Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2034 . 2035 . 2036 . 2037 . 2038 . 2039 . 2040 . 2041 . 2042 . 2043 . 2044 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2012 13:01
- Nahlásit

Fajka
dovršil to tím že mě poslal jeho telefoní číslo a žádá mě abych mu vždycky hlásila kdy a kam du venčit

ty vole ten má dost myslim, ž emu napíšu emila.

adlo uz vcera, kdyz jsem cetla ty jeho systemy?

nádopotmě

Obrazek vod esusky je zcela vypovidajici

že jo? I velikostí by to odpovídalo. Páč von je velkej s malym. Nebo možná s vůbec žádným, když se chová takhle.

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2012 13:03
- Nahlásit

Fajka
ja se fakt musim rehtat... a hele, vy jste jediny obeti cuvacu nebo jsou i jiny?
Esli by nebylo jednodussi, kdyby spis on nechaval vyhlasit obecnim rozhlasem ty svy vychazky, aby pejskari stihli utyct do bezpeci.

vlk
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2012 13:06
- Nahlásit

Fajka
...a co takhle vytisknout ty mejly a jít si stěžovat aspoŇ na úřad..... dyk to přece není možný. Nebo je pan inžinýr taky prominent...ku....a na takový hajzly jsem od května mimořádně alergická...

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2012 13:46
- Nahlásit

Fifi
Fajka

tak jsem napsala, viz emil co máte.

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2012 13:51
- Nahlásit

PetraK
Ten ti urcite ani neodpovi.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2012 13:53
- Nahlásit

Fifi

no asi ne, ale pak se zeptám, proč mi neodpověděl. Nemám ráda, když se člověk slušně zeptá a odpovědi se neslušně nedočká . Lidi by kurnik měli umět nést zodpovědnost za své činy, ne?

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2012 13:57
- Nahlásit

PetraK
ježíš ten mě roznese na kopytech že si dovoluju to probírat s někým už mě psal jak se k tomu můžete vyjadřovat když jse u toho nebyly...

Fifi
Ty vole. Ale vis, ze presne tohle me napadlo uz vcera, kdyz jsem cetla ty jeho systemy? To je neskutecny. Obrazek vod esusky je zcela vypovidajici
no a proč by to nemohl hlásit von mě? co já mám jako utrácet svoje peníze za esmesky? mylsím že by ho to přestalo brzo bavit...idyž von nechodí 3krát denně jako já

jednodussi, kdyby spis on nechaval vyhlasit obecnim rozhlasem ty svy vychazky, aby pejskari stihli utyct do bezpeci.

to sem se mu snažila taky takně naznačit, že nejde přece jen o mě a že vím že potyčky nemaj jen s náma... no to sem si dovolila dost..že to nemám podložený bla bla..
ale přitom já se stím pánem co mě to vyprávěl znám dlouho, občas spolu venčíme a jeho labrador je naprosto nekonfliktní a v pohodě se snáži se všema i s těma mojema dvouma trhačema..a vím od něj že ho čuvači nekompromysně semleli asi ne nakrev ale mela byla.. tož tak..

tady aspon vidíte že si nevymejšlím, že u nás to je jeden magor vedle druhýho

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2012 14:05
- Nahlásit

Fajka
no to sem si dovolila dost..že to nemám podložený bla bla..
Uz kolem sebe kope, uz nema argumentu..
Bych zkusila obejit lidi, kterym jeho psiska napadli pfa, sepsat to s nima, poslat mu to pisemne, doporucene.... S tim, ze esli si je nebude hlidat, pujdes na urad?
e u nás to je jeden magor vedle druhýho
Jo no.

OT
Prosim, prosim, nevite o nekom, kdo by chtel pred zimou udelat dobry skutek? Pani Schilteovy dochazi granule, krasoduch Ben zere jak protrzenej... Tak kdyby nekdo pred koncem roku chtel v ramci darovaci smlouvy odecist z dani nejakou castku, za ktery by se nakoupily granule, hrozne moc by to pomohlo potrebnym ve Skrivankach.

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2012 14:10
- Nahlásit

Fifi
obejit lidi, kterym jeho psiska napadli pfa, sepsat to s nima, poslat mu to pisemne, doporucene.... S tim, ze esli si je nebude hlidat, pujdes na urad
no jo víš co.. já na to nemám ani čas ani sílu ani nervy ...

Prosim, prosim, nevite o nekom, kdo by chtel pred zimou udelat dobry skutek
vim ..jednak máte nějaký peníze u KCHMPP ještě sem neměla čas to pořešit..ale ted přes víkend to napravím a taky něco přidáme na hafušáky zasejc my..

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2012 14:12
- Nahlásit

PetraK
proč mi neodpověděl. Nemám ráda, když se člověk slušně zeptá a odpovědi se neslušně nedočká
ted sem to četla...
myslíš že ti odpoví něco ve smyslu, že se mu to nehodí do image? asi nééé

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2012 14:12
- Nahlásit

Fajka
Vy ste ZLATY!!!!!! Ja nejak nemam slov..... zato slzu v oku.

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2012 14:16
- Nahlásit

Fifi
Vy ste ZLATY!!!
sim tě..kecáš..jsme drzý a nevychovaný spratci co si dovolujou chodit venčit kam chtěj a kdy chtěj

hele hod mě do emila prosím číslo konta a banku na kšiltovku at to nemusím hledat dlouze..zařídím to u klubu a vod nás pošlem něco v pindělí, čestný pijonýrský

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2012 14:21
- Nahlásit

Fajka
jsme drzý a nevychovaný spratci co si dovolujou chodit venčit kam chtěj a kdy chtěj
To je fakt.

A poflano, DIKY!!!

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2012 15:32
- Nahlásit

Fifi

hoj Fíf , hlásím, že hadi a jiná havěť odstraněna z vypínačů. Svítím, topím, a píšu z půjčenýho macbooku, bo poč. mi těma elektrickejma pádama natvrdo humřel... ale jinak dobrý..

Přikládám komiks s buchtičkama, abys neremcala, že nefotím...

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2012 15:52
- Nahlásit

Nasssssssssssssssssssssssssdar.

bo poč. mi těma elektrickejma pádama natvrdo humřel...
Takze je fakt uplne humritej, totalne kaput? No aspon, ze mas tedka na cem cvakati.
komiks s buchtičkama, abys neremcala, že nefotím...
Cak ja nekdy remcam?? A komiks to nejni, chybi tam bubliny!
Ale jinak naaadhera, buchetky, jak se objimaji!

Člen
# Zasláno: 24 Lis 2012 16:19
- Nahlásit

Fifi
Nasssssssssssssssssssssssssdar.

ehmm.... Nasssssssssssssssssssssssssrat... hady a jěštěrky...

Cak ja nekdy remcam??

Rozhodně NE...

A komiks to nejni, chybi tam bubliny!

a vidíš, já si říkala, že budeš asi rem... teda, že budeš míti tuto věcnou připomínku... , ale už se mi s tím nechtělo dělat...

Tak si je tam přimysli...

1.
Ž: Rozinkoooo, i když jsem ti před chvilkou málem ukousla nos kvůli míčku...

2.
Ž: ... mám tě ráááááda, to nebylo dovopravdy, já si chtěla hrááát
R: no dobře... ale vopatrně, jóo... a moc mě nevoslintej, ...já tě taky, trubko...

3.
R: Hele, vona je tady taky a kouká...

4.
R a Ž: ... hrrr na ní...

vlk
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2012 17:08
- Nahlásit

Fifi
pošli mi do mejla taky číslo účtu, taky pošlu něco na ty granulky....

PetraK
dejte mi pak taky vědít esli něco odepsal ten mamrd....

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2012 17:51
- Nahlásit

vlk
Si nejdriv nech opravit bryle, vlku, ne, at vidis na Karkulku!
Jinak veskery info zde.

taky vědít esli něco odepsal ten mamrd....
Tez jsem zvedava.

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2012 17:54
- Nahlásit

že budeš asi rem... teda, že budeš míti tuto věcnou připomínku...
Vida vida, hnedka to je s "bublinama" veselejsi, no jsou to prtiny.
A huuuf, zde opadlo nejvetsi silenstvi haraci, fakt byly cuzy na zabiti, dovolily si vyloucit Skritka z hratek, este ji Ag odhanela od Kremyla, Kremyl kontroloval, co se deje a vytlacoval ji z jejich prostoru - kravky haraci. Driv tyhle jejich nuance chovani drsne kontrolovala Dorota, ted sem musela ne jednou zakrocit ja.

Hyena
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2012 18:12
- Nahlásit

Fajka
Ten chlap zjevně manupuluje a dělá psychyckej nátlak. prostor za vesnicéí je samozřejmě všech, ale ty si jeho psi neohrožovala, on tebe jo. POkud tohle nepochopí, odmítla bych se s ním bavit. To není o heldání pravdy, to je natvrdo souboj psychiky a on si zjevně myslí, že vyměkneš. Více ti písnu do mailu. Ale jedno cíleně napíšu sem, ať si to když tak přečte- nenech se zavzít do diskuze o vině, ta je jednoznačná pokud to neuznál, ty se s ním NEMÁŠ O ČEM BAVIT. Nejde o to, kdo co viděl, to co na sebe prásknul na foru on sám jednoznačně dokazuje, že on své psi nekontroloval, jeho psi neměli přivolání a napadli tvého psa, ať si tomu říká jak chce.

Hyena
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2012 18:15
- Nahlásit

Jinak jsem dneska zvedla s koněm a psem v lese prasata- cca deset kousků vedle cesty a hurá přez ní. To je tak,když se člověk v lese chová tiše Čubu jsem přivolala, valacha zaflekovala ze cvalu...oba měli svaly k prasknutí, jak chtěli běžet,ale ani jeden se nehnul. Jsou to broučci ....

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2012 10:01
- Nahlásit

Fujtajbl ve spolek,

Hyena
Ten chlap zjevně manupuluje a dělá psychyckej nátlak
jo to dělá mám 1000% chutí s ním vyběhnout a poslat ho pro kliku

jednoznačná pokud to neuznál, ty se s ním NEMÁŠ O ČEM BAVIT
to sice uznal ale neustále se snaží mě přesvědčit že tím že já se tam procházím a překvapím ho když on má své psy na volno tak já jeho a jeho psy vlastně omezuju a neustále se mě snaží natlačit do nějakého jeho "systému" kdy já jemu nebo on mě bude hlásit kdy kam jde venčit a kdy on a kde si bude pouště tvy svoje psy na volno... neustále přitom lpí na prostoru kde za a chodí valná většina venčících pejskařů, za b se jedná o velmi frekventovanou část obce kudy prochází turistické cesty, pominuli že se v prostoru pohybují i děti se svejma malejma psama, vůbec mu nedochází že třeba až natrefí na nějakého chlapa rambuláka s pořádným trhačem , který si nebude brát servítky tak pokud se jeho čuvači půjdou jen podívat tak jako na nás, tak má slušně zaděláno na průser...
dle jeho názoru sem jediný problém v okolí já se svou akitou

Nechápu ho, přitom v okolí je tolik jiných volný luk kde nepotkáš jak je měsíc dlouhý ani nohu, a je tam tedy dost prostoru na volné večení psů beze strachu ale asi jsou o půl kiláku dál

no nic..veselejší téma:
Kachna
Všecko nejlepčí všem Kachnám, Kačenkám a Kačíkům

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2012 10:46 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Fajka
Kačík děkuje (teda asi, říká jen máma, báááááá, vááááá apod.), ale já jsem Lenka .
Přezdívka kachna vznikla v dřevních dobách Internetu, bylo to moje první heslo

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2012 10:49
- Nahlásit

kachna_
Kačítko děkuje
není za co, už se těším až jí poznám osobně

já jsem Lenka
no to já vím a je mě to fuk, halt musíš slavit svátek dvakrát

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2012 10:55
- Nahlásit

Fajka
halt musíš slavit svátek dvakrát
to je ale zase dobrá myšlenka . Docela by mi stačilo, kdyby Michal dorazil dneska domů, páč nafasoval úplně debilní přesčas a je pryč celou sobotu a nejmíň půlku neděle

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2012 10:57
- Nahlásit

Fajka
dle jeho názoru sem jediný problém v okolí já se svou akitou
no protože jsi jediná, kdo se ozval?

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2012 11:05
- Nahlásit

kachna_
to je ale zase dobrá myšlenka
no jistěěě

Docela by mi stačilo, kdyby Michal dorazil dneska domů, páč nafasoval úplně debilní přesčas a je pryč celou sobotu a nejmíň půlku neděle
čím sem starší tím mě stačí ke štěstí míň kupříkladu včera číf po několika týdnech rozchodil mojí starou pračku a sám vypral 4 várky prádla to mě ke štěstí momentálně stačí

no protože jsi jediná, kdo se ozval?
pravděpodobně

Hyena
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2012 13:29
- Nahlásit

Fajka
Tady jde o to, že on prostě nechce přijmout zodpovědnost a namáhat se své psy hlídat. Ostatní se musí starat, aby on mohl v klidu zvedat telefon a být v klídečku. Jsou to celkem jasné signály nevyzrálé osobnosti. Jako na tom foru bylo vidět, jak sám sobě odporuje- něco jiného veřejně píše v sekci výcvik a něco úplně jiného hájí u svých psů....

vlk
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2012 18:18
- Nahlásit

Kdyby nebyli na světě sobečtí a bezcitní hajzlové měla by Arčí dneska 11 let.....

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2012 18:28
- Nahlásit

vlk
vlčku vlčku, to mi je tak líto, hajzlovi sobcovi přeju, aby existovalo převtělování duší, taková střevní bakterie by mi k němu seděla

<< 1 ... 2034 . 2035 . 2036 . 2037 . 2038 . 2039 . 2040 . 2041 . 2042 . 2043 . 2044 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání