neměly procházet
Drž se.

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2012 19:01 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Hyena
Jako na tom foru bylo vidět, jak sám sobě odporuje- něco jiného veřejně píše v sekci výcvik a něco úplně jiného hájí u svých psů....
vidíš to jsem nějak ani nepostřehla, bo to smazal a já neměla ani pořádně čas prostudovat co tam nepsal on a co vy

Jedna veselejší z natáčení. Chtěla sem udělat radost jelitu a šla chvíli ven na zahradu házet mu talíř...ooooo jaké to krásné vylítání psékuse dyž čéku není dobře... lítá za ním, skáče po něm šipky, vyskakuje metr vysoko během 15 minut je tak zrušenej že se pak svalí a má na odpoledne vystaráno
Po prvních dvou hodech na něj přišla potřeba a tak si našel to správné místo položil talíř vedle na zem (většinou tedy tlačí s talířem v hubě ) nyní si ho položil a tlačil .. v tom ho zaujalo něco na silnici a dvakrát si štěknul přičemž se posunul o dva kroky...boobika položil na talíř když dílo dokončil celej radostnej běžel ke mě že je hotovo a vzpoměl si že vlastně nemá ten talíř. Otočil a běžel pro něj.... tak vytřeštěný voči a jeho pohled sem ještě neviděla něco ve stylu:

Týjooo vidíííš to???? kerý prase! já teda rozhodně NE!!
ňáááf blááááb udělej s tím okamžitě něco !!

je to pako!

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2012 19:02
- Nahlásit

Hyena
lidem by takový sviňárny neměly procházet
jo fakt neměly .... furt si řikám že na každou svini se vaří voda !

Hyena
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2012 19:21
- Nahlásit

Fajka
vidíš to jsem nějak ani nepostřehla
u mě je to " úchylka z povolání"
Jinak jelito je fakt jelito ..Něco jako když mi tenkrát na závodech při povelu volno jala lézt sfiň pruhatá na ten vysokej žebřík Btw Dneska jsem se na cvičáku mazlila s nádherným obrovským roťasem- ten by se líbil Fifině- Vytlemená obrovská držka- kdo se bojí, tak natoho zkouší , že bude po jeho..ale my to spolu máme zcela na pohodu. Dost mi jednáním připomíná Bruta od Brut. Broučínek

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2012 22:16
- Nahlásit

vlk
Arčínce hori svicka... A taky doufam, ze se to jednou tomu zmrdovi vrati nejak.
Fajka
Otočil a běžel pro něj.... tak vytřeštěný voči a jeho pohled sem ještě neviděla něco ve stylu:
ho vidim, zive - takze si co, setrasala hovno z talire? NEbo vzala domu na dukladnejsi umyti? Kremyl mel trojma, kdyz si vyslapla hovno cizi na prochazce, nejradsi by si tu hnatu ukousla.
Hyena
ten by se líbil Fifině- Vytlemená obrovská držka- kdo se bojí, tak natoho zkouší , že bude po jeho..ale my to spolu máme zcela na pohodu.
No tak bezva, ze mas muchtlaciho tupika. Kremyl se necha rad tulit, ne nejak hrrrr, od lidi, ktery zna delsi dobu.
A me dneska moc potesila, ze na cloveka, kterej si nebyl jistej (strach z vetsich psu) nespustila, nybrz se nejdriv vyradila s balonem v drzce a pak i ruce mu oblemcala - z myho pohledu obrovsky krok u labilky Kremylovity, ktera si prestala neco dokazovat u takovych lidi. Ano, musim se poplacat po rameni, za jeji vychovu - ale samochvala smrdi, nicmene pochvalem byl predevsim Kremyl, jake je to hrave ROCNI stenatko. . Clovek ten pak byl velmi hrdopych, ze si prvne v zivote hladil rtw!

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2012 22:27
- Nahlásit

Fifi
Pani, byl to velkej hrdopych! Já se děsně bojim psůch, pročež na mě poslali takovýhle štyry, ani sem se neměla čim bát maje plné ruce zásob polštářůch, pročež jsem si ten náklad dala před obličej a šla sem a jenom cejtila ty megačumáky, jak mě koumaly ve výšce pasu, jak byli obrofský, čokliska. Řikala sem jenom - děte si k někomu jinýmu, nosové hnusný velký....a voni nešli a nakydali na mě slin. A pozorte! Můj nový náklad semínků růžových pouštních jest naklíčen v podstatě z 90 procent! Již mám malých rostlin. Váš Fifin roste a prospívá od té doby, co již nemusí být venku. Je to Fifin domácí halt. Oba Fifini. V létě budu roubovat růže na Olin

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2012 22:32
- Nahlásit

Gerda
Je to Fifin domácí halt. Oba Fifini.
Fifini sou radi domaci, dobre se jim tam dari, s roubovanim ste teda pani mnoho vepredu prede mnou, na Olina bych Ruzenu nedavala, jaky to splodi potomstvo? Jedovatej olin s trnama??? To bude sakris kvetina teda, tu bych doma nechtela!
Me Olin od Erin krasne vzkveta, velky este ted doma, plnokvete a sladce voni, malej uz neni malej a uz je vodkvetlej.
Řikala sem jenom - děte si k někomu jinýmu, nosové hnusný velký....a voni nešli a nakydali na mě slin.
Nejhorsi sou velky nosni cerny dirky! Nedejboze, kdyz maj psi kasel!!

Hyena
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2012 09:09
- Nahlásit

Fifi
z myho pohledu obrovsky krok u labilky Kremylovity, ktera si prestala neco dokazovat u takovych lidi
super....velká gratulace. btw u toho velkýho tupíka jsem si vzpomněla na Pavli svini německou..ta už musí šlapat jak hodinky a být postrach fiků kočička
Gerda
Můj nový náklad semínků růžových pouštních jest naklíčen v podstatě z 90 procent!
Pani utrousila byste něco rostlinek i zde...?mám nějaký pěstitelský záchvat a ještě něco malinko místečka
a ináč
Brý rumštáájjjjnnnn

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2012 09:26 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!

Bré jutro ďévuchy.

Pochopitelně, že pán neodpověděl. Nevadí, já jsem trpělivá, i zeptám se ho tedy znovu.

Víkend byl............ ejch jak to jen říct? Náročný???? po veleúspěšné výrobě Vídeňského vanilkového drobení jsem si o sobotním večeru řádně, řádně užila DM PÁRTY. Domů jsme dorazili, ehm, po třetí hodině ranní. Následkem požitého se mi jaksi nedařilo spát a tudíž jsem od osmi hodin ráno již byla auf a celá dost jako alkehůlem zmožená. Takže jsem moudře prostě neděli trávila kde??? V POSTELI! pěkné to bylo. Jo a těch pár kousků cukroví, které odolalo mým výrobním neúspěchům jest docela dobrých a poživatelných.

Fajka

ježíš ten mě roznese na kopytech že si dovoluju to probírat s někým

neblázni. Přece Ti nikdo - natož cizí vemeno nějaký, nebude diktovat o čem se s kým můžeš a nemůžeš bavit? jaký roznášení na kopytech? Co jemu je do toho?

vlk

bezcitní hajzlové měla by Arčí dneska 11 let.

Vlčku - je mi to znovu moc líto Hajzl jeden všivej.

kachna_

héééj, dodatečně mrňouskovi fšécko nej!!

a Tobě ostatně taky, když už to tady Fajfka nadhodila

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2012 10:07
- Nahlásit

Fujtajbl ve spolek

PetraK

Pochopitelně, že pán neodpověděl. Nevadí, já jsem trpělivá, i zeptám se ho tedy znovu
odpověděl mě já ti to přepošlu..vydrž brťka vydrž..

krom toho ti ted neodpoví, bo vím že je 100% minimálně týden mimo republiku

Co jemu je do toho
uražehá ješitnost že sem si dovolila to s někým věřejně probírat asi..

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2012 10:14
- Nahlásit

Takže jsem moudře prostě neděli trávila kde??? V POSTELI! pěkné to bylo.
já takýýý i bez DM párty

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2012 10:14
- Nahlásit

Fajka

odpověděl mě já ti to přepošlu..vydrž brťka vydrž.

juž se těším
100% minimálně týden mimo republiku

ááha, tak to nemusím spěchat. fajn.

ražehá ješitnost že sem si dovolila to s někým věřejně probírat asi.

to jest ale jeho problém, ne tvůj. Proč na sebe přebírat jeho problémy? dělej si z jeho následnýho chování srandu. Z přístupu k věci samé to moc nejde, tam jde sranda stranou, ale z tohodle bych si teda prdel fakt dělala, jeho to maximálně vytočí a ty budeš mít o zábavu postaráno

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2012 10:16
- Nahlásit

Fajka

já takýýý i bez DM párty

a s kyms tam byla? S křípkou?? Mně krom alkehůlu dělala společnost aji borelka, páč jí to požívání pěkně nas...lo

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2012 10:16
- Nahlásit

Hyena
u mě je to " úchylka z povolání
ještě že tě tu máme, ten umí ten a ten zas todle ...

Fifi
ho vidim, zive - takze si co, setrasala hovno z talire? NEbo vzala domu na dukladnejsi umyti?
no neblbni, on je sice jelito a le velký estét, něco takovýho bez důkladné očisty by nevzal do huby... stál by nad tím a řval na mě že sem se zbláznila

Hyena
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2012 10:42
- Nahlásit

Fajka
a le velký estét
Jj a zjevně má paničku za daleko většího čuníka, tak že doufal, že ona se štíti nebude a umyje to

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2012 11:23
- Nahlásit

Hyena
hele nechceš pár sukulentů? já umim jen kaktusy, pro cokoliv náročnějšího na vodu jsem zlo.
V pátek budu u mamči zase 8-20 a možná i v sobotu, ale to je dost nejistý.
Stěžovala jsem si na výši parkovného v Lysé nad Labem s tím, že zaplatit 50 Kč, když si jdu jen vyzvednout králíky na výstaviště je trošku moc. Dle města je vše vina výstaviště lysá nad labem, které nezajistilo dost parkovacích míst pro vystavovatele a vše je v pořádku, protože na to mají vyhlášku.
Dle výstaviště je také vše v pořádku, protože mají míst dostatek.
Takže to, že chci být u výdeje zvířat hned od počátku a nenechat tam zvířata bez dozoru, zároveň si nechci nechat odřít auto zběsilými důchodci s vozíky za autem a nechci dát 50 Kč za parkovné na 30-40 minut je prostě příliš velký požadavek. Má to řešení - vystavovat pouze prodejná zvířata a to nejlepší si nechat doma. Je to smutný řešení (to jsem napsala řediteli výstavy, městu jsem napsala, že beru na vědomí, že pro mě nejjednodušší řešení - zaplatit třeba 10 Kč za parkování na hodinu - není reálné, třeba bude červíček hlodat ). Jo mimochodem, prvně jsem se setkala s e-mailem od úřední osoby, kde zcela chyběl pozdrav

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2012 11:25
- Nahlásit

Rumštáááájn (jsem myslela, že tam ten pozdrav je )

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2012 14:43
- Nahlásit

možná alternativa pro pana Š...

http://www.hracky.cz/pejsek-lucky-d234135.htm?kamp an=Seznam_hracky_pejsek-lucky_300x600_novinky-skys craper-floating&utm_source=seznam&utm_medium=banne r&utm_campaign=Seznam_hracky_pejsek-lucky_300x600_ novinky-skyscraper-floating

brut
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2012 14:49
- Nahlásit

Zdravím vespolek

U nás spadla "bomba", páč se všude kutá, vrtá, zatlouká, řeže atd.... takže vás ani nestíhám dočítat. Navíc mi únava dává setsakra zabrat

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2012 15:16
- Nahlásit

brut
U nás spadla "bomba", páč se všude kutá, vrtá, zatlouká, řeže atd....
a jéje ... tak mysli na to že budeš mít lepčí hajání třeba ti to pomůže přenýst se přes to nejhorší.,..tak sem to dělala já bo jináč bych se z toho zbláznila

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2012 16:14
- Nahlásit

brut
U nás spadla "bomba",
u nás Lucka ze štaflí. Ale naštěstí se jí nic nestalo uuuuf
Fajka
možná alternativa pro pana Š..
myslíš, že ho bude poslouchat?

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2012 16:33 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

se mi asi rozchází další kamarád dvoudětnej

hledala jsem svůj skype profil a zjistila jsem, že zapadnul někam do propadliště dějin. V novym jsem spojila oba moje nejčastější nicky, ale teď si říkám, že MiMikachna zní fakt děsně. Asi si budu muset pořídit nějaký profilový kachničky

Hele, vyznáte se někdo ve foťácích? Sháním dítěti starší levnej jednoduchej digitální fotoaparát.
co myslíte? http://aukro.cz/digitalni-fotoaparat-olympus-i2807 774461.html
Potřebuju, aby to bylo jednoduchý, odolný a to je asi všechno.

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2012 10:00
- Nahlásit

R.U.M. Štajn
bré jitro venšuji, su za chrchlu a zpomalené jak filmeček ale nemoc již nejní tak urputná

kachna_
se mi asi rozchází další kamarád dvoudětnej

já minulý týden zjistila že se rozchází můj soused a bývalý spolužák ze základky a je třídětný nejmenšímu jsou tak dva

e MiMikachna zní fakt děsně. Asi si budu muset pořídit nějaký profilový kachničky

myslíš, že ho bude poslouchat
ne...ale že by ho mohl stihnout doběhnout až by mu zdrhal

vyznáte se někdo ve foťácích
náááájn zkusim se zeptat čífa essi na to jukne..ale dyž číf je děsně megalomanskej, tak nevím essi bude ten pravej na radu...

Vero
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2012 10:43
- Nahlásit

rumštajn, dámy. zdravím všecky vrtaly, kutaly, kachňátka a spol.

jsem zasekaná, řeším furt zdraví kocourovo a nějak se vůbec necejtim.

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2012 10:48
- Nahlásit

Vero
jsem zasekaná
já taky

řeším furt zdraví kocourovo
sem někde zachytila že blinkal do kýble jak já? furt to není lepčí?

Vero
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2012 10:53
- Nahlásit

Fajka
blinkal do kýble jak já?
jak ty do kýble ne-e, von na zem. teda myslim, že to ty asi ne

furt to není lepčí?
lepčí to je, mnohem, i má pořád lepčí náladu a tak. ale není to dobrý, obden nad ránem pořád blinká, asi proto, že přes noc nekrmím po 3 hodinách jak ve dne, takže asi začnu... leč to není řešení. A hlavně prostě nevím, co mu je, krevní testy nic neukázaly. Takže nás čeká sono a rtg a mně je zle z té představy, jak ho budu muset nechat nalačno (takže zas zblejt se, vyčerpat) a pak do narkózy
Navíc pokud má v žaludku kus igeliťáku (podzření by bylo), žádnej rtg světa to nezjistí...
Tak já nevím.
Vetka radila v pátek vyčkat, co se stane při práškách a častým krmení a skutečně se to lepší, ... tak bych asi měla mít radost, ale dneska zas nad ránem zvracel. Tak udělám s vetkou bojovou poradu, esi ještě čekat, nebo jít do rentgenu....

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2012 10:56
- Nahlásit

Vero
von na zem. teda myslim, že to ty asi ne
nooooo, na zem néééé ale bylo to vo fous

představy, jak ho budu muset nechat nalačno (takže zas zblejt se, vyčerpat) a pak do nar
to je blbý, to ti nezávidim todle ach jo..
myslíš že fakt sežral igelit? a ten by přece už dávno putoval dál po takový době ne?

Vero
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2012 10:59
- Nahlásit

Fajka
myslíš že fakt sežral igelit
Vím, teda muž to ví, ukrad mu igelit od masa, porval se s ním o něj a kus u toho zhltl.
Taky si myslím, že od té doby by už byl buď vykaděnej, nebo průšvih ve střevech (a střeva jsou ok), ale vetka nevylučuje ani to, že zlobí uvízlej v žaludku... já tomu nerozumím... Pak taky všelijaký kamínky to můžou bejt... ach jo

Tož jdu se zas zavrtat do své úžasně zábavné a radostné rabóty.

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2012 11:10
- Nahlásit

Vero
muž to ví, ukrad mu igelit od masa, porval se s ním o něj a kus u toho zhltl.

aha takže sichrovka

Pak taky všelijaký kamínky to
nebo někde sem viděla i fotky že tam bejval smotaný cucky chlupů z toho jak se mejou a nechtěj ven
chjoooo

dej pak vědít co a jak

se zas zavrtat do své úžasně zábavné a radostné rabóty.
jj já též

<< 1 ... 2034 . 2035 . 2036 . 2037 . 2038 . 2039 . 2040 . 2041 . 2042 . 2043 . 2044 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání