Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2034 . 2035 . 2036 . 2037 . 2038 . 2039 . 2040 . 2041 . 2042 . 2043 . 2044 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2012 15:08
- Nahlásit

zdar moje milé, díky za zastání...poslala sem mu svou reakci do mailu, protože mě psal i maila...chce se sejít...no momentálně to nedávám bo já sem totálně na šrot, a ted sem se teprve zvedla z pelechu... k tomu všemu ještě štěkám do kýble

jo a díky za tu změnu temínu... moc by mě mrzelo že nemůžem dorazit, ráda vás všechny uvidím! největší omluva letí Kachýnce co měla starosti se zařizováním... ale jak jsem říkala Bruut, všechno zůstane jen to prostě posunem do povánočního klidu

Hyena
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2012 18:15
- Nahlásit

Fajka
hezká je věta že z valné části to byla jeho vina
to jako myslí že i já mám svůj podíl? nebo jak? no jo co já vůbec lezu s těma svejma ven...to je pravda no...

Tak tohle si udrž na paměti až s ním půjdeš vyjednávat....On za to nese plnou vinu- jeho psi napadli, jeho psi nebyli ovladatelní, jeho psi neměli koš. A pokud není ani teď schopen přijmout za svoje jednání plnou zodpovědnost, tak to nesvědčí o přílišné osobní zralosti. U nás by tohle už stačilo bez problémů na přivolání měšťáků a průser..někdy si řikám, že přísnější vyhláška nemusí bejt tak marná.

brut
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2012 19:17
- Nahlásit

Fajka
hlavně zkus tu "dobrůtkuů co jsem ti poslala, snad ti od štěkání do kýble pomůže a budeš zavodněná... držím palce, ať je ti líp

Hyena
tohle si udrž na paměti až s ním půjdeš vyjednávat....
jj, naprostý souhlas, u nás by jednali měšťáci nebo státní a ti jsou na psy ještě přísnější. Moc dobře vědí, že kdyby se tam vyskytlo náhodou dítě, tak je obrovský průser... tohle by bylo u nás na pokutu a zároveň jednání na městě s velikým rozmáznutím mezi všema kynologama...

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2012 20:00
- Nahlásit

Zdravim, ja verim, ze pan si vse precetl a snad se s Fajfkou nejak lidsky domluvi, treba i ty svy bily mrchy nauci privolani. Jeho "vysvetleni" me teda taky dostalo do kolen, sice prizna chybu, "ale"...
Fajka
Koukej se vylezet, chorobo, co Faja, uz ji palice tolika neboli?

A hezky vikend preju.

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2012 20:04
- Nahlásit

Co šécko se dá stihnout za čtyři hodiny??? Hodně. Za deset čtyři jsme vyráželi s Hošikusem do polí. Byl vzorný péf - už nikdá jinýho nechcu. Cestou zpátky jsme vzali mámě dobrý kafe a vynikající koláčky (a to ani neměla žízeň ). Doma jsme byli v šest. Zapla jsem hošíčky na plný kule /no dobře na plný kule ne, ale tak jak panelák dovolí/ vyhrnula si ruce až na ramena a přiložila rukávy k dílu . Stihla jsem všade vyluxovat, utřít prach, vytřít, umejt kadibudku a kópelku. Vypadá to, že jsem pro dnešní večer tímhle sprintem zahnala chorobu do úzkejch Šárka Hipíkatá má nejvcí nejlepčí nápady. Naštelovala mě na pomorančovej éterák. To je lidijové vůně. Kápla jsem ho do luxovýho pytlika, do vody na vytírání, do aromalampy a krááásně mi to tetkon fšade voní. Fšade jsem si zapálila asi tak milijoun svíček. Uďála si vobložený chleby se zeleninou a šunkou. Dala si vychladit Rulandu Šedýho a jdu se dívat na zvěř v tydlevízi. . Slaměný vdovy maj krásnej život.

Fajka

díky za zastání...
za mě není zač, takovýhle jednání naprosto nesnáším, chytám z první a navíc, Fajfku mojí milůvanou nikdo masakrovat nebude
já sem totálně na šrot, a ted sem se teprve zvedla z pelechu... k tomu všemu ještě štěkám do kýble

ách jo dífče milé , dej se do kupy

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2012 21:54 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

těstová koudel udolána - poddala se. Halelujáá za igelit to je mocný protitěstový spojenec, halelujáá. Mám dva plechy čehosi, jsem zvědavá, co to udělá, až to z tróby vyndám. Ale voní to pěkně

Edit - neřikej krůnik hop, dokud nepřeskočíš voní to sice moc pěkně, ale.......... při sundavání z plechu se to drobííííííííí . Nemám Vánoční vídeňský zvonečky, mám kuva vídeňský drobení

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2012 22:12
- Nahlásit

PetraK
Mám dva plechy čehosi
Dva plechy testove koudele.

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2012 22:13
- Nahlásit

Fifi
Dva plechy testove koudele.

nikolivěk, právě jsem editla svůj původní p říspěvěk. KOudel se nejprve dala přemluvit že z ní budou vzhledný zvonky, posléze si ta svině prosadila opět svou a je z ní debilní drobení . Nasypu to Brtnikoj v neděli k snídani až se vrátí

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2012 22:17
- Nahlásit

PetraK
Jako ty ses fakt pokousela tvarovat zvonky? nebo jen vykrojit zvonky?

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2012 22:24
- Nahlásit

Fifi
nebo jen vykrojit zvonky?

vykrojit!!!! proboha enem vykrojit!! je to moje první pečivo samostaný v životě a vona bych chtěla abych tvarovala!! Upadlas??? snad? na hlavu??
Stejnak je to fuck, vznikla z teho drobenka.

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2012 22:26 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fifi
druhej plech sem já filuta dala už na papír, tam se mi to nepoláme, ale zase se mi to připálilo
začíná mi sezóna pečících úspěchů
Ešátorovi to ale chutná, jen mu nesmim dávat ty, co se namáčej do ruma ty dávám poctivě sobě. V kombinaci s tim šedym Rulandou to bude meganářez

edit- přišla sem na to, že když zvonky z prvního plechu odstřeluju za prdýlky, tak polovina se jich nepoláme, polovina z poloviny vystřelí do prostoru a zbytek - tak asi deset mi zbude

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2012 22:33
- Nahlásit

PetraK
ale zase se mi to připálilo
Hele, dokud nedoutna rychlovarka, tak je to cajk...
když zvonky z prvního plechu odstřeluju za prdýlky,
By z tebe mel Quasimodo radost.
Slamena vdova vodsterule za prdylky zvonecky, a este andelickovi prdylku vopravit a bude to dokonaly.

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2012 22:34
- Nahlásit

už z hooooor znííí ííí zvóóóń, už tmííí se kráááj!

no mi tady nezní ani tak zvon, páč moje zvonky při dopadu na dlažky vydaj jen takový tichý Plesk! a pak následuje Mlask!, jak to Ešus zblajzne .
Tetkon tady u mě stojí a vrtní vocasem a přemlouvá, ať dem zase ku pečení. Aby ne, dneska se přežere

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2012 22:36
- Nahlásit

Fifi
rychlovarka

tu sem prosíravě přesunula na druhý kraj linky

a este andelickovi prdylku vopravit

a proč by ne, ešče sežeru pár těch nepovedenin namočenejch v rumu a budu schopná vopravit i nefunkční vorloj
Je to sranda to pečení, nechápu, proč to máma bere tak vážně

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2012 22:46
- Nahlásit

jak mohl mít někdo tak blbej nápad, že se upečený cukroví má ešče máčet v rumu? dyk se mi rozsejpá i to málo co nebylo rozsypaný

Ach bože Teto Sally- co budu dělat?

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2012 22:49
- Nahlásit

PetraK
Vypij Rulanda, vypij rum a bum.
A macet upeceny v necem vlhkym, to sem este neslysela, ses si jista, zes dobre precetla recepis?

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2012 22:57
- Nahlásit

Fifi
A macet upeceny v necem vlhkym, to sem este neslysela, ses si jista, zes dobre precetla recepis?

no jo, píšou to tam, následkem toho mám s tý zbylý půlky srajdu, kterou sem snědla. Zejtra zemru

hele, zde recepis. Kde jsem tak mohla - já soudružka z eNDéeR udělat chybku?

zde recepis:

http://www.ireceptar.cz/vareni-a-recepty/vanocni-c ukrovi/vanilkove-a-videnske-rohlicky/#utm_source=s elf&utm_medium=clanek&utm_campaign=cukrovi-z-kokos oveho-testa

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2012 23:03
- Nahlásit

PetraK
No asi nikde, ale uplne vidim, jak se to este teply rozmaci v tom nalevu. A ja nejsem picarka, to se ptej jinde, az se dorazi rozlamana Brutice treba. Anebo vlk se spravenejma brejlama. Ja tak maximalne kokosky ze salka a sypanyho kokosa.
následkem toho mám s tý zbylý půlky srajdu, kterou sem snědla.
Co do cloveka, to z cloveka...

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2012 23:09
- Nahlásit

Fifi
Co do cloveka, to z cloveka

čéče nevim, myslim spíš že budu blinkat

ale uplne vidim, jak se to este teply rozmaci v tom nalevu.

NO! úplně, pak jsem dala inovaci, že teda jsem namáčela enem půlku, to ujde. ale stejnak ze dvou plechůch mám jeden talíř dobrý skóre ne?
Jdu se motat opilecky do ulic s Ešátorem, ať nejdu úplně vo půlnoci, dyš sem ta slaměnná vdova .

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2012 08:39
- Nahlásit

ahojte,
su vstanuté a je mě mnohem líp

No ani vám nebudu psaá co mě majitel čuvačů napsal do mailu.... byli by ste brutálně nasrané a pokoušel by se o vás infarkt a to si nevemu na svědomí ...

Každopádně psal že forum samo co nejdřív smaže...ale tak to je to poslední co mě vadí...

vlk
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2012 09:16
- Nahlásit

Rumštajn ve spolek...

čumákuju na vás skrz pučený brejle.... sem to dočetla, stihla jsem i to čuvačí fórum, teď huš je smazané a myslím, že ten chlap se neměl jmenovat šourek, ale ču..k

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2012 09:54 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Psala sem mu že pokud akitě někdo nevstoupí do jejího OSOBNIHO prostoru tak ho neřeší...
je tam toho víc ale tohle je vesměs odpověd na ten osobní prostor...

jsem já dement nebo on prostě nechápe že osobní prostor není jen zahrada nebo dům?

Se svými psy záměrně chodím do vesnice, mezi domy, ke kostelu a pod. co nejméně a pokud tam už musím, jsou vždy pouze na vodítku. Nestojím o jakékoli problémy. Jsem opravdu trochu v rozpacích z toho, že když je vypustím na louce za lesem, kde žádné domy nejsou a louka je obecní nebo nějakých zemědělců nebo nějaké farmy, tak by z toho měl být problém. Tam já přece ničí životní prostor neohrožuju. Oni se tam neprocházejí po okolí. Oni tam jsou se mnou na louce vzdálené od vesnice. Právě kvůli tomu, abych někomu nezasáhl do jeho životního prostoru, abychom se s nikým nesetkali u jeho domu nebo na jeho cestě, jdu na tu louku až za les. Nebo až kam musím jít, abych někomu nezasáhl do jeho životního prostoru? To je teď můj osobní filozofický problém, který si budu muset pro sebe nějak vyřešit.

V čem s Vámi naopak plně souhlasím, je to, že nestojíte se svým psem o setkání s jinými psy a o přítomnost jiných. Já mám úplně stejný názor, já také o žádná setkání s cizími lidmi a psy na louce za lesem nestojím. Je pak ale docela úsměvné zamyslet se nad tím, kdo komu prostor za lesem na louce svou přítomností omezuje. Jestli Vaši psi mým nebo mí Vašim. Tady bych snad mohl pouze, kdyby si ztěžovali srny v lese, jejichž prostor to opravdu je.

edit:
jen poznámka ..hned v první větě je lež, protože jeda z prvních potyček byla ve vsi u hřitova kde je měl na volno!

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2012 10:00
- Nahlásit

Fajka
dement je on.
A hlavně, jeho psi napadli ty tvoje, takže zcela zjevně tvůj životní prostor (jak to nazývá on) ohrozil, což je poměrně bez diskuze

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2012 10:05
- Nahlásit

Hele Cirovi se podařilo jednou zlomit plaňku v plotě, přeskočit ho a oslintat sousedovu ovčačku - bez jediného krvavého šrámu, přestal na první okřiknutí. Přesto jsme se šli o pár hodin později zeptat, jestli se opravdu nic nestalo a není potřeba něco řešit.
Tak se to myslím řeší mezi slušnými lidmi. Ne poukazováním na to, že soused ovčačku pouští podle plotu a Cir je z toho v rauši.

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2012 10:06
- Nahlásit

kachna_
A hlavně, jeho psi napadli ty tvoje, takže zcela zjevně tvůj životní prostor (jak to nazývá on) ohrozil, což je poměrně bez diskuze
to ale pan inžinýr nechápe..kurva at si s nima na volno klidně chodí, mě to nevadí POKUD ovšem bude schopnej je včas zastavit nebo odvolat, a nebo když už si tím není jistej tak než si jistej bude at jim dá na držky koše!!! kurva

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2012 10:09
- Nahlásit

kachna_
jediného krvavého šrámu, přestal na první okřiknutí. Přesto jsme se šli o pár hodin později zeptat, jestli se opravdu nic nestalo a není potřeba něco řešit.

já si to taky myslím, čekala sem že se příjde zeptat, proto moje reakce u něj v knize byla až druhej den ráno...

Tak se to myslím řeší mezi slušnými lidmi.
no ty tady bohužel nějak nejsou začíná to tu bejt hromada bezohlednejch dementů

včera krz moji indispozici byl venčit číf.... a řikal něco ve smyslu chraň ho pánbu aby se něco podobnýho stalo jemu, asi by je zmlátil už všechny tři na hromadu..

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2012 12:24
- Nahlásit

RÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!

Jsme taky fstanutý a krásně ovenčený, 3/4 masakrování s boxerkou (to jsem čuměla, páč von je moc nemusí) a hlavně pak s čokošlbroškou . Vzhledem k jejich prošedivělým držkám to vypadlo, jak když si geronti užívají asi tak třetí mízu. Nežinýroval se ani jeden z nich a užívali si bezpečného sexu . Labroška to má dobře vypočítaný -klasická strategie kokety - nechá čuchnout, blemcnout a ... pak mu dá na držku, posléze nastaví a dá mu zase na držku.... až je z ní celej hyn

Fajka
von je pán tak trochu

že ?

proč mu nenapíšeš, že jaksi vůbec nepochopil, že ať si chodí kam chce, ale má psy zajištěné, aby nenapadali ostatní? Pak je lautr fuck kde se vyskytuje.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2012 12:26
- Nahlásit

áááá fórum je fuč, celé a komplet. Kdo si vezme na starosti, hodit to tam celý, až ho zase obnoví?? Páč jsou věci, který by neměli upadnout v zapomnění. A že von ho ve svým velkokynologickým egu stopro obnoví sem si jistá

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2012 12:52
- Nahlásit

PetraK
fórum je fuč, celé a komp
neboj, von už ho tam nikdá nedá

proč mu nenapíšeš, že jaksi vůbec nepochopil, že ať si chodí kam chce, ale má psy zajištěné, aby nenapadali ostatní? Pak je lautr fuck kde se vyskytuje
no ve dvou větách sem mu napsala že pokud to vidí tak že omezuju já jeho vůbec tím že se vyskytuju a on viděl ve tmě ze sto metrů víc než já z jednoho tak už se s ním nemám asi ani vo čem bavit

přišla pěkná dlouhá odpověd... jednak si stěžuje jak jste se na něj sesypaly no neměl argumety chudák no
a dovršil to tím že mě poslal jeho telefoní číslo a žádá mě abych mu vždycky hlásila kdy a kam du venčit

chce se mě tomu smát ale nevim essi nemám spíš brečet
může to ten člověk fakt myslet vážně?

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2012 12:58
- Nahlásit

Fajka
a dovršil to tím že mě poslal jeho telefoní číslo a žádá mě abych mu vždycky hlásila kdy a kam du venčit
Ty vole. Ale vis, ze presne tohle me napadlo uz vcera, kdyz jsem cetla ty jeho systemy? To je neskutecny. Obrazek vod esusky je zcela vypovidajici.

<< 1 ... 2034 . 2035 . 2036 . 2037 . 2038 . 2039 . 2040 . 2041 . 2042 . 2043 . 2044 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání