Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2025 . 2026 . 2027 . 2028 . 2029 . 2030 . 2031 . 2032 . 2033 . 2034 . 2035 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2012 23:26
- Nahlásit

Hyena
ale co by si tedy doporučila tý holčině s ohařem, co chce dělat lovečinu?

no , moc toho není. Musela by si najít o čem jsou ty disciplíny, nastudovat si jak se to dělalo dřív, kdysi, aby znala princip - neboli, nezakazuju psu zvěř,ale učím ho, jak se u ní chovat /zjednodušeně řečeno/ a pak to napasovat na pozitivno. Musela by jít sama svou vlastní cestou. Myslím, že tímhle směrem se v lovečině ještě nejde -a to jsem tam myslím taky psala. Je to o ní, jak to bude chtít dělat. Když jsem s klikrem začínala, věděla jsem naprostý houby a divila se, že mi u zvěře nefunguje tak jako moje slovní pochvala. Dneska bych na to šla jinak.

brut
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2012 11:45
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Jsem mooooc smutná ... chtěla jsem se jet podívat na Fajfkovic, ale od noci bojuju s šílenou bolestí ramena. Takže jsem se nakonec rozhodla, že budu v teploučku doma s Al. Nějak mám pocit, že to rameno reaguje na chlad, stejně jako zablokovaný krk...

Mno, to bude zase "zábava" ... celý den prosedím nebo proležím, protože jakákoli námaha mi bolest akorát zhorší Naštěstí tu mám piraňu, která jako by věděla, že mi ruka bolí, tak se lísá, do ruky lehoučce strká čumákem,olizuje, lehá si tak, aby mi jí zahřívala... Je to moje malá piraňka

Brutík je s páníčkem na treku v Masečíně, takže snad má alespoň na chvíli funkční tu svou jedinou mozkovou buňku Uvidíme po jejich návratu ... jdou jen 25 kiláčků, protože se k nim přidal švára se svým psem a nevěděli pánové, jak se klucííí snesou a hlavně kudy povede 45 kilometrový úsek. Kdyby byl mezi psama problém, tak by se těch 4ř kiláků mohlo zdát nekonečných. Takhle si oba vyzkouší, jak jim to jde a příští rok by když tak chodili společně. Al by zůstávala se mnou, aby mezi chlapečkama nevyvolávala řevnovost

PetraK
dopr,dopr. hergot!!!
jj, to samý jsem si říkala v tý koupelně... bolest to ale byla veliká, převeliká..taky díky tomu dneska sedím doma, místo abych jela za Fajfkou

může bejt, ale zpravidla nemívám moc času a prostoru, proto konám rychle
mno, ale díky rychlosti pak zapomínáš co jsi chtěla říct nebo udělat... což znááám

Mlíko je skvělý, sejry taky,
oboje je vynikající ... mlíčko upíjím po troškách a vůbec mi po něm nic není. Navíc jsem přišla na to, že mi chutná i v meltě, což mi dost překvapilo... není ani v teplým cítit. Mladá se těší na to jogurtový ochucený. Pokud bude dobrý, tak příště si jich vezme víc

Vero
sákra dávej na sebe taky kapku pozor
se snažím, ale mám pocit, že čím víc na sebe dávám pozor, tím je to horší ... asi zase najedu na modus nepozornosti a bude klídek. Ale díky moc, jsi hodná

Fifi
Astrenka ma spraveny predni hnat, ted este dalsi elektronicky sracicky ji cekaj.
jupííííí... hnáte je mooocinky důležitý, aby si se nikde nevysekala. Jen ty sračičky jsou blbý, páč jsou většinou drahý a ještě se blbě sháněj .. ale snad jsou to jen drobnůstky, který budou za pár kaček a budou na skladě ... držím pařátek

fakt si vlez do zorb baloonu, at si neublizujes furt!
já se bojím, že bych si ublížila i v balonu.... tohle počasí společně s kolísavým tlakem je nejhorší, co může být Navíc ten bloklej krk tomu nepřidá... sviňák se nechce odblokovat, sice trochu povolil, ale není to úplně ono

mail posli, samoze
díky, díky... již odeslán ... klidně ho pouprav podle svého, jen prosím, nech tu důležitou pointu .. slavnost,obřízku, dárek

brut
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2012 12:07
- Nahlásit

Fifi
Frndaa, haraaa, ahooj, haras? neharas? ojedes me? ne? ahoooj, frndoo, haras? neharas? Ojedes me? Jee, cau stofarde, ten plot je blbej, vid, ale hele, ja haram!!
ty jsi blbááááááááááááááááá.... sem se málem udusila .. ale jak to odpovídá i unás, to je šílenýýýýýý

Včera jsem odchytila jednoho milovníka před barákem. Paní je stará a nemocná, tak psíka vypustila vyvenčit a on neomylně zamířil k nám. Naštěstí jsem z vrátek vyšla dřív než Brut, jinak by byl dědoušek poučen, že háravka je Brutova a nehodlá se o ní s nikým dělit. Takže jsem Bruta odvedla domů,vyšla před vrátka, ulovila milovníka a šla směrem, kde bydlí. On se mi zakousl do tepláků, visel mi na noze, tlapkama mi škrábal do nohou a odmítal se pustit. Přišla jsem k barákům a nevěděla, v kterým pes bydlí. Vlezla jsem do prvního a houkla: "mám tu Míšu, je něčí? " ticho... takže jsem se zavěšeným Míšou šla do druhého a otázku zopakovala. Vyšla panička, která se strašně omlouvala. Volala Míšu k sobě, ale ten se ode mně nehnul ani o cenťák... takže jsem ho musela odvéz nahoru, kde si ho panička cvakla na vodítko a odvlekla domů. Brut mezitím doma šílel. Naštěstí to dobře dopadlo, ale od tý chvíle si s sebou nosím ještě jedno vodítko, abych když tak mohla Míšu na něj cvaknout...

PetraK
Já čekám kdy u nás vypukne druhá strana komunikace Jééé Frnda!! Háráš? Háráš! To je dobře, dem na to? Rozhovoru pochopitelně předchází projíždění Seznamky a pečlivé čtení inzerce, kde je která Anželýna Džolí. O fázi - žgryndy fšade a sklovina z chrupu pryč ani nemluvim
já ti klidně půjčím Al... tak za 5 dní... to bude mít zase Ešusek školeníčko ... Brut taky poctivě čte noviny a zjišťuje, kdy která čubina v okolí hárá, ale mimo žgrndů a cvakání tlamou to není nijak hrozný, naštěstí

kachna_
byla jsem se mrknout na výstavě. Bylo to skvělý
to je dobře... potřebuješ relaxaci a hlavně od malička holky učit, co a jak, aby ti mohly pomáhat a třeba jednou vše po tobě převezmou

Lahovická modifikace:
Šeltie: dáme si sex, dáme si sex, dáme si sex?
Špic: Bohajeho ty zase háráš, di se někam zahrabat prosim tě než tě to přejde.
Šeltie: fňuk

koukej naklusat k Fifině na poličku....a hnéééééd

Auto je stále choré a neplyní. Tak teď řešíme, jestli to budeme reklamovat, nebo to necháme opravit jinde.
tohle je na houby.. já bych byla pro reklamaci, protože ty peníze vám nikdo jinak nevrátí, ale zase potřebujete jezdit a to co nejdřív, tak by bylo lepší to nechat opravit... Jenže, co když to někdo zase zvorá? V tu chvíli už na reklamaci bude pozdě.... Tohle rozhodování, co vyjde líp nenávidím... bohužel je potřeba, páč nikdo z nás není Rodčild

Vero
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2012 12:32 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

Holkýýýý, je tu někdo? co mám dělat?
Kocour tak v pět ráno blil, ne tak, jak když se kočka vyblije a jde dál, ale až na šťávu... Pak znova ráno tak v devět, už teda ne tolik, ale jo. Od rána pak už v klidu, ale je dost apatickej, taky teda ne úplně na hadry, normálně leží v pelíšku, ale apatickej je, skorokotě k němu nesmí...
A tak já nevim, co teď? Chtěla jsem od muže, že po poledni, až se probere po noční, pojedem někam na kliniku, kde mají i v sobotu. Svolil, ale rozmlouval, že ani čékovi proti blití u doktora nepomůžou a na krevní testy a tak je to třeba předčasný.....a to si říkám, že má možná pravdu? Nebo nemá? Nevyznám se v kočecích nemocech....
Nic špatnýho nejed, měl večer osvědčenou konzervu stejnou se skorokotětem a nic jinýho...
Jak dlouho byste tomu nechali vývoj?
Taky hraje roli ten stres z cesty, abych mu tím spíš zbytečně nenaložila

brut
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2012 12:47
- Nahlásit

PetraK
potkali jsme malou trabantíkovou nebo jak se těm grifonkům říká. A vona se děsně bála
říkám pořád, že Ešusek je džentlmen... ale jen, když ho neoslní nějaká sexbomba, pak se z něj stává sexuální loudil

brut
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2012 13:01
- Nahlásit

RaduM
mám kamarádku, které věřím a vím, že by pro své psy ( a nejen pro své) dýchala. Dělá mimo jiné lovečinu a to nejdřív s ridgebackem a nyní s výmarským ohařem. Vše dělá pozitivním přístupem, alespoň, co vím
Zkus jí napsat na e-mail, co je na těchto stránkách v kontaktech a zeptat se jí... určitě ti poradí. http://mscoursing.com/

LucieS
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2012 13:07
- Nahlásit

Nakukuju k vám při obědě
Vero
Žere a pije? U kočky stačí den, dva bez jídla a je to dost velkej problém.
Otravy jsou taky rychlá věc.
Jestli se ti intuitivně hodně nezdá, jela bych.
Hodně apatická kočka=hodně špatná kočka, aspoň co mám odkoukáno od těch našich.

lamalucni
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2012 13:10
- Nahlásit

RaduM
omluvuju se, že vám sem lezu, ale nedá mi to... v lovečině je u nás pozitivní výcvik zatím úplně v plenkách, v zahraničí je to o něco lepší - jestli ta kamarádka umí anglicky, tak jsem našla dvě knížky, které jsou hodně doporučované:
http://www.positivegundogs.com/
http://www.learningaboutdogs.com/acatalog/gundogbk .html

A taky bych jí ukázala tahle videa - takhle pracují psi cvičení "osvědčenými mysliveckými" metodami
http://www.youtube.com/watch?v=yU3hw52H_WA
http://www.youtube.com/watch?v=oE_zk7hbRBY&feature =relmfu

Kdežto takhle pracují psi vedení pozitivně (ne klikr, ale pochvaly, hra a pamlsky):
http://www.youtube.com/watch?v=f1QJR5xOFZ0

A klikr v lovečině:
http://www.youtube.com/watch?v=6oFO9Z0oHBA

Vero
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2012 13:14 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

LucieS
Žere a pije?
Ráno ne. Ale teď před chvílí jsem mu nabídla malou lžičku bílýho jogurtu s trochou převařené vody a tvářil se, že si to dává i s chutí...
Počkám, jestli to v něm zůstane, jestli ne, pojedem hned... Jestli jo, tak tomu asi nechám ještě pár hodin, třeba vstane a začne něco dělat... jsem v tom hrozná panikářka, ale zas než něco zanedbat.
Otravy se nebojím, protože to je byťák a byl od včera večer pořád se mnou, jinak bych už u doktora byla hned ráno...

LucieS
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2012 13:28
- Nahlásit

Vero
Tak u byťáka bych byla taky klidnější, tak uvidíš. Ale kdyby se to nelepšilo, jela bych.

Vero
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2012 13:34
- Nahlásit

LucieS
Právě vstal a skočil na okno podívat se na ptáčka......Ufff, tak snad se to lepší a snad jsem to nezakřikla.

brut
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2012 15:04
- Nahlásit

Vero
já tě přehlídla... promiň

Mno, naše kočka je domácí a nechodí ven... jednou měla něco podobného a já zjistila, že se otřela o psí protiparazitální obojky.. naštěstí tím, jak se jen otřela, tak byla apatická a trochu blicí ( asi tak jak popisuješ). Nikam jsem nejela, ale nahnáno jsem měla moc....

No a pak se mi jednou stalo, že jsem změnila značku granulí a ona je odmítala baštit... během dvou dnů začala zvracet, být apatická a tak trochu nervozní při manipulaci. Naštěstí se rychle vzpamatovala po naškrábaným mase, od tý doby jsem jí granulky míchala s konzervičkou nebo kapsičkama. Raději jí kupuju ověřený značky, aby se mi už nic takového nestalo....

Jak je mu teď?

brut
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2012 15:07
- Nahlásit

Vero
Právě vstal a skočil na okno podívat se na ptáčka......Ufff, tak snad se to lepší a snad jsem to nezakřikla.
tak doufám, že je to už lepší ... ono jim taky stačí, aby slupli kousek igelitu nebo papíru a mají podobné příznaky.. a igelit jim ješt ke všemu ucpává střeva ( Sviniíííí je ale od malička miluje, takže musím dávat pozor, aby se nikde žádný neválel..)

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2012 16:14
- Nahlásit

Rrrumstajn,
brut
mas to v emilovi. Brrr, obrizka..

Vero
At se da kocicak do kupy a nic to neni!

lamalucni
takhle pracují psi cvičení "osvědčenými mysliveckými" metodami
Neskoukla sem to vsechno, ale to je mooc smutnej pohled.

brut
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2012 16:47
- Nahlásit

Fifi
mas to v emilovi. Brrr, obrizka..
díky ti moc ..... u mužských je obřízka víceméně nutností... není dost vody na pravidelné mytí, takže se u kluků předchází různým infekcím atd. Dělá se jim až v 15, kdy jsou "dospělí " a je to pro ně veliká slavnost. Jsou na to připravování od malička. Sice se v mnoha vesnicích ještě provádí původním způsobem, ale tam, kde je možno, tak to dělají sterilně a skoro bezbolestně. U kluků mi obřízka nevadí..kor, když jsem viděla ty podmínky v jakých žijí.
U holčiček je to něco jiného... tam mi vadí nejen způsob, ale i kvalita a doslova mrzačení. Naštěstí naše adoptované holčičky nikdy nic takové nepoznají, prootže Nadace je hlídá a ty, co už za sebou obřízku mají, tak těm byla udělaná prohlídka a opraveno znetvoření alespoň tak, aby nětrpěly bolestma...

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2012 16:54
- Nahlásit

brut
kdy jsou "dospělí " a je to pro ně veliká slavnost.
Kdyz bys pak potrebovala este neco, ani se neptej a posli to v emila rovnou.
Sice se v mnoha vesnicích ještě provádí původním způsobem, ale tam, kde je možno, tak to dělají sterilně a skoro bezbolestně.
To je dobre. Na puvodni zpusob se radsi neptam. A ty holcicky, to je strasny zverstvo! Dobre, ze na ne Nadace dohlizi.

brut
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2012 17:37
- Nahlásit

Fifi
budu potřebovat ještě jeden.. pro Samsona.... díky moc

To je dobre. Na puvodni zpusob se radsi neptam.
původní způsob je pro mně tak trochu nepochopitelný, ale prý docela rychlý .... najde se pěkný kámen nebo něco s plochou ( pevnou), kluci přidou ke kameni, šaman nebo ten, co obřad provádí, tak jim natáhne předkožku co to jde, položí na kámen a druhým, velmi ostrým kamenem sekne. Tím provede akt obřízky. Pak se na ránu napatlají jejich léčivé byliny a listy.. no a jde další Asi po hodině začne slvnost včetně tanců, kterých se zůčastní i novopečení "dospělí"

A ty holcicky, to je strasny zverstvo! Dobre, ze na ne Nadace dohlizi.
jenže víš, co je nejhorší? Oni to tak v mnoha případech nevidí .... pro ně je to součást jejich "dědictví" . Já jim tu obřízku neodpírám, pokud by měla jistá pravidla... naprostou sterilitu, opatrnost, nemrzačení, ale jen ten nejnižší stupeň a pak následnou léčbu lékařem... pak by to bylo snesitelné a zároveň by se to dalo brát podobně jak u těch kluků.. voda není a alespoň nějaká čistota být musí... Jenže tohle všechno je utopie a asi ještě dlouho bude, protože tam se preferuje ten nejhorší stupeň mrzačení a ještě za podmínek, kdy se přenáší spousta nemocí, používají nesterilní a prapodivný nástroje atd

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2012 17:45
- Nahlásit

brut
původní způsob je pro mně tak trochu nepochopitelný, ale prý docela rychlý ...
Ja se neptala umyslne!! ne proto, abys mi to popisovala! kor este takhle detailne, plac plac, kamen, diky moc.

brut
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2012 17:55
- Nahlásit

Fifi
Ja se neptala umyslne!!
ahááááá, to jsem nějak nepochňápla... :-D :-D

ne proto, abys mi to popisovala! kor este takhle detailne
se omlouvááám

kor este takhle detailne, plac plac, kamen, diky moc.
to je hrozný takhle popsanýýý

Vero
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2012 17:58
- Nahlásit

Kocourovi je líp, od rána už nezvracel ani nenatahoval na zvracení a jevil už zájem o jídlo (ale dostal jen trošičku tvarohu a teď udělám hodně dietní večeři), ale je na něm teda znát, že je přešlej... Ale vzhledem k tomu pozitivnímu posunu jsme zatím nikam nejeli, páč on je nerváček a tím stresem převážení je mi jasný, že mu uberu sil....tak uvidím zítra a doufám, že nebudu muset vyrážet v noci.

Hlavně nemůžu přijít na to, čím to, nejedl vůbec nic novýho a neosvědčenýho a ani jsem v tom blití nic nenašla, co by byl důvod, tak se bojim, aby nebyl něčím nemocnej

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2012 18:13
- Nahlásit

Vero
Ja kockam vubec nerozumim, ale esli vypada lip? Tak snad to bude ok. Jinak zlatej Herriot, eslipa nemuze mit kocour bezoara v brise z chlupu treba? Kdyz nemoh nikde nic pozrat jinyho, spatnyho..
brut
to je hrozný takhle popsanýýý

brut
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2012 19:02
- Nahlásit

Dámy, jukněte se na tenhle odkaz ....

http://aknahhanka.rajce.idnes.cz/Svicky_z_palmoveh o_oleje/#

svíčky jsou z palmového oleje v tradičních i netradičních barvách. Mimo těch vyfocených lze mít ještě tyrkysovou. O dalších barvách se jedná. Jde o ruční práci. V nabídce jsou válce, osmihrany, kvádříky, krychličky, vločky, autíčka, extravelké svíce, svíce víceknotové..... Včera se fotky dělaly u nás a musím říct, že všechny svíčky mají krásnou struktůru a mimo mnou preferované modré, jsem se zamilovala i do černé, kor v kombinaci s vedle stojící bílou je krásná
Výtěžek jde na stavbu dětského domova v Keni, kde je potřeba ještě dodělat pár věcí, aby vláda prohlásila dětský domov za plně funkční a mohl být zařazen i do chráněných progamů.
Pokud by se Vám nějaká svíčka líbila, tak mi dejte vědět a já objednávku předám. Já jsem objednala jeden válec (ten největší) pro ségru k vánocům, pak krychličku, dvě vločky...a další svíčky ještě přiobjednám, až si promyslím barvy Svíček totiž nikdy nemám dost

brut
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2012 19:06
- Nahlásit

Vero
jsem ráda, že kočičáček je na tom líp.... napadlo mi to samý jako Fifi... smotek chlupů a následné zvracení. Ono hodně kočkám bere sil, takže by mohl být i tím unavený .... uvidíš, jak se bude chovat po baště...ale řekla bych, že mu bude o dost líp. Začne být hladový, uvidíš...
Budu držet palce, aby byl kočičák fit ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2012 19:34 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!

Úplně úžasná prochajda se Zlatejma prcinama mojemaaaa byláá!! Pravda přišla jsem při tom málem o své jediné oko, posléze Brtnik málem přišel o to, co je na ženě podle mužů nejcenější, neb mě můj vlastní čokl napíchnul na obří větev, ale bylo to moc fajn. Hošikus opět měl bordel v tom, esli se kolem něj šmrdolí Zlatá jeho Prcina, nebo ešivá to nejni náhodou Zlatej Prcek , ale nakonec podlehl všemu a přetahoval se s Dýdou o tu obří větev. Myslím, že byl sám ze sebe zděšen, neb jedinej s kým se přetahuje je Ajšááá, tý jediný věří Ale Dýda prostě přišla, čapla druhej konec a bylo . Pěkně jsme si to užili, vyrazili jsme v jednu a domů přišli v šest. To nejni marný, ne?
Péf zcepeněl na svém novém mnou dnes vyrobeném pelíšku a chrápe. Však se taky nalítal po poli se štoudví, s pařezama po lese, s větvema po cestách- je mrkef.

Vero
já se v mňoukavkách vůbec nevyznám , neporadím, dobře je, že je to kočka domácí, takže asi nehrozí, že by snědl něco špatnýho , a nemůže nic chytit. Tak držím palce, aŤ se furt zlepšuje.

Právě vstal a skočil na okno podívat se na ptáčka......

tohle vypadá nadějně , tak jen ať se pěkně zotavuje a nevymejšlí už bejkárny

lamalucni

Supr, supr, díky - šikovná.

brut
smotek chlupů a následné

a jo! Však o tom psal i Herriott vlastně.

Za svíčky moc díkuju, těším se,

jsem se zamilovala i do černé,
no jistě, páč černá je víc než dobrá, je vy-ni-ka-jí-cí

kluci přidou ke kameni, šaman nebo ten, co obřad provádí, tak jim natáhne předkožku co to jde, položí na kámen a druhým, velmi ostrým kamenem sekne.

ježíši kriste!!!

pak se z něj stává sexuální loudil

sexuálním loudilem se náhodou nestává!!!!!! Von už jím je!!!

ti klidně půjčím Al... tak za 5 dní... to bude mít zase Ešusek školeníčko

jistě, a mě šlehne!!

... takže jsem se zavěšeným Míšou šla do druhého a otázku zopakovala. V

promiň nelze jinak

ale od noci bojuju s šílenou bolestí ramena. Takže jsem se nakonec rozhodla, že budu v teploučku doma s Al. Nějak mám pocit, že to rameno reaguje na chlad, stejně jako zablokovaný krk

ach jo, děvče, ty to nemáš ani trochu jednoduchý!! Ale tělo prostě vysílá všemožný signály (viz ty tvoje pády), že už toho má plný brejle. Zas si zopáknu, že by to chtělo ty lázně.

díky rychlosti pak zapomínáš co jsi chtěla říct nebo udělat

to je halt daň, no

Pokud bude dobrý

to si piš, že bude, zrovna lohním mléčko

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2012 20:04
- Nahlásit

PetraK
Mela jsem info z druhe strany, prej vychanda uchvancancujici byla!
Brtnik málem přišel o to, co je na ženě podle mužů nejcenější, neb mě můj vlastní čokl napíchnul na obří větev, ale bylo to moc fajn
A co to teda bylo?? Krome toho, ze to bylo fajn?

Vero
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2012 20:41
- Nahlásit

PetraK
Brtnik málem přišel o to, co je na ženě podle mužů nejcenější,

mě to tady jednou sundá ze židle

a kdo to sou ty zlatý prciny?

Kocourek se večeře už i dožadoval jako obvykle a s chutí ji snědl. tak mu jen držím palce, aby v něm zůstala a bylo vyhráno...

Fifi
bezoara v brise z chlupu

možný je všecko, ale neměl by. jednak papá preventivně bezopastu, druhak papá trávu pro kočky, a třeťak chlupy blijou oba couři čas od času úplně mimochodem za pochodu - nažerou se travky, vyklopí obsah žaludku a jdou vesele dál.
tohle neznám, zvracení pořád dál a dál, až není ani co, a za dvě hoďky znova... a s tou apatií a odmítáním se jakkoli zajímat o moje jídlo a moje mlíko potom.

to bylo jak já, dyž mám v létě virozu

uf, snad už nebude blejt, chudáček můj poklad rezavej.

Vero
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2012 20:44
- Nahlásit

Tak si tak říkám, co já budu dělat, až ty moje chlupatý koule některá fakt začnou bejt nemocný, já se pak asik zbláznim buldozérečkovi za celejch pět let nebylo vůbec nic, když opomenu občasný to posrání.

Hyena
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2012 21:55
- Nahlásit

Je fajn, že se tady objevily další odkazy na tu lovečinu. Myslím, že jít vlastní cestou , když chci připravit psa na nějaké konkrétní zkoušky a nemám žádné zkušenosti je velmi obtížné.Vybírat si z alternativ už se selským rozume dá, i když je člověk úpa začátečník.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2012 22:02
- Nahlásit

Fifi
uchvancancujici byla

jsem ráda, že se líbilo. Mně taky,moc.

A co to teda bylo??
jako co napíchnul?? No hlava to nebyla

Vero

kdo to sou ty zlatý prciny?

dva zlaťáci. Potíž je, že jsou to vona a von. ale pohybujou se tak, že HOšikus nikdá neví esli je u něj vona, nebo nedej bože von! děsně mě baví ho pozorovat, to zmatení duše

urek se večeře už i dožadoval jako obvykle a s chutí ji snědl. tak mu jen držím palce, aby v něm zůstala a bylo vyhráno...

tož dobře už to vypadá, ne?

to bylo jak já, dyž mám v létě virozu
no a nemohl si něco takovýho pořídit? Třeba od lidijů?

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2012 22:04
- Nahlásit

Vero
asik zbláznim

já blázním pokaždý, když se mi na Ešátorovi něco nezdá. Sem psycho.

Hyena
je velmi obtížné

nic není nemožnéééé Tóójotáááá.
Ne?

<< 1 ... 2025 . 2026 . 2027 . 2028 . 2029 . 2030 . 2031 . 2032 . 2033 . 2034 . 2035 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání