Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2025 . 2026 . 2027 . 2028 . 2029 . 2030 . 2031 . 2032 . 2033 . 2034 . 2035 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2012 21:31 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fifi
Ma radustecku ze snehu asi?

nááprosto mu rozumim. Hale a co místní štramák stofárd? Ešče se zjevuje?

Hipík a Tonička a Rozinka

nažďááár!

jako Žofka...

páč je taky cáklý do makovice

ženy dnes jsem se pochlapila, uklidila botník celej, šatní skříň v předsíni, upíkla kuláč japkovej (je v tróbě teprf teda) a vyrobila si mrkvovo-japkovo-zázvorovej džůůůsblůůůs. Moc dobrá kombinace.

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2012 21:34
- Nahlásit

dnes jsem se pochlapila
si protiřečíš, chlap by toho tolik nezvlád

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2012 21:41
- Nahlásit

PetraK
Hale a co místní štramák stofárd? Ešče se zjevuje?
Aano prosim, den co den, ale zjevne si ho vic hlidaji, coura kolem chvili a uz si pro nej majitele jdou.
uklidila botník celej, šatní skříň v předsíni, upíkla kuláč japkovej (je v tróbě teprf teda) a vyrobila si mrkvovo-japkovo-zázvorovej džůůůsblůůůs.
Se ti uz zase vo fous ulevilo, vid?
Má stejný pohyby jako Žofka...
Copak zabi stehynko, jak se ma? Na spacir nevyrazila ted nekdy zase?
S tema kuzlatama se desim zase jara, az matka koza zdejsi opet bude mit potomky..

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2012 21:43
- Nahlásit

Janiii
si protiřečíš, chlap by toho tolik nezvlád

no ale Brtnik jo! Znamená to něco? ,

Fifi
coura kolem chvili a uz si pro nej majitele jdou

aspoň že tak, coura jeden

se desim zase jara, az matka koza

neeee, neřikej to. chůdera malá vona a hlavně chůdery vony. Nesnášim když se jedí děti.

Člen
# Zasláno: 13 Lis 2012 22:21 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Fifi
Copak zabi stehynko, jak se ma? Na spacir nevyrazila ted nekdy zase?

Obě holky jsou v pohodě a všechny širší mezery v plotě zatlučeny, tak snad už...
Vona Žofka není doslova zdrhací, u ní je to povyražení a neutíká daleko, zdrhla vždycky mezi domky naproti, kde mají hlídací slepice a na zavolání vždy přiběhla, ale tentokrát byla záchráněna, tak přiběhnout nemohla.
Třeba jak se protáhla tím zavřeným oknem, tak zdrhala za mnou, skákala jak to kůzle, aby mi řekla: "juchů, to jsem tě dostala, co?, pojď se honit"...
A aby se to nepletlo, "zločinnej" rafinovanej mozek všech loupežnejch akcí je Rozinka , která mate svým sametovým pohledem a nekonečnou něhou , ale doba strádání jí dokonale naučila jak se dostat k jídlu, které je za zamčenými dveřmi a tak podobně...

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2012 23:22
- Nahlásit

"zločinnej" rafinovanej mozek všech loupežnejch akcí je Rozinka
Rozinka je Saturniin!
mate svým sametovým pohledem a nekonečnou něhou
Ji nekdy cvakni, pohleda nezneho, uz si zadnou fotku dlouho neposlala. Jo a ta micky mouse byla krasna, ja bych ji od bezny nepoznala. Cuzy venku ulovily rejska.

Mathea
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 01:09
- Nahlásit

http://www.youtube.com/watch?v=dNqv8GHkZ-Y&feature =fvwrel

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 08:36
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Dnes byl dobrý start do nového dne milé souputnice, velmi dobrý. Vzbudila jsem se z velmi příjemného snu, kdy by, pravda, strýček Frojdů měl zase šichtu, neb jsem se svým těsno-spolužákem byla ve VAtikánu v kostele, kde chodil papež a všem žehnal. Mně požehnat nejdřív jako nechtěl-nevim proč jako l, nakonec si to rozmyslel a jak mě tak těsno-spolužákovi požehnal. Byla to převeliká čurina. Pak jsem se vzbudila a další čurina na mě ještě čekala. Viděla jsem, že se svítí v kůchni, tak jsem si říkala, půjdu se podívat na Brtnika, asi snídá. Podivala jsem se na svůj hajzlo-mobil a zjistila, že je 02:38!! I pomyslela jsem si, že muž můj rozmilý nemůže spát. I šla jsem za ním. V kůchni nikdo nebyl. v bytě vůbec nikdo nebyl. Enem péf a já. A pak hodiny na kterejch stálo že je.... 3/4 NA SEDŮŮŮŮM!!!!! takhle jsem koukala a vůbec nechápala. Po čtvrt hodině mi to došlo z hlavy do paty a pak nastal mazec. Ale tak stihla jsem to s relativně čistým štítem. Dobré ráno.
Jo a to jsem se vám včera vůbec nepochlubila, že se mi převelice povedly vy-ni-ka-jí-cí bramborový placky. Převeliká dobrota.

Fifi
Rozinka je Saturniin
to má Šárka dobrý duo - Komtesa Tazzy Žofie a Saturnin Rozálie

Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 09:45
- Nahlásit

PetraK

čau , před chvilkou tu byl kurýr s balíčkem, takže buď dneska nebo zejtra hodím na poštu věci pro tebe, písnu maila...

K Rozince - docela mě dojímá, jak zeštěňátkovatěla... . Po smrti Toninky se sesypala, a když se sebrala, začala se chovat jako štěně a jede v tom pořád.
Třeba když jí přivolám, nepřiběhne normálně, ale odrazí se zadníma a s nakrucováním a tetelením nadšeně přilítne - jak to dělaj odrostlý štěnda a mladý psi, je to strašně srandovní... Mám pocit, že je to tím, že se poprvé v životě o nikoho nestará a užívá si to...

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 09:51 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

kurýr s balíčkem,

jééé vánoce, vánoce přicházejí, zpívejme přáteléééé, po roce vánoce váánoce přichazejí ščastné a veseléé!!

Po smrti Toninky se sesypala, a když se sebrala, začala se chovat jako štěně a jede v tom pořád.

pipi malá starostlivá!! Určo jí jakoby "odlehlo" a teď si užívá bestarostnou jízdu. Dej jí hudlana na šňupák.

edit - sím tě - nemáš potuchy něco o vánočních trzích v Kutné hoře? jen tak se ptám.

Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 10:25 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

PetraK
edit - sím tě - nemáš potuchy něco o vánočních trzích v Kutné hoře? jen tak se ptám.

Nemám ponětí, ... moje Vánoce se sestávaj s losa voběšenýho na lampě... , co tam už visí celej rok... jinak je moc neřeším...

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 10:32 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

moje Vánoce se sestávaj s losa voběšenýho na lampě

no ešče by se k němu mohl voběsit Satan Klaus, aby to bylo komplet

Nemám ponětí, ..
já si to říkala. Jen jsem se tak zkusmo zeptala, páč nevím proč - někde jsem to četla a a ji viděla fotočku, že v KH byly hezký vánoční trhy, tak jsem si tak naplánovala, jako že vezmu mámu, ségru a pojedem si tam udělat výlet o adventu. ale zatím nic nikde nemůžu najít /což při mých schopnostech idiota není nic překvapivýho /. budu pátrat dál.

Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 11:34
- Nahlásit

PetraK

kecko... , tyhle odkazy jsi projela?

http://www.google.cz/#hl=cs&output=search&sclient= psy-ab&q=kutn%C3%A1+hora+v%C3%A1no%C4%8Dn%C3%AD+tr hy+2012&oq=kutn%C3%A1+hora+v%C3%A1no%C4%8Dn%C3%AD+ trhy+2012&gs_l=hp.12...2133.10056.1.12065.28.19.0. 3.3.1.907.4745.0j12j1j3j1j1j1.19.0...0.0...1c.1.bL nsAU0zLLo&psj=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=1ce 1c34e679b6d8e&bpcl=38626820&biw=1745&bih=1095

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 12:04
- Nahlásit

Díky děfčico milé, já jsem na pár těch odkazů narazila, ale sem tam vždycky našla odkaz právě jen na ty trhy v tom Spolkovém domě, kdežto já měla za to, že to, kde jsem o tom tehdá četla je venku tak nějak. Sem si říkala, kdyby byl sníh, tak to tam bude moc pěkný, KH je moc hezký místo. Alee to neva, našla jsem díky tomu odkaz na vánoční jarmark na Křivoklátě, - to by mohlo bejt moc pěkný, možná lepčí. A ještě budu pátrat v dalších blízkomístech, díkuju

tohle vypadá jako vydatnej odkaz - kdyby se to někomu hodilo:

http://www.novorocenky.cz/vanocni-trhy-jarmark/

brut
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 13:39
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Hlásí se mrtvolák a pak taky jedna hárafka, jeden zmagořenej plesnivák a Sviniííí, co mně utejrá s blechama

U nás nic nového není... snad jen to, že Al jde do nejlepšího a Brut přestává žrát. Naštěstí už jsou oddělení, takže se snad nic nestane.

PetraK
díky za sms... beru na vědomí a zbytek doladíme podle situace..

Fifi
koukám, že autí je u doktora, tak držím palečky, ať to není nic drahého a je v pořádku

Janiíí
opilče.. já vím moc dobře, proč nepiju a na Moravě zvlášť

Fajka
díky, díky drahá osobo ... jen s tím telefonem si můžete s madam Ešusovou podat pařátky, páč obě ho máte na houno a ne na volání

koukám, že holčičky si užívají všech možných a i nemožných tvých nepozorností To je dobře, že jsou veselé ... podrbej je za ouškama a dej pusu na ňufáčky

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 13:42
- Nahlásit

brut

obě ho máte na houno a ne na volán

co kecáš jako? dyk sem tetkon byla furt na příjmu a to dokonce i s telefonem v hajzlu!! tak brrrrzdi, brrrzdi

Vero
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 14:09
- Nahlásit

PetraK
obě ho máte na houno

já jim věřím, jelikož i sám telefén to už poznal a vrhl se po hlavě za tím hounem do hajzlu

Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 14:11 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

brut
koukám, že holčičky si užívají všech možných a i nemožných tvých nepozorností To je dobře, že jsou veselé

jj , už si vybojovaly další kolektivní jméno, mimo "buchtiček". Když mě zlobí, jsou to "frndy kolobrndy" .

Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 14:16
- Nahlásit

PetraK

tuto to asi bude ono...

http://www.nzm.cz/kacina/akce/?id=236

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 14:16
- Nahlásit

Vero

já jim věřím, jelikož i sám telefén to už poznal a vrhl se po hlavě za tím hounem do hajzlu

a já ti řikám, že seš jemen! (nebo-li jelito a dement v jednom )

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 14:19
- Nahlásit

jééééééé to vypadá moc pěkně taky!!!! tys hodný neúnavný badatel. Mám z čeho vybírat.

ale vono to nejni, tamto bylo přímo v KH - což je ale naprosto jedno. Nemusím se upíchnout zrovna na tý Kutný hoře, můžu vytáhnout baby - pkud se mi to podaří kamkoliv. Chci jen udělat společnej vejlet, někam do hezkýho . Ta Kutná hora mi jen vytanula na mysli díky tomu starýmu článku. taky to bude chtít nějaký příhodný počasí, páč kdyby pršálo, tak to bude na prdika, možná mě baby taky pošlou do zadele - pak maj smůlu a pojedu si sama

Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 14:22 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

PetraK
ale vono to nejni, tamto bylo přímo v KH

ale vždyť na tom odkazu, co jsi sem dávala, je napsáno :

Kutná Hora 9.12. 2012
Vánoční slavnosti na zámku Kačina.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 14:45
- Nahlásit

no já jako myslela, že když Káhá, tak na náměstí v KáHá, no.

hale - musim s tebou mluvit -krz mejdlo. (Jako ne že bych s tebou mluvila krz mejdlo, vim, že musim mluvit krz telefon, ale krz telefon s tebou budu mluvit krz to mejdlo )

Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 15:11
- Nahlásit

PetraK
hale - musim s tebou mluvit -krz mejdlo

tady mejdlo, tady mejdlo, příjem, volám ručník, volám ručník...

Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 15:13
- Nahlásit

PetraK
no já jako myslela, že když Káhá, tak na náměstí v KáHá

Nj, ale v tý tvý pozvánce je, že né na náměstí, ale na zámku...

Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 15:41
- Nahlásit

PetraK

Píp, máš maila a zavolej mi eště...

vlk
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 18:09
- Nahlásit

Krásný rumštajn večír....

čék tu jednou není a další díl F.L.Věka je na světě....

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 19:09
- Nahlásit

vlk

viď furt někdo něco drásá, člověk nestačí vůbec číst

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 19:15
- Nahlásit

Sem mrtfol.
Kremyl hara. Ag v harani pokracuje. Baz se brzo asi prida.
Auto neni opraveno, snad v patek.
Když mě zlobí, jsou to "frndy kolobrndy" .
Hezky jim rikas.
Ja ted rikam Kremylovi "Melounku" protoze presne to misto frndy ma. Ag nevnima, tak ji je jedno, jak na ni volas.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 19:22
- Nahlásit

Fifi
Kremyl hara. Ag v harani pokracuje. Baz se brzo asi prida.

si první žena, co má vlastní harém!
a co je teda automobilu?

<< 1 ... 2025 . 2026 . 2027 . 2028 . 2029 . 2030 . 2031 . 2032 . 2033 . 2034 . 2035 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání