| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2012 22:58
- Nahlásit
PetraK
leč čemu se divíš?
Ja se nedivim, ja konstatuju.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2012 23:00
- Nahlásit
Fifi
Ja se nedivim, ja konstatuju.
aha, tak jsem asi špatně pochápla.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2012 23:03
- Nahlásit
PetraK
A co je ti do toho? jak ja to myslim?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2012 23:06
- Nahlásit
Fifi
S kym mluvíš? - nebo na koho mluvíš? Jak to kurnik bylo přecedo?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2012 23:13 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
PetraK
hlavne, aby to nemelo vliv na funkci, precedo. Ja jdu haji, zitra astrenku hali beli auto bebi.
A bylo to " Kdo ty ses, ze na me mluvis!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2012 23:16 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
jako rostlináře myslíš?
já musim taky hají, páč zítra su na fšecko v práci sama, což sice bude mazec, ale zase bude taky co? MEJDÁÁÁÁN!!!
Pustim si BENCÝÝÝÝÝN!
edit - jo a neřikej mi přecedo jo? dyš sem tetko ten Džízs, jasný?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2012 23:19
- Nahlásit
PetraK
dyš sem tetko ten Džízs, jasný?
To budes mit tezky, teda, ja ten film miluju.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2012 23:22
- Nahlásit
Fifi
jdi okamžitě za Stračenou!!! ale hned!
a že mi bylo jasný, co tam za tím odkazem bude, ty jemene!
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2012 23:41
- Nahlásit
Fifi
okamžitě za Stračenou!!!
Viděly jste holky některá seriál Cranford? Tam je takováhle krásná kravěnka
|
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2012 23:44
- Nahlásit
Fifi
To budes mit tezky, teda
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2012 23:46 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
ježiš ta Fifijová je fakt naprosto nemožná! Co vona to těm zvířatům jako dycky šílenýho navlíkne! Dyk takhle ta Milka nemůže mezi krávy! Dyk by se jí v tomdle autfitu fšecky vysmály!
Kravěna ovšem bombastická , to je fakt
edit zérijál jsem neviděla.
Jdu spáti dámy, jemoc a moc hodin.
|
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2012 00:03 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
PetraK
ježiš ta Fifijová je fakt naprosto nemožná! Co vona to těm zvířatům jako dycky šílenýho navlíkne! Dyk takhle ta Milka nemůže mezi krávy! Dyk by se jí v tomdle autfitu fšecky vysmály!
Nene, v tomhle je Fifina nevinně, to je kravička z toho miniseriálu. Kravička, která byla domácím mazlíčkem jedné z dam, spadla do vápenné jámy a než ji vytáhli, vápno jí spálilo chlupy a hrozilo jí utracení.
Tak jí dámy spíchly takový obleček, aby nechodila nahá...
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2012 00:16
- Nahlásit
Fifi
A bylo to " Kdo ty ses, ze na me mluvis
a nebylo to "S kym mluvíš že neklečíš?" já bych byla ráda když byste knihu mých bravurních posvátných hlášek měli správě
|
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2012 00:30 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
PetraK
Píp, já o koloidním stříbře moc nevím, ale neměla by ses poradit i s tím svým homeopatem, skrzevá tu borelku?
V tom odkaze, co jsem dávala vedle, píšou:
Borelióza - Lymská nemoc
Pijte po dobu 21 dnů 2x denně 50 ml. Po 14ti dnech prodlevy zopakujte třítýdenní léčbu dávkou 1x denně 50 ml.
V těžkých případech nutno užít takovou léčebnou kúru po měsíci prodlevy opakovaně.
Ale třeba by se to nemělo kombinovat s homeopatikama, nevím, jen předkládám ke zvážení...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2012 08:51
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!
JUCHÉÉÉ MÁM OLBŘÍMÍ RADOOOOOOOOST PÁČ VÍTE CO?
VÍTE CO ??? NEVÍTE, ALE HNED SE TO DOZVÍTE!!
FČERA VEČÍR SE MI DOBŘE USÍNALO PÁČ CO???
PÁČ
HOŠIKUSOVÉ VYRÁŽÍ PŘÍŠTÍ ROK NA KONCERTYYYYYY!!!
DAS IST ZUPRRRRRRRR!!
BENCÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝN!! GIB MIR BENCÝÝÝÝN!!
Už pucuju boty!!
Apropooo boty - vyrazila jsem si včera za Fajfkovejma, že. A možná jsem na tom výstavišti působila mezi těma kostýmkama kapek nepatřičně a taky se mi podařilo probourat se od Fajkovejch do cizího stánku šla jsem se omluvit a trochu tam kravaťákům nabourala formaci . Číííf pravil, že by ho překvapilo, kdybych něco nezdemolovala. Tak nevim, nebyl von trochu drzej??
a jinak kozi kozi kozi jsou výýýborný. musim se nutně přestěhovat ke zdroji
le neměla by ses poradit i s tím svým homeopatem
já jsem se ho právě na to , když jsem začala bádat, ptala - tedy ptala jsem se zdaliž nemá zkušenosti. Řekl, že o koloidním stříbře ví, ale zdaliž to opravdu funguje a dá se na to spolehnout to neví. Já jsem se ho teda ptala hlavně kvůlivá ségře a i to kvůlivá ní zjišťuju, se sebou počítám - zkusit to až nějak časem - vzhledem k těm homeopatikům právě. Tedy pokud se odvážím-jak jsem psala, nechci bejt ten Avatar, už takhle tady vyčuhuju natož ešče si pořídit tohle. TO už bych byla těžkej nestandard. Ale když už bych do toho šla, tak určitě ne bez konzultace s ním, to stopro.
, v tomhle je Fifina nevinně,
já vím, já jen žertovala Ivánku
Tak jí dámy spíchly takový obleček,
no a evidentně se inspirovaly Fifininejma modelama
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2012 09:03
- Nahlásit
PetraK
kvůlivá ségře
a už víte něco bližšího?
nechci bejt ten Avatar,
no všakbys byla ta Avatar
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2012 09:08 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
kachna_
a už víte něco bližšího?
ano, něco málo ano , a pak ještě víc v pondělí.
byla ta Avatar
to je fuck. byla bych modrá a to bejt teda nemusim
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2012 09:21
- Nahlásit
PetraK
hele, žádnej avatar
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2012 09:27
- Nahlásit
kachna_
hele, žádnej avatar
taky nebrat
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2012 09:47
- Nahlásit
PetraK
a jinak kozi kozi kozi jsou výýýborný. musim se nutně přestěhovat ke zdroji
Vydrž prťka, vydrž..... můj a hyenčin sen je mít tyhle zvířátka doma...tak že třebas u zdroje budeš
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2012 10:51
- Nahlásit
rumštajn datlové.
jsem dneska ňáká citlivá, vytočily mě dost zdárně ty příspěvky v tématu Kajry o psovi v kotci... jakou cenu má něco normálního čékovi psát, když se stejně hrozně urazí skrz to ostatní a akorát se zatvrdí, že na cvičáku jsou možná takoví makoví, ale tady zasea labilní a sprostí.
jdu makat.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2012 11:00 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Hyena
t tyhle zvířátka doma...
v paneláku? balgón to jistí?
Vero
vytočily mě dost zdárně ty příspěvky v tématu Kajry o psovi v kotci..
kááášli na to dyk je to jen místní kolorit, co můžeš čekat jinýho? Tohleto se pokaždý takhle projeví, nelze od toho čekat něco jinýho.Ani od jednoho.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2012 11:11
- Nahlásit
PetraK
co můžeš čekat jinýho
No já vim vim, právě, asi su dneska ňák citlivější nebo co. Jdu to napravit otravnou prací, nezlopte tady
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2012 11:23
- Nahlásit
Vero
No já vim vim, právě, asi su dneska ňák citlivěj
jo, někdy se to blbě sejde a když na něco takovýho narazíš, neodmávneš to. Tož pracuj děfčico, pracuj, ať máš na víkend čistej stůl.
nezlopte tady
na nás se můžeš spolehnout
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2012 11:28
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Milé dámy, jsem lazar lazrovič... včera dopolko jsem přendavala jabka v sušičce, seděla na bobku a žuchla... no a čím jsem se zachytila? Správně bolavou pravou rukou. Odpoledne jsem zakopla o složenou podlahu do ložnice a pomuchlala si prsty na levé noze... asi budu muset fakt chodit oblíkaná v nějakém oblečku ála Mišelín
vlk
vlkůůůůůůůůůůůů, kam na ty vtipy chodíš? By jsi měla chodit k Fifi na poličku nebo si stračenu vypůjčit... tohle je prosím naprosto odrovnávací
Fifi
mooooc hezký obrázky a mně nudle nevadí, takže jsem si prohlídla důkladně všechny obrázky Mám na tebe prosbičku ... potřebovala by jsem přeložit moc důležitýho emila. Můžu poslat?
PetraK
osobo, jestli to hledání odkazů, chňápání na houby atd nebude tím, žes moooocinky rychlá a vše okolo sebe zavaříš dřív, než vůbec naskočí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2012 11:44
- Nahlásit
brut
no a čím jsem se zachytila? Správně bolavou pravou rukou.
dopr,dopr. hergot!!!
moooocinky rychlá
může bejt, ale zpravidla nemívám moc času a prostoru, proto konám rychle.
a ke kozikozikozi - doufám, že se kucí domluvili a předávka proběhla. Mlíko je skvělý, sejry taky,
|
RaduM
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2012 13:28
- Nahlásit
No nevim, jestli nejsem retard, ale neumim tu napsat soukromou zprávu, takže použiju tohle téma ;)
Jedná se o toto:
Lidicky... jak presvedcit nekoho, kdo posloucha nesmysly o vychove psu, ze to neni dobra cesta? Kamaradka si bude porizovat loveckeho psa (nemecky ohar) a prave z ni vypadla veta typu: loveckyho psa nemuzes naucit pretahovat se o neco v tom smyslu, ze by pak pri dohledavce nebo lovu nechtel korist vydat... jeji argument je, ze ona pozitivku delat nebude, protoze bude mit jiny typ psa nez ja (BOC)... jak to delate vy? mavate nad tim rukou nebo se tem lidem to snazite vysvetlit? ale jak, kdyz vas neposloucha a ukoncuje debaty tim, ze se o tom se MNOU bavit nebude?
Říkala jsem si, že ty jedeš pozitivně, máš ohaře a dělá te i lovecký výcvik, tak že bys třeba něco poradila. Tak jestli mi pošleš na sebe mail na radus.v@centrum.cz, tak ho předám.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2012 13:38
- Nahlásit
RaduM
ukoncuje debaty tim, ze se o tom se MNOU bavit nebude
tak se bojím, že pokud se k tobě předem staví takhle, moc toho nenaděláš...
zkusila bych jí sehnat info a názory přímo od (použitelných) chovatelů německého ohaře... pokud možno takových, dělají i tu lovečinu, a zároveň nemají stupidní názory...
nebo jí koupit k ježíškovi nějakou knížku na dané téma (pokud říkáš, že to je kamarádka)
brut
Milé dámy, jsem lazar lazrovič... včera
ale nééééé... sákra dávej na sebe taky kapku pozor!
|
RaduM
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2012 13:44
- Nahlásit
Vero
Né, já ji neznám. Tohle je kamarádka pisatelky (jsem to kopírovala z diskuze na FB), já jsem jí jen řekla, že z diskuze znám majitelku ohaře která dělá pozitivně a i lovecký výcvik a že bych případně předala kontakt.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2012 13:54
- Nahlásit
RaduM
hele emila ti klidně pošlu, ale já lovečák jako takový nedělám - neděláme myslivcování. Dělám jen určitou část - takže třeba aport ano, ale ne se zvěří. Hledání ztracených věcí, ale ne dohledání zvěře atd. Zvěř aktivně hledá, vystaví, zvedne, neloví.
Já teda nejsem odborník, třeba mi to někdo vyvrátí, ale nevím, proč by se pes nemohl ve hře přetahovat. Pes není debil, aby nepoznal co je hra a co práce, navíc není problém to rozlišit v povelech. taky mám přines - kdy je to "práce" a podáš mi to, když je to ve hře (právě proto, abych si nekazila povel přines, kdy pes přiběhne a předsedne) . Otázka je, zda by někoho, kdo lovečinu dělá pozitivkou našla . Vím, že jsem v jakési myslivecké diskuzi narazila na kluka, kterej k tomu právě hledal informace - dostalo se mu akorát tak výsměchu, nicméně se rozhodl jít do toho sám a po svém. Vím, že venku se tímhle způsobem pracuje, ale tady u nás o nikom nevím, což ale neznamená, že by nebyl. ale já se právě v tý lovečině tak moc nepohybuju. To hlavně v počátcích, když jsem se sama učila jak a co lovečák obnáší.
jak to delate vy? mavate nad tim rukou nebo se tem lidem to snazite vysvetlit
vysvětluju , ale nepřesvědčuju pamatuju si, jak jsem v době, kdy tu klikr ještě moc nejel, občas zašla na stránky od cvičáku kam jsem chodila - Hafbezobav. A tam jsem nějak tohle téma nadnesla. Sesypaly se tam na mě ty slepice v hojném počtu. V čele s jejich guru jakousi všechytrou Radechou. Bylo to velmi poučné, to co předvedly. Klasika nic o tom nevím, ale je to hovadina a budu to zešměšňvoat. To stejné ohledně krmení masem. Dle Radechy and comp. jsem tehdy svého psa zabíjela, když jsem ho krmila masem a a taky masem s kostmi. A cvičit klikrem je hovadina největší, blá,blá, blá. Musíš cukr a bič ....
a dneska? Celý to hejno jede pozitivku a krmí masem a vůbec nejvftipnější je, že guru Radecha si založila kurzy pro psy - pozitivní motivace Asi už jí to škubání a korekce dneska nepřijdou jako nejlepší cesta .
tož asi tak. Takže jo, poinformuju, ale dohadovat se s někým asi nemá moc smysl.
|