Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2025 . 2026 . 2027 . 2028 . 2029 . 2030 . 2031 . 2032 . 2033 . 2034 . 2035 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Vero
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2012 19:13
- Nahlásit

vlk

krááádný... všicí!!!

děkuju, vlastní chov, vrh B..

Hyena
kovanému lovci
taky moc líbí.

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2012 19:22
- Nahlásit

kachna_
Cir se dokonce naučil otevírat dveře od auta , když jsem přivezla králíky z výstavy.
A zbylo z nich neco?
možná jo, Mája třeba doma neloví
Tomu neverim. Proste neverim a ani to zkouset nebudu, beztak bych mela na kralika alergii.
Stacilo mi videt cuby u kralikarny, tranz totalni. Aj podlahu zvladly vybourat. Mozna by zvladly v baraku operence, to pro ne neni takove lakadlo pudove.

vlk
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2012 20:32
- Nahlásit

kachna_
a jaký maj pracovní předpoklady?
...no začínají mejt nádobí a učej se s vysavačem.....

Mája třeba doma neloví
šiby loví všude... nezapomenu jak mi u kémošky tříměsíční čtyřkilová šiba vydrancovala z bedýnky a zadávila jejich rodinného mazlíka megamorče Berušku ( ta vobluda byla snad 5ti kilová) a následně ji vítězně přivlekla do obejváku aby se náležitě pochlubila... když se kámoška probrala z bezvědomí, uspořádala morčecí tryznu a zlili sme se jak čuňata.... od tý doby šiby k domácím hlodavcům nesmějí.....

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2012 20:47
- Nahlásit

vlk
a následně ji vítězně přivlekla do obejváku aby se náležitě pochlubila.
Brrrr. Neco podobnyho udelal neboztik perdel, na sidlaku. Ale tam vencila morcatko slecna pod kerikem, bylo to rychly... Zakoupeno nove ji bylo.
..no začínají mejt nádobí a učej se s vysavačem.....
Dobra skola. Maji drobne rucicky, tak sklenicky jim nechavat umejvat.

vlk
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2012 20:59
- Nahlásit

Fifi
Zakoupeno nove ji bylo.
...ano, i já jsem rozbila prasátko a zakoupila nové...pro jistotu dvě.....zvláštní, že vod tý doby už mě kámoška na návštěvu nepozvala....

Hyena
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2012 21:03
- Nahlásit

vlk
zvláštní, že vod tý doby už mě kámoška na návštěvu nepozvala....
No asik jí strašně bolela hlava z kocoviny po tý morčecí tryzně a nechtěla to rizkovat ještě jednou

vlk
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2012 21:08
- Nahlásit

Hyena
No asik jí strašně bolela hlava z kocoviny po tý morčecí tryzně a nechtěla to rizkovat ještě jednou
...nejspíš tak nějak to bude....no huš jsem stejně vosdtěhovaná daleko, tak to zjišťovat nebudu.... a stejnak je zajímavý, že co Ašopes tak trochu narost přestávají jezdit návštěvy k nám...

Hyena
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2012 21:20
- Nahlásit

vlk
že co Ašopes tak trochu narost
Ty jo, bejt blíž, tak byste mě tam naopak měli nasáčkovanou....dneska se ke mě na zkoušce šli tulit dva masožraví psáci....oba dělal strašné broučky a mocinyk se mazlinkali a velkopsy mám moc ráda

vlk
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2012 08:49
- Nahlásit

Rumštajn ve spolek.....

topičííííííííííí kde stééééééééééé ???? Zde leje a fučí ... co je to za nepořádek ???? Jak to že nehoří ohně ????...du si vobout teplý fusekle aspoň...

Hyena
a velkopsy mám moc ráda
tak to by sis užila, Ašopes návštěvy mazlinká moc rád.... akorát bys ale musela přicházet v neoprénu....

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2012 08:54
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Mrtvola ist CURÝÝÝK. Obývák hotofson a domácnost dočista dočista debordelizována. Nebo téměř, Už enem prosvištět předsíní, vypucovat dvéře a fertich. Advent může začít , Děsně se těším.

jak jste si užili víkenda? My jsme si užili procházkování a hračkování. Musím pochváliti Hošikuse, že ač se poblíž šmrdolila bloncka labradůří o které jsem nevěděla, páč to bych to po něm nechtěla, tak pěkně z hromady hraček na požádání vytáhnul piskací činku a pěkně jí dovalil pánčičce, Měla jsem děsivou radost, páč to by mě u něj nenapadlo, že tohle dá. Byl čikovnej. Pak mi našel asi tak stošedesát osm bažantůch a koroptví a byl vůbec celý víkend vysoce funkční. Pěkně jsme si to procházkování užili.

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2012 08:59
- Nahlásit

vlk

tak králíková už se uklidnila

jééé , huráá, jupííí !! Dobrý zpráv není nikdá dost.. gratuluju.

Vlkůůů vy máte dvojčátka?? To je háskýý.[

.no začínají mejt nádobí a učej se s vysavačem

na klikr?

Fifi
tak sklenicky jim nechavat umejvat

sakra, ty by se mi bejvaly šikly tetkon o víkendu, když jsme debordelizovali domácnost

.Hyena

gratuluju ku zkoušce

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2012 09:02 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

vlk

Jak to že nehoří ohně ????...du si vobout teplý fusekle aspoň...

aha aha, jdu to napravit

lepčí? stačí jeden topič életrárenský?

že co Ašopes tak trochu narost přestávají jezdit návštěvy k nám...

tak to vůůbec nechápu teda

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2012 09:02
- Nahlásit

JOOO A JAK KDO PŘEŽIL TY AVIZOVANÝ VICHŘICE? JSTE FŠICÍ V
CAJKU? STŘECHY JSOU TAM KDE MAJÍ BÝT?

vlk
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2012 09:35
- Nahlásit

PetraK
Vlkůůů vy máte dvojčátka??
...céra má....
na klikr?
.....spíš na gumový medvídky....
lepčí? stačí jeden topič életrárenský?
áno...hnedka je čéku teplejc....
tak to vůůbec nechápu teda
..zajedno se bojí, nevim proč když Bigšok je docela přátelskej ... a za druhý děsivě slintá....
JOOO A JAK KDO PŘEŽIL TY AVIZOVANÝ VICHŘICE? JSTE FŠICÍ V
CAJKU? STŘECHY JSOU TAM KDE MAJÍ BÝT

... tentokrát k nám vichřice byla milostrdná...

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2012 09:39 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
Advent může začít

jak kde...u nás to vidím tak na půlku ledna

? STŘECHY JSOU TAM KDE MAJÍ BÝT
ja freilich , got sei dank.

Paní co tý sejry od kozi kozi ? nemám je dovalit ted do tego Práglu? viz dotaz z minulý strany..nebo gde to je strašně furt datlíte a já to nestíhám

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2012 09:46
- Nahlásit

vlk
...céra má...

máš šikovnou céru

.spíš na gumový medvídky...

není nad dobrou motivaci

..hnedka je čéku teplejc.

tak víš jak, hošíčci uměj topit, to je vyzkoušený

..zajedno se bojí

dyk je to štěňátkoooo

děsivě slintá....

znám. No tak se podle toho maj voblíknout, no. Jdu k lidem kde je péf, tak si neberu poslední model vod - tetkon nevim koho

. tentokrát k nám vichřice byla milostrdná.

prima. já si na vás vzpomněla, páč říkali v tydlevízi, že zas byl průser.

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2012 09:53
- Nahlásit

Fajka

...u nás to vidím tak na půlku ledna
u vás, to vidim tak na půlku ledna, ale rok u 2026. víme?

ja freilich , got sei dank.
tak prima, prima, tetkon už enem Fifina, páč u nich na placce to taky vždycky fučí.

nemám je dovalit ted do tego Práglu

pani, já tady vo víkendu budu mít ségru právě - sem vám to psala, už dřívějc, ale asi ste si nevšimla- takže to se prostě na tu výstavu nedostanu.

vlk
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2012 09:54
- Nahlásit

PetraK
dyk je to štěňátkoooo
... nějak nevím, proč tomu nikdo nevěří.... a to má jen 78 kilo....
No tak se podle toho maj voblíknout, no.
..no jo, to je tak na gumáky a neoprén....navíc Ašok hned ve vrátkách nepřipravené skolí k zemi a následně je radostně zadupává a zablízává do země... je to jen pro obzvláště velké milovníky psů...

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2012 09:55
- Nahlásit

vlk

. je to jen pro obzvláště velké milovníky psů...

na ja, k velkýmu psoj, patří enem velký milovník psůch

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2012 10:03 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
u vás, to vidim tak na půlku ledna, ale rok u 2026. víme
no právě

pani, já tady vo víkendu budu mít ségru právě - sem vám to psala, už dřívějc, ale asi ste si nevšimla- takže to se prostě na tu výstavu nedostanu.

achaa to sem nepostřeh ....... a že by třá Bruuut se stavila ??? Což Bruuute ?přepadneš nás zasejc??? vyzvedla to a pak jste si to nějak předaly?? což? nebo blbost? NO dyž tak at mě plís Bruuut dá vědít..mušel bych je záftra ráno kuupit pak už nestíhuju asik. DIIIIIIIIIIIIIIIK

Hyena
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2012 10:55 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

vlk
no jo, to je tak na gumáky a neoprén....navíc Ašok hned ve vrátkách nepřipravené skolí k zemi a následně je radostně zadupává a zablízává do země... je to jen pro obzvláště velké milovníky psů...
jéééé..to by se mi mocinky líbilo. hyena blahé paměti vítala návštěvníky radostným vyska kováním do výše a cvakáním zubů těsně u návvštěvníkova nosu. Ona to měla přesně vypočtené,a by neublížila, ovšem, když to návštěvník neustál, leknul se atudíž svůj nos posunul...... Dote´d mi při intenzivnějším vítání občas praští do obličeje, nebo do oka...
No a ono radostné hrátky s Brutíkem jsou taky velmi intenzivní..tuhle jsem si říkala, odkud mám na předloktí takové modřiny Miluju psi,které lze při vítání pořádně chytit a čék se nemusí bát, že mu zůstane v ruce ouško či nožička

brut
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2012 12:25
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Hlásí se jeden mrtvolák .... nějak mi ty kloubíky zloběj a tak se motám spíš okolo postele než na netu. A když už, tak dodělávám resty, které jsem během roku nestihla.
Tož vás ani nestíhám dočítat....

Jinak u nás opět pracovní víkend. Dělá se podlaha v ložnici, palubky na podlahu máme naskládaný v kuchyni ( jinam se nevejdou), je to jak překážková dráha... Do toho hárá Aluška a jde do nejlepšího. Tak si dovedete představit, jak se Brutík chová a jak to u nás vypadá. No a Svinííí si stále hýčká alespoň jednu blešku.... takže opět koupím kapku za krk a holt použiju chemii. No a pak navážu olejíčkama. Doufám, že tahle kombinace konečně zabere :-D

Jinak v sobotu jsem byla na venčení australáků ( bez svých samozřejmě) a bylo to úžasný. Sešlo se ćca 20 pesanů, což je na místní poměry až dost

Hyena
gratulujeme pruhatce a až dorazí, tak bude mít u nás jeden dáreček v podobě Sviniíího televizního přenosu za odměnu :-D :-D

vlk
super králíková a jestli je i mazlivá, tak to jste milá paní udělala velikýýý dobrýýý skutek, který byl po zásluze odměněn přítulností
Ašopsa bych mocinky ráda viděla a pomazlila... jen si nejsem jistá, jestli bych se po jeho vítání ještě někdy zvedla a sesbírala všechny své kostičky :-D :-D

Fajka
cinknu večííííír, až doladím hlídání na Al...ale moc ráda se přijedu podívat a za sýry budu taky moooc ráda

PetraK
vyzvedávat bude mladá, takže se vůbec nemusíš bát, že bych tam jela jáááááá

brut
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2012 12:26
- Nahlásit

Hyena
ono radostné hrátky s Brutíkem jsou taky velmi intenzivní..tuhle jsem si říkala, odkud mám na předloktí takové modřiny
já říkala, že budeš mít jelita, páč on sám je jelito na druhou :-D :-D Ale je fakt, že jsi jedna z mála, která s ním může blbnout a on si to nechá líbit

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2012 12:33
- Nahlásit

brut

Hlásí se jeden mrtvolák

je tu vůbec někdo živej? sme tu jak na hřbitově

palubky na podlahu máme naskládaný v kuchyni ( jinam se nevejdou), je to jak překážková dráha..

no ty bláho!! to musí v tom malým prostoru být masakéro!

a bylo to úžasný. Sešlo se ćca 20 pesanů, což je na místní poměry až dost

tak hlavně, že sis to užila

vyzvedávat bude mladá, takže se vůbec nemusíš bát, že bych tam jela jááááá

že jí moc a moc a moc děkuju. A co jí mám koupiti?

Vero
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2012 13:04
- Nahlásit

PetraK
je tu vůbec někdo živej?

naše zvířena.

brut
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2012 13:13
- Nahlásit

http://www.incheba.cz/areal-vystaviste.html

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2012 13:14
- Nahlásit

PetraK

Místo konání:

Výstaviště Praha - Holešovice

Otevírací doba:

čtvrtek 9-17:00h
pátek 9-17:00h
sobota 9-16:00h

brut
cinknu večííííír,
ok oka..nestíhám, proberem večer..volej na služební..soukromej je mrtvej
tady si vyber taky !

http://www.kozifarmapencin.cz/

brut
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2012 13:16
- Nahlásit

http://www.veletrh-hracek.cz/info-pro-vystavovatel e/jak-na-vystaviste-praha-holesovice.htm

brut
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2012 13:16
- Nahlásit

http://cs.wikipedia.org/wiki/V%C3%BDstavi%C5%A1t%C 4%9B_Praha-Hole%C5%A1ovice

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2012 13:25
- Nahlásit

Fajka
brut

holky díky, pokusím se to ve čtvrtek stáhnout za obě. Ve středu to budu vědít.

<< 1 ... 2025 . 2026 . 2027 . 2028 . 2029 . 2030 . 2031 . 2032 . 2033 . 2034 . 2035 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání