Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2016 . 2017 . 2018 . 2019 . 2020 . 2021 . 2022 . 2023 . 2024 . 2025 . 2026 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Hyena
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2012 20:24
- Nahlásit

Hipíkatá
mám prosbičku- dá se někde objednat v malém ta bazalka, kterou jsi mi onehdá posílala? Díky moc

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2012 21:09
- Nahlásit

Hyena
Fifi
Ja bych asi udelala to samy teda
no, jenže mamča měla takhle nalezenýho králíka a tam to nezabralo, musela krmit v rukavicích a nakonec ho zabila (což je na druhou stranu proč ne, humus byl ho nechat chcípnout na poli nebo v parku)
Hyena
http://www.vetamix.cz/produkty/ostatni-sortiment/ p ro-hlodavce/23135-granule/smes-kkv-s-lecivem-10kg
no neměla by to být směs s léčivem, protože není úplně ok rvát do králíka preventivně ATB,
Hyena
Ta my přišla excelentí
no tos měla říct, že chceš něco takovýho , to ti můžu koupit u nás a příležitostně předat, 10kg stojí 107 Kč.

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2012 21:12
- Nahlásit

kachna_
což je na druhou stranu proč ne, humus byl ho nechat chcípnout na poli nebo v parku)
Asi tak no. Plysaci se sice nezerou, ale aby zrali oni tebe pri beznym kontaktu, taky nic moc. Jednou me hlodnul agresivni krecek domaci - sice sem byla varovana, ze je to svine - a sakra dlouho se mi to hojilo.

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2012 21:36
- Nahlásit

vlk
Plemeno je zakrslý beran japonský
japonští psi, japonský králík...to je zřejmě osud..

šiš ale to se nedif že je drsoň když je z japonska a je pruhatej
ale jináč pěknej teda a jeho bývalý majitel zaslouží do držky

Fifi
kamnuje a este dabl prackuje! Uspesny vikend teda, u vas! Burzoustko
no ale dyž nad tím tak přemejšlím tak jsou vlastně buržousti pruhatice s jelitem, bo kerej pes má vlastní pračku, že jo no ale dyž prej budu hodná tak si tam vopčas můžu šoupnout boty
Jo úspěšnej víkend to byl to je fakt , bo jsme došli k tomu že krom komína, stěny a zárubní musíme ještě o 30 čísel šoupnout okno ale mě už nenas**rou.. mě už je to fuk, jednou to přece dodělat musej

http://www.novinky.cz/domaci/283186-neuroda-jerabi n-vesti-zimu-se-spoustou-snehu.html
co je to zase za broskvovinu ? dyt
to se říkalo co já pamatuju dycky vobráceně ne???

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2012 21:45
- Nahlásit

Fajka
co je to zase za broskvovinu ? dyt
to se říkalo co já pamatuju dycky vobráceně ne???

U nas se dycky rikalo presne naopak, kdyz je hodne jerabin, bude tuha zima a kdyz je hodne vos, kurva, to je vos.

Hyena
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2012 22:23
- Nahlásit

kachna_
Narovinu, kdyby takhle na mě vytrvale útočil nalezený králík, tak bych ho asi nechala picnout taky. Zakrslíci mají být pro radost a ne " o ruce". Králíkovou mánaštěstí od mala, tak vyjasňování kompetencí zabralo. Faklt je, že jak tam strčí ruce někdo jinej, tak po něm jde. Jedinej,kdo tam ejště smí, je čubís čumáčkem
Jinak za tu směs budu ráda.... stihneš to do rumštajní vycházky?

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2012 07:11
- Nahlásit

Hyena
stihneš to do rumštajní vycházky?
určitě. Jenom počkám, jestli nebude vlček taky chtít radši granule

vlk
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2012 07:24
- Nahlásit

Rumštajn ve spolek....

kachna_
Jenom počkám, jestli nebude vlček taky chtít radši granule
jaké granule ??? králíci žerou nějaký granule ????

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2012 08:34
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!
3

máme zataženo, mokro, dám sem tématický obrásek tedy:

Vysvětlil by mi někdo, kde dělá soudružka z eNDéeR chybu?? Pekla jsem jablečnej kuláč z pohankové mouky - pižou tam, že na kuláče použitelné. I zadělala Koláče těsto a nechala kynout, kynula, kynula, poté těsto rozhňahňala po plechu pokladla nastrouhanými jábloky, posýpla mandlemi a flákla do trouby. Výsledek?? Jablková PIZZA!!!! těsto se prostě zplacatilo!! a navíc sem ho zapomněla teda vosladit , což jsem ale napravila pocukrováním moučkovým cukrem, ale zplacatění jsem pochopitelně napravit nedokázala. Kurnik proč mi to todle těsto dělá?? BRŮŮŮTICE PROOOOČ?

Jinak tedy dámy - zápas těla s borélijí jest urputný. V sobotu dopoledne to vypadalo že zdechnu. To co bylo před tím, to mě tělo asi enem volochtávalo, abych se připravila. Procházkou jsem to rozchodila, ale dneska ráno jsem zase byla tak mrtvef, že jsem poprvé, poprvé od začátku roku ráno necvičila prostě to nešlo, ani když jsem se zkusila rozhejbat a navíc mi bylo fyzicky tak špatně, že kdybych to zkusila víc, zdechnu natuty. Asi to nebude zrovna čurina tohleto.

No ale fčéra jsme si taky dali s Hošikusem dobrou prochajdu v polích. Našli jsme asi tak sto bažantůch. Hošikus byl nadšen, pěkně lítal do stran, kam ho pánčička posílala. Uklidila jsem obrgauč a obrskříň, tak mám zase kus uklizenej, udělala sem inventuru vánočdárků a zjistila, že ségru už mám v podstatě vyřízenou, Brtnika více-méně taky, tak tetkon enem mámu, pro tu mám zatím dva malodárky. Koupila jsem jí v létě takovou soupravu talířů v její oblbený lila barva a nedávno k tomu sehnala aji stejně barevný prostírání.
brut

tak jsme si udělali krásnou procházku, zajeli na úžasnou rozhlednu a měli vynikající obídek.... Mooocinky hezký den, jsme měli

tož super, doufám, že sis kapek odpočala. Musim s tebou mluvit, něco mě napadlo už před časem a tetkon nedávno jsi mě na tu myšlenku dopřivedla znovu.

vlk

VLKŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ ty si pěstuješ králika na voběd, jo? to je hroznej xindl, ten člověk co jí nesl do lesa , , až ho potkáš příště, pust na něj Ašokpsa, na šmejda. Jedna zdejší krafka tohle udělala s morčetem. bylo nemocný,tak ho vodnesla do lesa Dovedete si představit, co si ode mne vyslechla, že jo? Lidi jsou xindl fakt.

Fajka

hale s tou výstavou to vidím bledě. Budu tady mít ten víkend ségru a tak budu chtít bejt s ní, půjde si pro výsledky. Nevadí?

Hyena
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2012 08:50
- Nahlásit

Rumštááájna
Ráno jsem ještě stihla upéct chleba- jsem na něj zvědavá-napovrchu vypadal vzhledně, ale ještě jesem nezakrojila
PetraK
Hele a nemůže to být prostě jen podobný jev jako když pečeš chela z pšeničné a žitné mouky? Ten žitnej taky ani " za boha" nebude tak nadýchaný jako ten žitný.

vlk
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2012 09:00
- Nahlásit

PetraK
ty si pěstuješ králika na voběd, jo?
esli bé sfiň pořád tak agresívní tak dostane špekový kabátek, česnekové knoflíky a smetanovou peřinu....
... a aby toho nebylo málo, tak v noci sem vichřice zavála malýho kocúra.... ráno seděl u vrátek a mňaučel, že přeřval i tu vichřici....pozvali jsme ho dál, vosušili, nakrmili.... dostal jméno a .............zůstává....... bože, už nám chybí jen žirafa a pikaču...

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2012 09:05
- Nahlásit

Hyena

nebude tak nadýchaný jako ten žitný.

tak já jako počítám s tím, že to nevyběhne jako normoš těsto, ale ta kurvaaa se prostě totál zplacatila, přes to, že původně vykynutá byla.

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2012 09:07
- Nahlásit

vlk

...zůstává..

jéé pani! vy ste tak hodná!! víte to?,

ak agresívní tak dostane špekový kabátek,

neee, šak ona ale nemože za to, že ju někdo domršil no. Nedalo by se, nechat ju na dožití s tím, že by měla prostě mističky nějak z vněšku instalovací? víš? jako je pro andulky třebas, určo něco takovýho vyrábějou.

jen žirafa a pikaču.

si blbá. moc

vlk
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2012 09:13
- Nahlásit

PetraK
jéé pani! vy ste tak hodná!! víte to?,
spíš blbá...ale pan džinks je docela roztomilej a kolem pole plné myší... a chutná mu Vetamix, takže má štěstí...

neee, šak ona ale nemože za to, že ju někdo domršil no.
si dělám kozy, vona tu dožije.....

že by měla prostě mističky nějak z vněšku instalovací? víš? j
to nejde, ten prasokrálík si do ní dycky nachčije, musí se to umejt.... pacifikuju ji kusem nějaké zeleniny nebo jábloka....

si blbá. moc
já vim, jen doufám, že už žádný další zvíře zvonit nebude....

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2012 09:15
- Nahlásit

PetraK
hele já bejt vlkem, dám tomu ty tři měsíce, zkusim dávat pamlsky - hrachový vločky, cornflakes, kousky jablka a když se nezlepší (což se nedá moc odhadnout), dyť to by to zvíře nemohla ani pustit z klece (odhadem tak 80cm?). Králík je sociální zvíře, myslíš, že dožívat o samotě je pro něj nějaký štěstí velký?
jen žirafa a pikaču.
si blbá. moc

no, ale všimni si, že schválně napsala zvřata, který se prakticky nedají sehnat

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2012 09:20
- Nahlásit

vlk

pan džinks je docela roztomilej

FOTO !! My chceme foto pana Džínkse, jo?

si dělám kozy

tak fajn, kozy už máš taky., tak fakt jen ta žirafa a pikaču už

prasokrálík si do ní dycky nachčije

to je blbka, zmlať ju

pacifikuju ji kusem nějaké zeleniny nebo jábloka....
pozitivní výchova, to je dobře

doufám, že už žádný další zvíře zvonit nebude....

tos neměla řikat, víš? Jak tohle řekneš, tak určo zazvoní

Janiii
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2012 09:21
- Nahlásit

esuskooo hus jsi byla za panem ridicim? My muzem...

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2012 09:21
- Nahlásit

vlk
jak jste na tom s komárama? A bude doma nebo venku? Pakliže bude venku, chtělo by to určitě naočkovat proti moru a MXT, časně z jara.

ježiš tohle je skvělý:

http://pet.shop5.cz/cz-detail-610067-domek-pro-kra liky-nebo-slepice.html

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2012 09:22
- Nahlásit

kachna_

e dožívat o samotě je pro něj nějaký štěstí velký?

copak u vlka by mohlo bejt nějaký zvíře o samotě?? dyk je jich plnej barák, ne? A proč by ho nemohla pustit? jako že by se po puštění a vyčištění klícky pak zpátky nevrátila? Nevyznám se v králikách.

že schválně napsala zvřata, který se prakticky nedají sehnat

áájo! Je vychytralá, co?

Vero
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2012 09:25
- Nahlásit

kachna_
smysl

aha promiň moc nevím v kontextu ekvivatent na ty dudes, ale prostě se v některých společnostech začali znepokojovat taky s náborem a školením žen. Myslim. A asi už to dávno máš

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2012 09:31
- Nahlásit

Vero

začali znepokojovat taky s náborem a školením žen

kdo? Kdo se bojí ženskejch?

vlk
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2012 09:33
- Nahlásit

kachna_
Králík je sociální zvíře, myslíš, že dožívat o samotě je pro něj nějaký štěstí velký?
to jako že se musí pomazli a pochovat ??? Nebo co se s ním ještě dělá ???? sám není, klec má v obejváku furt se na něj mluví a vočumujou ho psi....

ale všimni si, že schválně napsala zvřata, který se prakticky nedají sehnat
pikaču má k sehnání každej větnamec....

PetraK
FOTO !! My chceme foto pana Džínkse, jo?
foto bé navečír až mi někdo doveze nové baterky do foťáku... umřel když jsem fotila Rejčl .....

to je blbka, zmlať ju
... myslíš že je k sehnání traverza i na králíka ??

pozitivní výchova, to je dobře
...no zkouším, jestli opravdu láska prochází žaludkem....

Jak tohle řekneš, tak určo zazvoní
uf, asi půjdu sundat z plotu ten zvonící čudlik....

vlk
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2012 09:36
- Nahlásit

kachna_
jak jste na tom s komárama? A bude doma nebo venku?
komárů tu mnoho nejni, spíš mouchy masařky.... bé hlavně doma, jen až se oteplí tak vždycky půjde na chvíli do ohrádky na trávu...

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2012 09:43
- Nahlásit

vlk

pikaču má k sehnání každej větnamec.

jénže ty tam u vás na samotě nejsou,

foto bé navečír

to joo, to vydržíme myslim

umřel když jsem fotila Rejčl

asi věděl proč - předpokládám, že to je ta brutální králíková, že? asi umřel strachy

traverza

kdyby ne, vem jí roxorem

jestli opravdu láska prochází žaludkem.

a to si piš, že jo. Jen teda asi u těch býložravejch to bude kapek jinak než u masožravejch, páč jakoby - dětinsky řečeno - býložravej se má víc proč obávat - si myslim má, proto i ta útočnost. Páč nejlepčí obrana je přece útok ne? a býložravec se musí bránit mnohem víc než masožravec. Moje - Koláčkovská teórije

, asi půjdu sundat z plotu ten zvonící čudlik....

zbytečný ne? Dženkyns se k vám taky prořval

vlk
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2012 09:56
- Nahlásit

PetraK
jénže ty tam u vás na samotě nejsou,
tady v polích nee, ale dóle ve vsi maj dva vobchody...

předpokládám, že to je ta brutální králíková, že?
..jo brutální králíková dostala jméno Rejčl...by mě zajímalo, kde na to ty děcka chodí... jeden kot je Moudžou a druhej pan Džinks.. .. by mě zajímalo jak by pojmenovali tu žirafu...

vem jí roxorem
nemám.. ale v kotelně sou slušný polena...

býložravec se musí bránit mnohem víc než masožravec.
jako aby ho ten masožravec nesežral ???

se k vám taky prořval
šiš, no jo..... jdu hledat špunty do uší...

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2012 10:41
- Nahlásit

vlk
bé hlavně doma, jen až se oteplí tak vždycky půjde na chvíli do ohrádky na trávu...
takže značka ideál , ale radši bych očkovala. Někdy mívají obecní očkování, nebo se zeptej veta, aby ti dal vědět, až bude mít otevřenou vakcinu, jinak to stojí 100-200 Kč, když se s někým svezeš tak dvacku.
Moudžou a druhej pan Džinks
my máme králíka "Mazlíčka", co já bych dala za moudžou nebo džinkse

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2012 10:45
- Nahlásit

Vero
Fifi
moc nevím v kontextu ekvivatent na ty dudes
Díky moc, zeptám se zítra profesorky, co to má jako bejt.
vlk
to jako že se musí pomazli a pochovat ??? Nebo co se s ním ještě dělá ?
nemusí, uvidíš, co bude ona chtít. Můžeš s ní třeba cvičit Kaninhop (obdoba agility), rabbitdancing apod. Ale taky nemusíš dělat nic. Cvičí se na pamlsek.

Vero
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2012 10:59
- Nahlásit

kachna_
já si skoro myslím, že v tom nebude žádná záhada - prostě chlápci - v těch společnostech - se bojí školit ženské.
dej vědít, co na to profesůrka, at rozšířím repertoár

PetraK
kdo se bojí
chlapi, ne?

Hyena
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2012 11:04
- Nahlásit

kachna_
jinak to stojí 100-200 Kč, když se s někým svezeš tak dvacku.
hmm..v Praze jsem za první očkování vyplázla 450,-Kč, tak jsem usoudila, že bude bez očkování. nechodí ven ani na výstavy.
Jinak je fakt, že Králíková, jak je sama, tak bere zavděk i čubou.. Když Hyena leží a " pase před klecí", talk je schopna na ní hupnout předníma tlapičkama a oňufávat jí. Ale když je to opačně, že jí čuba chodí za zadkem, to se jí moc nelíbí a radši zaleze
Btw. viděla jsem někde hezky "naklikané " králíky. Ale já u tý své neobjevila nic, co by tak horzně milovala, že by se proto snažila něco dělat. Aůe třeba bude mít Vlk štěstí.

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2012 11:57
- Nahlásit

vlk

ale dóle ve vsi maj dva vobchody.

voni už sou fakt všade. Jako nic proti nim, to ne (navíc, když tam nebudou oni, nebude tam nikdo) , ale je škoda že mizejí český klasický obchody.

by mě zajímalo jak by pojmenovali tu žirafu.

Rejkjavík!

ale v kotelně sou slušný polena..
no vidiš, člověk musí umět improvizovat

jako aby ho ten masožravec nesežral

jo. Proto si já myslím, bude vždycky větší práce třebas s konikem dospělým, než s psem dospělým (budou-li oba za sebou něco stejně špatnýho - víš jak to myslím). Páč jako bát se musí oba, ale ten býložravec o něco víc. ale jak říkám, jo je moje vlastní Koláčkovská teórije )

. jdu hledat špunty do uší.

Vero

chlapi
no to je mi novinka to se nemusí učit na školách že se chlapi bojej ženskejch /ale já se jim občas nedivím /

<< 1 ... 2016 . 2017 . 2018 . 2019 . 2020 . 2021 . 2022 . 2023 . 2024 . 2025 . 2026 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání