| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2012 23:12
- Nahlásit
PetraK
myslím, že to nechalo dojem, jako v nás loni In time. tak uvidíme.
In Time sem videla, hezky scifi, tohle je proste jiny. Bud se bude libit, nebo nebude, jen esli muzu poradit, sleduj hned od zacatku vse dukladne... a pockejte si na titulky zaverecny.
páč to tam nebylo
Chudaaak teda.
možná nová generace číšníkůch spešl školených???
Kez by!!!!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2012 08:32
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Hlásím, že jsem již rozmrzla, ale vůbec se mi nechce ven
Jestli se vše zadaří,tak budeme mít přes víkend dopečeno ( ale to musí být alespoň jedno harantě doma)
Jinak držím palce Fajfce, aby se jí povedlo maminku naložit do auta a odvézt k doktorovi.
Já dostala typ na jeden filmeček ... "Jak přicházejí sny" a přemýšlím, jestli ho mám nebo nemám shánět. Prý je moc pěkný, odpočinkový... Hobita viděti nechcu, páč jsem četla knížku a to už pak odmítám jít na film, aby mi nezkazil dojem - náhodou Atlas mi nic neříká.. není to nějaké scifi?
Dámy, jak s tím srazíkem?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2012 08:43
- Nahlásit
PetraK
gratulejšn paní germánská
takže na doktory už letos můžeš zapomenout hurá!!
v to doufám Vše přesouvám na leden a únor :-D
voni sou fakt libový!!!
to jsou .... a to si představ, že hlásili "vlak přijíždí na kolej..." a ty chudáci v okýnkách u lístků ( u nás zároveň informací) měli na pc info, že vlak je někde kousek od Rokycan Ona ta naše čekárna je tak trochu "profukovací", takže na chvíli je ok, ale po hodině klepeš kosu... Hlavně že mají plnou hubu keců, kde co musí vylepšit, ale hlavní koridor do Německa je pořád horší a horší
držím držím děfčico, ať už to máte fertig.
včera večer se u nás stavoval kamarád a radil, co máme použít, aby se daly zalištovat okraje... tak jen doufám, že to vyjde a půjde to pak fakt ráz na ráz... Průser je, že Vilém má do pondělí pohotovost, takže neví, kdy ho odvolají kdo ví kam
vidíš jak máš hodný dítěty
mno, pečení pozastaveno, nejsou pracovní síly :-D :-D Tak doufám, že se alespoň jedna přes víkend najde, aby se dopeklo
Fifi
Drzim palce, at to v klidu dodelate...
díky moc... už se na to těším
Vytahly sme dneska s matheou Ksiltofku na nas tradicni predvanocni dychanek, aby prisla taky na jiny myslenky
to je hezkýýýý, jste šikulky obě dvě
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2012 08:58
- Nahlásit
# Zasláno: 13 Pro 2012 08:50
Citát Změnit - Nahlásit
RÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN
je další krásný den Alberty bez ohledu na to, že jsem dnes tedy spala pouhopouhých pět hoditn, bez ohledu na ten xindl co se mi vyrobil u voka a svědí jako sviň. JE TOTIŽ PÁÁÁTEK a máme SNÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍCHA!!! Bude supr procházkování.A dnes přijede sestra má velectěná. Mám upíknutej ten koláč a aji chlébik se mi povidl. A ještě jsem musela zabalit dárečky pro hošíčky. Velmi se mi to, kupodivu, povidlo, vypadá to i vzhledně, pěkně jsem to nazdobila. Aji dárek pro Moniku jsem nazdobila, stůl připravila, dneska jen doladíme a hotofson. Bude krásnový víkend doufám. Pipina je potrhlík a proto mi včera jednu nakouřil zase do hlavy. a opět se mi nerozsvítilo.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2012 09:06
- Nahlásit
Fifi
hezky scifi,
viď?
Bud se bude libit, nebo nebude, jen esli muzu poradit, sleduj hned od zacatku vse dukladne... a pockejte si na titulky zaverecny.
diky za rady, já se těším, režie je stejná jako u Loly, takže si myslím, že líbit se mi to bude (Lola je taky o vícero časových rovinách, to mu jde.)
brut
ale vůbec se mi nechce ven
proooč jako?
no já jsem pro všema deseti, ale....... teď nejsem schopná říct kdy, tak proto mlčím a vyčkávám.
gratulejšn paní germánská
Vše přesouvám na leden a únor
tož si užij dochtorů prostej čas
Hlavně že mají plnou hubu keců, kde co musí vylepšit, ale hlavní koridor do Německa je pořád horší a horší
já je fakt nesnáším, přesně plná huba keců a nefunguje nic :-/
Průser je, že Vilém má do pondělí pohotovost, takže neví, kdy ho odvolají kdo ví kam
ty vado, tak to je zase komplikejšn, snad se nic nevybetlí, držím palce.
Tak doufám, že se alespoň jedna přes víkend najde, aby se dopeklo
určitě jo, určitě jo.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2012 09:18
- Nahlásit
Rmmmmmmmmmmmmm štaaaaaaaajn,
včera sem se taky urvala na větší prochajdu zasněženou noční krajinou..a vzala je extra, aby si užil každej prochajdu po svojom Fájuška byla ščastná že jí furt někdo neskáče před čumcem ze závěje do závěje a jelito bylo ščastné že může skákat do závějí dle libosti aniž by ho při tom někdo brzdil a nebo stál přesně tam kam on chce skočit
Doma se pak ještě přetahovali vo hadr a rozebrali ho na molekuli Paka jsou to vobá dvá
PetraK
Brut
no já jsem pro všema deseti, ale....... teď nejsem schopná říct kdy, tak proto mlčím a vyčkávám
hele nám je to tak nějak fučík bo u nás je stejnak situace takoá že by se nám hodili až tak Vánočky 2015 takže na to se hledět nedá, prostě se urvem hodíme šecko za hlavu a přijedem
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2012 10:04
- Nahlásit
PetraK
Mám ti vyřídit vod čífa, že prej proč mu lezeš drze do snu!!? a ještě si u toho dovolíš bejt za bloncku !!????
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2012 10:09
- Nahlásit
Fajka
Mám ti vyřídit vod čífa, že prej proč mu lezeš drze do snu!!
......dyš nejde Muhamet k hoře, musí halt hora (viz mé jméno ) k Muhametovi, no! jak jinak to udělat?
ještě si u toho dovolíš bejt za bloncku !!????
mimikry! víš! A mimikry sou dyš neni vidět!
(slyšet mě určitě bylo, že? )
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2012 10:17
- Nahlásit
PetraK
(slyšet mě určitě bylo, že?
tyjo nefim ale až ho potkám tak se zeptám
ale vzhledem k tomu, že se ráno probudil brzo a celej spocenej tak asi jo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2012 10:51
- Nahlásit
Fajka
ale vzhledem k tomu, že se ráno probudil brzo a celej spocenej tak asi jo
no co, aspoň se nenudil stejně se mu furt zdá určitě jen vo práci, tak sem ho z ní kapek vytrhla- doslova
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2012 23:28
- Nahlásit
Rumštááááájn
add. srazík, zkoušeli jsme trasu a dá se jít i ve sněhu, ale je to lepší bez něj. Třeba ty Hýtky a Kočičinu jsou v tomhle počasí "o Brutici" (v tomhle se dozajista někde rozbije), takže za nás bych byla pro "kdykoliv", když to dovolí počasí - ne ve sněhu a ne ve velkém blátu.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2012 00:40
- Nahlásit
PetraK
no co, aspoň se nenudil stejně se mu furt zdá určitě jen vo práci, tak sem ho z ní kapek vytrhla- doslova
no až sám osobně ti vysvětlí jak byl z tebe nadšen
kachna_
a Kočičinu jsou v tomhle počasí "o Brutici" (v tomhle se dozajista někde rozbije
no to je fakt a do krosny se nám už nevejde..courala by nožkama vo skály
kdykoliv", když to dovolí počasí - ne ve sněhu a ne ve velkém blátu
já su pro, číf všema deseti, krom toho bych nám nepřála ani ten hnusnej jedovatej větřík co je dneska
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2012 09:17
- Nahlásit
chtěla jsem napsat Ruuuumštajn, ale néééé, po včerejšku prosím nééééé ... jsme byli nasávat atmosféru na Svoboďáku na vánočních trzích, a asi tam hrála nahlas hudba nebo co - děsně mě dneska bolí hlava
když voni tam měli tooolik moc vánočních nápojů ... jako Moped, Vozembouch, Pánský štrůdl, a Krávu na bruslích jsem přejmenovala na "krávu na brusinkách"
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2012 15:40 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Rumštájn (Já nasávat nebyla )
myslim, že je fakt hodně trapný ztratit po cestě telefon, když jsem nastupovala v Lahovicích na dvoře a vystupovala až v Bosyni na zahradě. A ještě ke všemu jsem si uštípla zub
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2012 16:03
- Nahlásit
kachna_
Smarja, takze ses bez telefenu a este bez kusu zuba? Jak se ti to povidlo?
Janiii
jsme byli nasávat atmosféru na Svoboďáku na vánočních trzích
Nasosky!!
U nas chcije a chcije, je teda zatim nad nulou, ale esli to zmrzne, bude masakero grando.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2012 16:06
- Nahlásit
Fifi
Smarja, takze ses bez telefenu a este bez kusu zuba? Jak se ti to povidlo?
zub je slepovanej a bohužel to bylo jen otázkou času no a ten telefon fakt netušim. Nemám proto vysvětlení bez použití nadpřirozena
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2012 17:10
- Nahlásit
A ještě ke všemu jsem si uštípla zub
lity lity pani, vzhledem k mým pravidelným týdenním návštěvám u zubařky a s telefonem taky třá se někde najde, já ho taky hledala a úspěšně!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2012 19:53
- Nahlásit
Janiii
třá se někde najde,
našel. Já jsem ho večer při hledání přehlídla. Jenže včera nebylo dobrý počasí na to, nechat mobil na sněhu
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2012 09:57
- Nahlásit
Rumštajn ve spolek....
Jsem zhnusen a otráven.... dva dny lijáků a sníh je fuč, fšude jen hnusný bahno a bahno a bahno.... psiska jsou naštěstí velice chytré a odmítají jít ven... dokonce i Ašopes zapad hluboko do boudy, občas vystrčí čumák a když mu na něj kápne s hlubokým povzdechem ho zase zastrčí do boudy....
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2012 14:54
- Nahlásit
Fifi
pani dneska na vás budu myslet, páč si jdeme užít náš první vánoční dárek - jdeme na novou koncertní verzi 4TETu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2012 17:12
- Nahlásit
Janiii
Jee, tak si to uzijte! Pak poreferuj.
vlk
Tady dneska neleje, je nad nulou, zbytky snehu se urputne drzi, je mlha a posmourno.
kachna_
našel. Já jsem ho večer při hledání přehlídla.
A je utopenej teda, nebo funga?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2012 18:57
- Nahlásit
Fifi
A je utopenej teda, nebo funga?
mrrrrtvej, mrrrtvej mrrtvej mrtvej
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2012 19:08
- Nahlásit
kachna_
a mas nakej nahradni? Se muzu poptat, po znamych...
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2012 20:46
- Nahlásit
Fifi
Musím říct, že tohle mě donutilo sem po sto letech nakouknout a postnout ti to, neb neznám nikoho jinýho, kdo by to ocenil
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2012 20:56
- Nahlásit
Ebony
Diky. Ze bych cuzam taky upletla slusivy oslikovsky oblecek?
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2012 20:57
- Nahlásit
Fifi
jestli to zvládneš
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2012 21:01
- Nahlásit
Ebony
Mozna by i jo, ale otazkou zustava, co by na to rekly cuby - tusim, ze by to byla zbytecna prace, neb by to bylo obratem rozparano.
A co vy pani, darite si se smeckou? Zadny uraz na naledi se nekonal?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2012 21:21
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek.... hele čarodějky(nice) potřála bych zařídit aby bylo dneska teprv tak prvního prosince... zařiďte to prosím někdo
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2012 21:25
- Nahlásit
Fifi
zatím v pohodě, řádíme na káře (teď teda už ne )
dokonce jsme s holkama byly i na MČR
http://ebony.rajce.idnes.cz/MCR_Hradecky_mid_Belec _2012/
a taky máme přírůstek
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2012 21:32
- Nahlásit
Ebony
a taky máme přírůstek
jůů sem nevěděla že jsou i strakatý (plesnivý) ovečky
Krásný !