Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2025 . 2026 . 2027 . 2028 . 2029 . 2030 . 2031 . 2032 . 2033 . 2034 . 2035 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 19:26
- Nahlásit

PetraK
Furt ma anginu, autodochtor na nej nemel dneska cas, mel tam nejakou akutku na JIPce.
Ja a harem?? Vony si vystacej samy, lituju psy v okoli, dneska sem akorat potkala klucinu od stofarda, byl ho odchytavat zase... haraj tu i jiny feny, chudak pef nevim, kde mu ehm... hlava? stoji.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 19:37
- Nahlásit

právě jsme dožrali Fajitaaas! mňam. se mi to povedlo. Miluju tortiovlý jídla, je to hned a je to dobrý.

Fifi
kde mu ehm... hlava? stoji.

hlava? Jaká hlava? tu už dávno ztratil bráno podle toho, jak to kolikrát bere Ešsálka. Však ono mě to taky čeká , eh.

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 19:45
- Nahlásit

Probíháááááááám.................

brut
Díky díky díky za hilfe !
šecko jsme stihli ted jdem balit věci na záftra

PetraK
see you later aligator

PS: hlavně abych ty kozi kozi nenechala doma

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 19:50
- Nahlásit

Fajka
see you later aligator

ich freue miiiiich!

hlavně abych ty kozi kozi nenechala doma

to si říkám taky, páč Ti chci vzít ty byliny na klouby.

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 19:55
- Nahlásit

PetraK
ich freue miiiiich!

išch auchš

si říkám taky, páč Ti chci vzít ty byliny na klouby

ty myslíš ty pro pséky co u tebe ještě mám nebo ně co pro mě ?
Každopádně předem dík za všecko at je to cokoliv...

Tyjo mám to doma lednici..jestli to zapomenu nafackuju si... hele než budeš vyjíždět zítra zavolej kontrolní telefén jestli vůbec je pro co si jet ? pro sicher..já se znáááám díííííííík...

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 20:04
- Nahlásit

Fajka
Tyjo mám to doma lednici..jestli to zapomenu nafackuju si..
Zapomenes! Ja takhle dneska mela na lednici psano: "Popelnice!!!" a naky maluvky u toho. A co myslis? vyjizdim, odbocuju a vidim popelnici u sousedu - vracela sem se, nastesti me to doteklo.
A kam se valite, vsichni, ze si budete menit prasky za kozi a mejdla a voleje a tak?

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 20:59 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

pro sicher..
zichr! iš růfe dýr an.

a neboj, znám se, takže ten kyblik s tim kloubovým vyxlajvantem natuty doma zvostane

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 21:03
- Nahlásit

Fifi
prasky za kozi a

na kozi! prášky na kozi, víš. budu jako doly bástr, či jak se ta bába menuje

ne, Fajfka jede do veliké Prahé a tak jsme jí s Brůtkou zneužily trošku, páč já sýry kraví nemožu, tak mi tam od nich přiveze ty kozi kozi kozi a já jí zas dovalím ten klouboprášek pro Fajfku co tu má. Tolik prosím výměna.

Janiii
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 21:08
- Nahlásit

PetraK
pani dneska jsem viděla v Albertu v regále s dia cukrovinkama ty bezlepkový sušenky s vlákninou co vám chutnaly na Pecce, tak jsem řikala, že musim hlásit

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 21:09
- Nahlásit

Rumštáááájn
Udělala jsem dneska dobrej skutek a NEpřejela jsem veverku (a že se holka sakra snažila mi vlítnout pod kola) a našla jsem při zaklecovávání králíků známému zdrhlého králíka.
Oba dobré skutky byly po zásluze potrestány, neboť jsem si na výstavu omylem přivezla špatnýho králíka (nevím jak to, do přenosky jsem dávala králíka s tetováním 1-33, vyndala jsem králíka s tetováním 1-26 ) a dítě se mi počůralo v autě.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 21:09
- Nahlásit

Janiii

jéééééé díkuju! Já už jsem to sice obešla svou pohankovou moukou z který peču, ale tohle se hodí

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 21:11
- Nahlásit

kachna_
1-33, vyndala jsem králíka s tetováním 1-26

asi seš ten - dysmatematik. Nic si z teho nedělej, taky to mám (jsem byla jednou ve spisu schopná číslovt od 1 do 25 a po 25 následovalo rovnou 56 no, nic tak divnýho. Ale já sem vůbec dysharmonik.

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 21:14
- Nahlásit

PetraK
asi seš ten - dysmatematik
spíš blbec

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 21:19
- Nahlásit

kachna_
spíš blbec

no to asi jo, ale zase - dysmatematik.... nezní to trochu líp?

asi jako když jsem se bavila se šéfem, kterej něco pomotal a říkám mu, ty máš taky borélii, co ti žere mozek jako já? A von se zamyslel a pravil, že to zní líp, než kdyby řikal, že je idiot, tak asi že má

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 21:23
- Nahlásit

PetraK
Fajfka jede do veliké Prahé a tak jsme jí s Brůtkou zneužily trošku, páč já sýry kraví nemožu, tak mi tam od nich přiveze ty kozi kozi kozi a já jí zas dovalím ten klouboprášek pro Fajfku co tu má. Tolik prosím výměna.
Aaach tak, toz se pozdravujte ode mne na dalku navzajem!
kachna_
do přenosky jsem dávala králíka s tetováním 1-33, vyndala jsem králíka s tetováním 1-26 ) a dítě se mi počůralo v autě.
Pocurany dite poresis, ale co se stane, kdyz privezes blbyho kralika? Musis tam ject znova?

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 21:43
- Nahlásit

Fifi
toz se pozdravujte ode mne na dalku navzajem

já jí to vyřídim, že mě má pozdravovat

asi půjdu do péři, dobrou bez kobrou.

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 21:47
- Nahlásit

Fifi
co se stane, kdyz privezes blbyho kralika? Musis tam ject znova?
nemusim tam jet znova, jen prostě dostanu výluku, no. Je to jenom škoda. Ale třeba se i tak prodá a bude si někde rochňat coby táta od početné vesnickosmečkové rodiny.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 21:50 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

kachna_
n prostě dostanu výluku

tak to by ses uživila u Brůtice. V Berouně. tam maj prej furt nějaký výluky.

ale proč výluku? jako že už ho nesmíš vystavit jinde nebo co jako?

Vero
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 21:51
- Nahlásit

rumštajn, hrozně datlíte
Ešusová hází mobil do záchodu a některý další kusy se vyžívaj na králíkách, a co eště?
Já tady onehdá "řešila", jak psák řve u některejch cviků, a že učím konkrétně "sudy" ve verzi potichu, co to udělá.
Teďka jsme pár dní necvičili a dneska jsem prubla, jak se to buldozérovi poskládalo v hlavě - tož poskládalo. Dělá sudy bez řvaní - ale na povel "ticho"
Tož tolik k mýmu pedagogickýmu umění

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 21:52
- Nahlásit

Vero
ož poskládalo. Dělá sudy bez řvaní - ale na povel "ticho

chyba bude ne ve psoj, ale v tom kdo vysvětluje. vydrž prťka. Jde se vrátit o něco zpět?

Vero
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 21:59
- Nahlásit

PetraK
chyba bude ne ve psoj, ale v tom kdo vysvětluje

fakt pani, jo? to bych si nebyla myslela

jasně, vrátíme se kousek zpátky, o nic nejde... ale jsem se fakt nasmála, jaká sem čikovná učitelka, šunečku si za to nekoupim

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 22:04
- Nahlásit

Vero
ale jsem se fakt nasmála,

no a počkej ale - proč mu dáváš už povel, teď mi došlo? když se to teprv učí? sem se někde ztratila v popisu?

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 22:07
- Nahlásit

a už sem fakt ale naštvaná. Já nemůžu kafe a proto asi mi tu furt běhá reklama na super hyper truper kávovar s šestsetkrát napěněnou pěnou!!!!!!!!!!!!!!!! Ať mi sem radši vrátěj ty germánský reklamy, co mi tady z ničehož nic začly běhat

Hyena
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 22:33
- Nahlásit

PetraK
rumštájn
Já nemůžu kafe a proto asi mi tu furt běhá reklama na super hyper truper kávovar s šestsetkrát napěněnou pěnou!!!!!!!!!!!!!!!!
Hmm, tak být bez kafe, toby mě zabilo

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2012 08:51
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!

Kozi kozi kozi budou.

a mám radost, máma byla včera u mýho pana homeopata a je nadšená. Navíc jí to nahodilo na boj s borelkou, jak jsem předpokládala, takže to snad půjde dobře.

A Hošikus je pipina moje roztomilá. Včera jsme si zaklikrovali, chytali balonky a pak se flákali. dobře bylo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2012 08:52
- Nahlásit

Hyena

Hmm, tak být bez kafe, toby mě zabilo

no není to nic moc , to je pravda. zas na druhou stranu, když už bylo tuhle nejhůř a já si ho dala, tak mě neuvěřitelně nakoplo, páč jsem hoi 3/4 nepožila, tím pádem ty účinky se mohly projevit, což normálně pochopitelně nebylo, jako s každou drogou. Není marný si tu pauzu dát, protože pak to je úplně o něčem jiným.

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2012 09:46
- Nahlásit

Rumštááájn
Vero
Dělá sudy bez řvaní - ale na povel "ticho"

je to chytrý pes. Teď už jen vymyslet povel pro "ticho".
PetraK
ale proč výluku? jako že už ho nesmíš vystavit jinde nebo co jako?
páč má pod krkem lalůček a to jako chlap nesmí. To je těch pár chloupků pod krkem. Blbá, dědičná, vada.
tady je to hezky vidět (to není můj králík)

Není marný si tu pauzu dát
mno já to v těhotenství taky tvrdila, ale teď už nemusím , a můžu s čistým svědomím říct. Kafe je kafe

brut
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2012 10:06
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Po dlouhé době jsem udělala blbost a šla brzy ráno nakoupit... šííílený, kolik bylo všude důchodců, co asi nikdy nebyli v krámě a co museli mít úplně všecičko z nabídky slev Naštěstí u pokladny nestáli, protože se nestíhali probít krámem a sebrat dostatečný zásoby slevových věcí na rok dopředu

Nicméně poučení dnešního ( a nejen dnešního) dne: Nikdy nelezte do krámu brzy ráno, když začínají slevy. Budete umláceni holema, rukama, nohama a odtlačeni vozíkama nebo veletaškama

Jinak Al je nejhodnější hárafka pod sluncem...vůbec nechce chodit ven, jen se chce mazlit a spinkat Za to Brutovi hrabe, takže on pak hrabe pelíšek, až rozhrabe deku a odsune jí ke dvěřím, kde se o ní přerazí první vstávající

Dočítat vás nebudu, páč by mi asi hráblo. Nicméně jsem letmým pohledem zjistila, že Fifka má ještě autí s bebíčkem a zároveň si pořídila osobní harém; Hipííík překrásně říká holčičkám; Fajfka včera rozšmodrchala cestu a Ešuska se chce proměnit v aligátora

Vero
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2012 10:29
- Nahlásit

kachna_

je to chytrý pes. Teď už jen vymyslet povel pro "ticho".

jo to sem si taky přesně říkala, sudy budou na "ticho" a ticho bude třá na "zavřiužtenzobák".
ale dneska ráno jsem rači rozhodila stereotyp a bude to myslim dobrý... když se zažerem do nějaké jedné věci, tak psák má sklon ji pak dělat na skoro každej povel, než se to upevní.

hele můžu mít trapnej dotaz??? jaktože všici ti králíčci mají takový svěšený ušiska? to je normoš?

brut
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2012 10:31
- Nahlásit

PetraK
tak to by ses uživila u Brůtice. V Berouně. tam maj prej furt nějaký výluky
to je fakt ... a momentálně díky nim ucpaný město i dálnici

Vero
Teďka jsme pár dní necvičili a dneska jsem prubla, jak se to buldozérovi poskládalo v hlavě - tož poskládalo. Dělá sudy bez řvaní - ale na povel "ticho"
eh, tys taky dobrá učííítelnica

PetraK
Já nemůžu kafe a proto asi mi tu furt běhá reklama na super hyper truper kávovar s šestsetkrát napěněnou pěnou!!!!!!!!!!!!!!!!
tss, buď ráda, že běhá kafe v telce a ne ty na kadibutku

<< 1 ... 2025 . 2026 . 2027 . 2028 . 2029 . 2030 . 2031 . 2032 . 2033 . 2034 . 2035 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání