| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2012 11:55
- Nahlásit
prooooč nebydlim v Lyonu?
proooč nebydlim v Nancy?
ááách jo.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2012 13:42
- Nahlásit
Rumštááájn
Zapojuju se do seznamu lidí "všechno na draka"
Vlkovi se omluvuju, ještě jsem to neposlala, nestíhám. Můžeš si vybrat, jestli chceš granule jako krmí Hyena nebo směs zrnin.
PetraK
Co to je?
Novozélandský červený, nebo český červený. Hlava by odpovídala burgundskýmu, ale na toho to má moc červenou barvu, takže ledaže by to byl burgunďák importovanej z francie, o čemž teda jako dost pochybuju.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2012 13:47
- Nahlásit
kachna_
Co to je?
á je správně, je moc hezkej, že jo?
psali tam i něco vo krmení nasekanejma kopřivama coby ozdravná kůra a součást boje proti koxi čemusi /si nikdá nepamatuju co to je za svini, co je tak hnusně kosí /
"všechno na draka"
copa se děje?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2012 14:09
- Nahlásit
zvrací, mňour můj.... tak zítra máme vodběry...
kachna_
všechno na draka
né na draka, na HOVNO.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2012 14:10
- Nahlásit
Vero
zvrací, mňour můj...
sákra . držím palce a dej vědít.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2012 14:12
- Nahlásit
PetraK
držím palce
dík..... už jsem se fakt v životě cejtila líp než tento tejden.
aspoň Budlozér už kulhá kapku míň.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2012 14:51
- Nahlásit
Vero
už jsem se fakt v životě cejtila líp než tento tejden.
no to je mi naprosto jasný.
aspoň Budlozér už kulhá kapku míň.
šikovnej péf, šikovnej.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2012 17:41
- Nahlásit
Ty furt řešíš, to stříbro, viď? Tak třeba Brahe ho bral
http://www.lidovky.cz/astronom-tycho-brahe-zemrel- nejspis-prirozenou-smrti-ppw-/ln_veda.asp?c=A12111 5_111438_ln_veda_ape
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2012 18:20
- Nahlásit
Fujtabl ve spolek..
né na draka, na HOVNO.
na hovno na entou xrát dvě
Sem na šrot.... zedníci vodtáhli do kšá vodvezli si všecek bordel ale nechali mě tu bacily a chorobu...su na šrot
Celej den jsme jezdili jak kreténi po všech čertech a prdelích až v Prahé...prve du vyvenčit plyšáky a opět masakéro jsme opět semletý vod čuvačů já vím že za to ty čuvačové nemůžou ale na rovinu řikám, že mám chuť je zlikvidovat
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2012 18:31
- Nahlásit
Rrumstajn.
Nejak koukam, hovnova nalada vladne vsude.
Fajka
prve du vyvenčit plyšáky a opět masakéro jsme opět semletý vod čuvačů
Si delas prdeel?? ZASE?? - a nejak hodne, kdo to odnes?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2012 18:41
- Nahlásit
Fifi
Si delas prdeel?? ZASE
bohužel nedělám
a nejak hodne, kdo to odnes
na duši voba ne já už nikdy nebudu mít normální klidný pohodáře .... tady to fakt nejde, dokud budou chodit kurvy s nevodvolatelnejma čuvačema na volno bez košů nemám šanci a já debil abych nikoho nepotkala šla za tmy do lesa ... vyřítili se ze tmy
Nejvíc to vodnesla zas Fája ... šrámy a pohmožděniny má hlavně zase na hlavě...jeden jí rval tvář a ucho na jednu stranu druhej z druhý strany já jednou rukou držela jelito, aby se tam nepřiplet ještě von a nohou kopala do těch sviní, paralizer mě byl nahovno nedokázala sem to v těch 4 psech vůbec ukočírovat, abych ho vytáhla z kapsy a narvala to do nich
nejradši bych se vodstěhovala na mars ...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2012 18:52
- Nahlásit
Fajka
jeden jí rval tvář a ucho na jednu stranu druhej z druhý strany já jednou rukou držela jelito, aby se tam nepřiplet ještě von a nohou kopala do těch sviní, paralizer mě byl nahovno
Ty vole. Ach jo, to je fakt na vyliz, chudak Faja. A majitel??? To je strasny, tohleto, fakt, bezohledny zmrdi lidsky. Musis se klepat este ted, lity lity preveliky, budes to nejak resit na obci ci pres cajty? Nebo je to marny, je to marny, je to marny..? Babovce foukam pohmozdeniny, ty si dej panaka na uklidneni. Do prdele, fakt.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2012 19:12 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Fifi
A majitel
něco na mě halekal z dálky co nám je..ale copak já něco viděla v tý tmě
bezohledny zmrdi lidsky
jopřesně
Nebo je to marny, je to marny, je to marny
tak už je to po několikátý a z jeho strany ponaučení žádný ... na volno bez stopovačky bez koše opět...
Babovce foukam pohmozdeniny, ty si dej panaka na uklidneni. dík
tak nějak trapně čekám, že se třeba příjde zeptat nebo vomluvit... no já vim no sem trapně najivní
možná rači at nechodí třeba se neudržím a zkopnu ho ze schodů..mám jicht tu patnáct...
hlavně že se vytahuje všema možnejma zkouškama..debil
http://www.chsjizerskyles.stranky1.cz/
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2012 19:23 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Fajka
Jak jsem již uvedl, zabývám se především výcvikem a výchovou čuvačů. ... Pomohla nám pochopit jak to udělat, abychom výchovu sebevědomého, silného a poměrně samostatného čuvače zvládli tak, aby společné soužití bylo radostí jak pro čuvače, tak pro nás... . Jejich chování je bezproblémové.
Twe, tak to bych mu udelala aspon po netu takovou vostudu!!!! Ale festovni, ze by si to za ramec nedal! Rozmaznout to, jeden prvni mu zdrhne, poridi si dalsiho.. Tam je videt, ze nejaky zkousky (ktery maj pekny) jsou v beznym zivote k uplnymu hovnu. A ma majitel uzasny prijmeni, presne odpovida chovani jeho psu.
A hlavne, ze radi, s problemovym chovanim cuvacu... ten si sam sere do huby, uchvatny, jak jeho vycviceny pejsci terorizujou okoli.. http://www.chsjizerskyles.stranky1.cz/problemovech ovani/
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2012 19:27
- Nahlásit
Fajka
to sou sráči!!!!!!!!!!!!!! Má tam fórum, napíšu mu tam!!
podrbej Fajušku , chudinku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2012 19:32
- Nahlásit
hale - von v tom fóru vůbec nic nemá, nebo jak ? Jsem tam šla napsat a nic tam není, jen vokýnko pro zanechání zprávy. Kde je o vostatní? Že by tam nic neměl?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2012 19:34
- Nahlásit
Fajka
hele a půjdeš za ním? Nahlásíš to na policii?
Jak je ti?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2012 19:37
- Nahlásit
PetraK
Má tam fórum, napíšu mu tam!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2012 20:19
- Nahlásit
PetraK
to sou sráči!!!!!!!!!!!!!! Má tam fórum, napíšu mu tam
už notnou chvíli přemýšlím že mu tam něco peprnýho taky napíšu...
hele a půjdeš za ním? Nahlásíš to na policii?
já trapně čekám že příjde on se zeptat nebo omluvit..ale asi je to blbost že jo.. bude čekat a když nepříjdu tak nám nic není a vlastně se nic nestalo že jo lidi jsou čím dál větší kurvy fakt ...
Fifi
Jejich chování je bezproblémové.
Twe, tak to bych mu udelala aspon po netu takovou vostudu!!!!
no už smolím v hlavě co mu tam napíšu ale ještě počkám chvilu kdyby chtěl přijít...má to k nám asi 100 metrů takže dálka...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2012 20:21 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Fifi
šiš vy ste mě pani předběhla !
EDIT..počítám ale, že to smázne vo to se nebojím
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2012 20:23
- Nahlásit
Fajka
tak nám nic není a vlastně se nic nestalo že jo
no . proto bych tam šla.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2012 20:29
- Nahlásit
PetraK
no . proto bych tam šla.
a proč já si kurva myslím, že by se měl přijít omluvit a zeptat on?
mám už zase stát u vrátek a zvonit jak idiot dělat někomu kdo se schovává za oknem kašpara? abych se dověděla ty jeho se jinak nikdy neperou ale když se na ně moje akita zaxichtí tak se chytnou?
Mám já jako kokot vysvětlovat že Fejkyna se po zkušenostech co má na psa kterej se přiřítí xichtit prostě vždycky bude?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2012 20:34
- Nahlásit
brej večer, Jani je mi to moc líto moc bych vám přála, abyste se dali dohromady, ale je mi jasný, že je to čím dál větší utopie vzhledem k tomu všemu
holky zas jdu, zítra jsem s Robertem doma, je mu zle, dneska byl na ekg a na rtg plic, a zřejmě buď prodělal, nebo má náběh na pneumotorax ... vůbec jsem o tom nic nevěděla, když se řekne pneumotorax tak si z biologie vybavim protrženou plíci při autonehodě ... ale jsou i nějaký spontánní pneumotoraxy nebo co, prostě se to občas udělá - může to souviset s tou velkou námahou, ale taky další okolnosti ...
jsem na prášky, zase další bezesná noc
tak se opatrujte, všichni
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2012 20:37
- Nahlásit
Fajka
počítám ale, že to smázne vo to se nebojím
Jako at smazne, neni problem, mu zalozit nejakou stranku..
a proč já si kurva myslím, že by se měl přijít omluvit a zeptat on?
No presne, nechapu, proc bys ty mela za nim nejak dolejzat, vyzadovat omluvu - jestli ho to samotnyho nenapadne - nebo esli nevi, co se tam stalo? Jestli dojde na veterinu, odnesla bych mu tam ucty, at proplati, nahlasila bych to na obec, coby napadeni.. Ale vim, zes to absolvovala uz - a hovno z toho, byt s jinym borcem. To by bylo spis asi na chlapskou domluvu v hospode, chytit ho pod fligrem (ciiif jako) a rict, ze esli este jednou, tak mu hubu rozmlati.
A jako stane se, ze pes zdrhne, serve se.... pak bych si (ac se mi to nestalo) coby majitel paty usoupala, s omluvnou kytici, ci tak neco pokorne prisla si popel na hlavu nasypat - ale kdyz je to opakovane, a natvrdo - tak by stejna mela bejt i odveta.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2012 20:38
- Nahlásit
Janiii
moc bych vám přála, abyste se dali dohromady, ale je mi jasný, že je to čím dál větší utopie vzhledem k tomu všemu
dík...prostě další půl roku práce s nima v prdeli
jasný, že je to čím dál větší utopie vzhledem k tomu všemu
holky zas jdu, zítra jsem s Robertem domamůže to souviset s tou velkou námahou, ale taky další okolnosti ...
do hajzlu! to není možný přece todle !
doufám že to nebude nic vážnýho a jen únava... že pozdravujem a at je hlavně v klidu a odpočívá!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2012 20:40
- Nahlásit
Janiii
Krucipisek, pani, tak at je to lepsi! Drzim palce... a fakt je tech hoven zase nejak moc, kdo to sem daval tu hromadu?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2012 20:44 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Fifi
Ale vim, zes to absolvovala uz - a hovno z toho, byt s jinym borcem
no právě..pak u toho lítám a nervuju se a stresuju se jen já a ztratím tím moře času a hovno z toho
A jako stane se, ze pes zdrhne, serve se....
jasně však já to chápu, stát se to prostě může komukoliv..v tomdle sem tolerantní a chápavá...i chápu že tě psům chce dopřát svobodnýho pohybu ale kurva když jsou to takový velký hovada a dvě proč jim na ty držky nenasadí ty koše
aby když už je neodvolá se nemohli zakousnout??? to mě hlava nebere...
kdyby to byl malej pes, mávnu nad tím rukou a odstrčím ho ae dvě takovýdle hovada velký to prostě není v lidskejch silách..v mojích ne teda určitě....
edit: jo a ještě mě už ale fakt příšerně nasralo že je to poněkolikátý .... ale furt si jede to svoje... a to ještě vím že nejsem sama do koho se ty jeho pustili...
no nic du do peří, v krku mě bolí jak čert, tak se du vypotit aspoň...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2012 20:48
- Nahlásit
Fajka
Bez do peri, este bacily do toho vseho.. No a tohle by mu tam chtelo napsat, proste, nebo - zkratka, kdyz budes chtit, nenechame to jen tak.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2012 20:51
- Nahlásit
Fajka
Janiii
probohaaaaaa
držte se, holky, moc moc moc se držte.
(vlastně se mám hrozně dobře a su nevděčná)
a majitelovi těch čuvačů bych fakt udělala aspoň na netu vostudu. já vím, práci na psech to zpátky nevrátí
je mi to moc líto.
tak du zas makat.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2012 20:52
- Nahlásit
fakt z prdele rok.
|