| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2012 08:57
- Nahlásit
vlk
dyk ty malý psi jsou docela nenáročný i finančně ...
no příjde mě že si je pořizujou lidi co až pak zjistěj že je to živej tvor o kterýho se musíš dnes a denně starat a přestane je to bavit... a pes se do skříně nebo poličky aby na něj sedal tiše prach moc odložit nedá
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2012 09:33
- Nahlásit
Fajka
a pes se do skříně nebo poličky aby na něj sedal tiše prach moc odložit nedá
podle mně je největší hrůza pro spoustu lidí venčení...prostě každej den spěchat z práce aby čék mazlíka šel vyčůrat...nemoct se nikde zdržet, pokecat, zajít na pivko, neb doma čeká zvíře s našponovaným močákem...a co o dovolené, kam s ním...tohle je podle mně asi největší omezení, co lidi svazuje...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2012 10:29
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Jsme byli včera na výletě od rána do pozdního večera. Po příjezdu mladej pekl štrůdlíky a smažil horu bramboráků, páč jsem přivezla listové těsto a salámek do bramboráků. Jinak měl všechno připravený a ještě doma poklidil a vypral. Se nudil :-D
vlk
tééééda, ty jsi pašááák .... opravdu je to rozhledna v Kryrech. :-D Vyhráváš "NEJVĚTŠÍ POCHVALU"
Tebe zajímají taková místa nebo jsi u ní byla? Připomíná mi tak trochu maják
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2012 11:36
- Nahlásit
brut
Tebe zajímají taková místa nebo jsi u ní byla? Připomíná mi tak trochu maják
...sme tam jednou byli, nějak mi to utkvělo v paměti.... hezký místa holt v srdci zůstanou....
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2012 11:37
- Nahlásit
vlk
Neni problem cokoli kamkoli nablizit!
Fajka
tohle bohužel bych dokázat nesvedla..... čas bohužel chybí
Chapu Je to nefer vsecko..
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2012 11:43
- Nahlásit
Mathea
Neni problem cokoli kamkoli nablizit
.... no jo, ale tady spíš jde o to jestli by se s nima sneslo moje šibstvo.... přece jen už to jsou dospělé holky..... a tahat je moře kilometrů aby se to vyzkoušelo a kdyby to neklaplo, tak zase zpátky.....
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2012 11:55
- Nahlásit
vlk
Vsak ja vim..:/ A je fakt, ze o tyhle bude asi velkej zajem.. achjo
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2012 12:54
- Nahlásit
Vlk
Včera jsem si hladila 2měsíčního šibáka, takový veselý stvoření to bylo hopsal na místě dokolečka jakou měl radost že je někdo na ulici kromě paničky
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2012 13:39
- Nahlásit
Mathea
A je fakt, ze o tyhle bude asi velkej zajem.. achjo
.... no jo v dnešní době jdou "na odbyt" asi spíš malí psékové, že ???
Janiii
Včera jsem si hladila 2měsíčního šibáka, takový veselý stvoření to bylo hopsal na místě dokolečka jakou měl radost že je někdo na ulici kromě panič
... šiby jsou bezva psiska. Je s nima sice víc práce, ale o to větší radost má člověk z výsledků.... a je prima, že hodně lidí pochopilo, že je to pes jako každý jiný a pracovat se s nima dá.... sice jinak než s "normálníma" psama...ale dá.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2012 16:47
- Nahlásit
vlk
Hlavne jsou tyhle fakt vzhledove hodne atraktivni.. Ve Skrivanech je jinak malo velikejch psu, pani S. prijima spis ty mensi, na co staci..
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2012 18:23
- Nahlásit
nesmim zapomenout, ikdyž neni u mě ... Berunka má dneska narozeniny 8!!! zadelegovala jsem páníčka, aby nezapomněl a koupil baštu ...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2012 19:29
- Nahlásit
Janiii
Berunce velke gratulace a zdravi predevsim!
A zdravim vsechny, kde je esuska? lehla a neni ji do skoku?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2012 10:22
- Nahlásit
ru, ru, ... m... št... ajn. vespolek.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2012 11:44 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Lékaře
lékaře
lékaře
mi pošlete
I když dneska už je vo mydlifousek líp, středa mě ovšem zabila, rozebrala na hadre a vyhodila na smeťák
takže tetkon už to musí bejt jen lepčí a lepčí. Stanovila sem si tak nějak prognosticky
Fifi
esuska? lehla a neni ji do skoku?
á je správně. Ta kurva je pěkně protivná teda.
Vero
jééé vod kdy vozej Čity želvu na hlavě?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2012 12:29 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Rumštajn!
U nás probíhala včera akce posuň okno o 30 čísel do leva... takže postavit lešení, vybourat okno, traverzu, vybourat kus zdi, zazdít kus zdi usadit traverzu namontovat okno strašně se nám dotoho nechtělo ale dyž už je tu bordel takovejdle tak je to v podstatě přijednom ...ale kucí slovenský jsou pašáci stihli to během 1 dne, takže jsme neměli díru do baráku zbytečně dlouho
Brut, Ešuska
děvuchy a nechcete nějaký ten sýr atd od kozi kozi dovalit už ted příští týden? když tam budem, třeba si najdete některá chvilu to tam u nás vyzvednout, budete na to mít tři dny
Což? essi jo tak se domlufte co a já bych to v úterý koupila..takže do úterka do rána mě plís dějte vědět !
DIK
|
inu
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2012 21:54
- Nahlásit
brut, vlk
Děfčice, pošlete ňa aktuální doručovací adresu, zaboha si nemůžu vzpomenout, co jste měly za email, to to píšu sem, neb nevím, kde vás jinde nahnat..
díík a čus!
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2012 11:32
- Nahlásit
Rumštájn
bré ránko..konečně je hezky,a le na mě skočil nějakej blbej moribundus. Bojím se, že víkend bude stát zase za h.....
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2012 11:59 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit
kachna_
tak králíková už se uklidnila, zřejmě to byl jen nějaký stres z nového prostředí...už chodí i na procházky po kuchyni.... myslíš že když je teplo a sucho, mohla by na trávu ven, nebo už radši ne ????
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2012 12:41
- Nahlásit
vlk
... to je hezký...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2012 13:21
- Nahlásit
vlk
když je teplo a sucho, mohla by na trávu ven, nebo už radši ne ????
já myslim, že jo, jen pozor na lítací dravce.
Tý jo, ta je ale tak hezká , měla na holka štěstí.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2012 13:31
- Nahlásit
kachna_
já myslim, že jo, jen pozor na lítací dravce.
stejně by byla pod dozorem, neb pozemní dravec šibí číhá, kdy ochabne pozornost, aby přidal králíkovou na svůj seznam loveckých trofejí..... musím vymyslet nejakou těžší, leč přenosnou ohrádku se stříškou....
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2012 13:46
- Nahlásit
vlk
kdybys někde sehnala jetou činčilí klec, ty jsou naprosto skvělý, ten trusník lze vyndat a dají se sehnat levně.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2012 15:33
- Nahlásit
vlk
Jéééé, králíková je krásná a myslím, bež se u vás má veeeelmi dobře
JInak hlásíme složenou zkouštičku...Hyen se pochlapil
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2012 15:37
- Nahlásit
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2012 15:40
- Nahlásit
Rrrrumstaajn.
vlk
Jee, to je fakt pekny, meli stesti, zivocichove, ze natrefili na tebe. A krasny holciny mate.
dravec šibí číhá, kdy ochabne pozornost, aby přidal králíkovou na svůj seznam loveckých trofejí.....
Uplne vidim terosky, jak by byly ve strehu. Mela bych strach, ze i tezsi klec by prevratili...
Hyena
Gratulire. Jakou?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2012 15:49 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
Fifi
Nevím, jestli jsem jí sem už nedávala..ale i kovanému lovci se dá vysvětlit, že tohle se opravdu nežere.... Pravda- na klikr to nebylo
Ad zkouška- sme zkouškový retardi, tak že teprv ZM...ale jinak je vpodstatě připravená na ZVV1, potřebujem doladit jen obrany.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2012 15:51
- Nahlásit
Hyena
ju, to je velmi chlupatě krásný králík.....
Fifi
Mela bych strach, ze i tezsi klec by prevratili...
.... jo, taky myslím...holt budou v zahradě na střídačku....
A krasny holciny mate.
...děkuju, vlastní chov, vrh B....
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2012 15:54
- Nahlásit
Hyena
..ale i kovanému lovci se dá vysvětlit, že tohle se opravdu nežere....
nevim jak to vysvětlit šibám, ty nejdřív loví a pak teprv vnímají ....s Maruš, naší buldočkou takhle na sebe vobčas koukají...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2012 15:57
- Nahlásit
Hyena
tak že teprv ZM...
ale i kovanému lovci se dá vysvětlit, že tohle se opravdu nežere....
Eee, v tom sem si jista, ze perdelem bych tohle nevysvetlila.
vlk
.děkuju, vlastní chov, vrh B....
Zrejme kvalitni rodice a spojeni!
ty nejdřív loví a pak teprv vnímají ...
Aaaano.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2012 19:12
- Nahlásit
vlk
Fifi
.děkuju, vlastní chov, vrh B....
Zrejme kvalitni rodice a spojeni!
a jaký maj pracovní předpoklady?
Fifi
Eee, v tom sem si jista, ze perdelem bych tohle nevysvetlila.
možná jo, Mája třeba doma neloví
Mela bych strach, ze i tezsi klec by prevratili...
no Cir se dokonce naučil otevírat dveře od auta , když jsem přivezla králíky z výstavy.
|