| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2012 14:57 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
Fajka
doprav ji do Žel.Brodu na polikliniku k MUDr. Fialovi, na něj nedám dopustit!!! a vůbec je to tak nějak náš dvorní chirurg a ortoped je tam Út. 8.00 - 14.00 a Pá. 8.00 - 13.00
edit: teda bejval tam tak, na webu to mají pořád tak, tak snad ...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2012 15:02
- Nahlásit
Janiii
doprav ji do Žel.Brodu na polikliniku k MUDr. Fialovi, na něj nedám dopustit!!! a vůbec je to tak nějak náš dvorní chirurg a ortoped je tam Út. 8.00 - 14.00 a Pá. 8.00 - 13.00
jéééééééé tys zlatá !! a myslíš že jí tam vezmou jen tak bez nějakýho doporučení? když tak bych tam v pátek ráno zavolala...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2012 15:21
- Nahlásit
Fajka
hele já myslim, že jsem tam šla bez jakýhokoliv papíru, tim, že je to chirurg/ortoped, tak když si zlomíš ruku, taky nepůjdeš nejdřív k obvoďákovi, ne?
já tam chodila se zlomeninama, pak s vazama na koleni, no a se šlachama jsem se tam naběhala ... jezdila jsem k němu i na ty injekce, brrrrrrrrrrrrr a auuuuuu, zlatá zubařka dneska
ale fakt mu věřim. naši babču operoval ( to ještě operoval v Semilech), mamina k němu chodí taky (jeden den je i v Hradci - a myslim, že je i v nemocnici ve Vrchlabí).
ale pro jistotu si tam ráno cinkni, jen tam bejvá dost lidí, tak budete čekat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2012 15:59 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
e jí tam vezmou jen tak bez nějakýho doporučení?
jak říká Janiii - měli by jí vzít bez objednání, já šla na chíru vždy taky bez objednání.
tak ať se mamina brzo vyzdraví.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2012 08:50
- Nahlásit
RÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN
je kapek chladněji, tak jsem zatopila
Fčera jsem to ovšem s topením kapek přešvihla, neb mi zase blafla purpůra já nevim, neumím to s tím prostě. Všem to voní, mě to hoří, no Napsali jsme vánoční pohledy a Brtnik je stopro zapomněl doma mi tetkon došlo. Myslím že jsme jediný, kdo ještě posílá pohledy. Ale mě to baví a k vánočkám to prostě patří. Máme se ukázala jako pravá matka svý céry fčera. Páč se rozhodla upíknout kokosový curkoví a........ vono jí zuhelnatělooooo !! to se hnedle pozná dobrej učitel, už jí to taky jde , poprvní v životě přičmoudla cukroví. Je celá já!! Dneska píšem test z germánštiny, ešče sem se na to nepodívala , enem mě v trambají vyzkůšal ze slovíček Brtnik. Kterej mě mimochodem naštval, páč pravil: "Bože jaká je to krása, když člověk běžně jezdí sám autobusem a je ticho!!" Nevim na co narážel skorem sem nepromluvila, jen sem řikala, že toudle trambají jet nechci, protože strašlivě smrdí, smrdí, smrdí. No.
Jdu pracůvat.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2012 09:00
- Nahlásit
Rumštajn sněhový, závějový, studený... ještě že je čím topit
PetraK
tak ať se mamina brzo vyzdraví.
dííík
Janiii
sem připravovala maminu že jí tam zítra vodvezu a nééé dneska už to nebolí tak jak fčééra ach horší jak malý děcko !
Kachna
Lucijááášek má dneska svááátečééék !!!
tak že přejem všššecko nej !
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2012 09:01
- Nahlásit
PetraK
Bože jaká je to krása, když člověk běžně jezdí sám autobusem a je ticho!!" Nevim na co narážel
hmm taky nevim ..myslíš že měl na myslí něco konkrétního?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2012 09:36
- Nahlásit
rumštajn ve spolek......
PetraK
je kapek chladněji, tak jsem zatopila
a dobře ste pani učinila, neb dneska je zde nekřesťanká kosa..... jak řikame my Ostravaci - kosa jak cyp....
Fajka
sem připravovala maminu že jí tam zítra vodvezu a nééé dneska už to nebolí tak jak fčééra
ať si maminka nehraje protože esli má něco z toho co jsem psala, tak se to bé jen zhoršovat a přijdou doby kdy si neutře ani zadek a neudrží lžíci s polífkou....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2012 09:45 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
vlk
ať si maminka nehraje protože esli má něco z toho co jsem psala, tak se to bé jen zhoršovat a přijdou doby kdy si neutře ani zadek a neudrží lžíci s polífkou....
no já se jí to snažim vysvětlit ale znáš to děcku dáš na zadek a popadnež za ruku a vodtáhneš kam potřebuješ...jenže maminku ?
nevíc mě fascinuje její věta že má přece ještě druhou ruku
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2012 09:50
- Nahlásit
Fajka
..jenže maminku ?
já vim, je to děs, my máme takovou bábinu....
nevíc mě fascinuje její věta že má přece ještě druhou ruku
rak ať si tu nemocnou přiváže na den k tělu a zkusí vše dělat jen tou jednou, myslím, že za půl dne toho bude mít dost.....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2012 09:56
- Nahlásit
vlk
ať si tu nemocnou přiváže na den k tělu a zkusí vše dělat jen tou jednou, myslím, že za půl dne toho bude mít dost.....
no já jí vyhrožuju že jí přivážu k posteli komplexně
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2012 10:00
- Nahlásit
Fajka
a nééé dneska už to nebolí tak jak fčééra ach horší jak malý děcko !
znám (ale jsem stejná teda )
Lucijááášek má dneska svááátečééék
AJOOOO!!!!! AJOOO!
LUCÍŠKU FŠÉCKO NEJ KU SVÁTEČKU A ZDE:
jsou v tom potprdy - nevim jaká velikost, tak v jednom je menší v druhom je větší
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2012 10:02
- Nahlásit
Fajka
myslíš že měl na myslí něco konkrétního?
je drzej až vyzývanej dneska bude bez večeře (stejnak nevim co mám vařit )
vlk
je zde nekřesťanká kosa..
máš pravdu, zde je též Koza Nozdra. Mrznulo mi pozadí
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2012 10:06
- Nahlásit
PetraK
jsou v tom potprdy - nevim jaká velikost, tak v jednom je menší v druhom je větší
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2012 10:09
- Nahlásit
Fajka
no já jí vyhrožuju že jí přivážu k posteli komplexně
...a pomáhá to ???
PetraK
máš pravdu, zde je též Koza Nozdra. Mrznulo mi pozadí
... mně teda mrznulo všecko, vyběhla jsem ven jen v triku a cuklích....ale za to mají psi krásně vyklepaný pelechy na sněhu....akorát mě teda bez slůvka rozloučení opustilo klepadlo....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2012 10:20
- Nahlásit
vlk
vyběhla jsem ven jen v triku a cuklích..
bude ti kejchat podvozek
psi krásně vyklepaný pelechy na sněhu.
se máš, já bych s tím musela běžet až na póle.
akorát mě teda bez slůvka rozloučení opustilo klepadlo....
hajzl bezcitnej
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2012 10:44
- Nahlásit
PetraK
bude ti kejchat podvozek
nebude, mám ho vysoko.....
se máš, já bych s tím musela běžet až na póle
toť výhoda nás, baráčníků....
hajzl bezcitnej
to teda je, neb je skoro nový, loni za mrzký peníz v Baumaxu zakoupený a ještě jsem chtěla vyklepat koberečky....budu muset v garáži vyštrachat nějakou traverzu....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2012 11:47
- Nahlásit
vlk
mám ho vysoko
mno... voni taky nejsou nějaký jen tak přízemní mrazík, víme milý vlku?
toť výhoda nás, baráčníků.
jojo, no až pojedem na chalupu... jestli nezapomenu.... jestli ještě bude sníh-.... tak to třeba taky klapne
.budu muset v garáži vyštrachat nějakou traverzu..
nech Ašoookpsa přes to párkrát přeskotačit, výsledek bude stejnej, dyk má stejnak metrák
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2012 12:45
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Milé dámy, ještě žiju, i když to tak možná nevypadá. Nicméně mám za sebou pro letošní rok všechny velký kontroly a jediné, co mi čeká, je vyzvednutí jednoho receptu příští týden.
Včera jsme měli -10 a jako tradičně dráhy měly poruchy. Takže jsem čekala na vlak přes hodinu a pak jsme ještě stáli na kolejích mimo zastávku. Jela jsem totiž s nejmladším na kontrolu a pak se sebou na gastro. Vymrzla jsem tak, že jsem se zahřála až někdy v noci Domů jsem dorazila po pátý hodině a to totálně hotová.....
Jinak máme zbroušenou a nalakovanou podlahu v ložnici, teď ještě sehnat někde soklíky ( potřebujeme atypický rozměr a samozřejmě nikde není ), ty natřít lakem, přidělat , pak dovymalovat místa, která jsou poškozená a huráááá, můžeme stěhovat ložnici Tak nám držte palce, ať to všechno stihneme do Vánoc....
Mladá zadělala v sobotu všechna těsta, předevčírem večer přijela a upekly jsme tři druhy, včera upekla ještě perníčky, poslepovala linecký a já to dneska hezky zabalím do krabice... pak večer upeču 2 druhy cukroví, které nemusím válet a pokud to jen trochu půjde, tak ještě jedno k tomu. No a zůstanou nám nedodělané jen dva druhy... jeden mi vyválí synek o víkendu a druhý asi bude muset počkat na dcerenku.... příští víkend si oba vyrobí vosí hnízda a kokosový kuličky, takže bude upečeno i s mojí matlavou pařátkou. :-D
Jinak vás dočítat nebudu, jsem na to moc utahaná...
LUCINCE přeji k svátku vše nej, nej, hodně zdravíčka a spoustu dárečků .... a k tomu hodné a poslušné rodiče :-D :-D :-D
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2012 12:46
- Nahlásit
Jo a dámy, nechtěly by jste se domluvit na náhradním venčícím termínu? Aby jsme si udělaly představu, kdy kdo a jak
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2012 12:59
- Nahlásit
rumštajn, sněhuláci
je tady pořád krásně, i potmě docela vidět, paráda.
jen ňák mám všeho moc, zkouškový je tady... zejtra nám přijdou běžky, a nestíhám si jít ani sehnat botky.
kachna_
taky tuhle posílám pro Lucinku
a vevnitř samozřejmě s dárkem
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2012 14:38
- Nahlásit
Rumštááááájn, děkuju a přání vyřídim,
Jste stračeny strašlivý!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2012 15:00
- Nahlásit
MÁÁM TO ZA SEBOU - bez dvou bodů za plnej počet a to jen proto, že jsem debil, páč si pletu f a s Mám to za zééér gůůůt
brut
jediné, co mi čeká, je vyzvednutí jednoho receptu příští týden
takže na doktory už letos můžeš zapomenout hurá!!
Včera jsme měli -10 a jako tradičně dráhy měly poruchy
voni sou fakt libový!!!
Tak nám držte palce, ať to všechno stihneme do Vánoc....
držím držím děfčico, ať už to máte fertig.
takže bude upečeno i s mojí matlavou pařátkou. :-D
vidíš jak máš hodný dítěty
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2012 16:24
- Nahlásit
Radost dělá zasejc radost . Dneska mi došel balíček s dárečkama dvěma, co jsem si objednala. Dokonale zabalený, aby se to cestou nerozbilo, díky tomu fakt celkem obří bedna a v ní...... ještě dárek od prodejce navíc. Krásnej. udělalo mi to radost, fakt že jo. Tak jsem hnedle sedla a zavolala mu zpátky, že mu moc díkuju a že mi udělal radost. A von zas měl takovou radost z toho, že mu hned volám zpátky, abych mu poděkovala.... . Takže ....... jo jo každá akce vyvolává reakci, to je bez debaty, furt to říkám.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2012 18:01 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Rrrumstaaajn,
tam je zase kokokosa. Vytahly sme dneska s matheou Ksiltofku na nas tradicni predvanocni dychanek, aby prisla taky na jiny myslenky. A taky, ze prisla, koukala se na pirane, stala v tunelu mezi velkejma rybama a pak sme si precpaly pupky vynikajici stravou.
brut
Drzim palce, at to v klidu dodelate...
Lucijasovi taky preju vse nej k svatku!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2012 21:34
- Nahlásit
Fifi
koukala se na pirane, stala v tunelu mezi velkejma rybama
to je dobře že jste jí nepsovsky vytáhly. A byli jste v akváriu v HáKá, jo?
V pondělí jdem do Kína. Hádej na co?
Peču koláč, mám zaděláno - výjimečně ne na průser, ale na chleba, snad se obé povede. Víkend bude ryze návštěvní. Snad se zadaří i výlet na ten Křivoklátskej jarmark.
krásně to tu voní , ešče sem nic nespálila. Váááááááánoooooceeee, Vááánoceee.
Byli jsme dneska v nově otevřený picošce zde za rohem a....... mooc dobrý, pěkně jsem to našla. Asi už nikdá nebudu muset vařit /teda dokud v picošce nerozfofrujem všechny finanční zásoby /
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2012 22:11
- Nahlásit
PetraK
A byli jste v akváriu v HáKá, jo?
Jop, teda cekaly sme to vsechny o neco vetsi, ale tak, plovaly tam mrchy velky, sme se chechtaly, jaky by z nich byly podkovicky k salatu..
V pondělí jdem do Kína. Hádej na co?
No my v po na Hobita, vy asi na Atlas?
a....... mooc dobrý, pěkně jsem to našla.
Sikula, ja uz taky jinam na jidlo asi nepujdu, navic velmi sympatak cisnik, takovej jak z jinyho sveta.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2012 22:23
- Nahlásit
Fifi
cekaly sme to vsechny o neco vetsi,
my tehdá podle toho prospektu taky . ale zasejc jsem zjistila že jsoui nemasožravý pirani.
vy asi na Atlas
bingo.,
velmi sympatak cisnik
hmmm, ešivá to nebyl brácha toho co nám vyráběl tu pizzu? řek , že mi jí udělá na přání dneska je vůbec takovej milej den.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2012 22:30
- Nahlásit
PetraK
ale zasejc jsem zjistila že jsoui nemasožravý pirani.
To byly ty, ze kterych sme dumaly nad rizkama. A videli ste i ty nahore, masozravy? Aj tu lebku na akvarku "Kolega, ktery udelal chybu" ?
bingo.,
Toz, at se libi.
řek , že mi jí udělá na přání
A my s nim resily ocasky, to musel bejt bracha, to je jasna vec.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2012 22:55
- Nahlásit
Fifi
To byly ty,
a že sem si to myslelo oni jsou docela velký což? Taky jste je krmily?
Kolega, ktery udelal chybu" ?
no tehdá ešče asi chyby nedělal páč to tam nebylo
Toz, at se libi
jsem zvědavo, tak jak o tom vyprá-nevyprávíš... myslím, že to nechalo dojem, jako v nás loni In time. tak uvidíme.
A my s nim resily ocasky,
někdy se zadaří což? možná nová generace číšníkůch spešl školených???
|