Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2025 . 2026 . 2027 . 2028 . 2029 . 2030 . 2031 . 2032 . 2033 . 2034 . 2035 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2012 13:58
- Nahlásit

Vero

pokud se k tobě předem staví takhle, moc toho nenaděláš.

přesně. Ona ta pozitivka mezi myslivcovacími moc nejede - je to taková delší cesta, takže málokdo ze zelenejch by do toho šel. Výhra je, že se už dneska najdou lidi, kteří psům při down nešlapou na hlavy, používají pamlsky a tak podobně.

RaduM

hele, jestli jí neznáš - tak to toho asi fakt moc nenaděláš, nebude ti věřit. Vím, jaké jsou reakce mezi lidmi, kteří lovečinu dělají.

RaduM
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2012 14:18
- Nahlásit

PetraK
No ten mail chtěla právě holčina, která najela na pozitivní motivaci po tom, co si svazarmovskou výchovou totálně zkazila borderu. A když teď vidí, že kamarádka si chce pořídit ohaře a jet ve stejných kolejích, snaží se jí odradit no, ale nějak se jí nedaří, asi je někým z loveckého výcviku už ovlivněná. Navíc si myslí, že pozitivní motivace je jen pro bordery. To je pak těžký no. Napsala jsem jí ještě, že teda lovečinu přímo neděláte, tak když i tak bude mít zájem s tebou mluvit, dám vědět. Ale šlo by o kontakt s tou holčinou, která se snaží přesvědčit tu kamarádku, jen neví pořádně jak s ohledem na plemeno toho ohaře. Přeci jen je trochu jinej, než bordera, kterou má ona.

Vero
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2012 15:09
- Nahlásit

Jinak ještě já si myslím, že není nutný jet na klikr a shaping. Pokud je klasikou to, že psovi to, co chci, ukážu, a pak pochválím a odměním (klasika u nás na cvičáku), tak to taky není vůbec špatně.
Jen je mi podezřelý výcvikovýho vedení, kde zastávají názory typu, že pes se nesmí přetahovat... aby to nebyla lovečina s lidma, co jedou stylem "prakem do zadku" (kdysi jsem to někde tak četla).
Nevím, co se u nás v lovečině dneska nosí...

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2012 17:16
- Nahlásit

Ruumstajn, avatari, citlivky a kocouri v botach, co bouraj stanky!
Astrenka ma spraveny predni hnat, ted este dalsi elektronicky sracicky ji cekaj.
brut
Lazarovici, fakt si vlez do zorb baloonu, at si neublizujes furt! A mail posli, samoze.

A hezky vikend vinsuju.

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2012 19:11
- Nahlásit

Fifi
Astrenka ma spraveny predni hnat

VIVÁÁÁT

RaduM
dobroš, tak já se Ti ozvu na emila.

Vero
Jinak ještě já si myslím, že není nutný jet na klikr a shaping

jo to máš pravdu, to určitě , k pozitivce člověk klikr nepotřebuje - jen si u některých věcích zjednoduší komunikaci.

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2012 19:24
- Nahlásit

PetraK
No moc nevivatuj, jede na tu reklamaci se sragorkama elektro. Doufam, ze se stihne pred pristim vikendem poresit!

jen si u některých věcích zjednoduší komunikaci.
Zde je komunikace zjednodusena na minimum. Frndaa, haraaa, ahooj, haras? neharas? ojedes me? ne? ahoooj, frndoo, haras? neharas? Ojedes me? Jee, cau stofarde, ten plot je blbej, vid, ale hele, ja haram!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2012 20:14
- Nahlásit

Fifi

Frndaa, haraaa, ahooj, haras? neharas? ojedes me? ne? ahoooj, frndoo, haras? neharas? Ojedes me? Jee, cau stofarde, ten plot je blbej, vid, ale hele, ja haram!!

ach to je jak z čevenej knihovny takhle nějak si představuju ty filmy vod Rózačmundy Pilčr.

Já čekám kdy u nás vypukne druhá strana komunikace Jééé Frnda!! Háráš? Háráš! To je dobře, dem na to? Rozhovoru pochopitelně předchází projíždění Seznamky a pečlivé čtení inzerce, kde je která Anželýna Džolí. O fázi - žgryndy fšade a sklovina z chrupu pryč ani nemluvim

Zatím si ovšem užívám naprosto dokonalých procházek s moc poslušným psem, s moc hravým psem, moc vnímavým psem.Dobře bylo dneska,dobře. Vyrazili jsme s batůžkem plným hraček do polí a hráli si a cvičili a děsně nás to bavilo. Nejvíc nás bavila hra Tupá panička nevidí psa, který je před ní , kdy předstírám, že vůbec, ale vůbec nevím, kde je péf a hledám ho, přes to, že on se mi pořád vnucuje a jako Krhounek se hlásí, že Tady!! Tady!!, když ho "najdu" máme oba děsnou radost krááávovina největší

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2012 20:30
- Nahlásit

Rumštááájn
byla jsem se mrknout na výstavě. Bylo to skvělý. Jela jsem vlakem (už nikdy nevlezu s kočárkem do vlaku, zlatá krosna) a bylo to velice vtipné. Potkali jsme jsme nějaké chovatele (dle jejich chování je asi znám ) a jela jsem s nima i zpět. Byli dva a byli úžasní. Jeden koupil dva holuby, druhý známému králíka, ale až ve vlaku zjistil, že jiného plemene . Ten králíkář byl mírně pod vlivem a bylo to hrozně milý. Jsem byla ráda, že jsem chovatel .
Auto je stále choré a neplyní. Tak teď řešíme, jestli to budeme reklamovat, nebo to necháme opravit jinde.

Fifi
Zde je komunikace zjednodusena na minimum. Frndaa, haraaa, ahooj, haras? neharas? ojedes me? ne? ahoooj, frndoo, haras? neharas? Ojedes me? Jee, cau stofarde, ten plot je blbej, vid, ale hele, ja haram!!

Lahovická modifikace:
Šeltie: dáme si sex, dáme si sex, dáme si sex?
Špic: Bohajeho ty zase háráš, di se někam zahrabat prosim tě než tě to přejde.
Šeltie: fňuk

PetraK
Já čekám kdy u nás vypukne druhá strana komunikace Jééé Frnda!! Háráš? Háráš! To je dobře, dem na to? Rozhovoru pochopitelně předchází projíždění Seznamky a pečlivé čtení inzerce, kde je která Anželýna Džol
Ciroušek si to trošku změnil na Háráš? Poď kousek stranou, ať nás nevidí, nebo aspoň počkáme až mrkne.

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2012 20:49
- Nahlásit

kachna_
Jeden koupil dva holuby, druhý známému králíka, ale až ve vlaku zjistil, že jiného plemene
no esli byl pod vlivem, nelze se divit. Asi taky dostane doma vyluku.
Lahovická modifikace:
Šeltie: dáme si sex, dáme si sex, dáme si sex?
Špic: Bohajeho ty zase háráš, di se někam zahrabat prosim tě než tě to přejde.
Šeltie: fňuk

No tady si to jede na tyhle note uz ted:
Perdel: Ta mrcha, nenechala me skotacit u plotu! Jee, cau Kremyle, hele, haram, haraaam, haraaaaaaam!
Kremyl: Twe, ja taky. Taky haram. No, jako staci, prestan me prudit. Sem ti rekla, neser na. Nech me. Tahni. Di uz do rite.
Perdel: Ja haram, haram, haraaaaaaam!

A Cirat na to jde spravne, hezky nenapadne, ty jsou nejhorsi.
Plynovani vozidla je voser (ale jezdi se pak tadaaa, za par kacek), dneska mi bylo taky receno, ze mozna ty troubles jsou tim, ze to tam ma dve naky jednotky, ridici. A hadaj se mezi sebou. No uvidime, co v ramci reklamace borci vymysli,.

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2012 20:51
- Nahlásit

kachna_
t. Byli dva a byli úžasní. Jeden koupil dva holuby, druhý známému králíka, ale až ve vlaku zjistil, že jiného plemene . Ten králíkář byl mírně pod vlivem a bylo to hrozně milý. Jsem byla ráda, že jsem chovatel

jehehéééé jehehééé

neplyní

puč mi ho, já ho zplynuju, že se nepostačí divit .

nebo aspoň počkáme až mrkne.
Cirát zlatý

Vero
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2012 20:54
- Nahlásit

máte krásnou komunikaci

Buldozér: jé hele baba. můžu tě vojet?
Ona: ty vole vodprejskni, už nehárám!
Buldozér: když tu není ta, co hárá, tak mám rád tu, která je tu!
Ona: vodprejskni, raf.
Buldozér: ajajajaj, copa to, copato? hele mě fakt neva, že neháráš, beru všecko, fakt tě nemůžu vojet??? honem rychle, než mě ta nána odvolá...

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2012 20:54
- Nahlásit

Fifi
Asi taky dostane doma vyluku.

jdi tam, prosim Tě di tam, di

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2012 20:55
- Nahlásit

Vero
když tu není ta, co hárá, tak mám rád tu, která je tu!

přeééééésně,
Ešus ešče dodává - Potmě je každá kočka černá!

Hyena
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2012 20:59
- Nahlásit

RaduM
Hele zkusila bych jí odkázat tady na ty lidičky- sice dělají kalsiku, ale znám je osobně a nezažila jsem nic, co by mi nahánělo husinu. Snad jen to, že Zuzka učívala aport nuceňákem, ale je fakt, že to zase uměla dobře odhadnout.A naopak pro tu kámošku mohou být jako " klasikové" přijatelnější než klikání
http://www.vivesbohemia.cz/web/index.php?option=co m_content&view=article&id=233&Itemid=490

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2012 21:04
- Nahlásit

PetraK
Hlavne Esus byl uzasnej, jakej ma respekt! pred dortikem. Me dostal, jak byl behem chvilky vlastne neviditelnej.
jdi tam, prosim Tě di tam, di
Cece, to bude problem, malo policek - blbe se to vrta do dutych cihel, krava je nekde zase zahrabana uz, pod prepravkama s mrkvi. Ale muzu pohladit digestor, esli te to uspokoji.

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2012 21:05
- Nahlásit

Jo dneska byl Ešus pan sociální profesor. Neb dělal socializačního fižiranta.
Neb potkali jsme malou trabantíkovou nebo jak se těm grifonkům říká. A vona se děsně bála. Tak jsem řekla Ešátorovi : Ty vole nechovej se jako buran, sedni si, dáma je v rozparcích a bojí se tě, ty hovado!
tak si sednul, posléze moudře i lehnul, aby byl ešče menčejší. Asi 600x dostal do držky, pak trabantíková naznala, že se tak moc bát nemusí. si ho šla i vočuchávat, tak moudře předstíral, že tam žádnej trabantik neni, pak se trabantiková vodvázala a šla si dokonce i naši činku vočuchat.

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2012 21:08
- Nahlásit

Fifi
Hlavne Esus byl uzasnej, jakej ma respekt! pred dortikem. Me dostal, jak byl behem chvilky vlastne neviditelnej.

jo to byla bomba!!!! Se musím smát pokaždý, když si na to vzpomenu jak bleskově přehodil výhybku z komunikace perdelí na komunikací dortící

Ale muzu pohladit digestor, esli te to uspokoji

co sem úhyl aby mě uspokojilo, že si ty pudeš hladit digestoř? Neni to už moc úhylný? včera Hyena s vlkem, dneska ty s digestoří.... úhylové maj rej!

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2012 21:11
- Nahlásit

PetraK
co sem úhyl aby mě uspokojilo, že si ty pudeš hladit digestoř? Neni to už moc úhylný?
No tak nemaje policek...
jak bleskově přehodil výhybku z komunikace perdelí na komunikací dortící
Esli von nebyl masinfira!
Hyena
sice dělají kalsiku, ale znám je osobně a nezažila jsem nic, co by mi nahánělo husinu. Snad jen to, že Zuzka učívala aport nuceňákem, ale je fakt, že to zase uměla dobře odhadnou
Brrr. Asi zalezi na povaze. Co jednomu husinu nenazene, druhymu muze.

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2012 21:15
- Nahlásit

PetraK
tak si sednul, posléze moudře i lehnul, aby byl ešče menčejší.
Joo, tohle presne dela jedno pikarde uzasny, kdyz vidi, ze se ho pes boji, pleskne se na zem a jen vyckava, az ten druhej se otrka. Von bude este esus snad panpresor.

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2012 21:22
- Nahlásit

Fifi
No tak nemaje policek...
tož jdi do knihovny!

nebyl masinfira!

von je hlavně potrhlo. Mé luzné na vteřinu moudré potrhlo. Zítra bude zmatení. Velké Zlatoprciní zmatení , je, je, jej

Hyena
Zuzka učívala aport nuceňákem,

mno. Já si Zuzku hlavně pamatuju ještě než učívala aport nuceňákem, jak se dokázala chovat k cizím psům. Vzít osmiměsíční štěně po palici činkou, jen pro to, že se rozverně zajímá o aport jejího psa, s komentem : A příště už to neuděláš, to mi nepřijde úplně dobré. Taky si jí dobře pamatuju, jak by se byla ráda navezla do mýho psa. Taky si pamatuju, jak vysírala co cizích psů, když o to vůbec nikdo nestál..... A přijde mi divný, že začla dělat výcvikářku - jestli se teda nepletu, třebas ano - poté co vychovalo svýho prvního psa.

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2012 21:23
- Nahlásit

Fifi
Joo, tohle presne dela jedno pikarde uzasny,

já ho k tomu vedu, to není úplně z jeho hlavy, nicméně vidí, že to funguje tak ho to občas i napadne samotnýho

Hyena
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2012 21:24
- Nahlásit

Fifi
Hele nesuď, na rozdíl od tebe jsem ty lidi viděla dělat a ne jednou. Viděla si na živo, jak to máme s čubou, tak že moc dobře víš, že já na tvrdý korekce nejsem,ale kdybych chtěla dělat lovečinu, jdu trénovat k nim. Na Viktora jsem začínala kousat a že má čuba dobrý základy mi potvrdil každej další fik. Nuceňák jsem uvedla jako jedinej problém, ale fakt je, že ta holčina prostě uměla veeelmi dobře vychytat kam až si dovolit dojít a vykompenozovat to příslušnou odměnou. Jejího maďara by jí mohl každej závidět- ten pes pro ní dělal první poslední.

Hyena
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2012 21:30
- Nahlásit

PetraK
mno. Já si Zuzku hlavně pamatuju ještě než učívala aport nuceňákem, jak se dokázala chovat k cizím psům.
hm..já si taky na sebe pamatuju lecos, co jsem dělávala dřív.........lidi se posouvají. To se týká nejen Zuzky, ale i třeba Radechy. K té bych dneska šla klidně cviči taky....
Ale vpodstatě je mi celkem putna, co si kdo myslí.......Jen mi přišlo, že pokud dotyčná chce někoho,kdo dělá myslivcovánía chce psa připravit k myslivcování, tak tyhle lidi mi přijdou jako dobrá volba....

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2012 21:32
- Nahlásit

Hyena
Hele nesuď, na rozdíl od tebe jsem ty lidi viděla dělat a ne jednou.
Copak sem soudila???jen proste sem alergicka, krom jinyho, na "nucenak". Kazdej mame husinu z neceho jinyho, no.
Viděla si na živo, jak to máme s čubou, tak že moc dobře víš, že já na tvrdý korekce nejsem,ale kdybych chtěla dělat lovečinu, jdu trénovat k nim.
Dyk, copak sem psala, at tam nekdo nejde trenovat? A Hyjenu pohlad.

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2012 21:34
- Nahlásit

Hyena
lidi se posouvají.
to jo, to je dobře. jen prostě dám přednost člověku o kterém vím, že má laskavý přístup - a to prostě poznáš, v tom člověku to prostě je, než tomu, kdo ho prostě nemá. A mydlí-li někdo odrostlý navíc CIZÍ!! štěně na procházce po makovici dřevěnou činkou, není pro mě laskavým člověkem. Viděla jsem Zuzku naživo - nebydlím daleko. To mi stačilo.

K té bych dneska šla klidně cviči taky,
já ne. Jak říkám dám přednost tomu, kdo má vlídnost v sobě a ne že jde o módní vlnu.

Hyena
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2012 22:12
- Nahlásit

PetraK
a to prostě poznáš, v tom člověku to prostě je, než tomu, kdo ho prostě nemá.
Hm...moje zkušenost je prostě jiná....netroufám si lidi odsoudit na vždycky

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2012 22:28
- Nahlásit

Hyena
....netroufám si lidi odsoudit na vždycky

jo to já vím, máš pravdu, ale mně když se někdo tímhle směrem nelíbí, tak to prostě pak už nejde. Vždycky to uvidím, to co jsem viděla tehdy, a to co je možno vidět teď, tomu prostě už nemůžu věřit. To je to co se týče Zuzany. To co se týče Radechy - pokud se někdo něčemu vysmívá a do 25 hodin se přejinačí a stane se fanatikem toho, čemu se vysmíval, a to tak, že posléze někomu, kdo o tom dosud neví, dává najevo jakej je ubožák........ to taky není pro mě ten pravej ořechovej člověk. Mám to prostě tak. no.

Hyena
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2012 22:43
- Nahlásit

PetraK
Víš ty co,já tě nechci přesvědčovat. Dala jsem to sem jako slušnou a prověřenou alternativu pro někoho,kdo začíná a chce dělat lovečinu, zlváště,když si vysloveně psala, ža ty jí neděláš a i to o tobě vím. A nakrklo mě, že se tady řeší a hodnotí. A " lepší" alternativu pro známou od Radu nepřihodil nikdo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2012 23:01
- Nahlásit

Hyena
Dala jsem to sem jako slušnou a prověřenou alternativu

Však jo, já jen zase psala svou zkušenost, no.

Hyena
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2012 23:08
- Nahlásit

PetraK
jasně, ale co by si tedy doporučila tý holčině s ohařem, co chce dělat lovečinu?

<< 1 ... 2025 . 2026 . 2027 . 2028 . 2029 . 2030 . 2031 . 2032 . 2033 . 2034 . 2035 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání