| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2012 21:16
- Nahlásit
Janiii
sakra Janiii!! co se to děje?? Držím Rejpaloj moc palce, zdravíme ho voba na dálku a ať nezlobí, nebo nebudou příště žabičky! Natož aby kuňkaly.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2012 21:29
- Nahlásit
Fifi
Fajka
je to tam. Na jak dlouho ale, to nevím.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2012 21:40
- Nahlásit
PetraK
Esli to tam pan vubec cte.. No nic, uvidime, jak rekne Fajfka.
A ty mas taky emila. Vlastne emily.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2012 21:55
- Nahlásit
PetraK
Fifi
diky za zastání!
uvidime, jak rekne Fajfka.
fajfka řiká že to forum kompletně zruší celý vsadim boty...
jináč tam nic nemá bo má ty webky nové a to forum tam donedávna nebylo... myslím že brzo zase nebude...
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2012 23:21
- Nahlásit
Fajka
Tak vážený pán je prosím poradce pro výchovu a výcvik v klubu chovatelů. Já za sebe bych tedy sebrala dokumentaci proanění a zápis na PČR a sepsala oficiáolní dopis pro předsedu chovu čuvačů. S dotazem, jak může děla poradce pro výcvik člověk, jehož nezajištění psi opakovaně napadají jiné. http://www.slovenskycuvac.cz/organizace-klubu
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2012 23:37
- Nahlásit
http://www.zko-desna-tufra.estranky.cz/clanky/vzni k-zko/ustavujici-schuze.html
a tady bych pánovi též způsobila ostudu........myslím, ež by to na pána zabralo lépe než vyhrožování PČR,která mu jde na ruku. Alke musela by to být pouze shrnutá fakta s korektvní dotazem..nic, na čem by se mohl točit, že je pomluva apod.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2012 08:50
- Nahlásit
Hyena
poradce pro výchovu a výcvik v klubu chovatelů.
Já za sebe bych tedy sebrala dokumentaci proanění a zápis na PČR a sepsala oficiáolní dopis pro předsedu chovu čuvač
tak to vůbec, ale vůbec není marnej nápad
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2012 08:55
- Nahlásit
RÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!
jinak brejtro ve spolek. Dali jsme si včera s Esšálkem noční prochajdu sídlákem, prima to bylo. Mám zcela dočista dočista vypráno, v sídláku je smutek - na balkůně to zčernalo .
Fajfko - jak je vám holky?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2012 08:58
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek...
Hyena
PetraK
tak to vůbec, ale vůbec není marnej nápad
marnej nápad to nejni, jenže dokumentaci o poranění nebude, tentokrát to jsou jen pohmožděniny, nic do krvea o psychice veterinář psát nic nebude a hlavně na PČR mě už po poslední zkušenosti NIKDO nedostane.... nemám na to ani čas ani nervy se stresovat pro hovno, výsledek žádnej
Napsala sem mu taky do knihy, když nic jinýho tak si to tam určitě pár lidí přečte.... a příště mě nezbyde nic jinýho než soje dva plyšáky pustit a starat se hlavně o to ten paralyzer co nejdříve vytáhnout a narvat to do těch dvou jeho...co nejvíc co nejdýl...1 500 000 woltu po dlouhou dobu udělá určitě své....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2012 09:01
- Nahlásit
Fajka
Fajfko - jak je vám holky?
dík za optání...já sem na šrot, jelito v poho Fája má bolavou hlavišku, uhejbá před pohlazením a mručí že ju mám nechat že bolí...
Největší problém opět bude venku při míjení psů..zase máme na dlouho vystaráno
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2012 10:34
- Nahlásit
Fajka
posílám pofoukání na duši a tlamičku
Rezervace je potvrzená
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2012 10:52
- Nahlásit
kachna_
Rezervace je potvrzená
supr, takže hlady nebudeme
Fajka
dík za optání...já sem na šrot, jelito v poho Fája má bolavou hlavišku, uhejbá před pohlazením a mručí že ju mám nechat že bolí
achjo, chůďata malý. Dej jí hudlana na šňupáček. a že jí přivezu extra špíček.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2012 12:05
- Nahlásit
Fajka
Ale máš dokumentaci toho předešlého..tak můžeš poslat tu s tím, že se k tomu odhodláváš, protože se situace opakovala a jen díky tvé přpravenosti nebyla tak hrozná.
Ale je to na tobě...tohle bohužel za tebe žádná poslat nemůžeme. Tak že zvaž, zda to necháš být a nebo se konečně řádně nasereš.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2012 12:13
- Nahlásit
Hyena
Ale máš dokumentaci toho předešlého
to byla fena pyrenejce od někoho jinýho. voni tam takovejch šmejdů mají bohužel povícero.. Takže ten zápis jí bohužel nepomůže.
Já chápu, že se Fajce do toho nechce, ale bráno podle ségry, jiný cesty bohžel není, než furt "prudit" policii a úřady . U ségry to mimo jiný bylo i o tom, že čokl volně loženej po vesnici, se proboural krz plot k nim na pozemek za Nelou a ségru nechtěl pustit domů
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2012 12:55
- Nahlásit
Vuuumftaajn.
Fajka
uhejbá před pohlazením a mručí že ju mám nechat že bolí...
Chude maly. Posilam ji nezne pohlazeni, ne po kebuli, teda.
Tady bylo vecir veselo, haravkama mlatej hormony tak, ze jim uz sibe. Doslo k drobne potycce mezi Ag a Kremylem, kravky sou to. Nasledovalo velke badabum z me strany, jiz jsou opet stmeleny v jednom siku proti zly panicce
Hyena
vážený pán je prosím poradce pro výchovu a výcvik v klubu chovatelů.
To je sila. Navrch huj a vespod fuj.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2012 13:14 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
PetraK
tělo ještě nafotim
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2012 13:51
- Nahlásit
kachna_
juuu fusekláči
Hyena
jj přesně jak píše Ešuska..to byl bohužel někdo jinej
prosím tě až budeš mít chvilku poslala sem ti maila..potřebovala bych malinko poradit..jestli si najdeš chvilku na odpoveď budu ti moc vděčná! díky!
Fifi
Posilam ji nezne pohlazeni, ne po kebuli, teda
díkuju vyřídím !
jinak se ke mě přes společnou známou dostala jakási zpětná reakce, že to pána moc mrzí a je z toho špatnej... a že jeho čuvačové v 99 % neublíží že jen zastrašují.
No jo... ale už je to po několikátý a nervy já a moji plyšáci máme jen jedny...a krom toho jak si může bejt jistej že nespadneme do toho 1% ... řeklabych že v tom 1% jsme na tuty bo po zkušenostech Fája jako akita nikdy neustoupí ani se nepodřídí ani necouvne... naopak bude bojovat do rozstrhání těla... pokud teda se to bude nedejbože opakovat opravdu mě nezbyde nic jinýho než ty dva složit parazyzerem k zemi
..ach jo...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2012 15:58
- Nahlásit
Fajka
juuu fusekláči
jo, to samý říkají naši psi
Prosím tě, kde se kolem vás vzalo tolik sobeckých arogantních hovad? Jako, že se stahujou do satelitů kolem velkých měst, to chápu, ale co je láká tam k vám?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2012 17:16
- Nahlásit
FajkaHyena
jj přesně jak píše Ešuska..to byl bohužel někdo jinej
Tak to jsem si zpletla....uvidíš, zda to chlap bude nějak chtít řešit. Ale pokud ne, tak bych se fakt nijak nežinírovala mu tu ostudu udělat.... Bohužel někteří lidé slyší jen na veeeelmi jasně postavené hranice, že konflikt s tebou pro ně znamená problém. Je to blbý, protože je to šílenej vopruz, když lidi nejsous chopni respektovat běžné slušné chovánía zodpovědnost, nicméně bohužel to je tak. Každopádně držím palce, aby se z oho Fája co nejdří oklepala.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2012 17:18
- Nahlásit
Fajkaže to pána moc mrzí a je z toho špatnej... a že jeho čuvačové v 99 % neublíží že jen zastrašují.
No tedy nevím, nejsem velkokynylog a výcvikář klubu, ale rvaní za tvář a uši už podel mě zastrašování není. A paralyzér bych se použít nebála...čuvače nezabiješ a jakkoliv ti psi za svého pána nemohou, tak je lepší způsobit potíž útočícímu agresorovi než vlastnímu psovi,kterej se chová slušně.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2012 09:00
- Nahlásit
Heeeeee pčíííííííík..... nemůžu dnes telefénovat..ne nemůžu... čék na druhý straně telefénu si jináč bé myslet že su zhulená a mám vychlastanej hlas....
jukněte kdo chcete do návštěvky k čuvačům..mám tam repláj... sranda dyž si dva sousedi takhle píšou
hezká je věta že z valné části to byla jeho vina
to jako myslí že i já mám svůj podíl? nebo jak? no jo co já vůbec lezu s těma svejma ven...to je pravda no...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2012 09:04
- Nahlásit
ale zase plusovej bod má že to nesmáz a odpověděl to za se jako uznávám...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2012 09:28
- Nahlásit
RÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!
veselí strýčci jsou tu
Pokoušela jsem se včera o své první vánoční těsto v životě. Noooooooo. a co tak myslíte?? Kdo hádá, že:
těsto se drobilo a odmítalo spojit
těsto odmítalo poslušnost i když Koláče přidalo tuk
k dohodě došlo až poté, co Koláče přidalo ještě více tuku
dnes ráno při kontrole v lednici Koláče zjistilo, že těsto vytvořilo velmi, velmi tuhou, tlaku odolávající formaci.........
hádá velmi správně
Název toho pečiva jest : Vánoční vídeňské mandlové rohlíčky.
Nemohlo by se to menovat: Vánoční vídeňská mandlová koule?
Páč nic jinýho z toho asi nevytvaruju Bude čurina dneska večer, bude.
Fajka
na*alo mě to už včera, mám sesumírovanou odpověď. Ledva bude čas - možná až večír, to nevím, tak to sepíšu. jsem moc moc naštvaný Koláče. Možná bych to měla poslat až dokončím večer bitvu s vánoční vídeňskou mandlovou gulí, to budu na*štvaté ešče mnohem víc
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2012 11:10
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Hlásím, že je mi líííp. Postupně dospávám první tři dny z tohoto týdne a tak se cítím líp. Jen ten smog, co tu máme by mohl už jít někam do péééérdele... nedá se venku skoro vůbec dýchat.
Al se blíží konec hárání.. ještě tak tři dny a bude si zase moct hrát s Brutem. Už se těším, protože oba jsou zvyklí být pospolu a delší oddělení jim nedělá dobře. Tenhle týden se z ní stalo štěňátko, naštěstí s dobrou hygienou, jinak by mně asi ranila pepina...
Koukám, že majitel čuvačů by měl začít výcvik hlavně u svých psů a ne cizích... však tam má dost pěkných vzkazů a já je pro jistotu zkopírovala, aby se daly případně odeslat dál...
Tak to je pro teď vše... jdu vařit obídek, abych měla co baštit..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2012 11:21 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
brut
Hlásím, že je mi líííp.
to jest dobře, velmi dobře.
však tam má dost pěkných vzkazů
ještě další přibyl.
Edit- vono se to tam nezobrazuje celý
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2012 11:43
- Nahlásit
Příští týden udeří zima v plné síle - píšou.
tak, ze by tygl?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2012 13:45
- Nahlásit
PetraK
to jest dobře, velmi dobře.
jj, právě to dobře jdu přiživit spinkáním... hodinka chrupkání dokáže udělat divy :-D
ještě další přibyl.
a ještě další na d tebou
vono se to tam nezobrazuje celý
je to omezený počtem slov, podle všeho... Dokonči v druhé části
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2012 13:47
- Nahlásit
Jinak vše pořešeno, takže můžeš býti v klidu
Příští týden udeří zima v plné síle - píšou
néééééééé, já chci teploučko ..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2012 14:00 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
brut
Dokonči v druhé části
no, blbý, už si tu svou plamennou řeč nepamatuju, sem fakt vytočená. Byli jsme u Fajky několikrát a když si představím, že potkám takovýdle individuum a jeho psi se na nás nařítěj..... Když si předstvím chudinku Fajku-pruhatou, jak jí tam zase drbou a ona se nemůže ani bránit!!!!.......Je mi jí hrozně líto. Mám jí ráda, fakt hodně moc- bez nadsázky - a hrozně mě to sere. kdybych tam bydlela, vlítnu na něj osobně a vyřvu mu díru do hlavy. Von si prej musí vymyslet nějakej systém!! Kdyby radši ty vole ty čokle naučil poslouchat! dovopravdy poslouchat a ne poskakovat po place. Vždyť voni na něj se*ou jak na placaťák!!!! Idiot jeden
edit- tak jsem to tam ještě doplnila.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2012 14:09
- Nahlásit
brut
néééééééé, já chci teploučko .
hale brůtko buď realistka jo? Teploučko tetkon prostě nebude, no to už tak v tomdle ročním období chodí, no. A než bláto a srágory, tak radši sníh a mráz, ne? Však už sou Vánoce, a k těm sníh patří, ne?
Mám ti poslat strejdu toopiče?
a ještě další na d tebou
našla jsem.
Ráda bych věděla, jestli tomu frajerovi inteligentnímu dojde, že je s čoklama totálně v řiti. K čemu jsou ty vole zkoušky, když ti čokle je pak v reálu neposlouchaj?
bože bože.
Včera byl Hošikus dokonalej. Docházím domů,z jedný strany se na mě řítí jeden zrzavej potrhlec - Ajšáááá a z druhý strany druhej zrzavej potrhlec- Ešuuuus. Ječeli voba jak pomatený, domů jsem pak došla jako to prase. No ale nicméně - na rozdíl od pana poradce chovu, když se k nám šel družit cizí pes, tak ač by si byl Ešus Ajšadlo hlídal, stačilo říct, ty vole neřeš ho,pocéém. A von šel a hned a byl radostnej. Nemusela jsem řvát jako pan poradce chovu- bezvýsledně, nemusela jsem svýho psa odtrhávat z jinýho psa, jen jsem řekla, neřeš a pocém. Nemám ani jednu zkoušku, psa drbu, dokud nám oběma libo a nějak to funguje i bez toho.
|