Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2034 . 2035 . 2036 . 2037 . 2038 . 2039 . 2040 . 2041 . 2042 . 2043 . 2044 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Vero
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2012 13:39
- Nahlásit

PetraK
vidiš, jak si s veselejma věcma pomůžeš nakonec sama
tož nejlepčí pomocná ruka je prej na konci vlastního ramene

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2012 13:48
- Nahlásit

Vero
tož nejlepčí pomocná ruka je prej na konci vlastního ramene

a nejlepčí ftipy jsou ty vlastní

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2012 14:08
- Nahlásit

takhle nějak chodíme k veterináři

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2012 14:12
- Nahlásit

Nasedne opilec do taxíku a povídá:
"Domů!"
"Nemohl byste to trochu upřesnit?"
"Jo ... do obýváku…"

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2012 14:13
- Nahlásit

Ještě jednou se vyspím a bude výplata, pak se dvakrát nevyspím a bude po výplatě

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2012 14:29
- Nahlásit

V Česku se usadili noví věrozvěstové - Etanol a Metanol.
Již se jim daří šířit Braillovo písmo...

Vero
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2012 14:43
- Nahlásit

PetraK

hned se lepčí maká

(buldozér chodí k paní doktorce hrooozně rád)

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2012 15:02
- Nahlásit

Vero
hned se lepčí maká

sem si řikala, že když nic, tak aspoň tohle.

buldozér chodí k paní doktorce hrooozně rád

no Hošikus taky chodíval rád, jenže pak jsme šli jednou jinam a tam mu píchli ty ATB do svalu. On hrozivě zaječel, zcepeněl a udělal převalenýho dřevěnýho pejska - neboli se zcepenělej, ztuhlej převalil na bok jako dřevěnej pejsek. Já jsem se taky převalila na zem a hrozně jsem se smála. No jenže on to pojal jako újmu a od tý doby k lékařské vědě chodit nechce. a dřív tam chodíval fakt na společenskou

Vero
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2012 15:18
- Nahlásit

PetraK
moc dobrý fóry to sou

No jenže on to pojal jako újmu a od tý doby k lékařské vědě chodit nechce

Po mačkání žlázek taky Buldozér uvažoval, že tam už příště nepude. Ale když se přesvědčil, že to nebude pravidlo a dostane jen ovace a mlsky, tak už zas chodí rád.

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2012 15:28
- Nahlásit

Vero

Buldozér uvažoval, že tam už příště nepude.

no Hošikus, když se jednou rozhodne, tak přes to pak nejede už vlak , prostě veterináři jsou mrchy a basta. Navíc pak si podříznul tu nohu, to mu taky nepřidalo, když se mu v tom šťourali, než ho uspali, takže zkrátka a dobře veterinář = hááájzl nebezpečnej

Janiii
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2012 19:42
- Nahlásit

do háje už vopravdu ... právě jsem přivezla rrrejpala z nemocnice z pohotovosti - už od brzkých ranních hodin si stěžoval na bolest u srdce a že se mu špatně dýchá - do práce samozřejmě šel a po práci jsme jeli ... má skřípnutý a zablokovaný nějaký nervy na hrudi (asi z práce, tahal 40kg do druhýho patra ) dostal injekci, prášky, a ještě ho zítra posílají na internu ....
chjo.
moje dnešní návštěva u zubařky byla proti těm nervům procházka růžovým sadem - a když jsme u té růžové, jdu slupnout ibalgin, zub bolí jak čert

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2012 20:53
- Nahlásit

Janiii
už od brzkých ranních hodin si stěžoval na bolest u srdce a že se mu špatně dýchá
aj jaj, jaj. Znám. jezdili jsme takhle v půl třetí ráno po Mladý Bolce a hledali felčara. Když jsem mu večer říkala, pojď pojedeme, neznáme to tady... to ne-e. Tak jsme pak bloudili městem a ptali se vožralejch, kudy tudy na pohotovost.

Tak ať se mu brzo uletí. ale po tý injekci by mělo. Záda jsou sviň.
a tebe ať žuby taky nebolí.

Vero
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2012 09:17
- Nahlásit

metylštajn!

Janiii
uf, to jsou kalamity. ale hlavně že to je "jen" vod zad, to poleví...
btw včera mi říkala sousedka, že dostala fenku z hroznejch bolestí zad, že ani nechodila, několika injekcema B12 (lidskejma) - nevim, netušim, esi fakt funguje (?), ale kdyby náhodou, píšu. jen prej to coby drahou věc moc lidem nenabízejí.
a žuby taky a't pšejdou, šfině.

PetraK

Hošikus, když se jednou rozhodne, tak přes to pak nejede už vlak
to Buldolzér naštěstí ani ne, von co s náma žije, změnil názor prakticky už na všecko (mužík říká, že máme úplně jinýho psa)...
na druhou stranu, vetku zná v nejhorším případě skrz očkování (to nevnímá) a to rejpání ve žlázkách.... s horší zkušeností asi taky nezůstane tak nadšenej z té veselé paní...

práci sem fčera teda dohnala, otázkou je, JAK...
kocour už zas neblije, jí, ale má náladu, přijde mi, trochu z prdele... ač to může bejt i z hladu z těch rozdělených malých porcí... nevim. prej to fakt může bejt prostě viroza.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2012 09:36 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!

Brýto , hodní strýčkové jsou tu!

Milé díftky, jsem dnes zcela úžasně naladěna, navzdory hnusu co je za oknem. Ačkoliv , pravda, mohlo by být opravdu hnusně, takhle je jen zataženo, nefouká, neprší, takže je vlastně fajn. Hošikus je pořáde za miláčka největšího, dneska ráno mi ukazoval jak "Péf stojí na hlavě" . Jest to vůl roztomilý. Včera sme si hráli na bombaře - krásně třikrát našel bombu - neboli žůžový králika vod Janiii. A na drogaře jsme si taky hráli, to mu taky šlo, ono komu by to nešlo, hledat jen tak pičkoty a zdarma se nadlábnout, že jo . Honili jsme balonky a pilovali jak chodí koníky . Poté jsem hledala, kam se přestěhujeme a našla jsem krásný domek s velkou zahradou na konci obce. V podstatě to co hledáme, jen je to asi ještě brzo???

Vero
(mužík říká, že máme úplně jinýho psa)...

, jé to je hásky, moc prima zjištění, že jo?

prej to fakt může bejt prostě viroza.
tak snad se z teho brzo dostane. držím mu tlapky.
Já jsem teď byla kapek nervní z toho, jak Ešátor šíleně línal, moc a nejvíc. Každej den ráno vyčesávání při prochajdě a každej den balšóje mnóžstvo chlůpof. Dneska už ne, tak snad z něj ten naháč nebude

, otázkou je, JAK..

tož hlavně ale, že jest hotovo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2012 09:55 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

kachnooo

znáš todle?

ten je hááskej

Vero
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2012 09:56 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

PetraK
V podstatě to co hledáme, jen je to asi ještě brzo???
zkus tam zajít večer teda

moc prima zjištění, že jo?
jo, vzhledem k tomu, že změny názorů proběhly příjemným směrem třeba jako míček už není blbost, ale skvělá věc, voda není nenezpečná plocha, ale dá se v ní skvěle plavat, v noci se nespí ve střehu v předsíni, ale chrní se v posteli a při probuzení se nevyjíždí,... a dokonce ani lidi už nejsou všichni úplně nudnej takřka neexistující materiál... a tak krom toho teda výrazně poklesl význam psů, ba i živých fen... (opak nejsou mrtvý feny, ale fení pachy)

Já jsem teď byla kapek nervní z toho, jak Ešátor šíleně línal

kocour mi takhle děsně línal před létem, byla vidět prořídlá srst na hlavičce, čekala sem, kdy dojde na pleš. teda nečekala vlastně, nasadila takovej olejovej preparát a línání se zastavilo skoro okamžitě a před očima dorůstala srst...
ale línání psů na pozdim by mělo bejt normální? aspoň naše vetka dycky se v zimě diví, jaktože nemám vylínanýho psa, že všici na podzim vylínaj...

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2012 10:05
- Nahlásit

Vero

večer
si myslíš, že když dodělala práci, může bejt za chytrou!!

... a tak

můžete bejt na sebe fšicí tři hrdopci

by mělo bejt normální
však jo, ale mi to přišlo nějak moc Brtnik říkal ať neplaším, ale bylo toho fakt hodně, slušný závěje. On je takovej víc línací celoročně, jsem zvyklá, ale tohně mě kapek poškádlilo na nervový soustavě.

Jakej olejovej preparát jsi poučila na kočkoura?

Vero
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2012 10:22
- Nahlásit

PetraK
si myslíš, že když dodělala práci, může bejt za chytrou!!
neboj. mám před sebou další Hromadu.

můžete bejt na sebe fšicí tři hrdopci
on má prostě buldozérek takovou pěknou povahu, no. a potřeboval trochu prostoru, aby mohl zrealizovat ty geny ze zlaťáka, co v sobě má, a stát se aspoň trochu retrívrem...

poškádlilo na nervový soustavě

to voni umí, co.

Jakej olejovej preparát jsi poučila na kočkoura

http://www.petspecial.cz/vyziva-a-leciva-kosmetika /dermasterol-pet-50ml

a jinak mám doma todle- ale myslim, že lidská verze ze zdravé výživy vyjde levnějc a bude to to samý
http://www.baron.cz/pes/prirodni-lekarna/doplnky-v yzivy-barf/oleje/o-0

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2012 10:30
- Nahlásit

Vero

další Hromadu

ofšem neni hromada

jako hromada

dík za odkazy, číhnu

vlk
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2012 10:38
- Nahlásit

Bré umštajn....

oslepla jsem...Ašokus mi při bouřlivém vítaní srazil brejle a následně ještě rošláp na sračky.....a tak jsem slepá jak krt...

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2012 10:40
- Nahlásit

vlk

oslepla jsem...Ašokus

Ašokpes ať jest navěky Metylopsem nazýván

vlk
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2012 10:48
- Nahlásit

PetraK
Ašokpes ať jest navěky Metylopsem nazýván
...ale já jsm ho nepožila.....

Vero
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2012 10:50
- Nahlásit

PetraK
musim říct, že ta prostřední hromada je výrazně lepčí než ta třetí, a ti ta třetí je výrazně lepčí než ta horní, vystihující můj (mo)mentální stav

vlk

oslepla
hele, trefíš ke kompjůtru, trefíš se na klávesnici, tak té furt dobrý!

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2012 10:52
- Nahlásit

vlk

.ale já jsm ho nepožila...
podle toho jak píšeš to tak ale nevypadá

Vero

prostřední hromada je výrazně lepčí

a že sem si to tak nějak i myslela

vlk
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2012 10:57
- Nahlásit

Vero
hele, trefíš ke kompjůtru, trefíš se na klávesnici, tak té furt dobrý!
... mno moc ne, abych videla ty písmenky, musim mít čumák vraženej na klávesách.... dočitat vás ani nemůžu neb by mě za chvíli bolela hlava...

vlastně se du víceménězatim rozločit..... než našetrím na novy brejliska, tak asik nebudu....

PetraK
podle toho jak píšeš to tak ale nevypadá
nejspiš začnu, na telku nevidím, na komp taky moc nee, číst nemúžu....takmzačnu chlastat..a asi s flačky abych nerozlejvala...

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2012 11:02
- Nahlásit

vlk

asi s flačky abych nerozlejvala...

taky je to rychlejší, páč požiješ, nevíš kolik a netrvá to dlouho, válíš se po zemi , přijde Metylopes, vomblecá ti hubu, a nevidíš už vůbec nic, páč ve vočích máš žgryndy

vlk
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2012 11:06
- Nahlásit

PetraK
přijde Metylopes,

Velkopes bydlí venku, neb už přesáhl všechnx povolené rozměry pro život v místnosti...

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2012 11:10
- Nahlásit

vlk

neb už přesáhl

FÍÍÍK , UŽ JE Z NĚJ MAXOPES FÍÍÍÍK!

(nejni mu tam smutno?)

vlk
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2012 11:14
- Nahlásit

PetraK
FÍÍÍK , UŽ JE Z NĚJ MAXOPES FÍÍÍÍK!
...jo už je zněj sadomaxopes....

(nejni mu tam smutno?)
chodíme na prochajdy, pouštímemu tam šiby a Maruš a pana Kota.... je zvyklej...

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2012 11:27
- Nahlásit

vlk

sadomaxopes

tak to je masakéro označení

chodíme na prochajdy, pouštímemu tam šiby a Maruš a pana Kota.
šak já vim, pani. Navíc oni jsou rádi, když si můžou monitorovat svůj prostor.

<< 1 ... 2034 . 2035 . 2036 . 2037 . 2038 . 2039 . 2040 . 2041 . 2042 . 2043 . 2044 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání