| Autor |
Zpráva |
Vero
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2012 15:21
- Nahlásit
PetraK
tady bohuže už dosypalo
tady sype sype od rána nonstop a zdá se, že netaje, dvůr je krásně bíle zasypanej
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2012 15:22
- Nahlásit
vlk
té příšerný
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2012 15:30
- Nahlásit
PetraK
Vrach fšech počítačů, už ho mám zas mokrej
.... sem ti huš jednou psala - vidim-li vlk, napřed polknu a potom teprá čtu.....
Vero
té příšerný
náhodou přectava fešnýho policajta v obejváku nejni zas tak marná.....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2012 15:31 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
kachna_
Nemáte někdo jednoduchej prográmek jak vložit podpis (nejradší s obrázkem) do fotky?
Ja to delala v IrfanView, to jde docela jednoduse - vyriznes vyber a vlozis text, dle libosti, velikosti atd.
A taky gratulire k seminarce!
vlk
Vlkuuuuuuuuuuuuuu!!!!
A tady sype tak nejak prubezne, je krasne bilo, oteplilo se, cokle vypadaj nadmiru spokojene.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2012 15:41 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Vero
jak funguje život s králíkem? je to taky o vztahu oboustranným? nikdy jsem hlodavce neměla
já ti nevim, já to teď řešim, jak to udělat, aby welfare bylo tak, jak chci já. Asi nejlepší mi přijdou klece s výběhama.
Určitě nejsou tak kontaktní, jako pes, při společnym držení mezi nima dost často dochází k vcelku surovejm rvačkám, ale sami taky rádi nejsou.
Podle mě kontaktní je, ale ta potřeba kontaktu není tak intenzivní jako u psa nebo potkana. Kdybych si mohla vybrat, tak jako mazlíčka dítěti pořídím radši toho potkana.
Navíc králík není hlodavec
PetraK
ty vole, vlku, tys vrach. Vrach fšech počítačů
se bude divit, až jí přijde faktůra za odprskancování PC ¨
700-1500 Kč. Nejdražšího králíka jsem viděla za 250 ojro
Vlku, tys ni nenapsala ešlivá chceš směs zrní nebo granulí
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2012 15:48
- Nahlásit
kachna_
Navíc králík není hlodavec
se stydim právě to gůglím a zas jsem o vous chytřejší
jako mazlíčka dítěti pořídím radši toho potkana
známá měla problém, dva potkany, jak dospěli, kousali sebe, kousali ji dost brutálně... možná něco dělala špatně, já těmhletěm nerozumím vůbec.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2012 15:56
- Nahlásit
Vero
dvůr je krásně bíle zasypanej
a děte už do háje taky fšickni
vlk
vidim-li vlk,
jojo,
vlka na čézetu viděti
značí
stracho techniku míti
fešnýho policajta
s prověšenejma gulema?
meanwhile in finland..... ty seš fakt hrozná!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2012 15:59
- Nahlásit
kachna_
Nejdražšího králíka jsem viděla za 250 ojro
a co uměl? Natočil pívo, dones čerstvý kafe, nebo upek ... kachnu sem chtěla, ani nevim proč napsat....., ale tak upek husu? nebo co uměl za ty prachy?
Navíc králík není hlodave
jdu vrátit školný - sem myslela, že má hlodáky, ne? von nehlodá? Dexempo vederex? co?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2012 16:05
- Nahlásit
PetraK
von nehlodá?
hlodá... hele hoď si do gůglu "králík není hlodavec", valím bulvy...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2012 16:06
- Nahlásit
PetraK
má hlodáky, ne?
Narozdíl od hlodavců mají v horní čelisti čtyři hlodáky, ve spodní dva.
prostě jsou podobní
co uměl za ty prachy?
nic, byl prostě krásnej. Takový jsou odjakživa nejdražší
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2012 16:24
- Nahlásit
Vero
králík není hlodavec", v
no jo, řikaj to, že nejni - sem volajaká zmetená! Zhroudily se mi mé přírodovědné jistoty!
kachna_
čtyři hlodáky, ve spodní dva.
víc hlodáků = víc adidas, ne? teda víc hlodavec, ne? bych to tak čekala
Takový jsou odjakživa nejdražší
si taky blbá moc. ale je to fakt, že krása se zpravidla prodraží . áááčkoliv...Hošíček můj zrzatej je taky krásnej a vůbec nejni drahej. Ačkoliv........ kolikrát mu řikám, že je drahej i zadarmo
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2012 16:37
- Nahlásit
kachna_
Vlku, tys ni nenapsala ešlivá chceš směs zrní nebo granulí
nevim, co je pro králíka lepčí....vona je králíková docela nenažraná....možná z vobojího něco.....jo a měla jsem dotaz, asi si ho přehlídla.... namrzlý jabloňový větvičky králíkovi nevadí ????
PetraK
s prověšenejma gulema?
no gule má myslím prověsený každej chlap.....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2012 16:56
- Nahlásit
kachna_
Pani, zitra fotak posilam, neva, ze bude v krabicce od podprsenky? Aby to Lucijas nebral nejak osobne a nebyl zklaman... Jo a jak to mam poslat, chces to na postu nebo do ruky?
Jo a este sem k nemu nasla jednu pidikartu, takze bude moci stridat.
vlk
no gule má myslím prověsený každej chlap.....
Mas recht.
Jedno varle říká druhému:
"Pozor, jde nějaká ženská."
"Jak to víš?"
"Šéf se zvedl."
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2012 17:03 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
kachna_
Moc gratuluju k seminárce.... . Jen buď pyšná, máš bejt na co...
A pořádně to oslav...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2012 17:25
- Nahlásit
vlk
namrzlý jabloňový větvičky králíkovi nevadí ????
asi ne, ale jistá si nejsem, protože v mrazech stromy nestříhám
- kvůli těm stromům.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2012 17:37
- Nahlásit
kachna_
- kvůli těm stromům.
no my tu máme pár vočklivejch jabloní který se stejně budou kácet, tak zatím jsou užitečný ještě pro králíkovou....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2012 18:39
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Jsem živá, ale utahaná .... v pátek cesta na učňáky na Den otevřených dveří,večer oslava kulatých narozenin a zároveň pohřbu; v sobotu výroba krmítka a zateplení schodů na půdu - Vilém s nejmladším, já vaření a s mladou zadělávání těst, oslava mladýho 20tých narozenin ; v neděli pokračování zateplení, vaření pro mladýho a zároveň likvidace napadaného sněhu.
Dneska jsem si měla dojet na alergo pro výsledky a raději jsem nejela ( a dobře udělala, klouzalo to jak sfiň). Takže jsem si nejn zavolala ... odpoledne dorazil pán přebrousit podlahu a nalakovat, bude tu do pozdního večera, aby stihl ještě jednou brousit a lakovat. Přijde zase zítra a dodělá poslední vrstvu....
Plesnifcíííí řádí na sněhu, ale Al jde raději do teplíčka, Brut se tam vyvaluje jak vrchní povaleč..
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2012 18:41
- Nahlásit
Nestíhám vás dočítat....
kachna
oooobr gratulace k ukončení seminárky, seš pašáááááák ... dovedu si představit, jaký to je s dětma a zvířectvem, domácností atd na krku ... na lano na trámu
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2012 22:01
- Nahlásit
jupííííííí! Popelář dneska přestal vrčet a uhýbat mladýmu a pěkně jak před nemocí ho zmasil a zařadil do lajny pořád víc o sebe pečuje a i mladýho meje asi je mu furt líp
Všude pllllno sněhu = nemám psa, ale radostný torpédo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2012 22:18
- Nahlásit
Vero
Všude pllllno sněhu
tady už taky
jsem též radostný torpédo a potrhlik zrzavej taky. Udělali jsme si dlouhou večerní prochajdu vyrazili v devět a právě jsme se vrátili. Zašli jsme dát mámě dobrou noc přes sídlák a pak jsme si zašli k našemu krásnýmu pidikostelíčku sv. Martina . Je tam krásně - sněží, nikde nikdo, ticho, tma, jen osvětlený kostelík, strom a zhora padá tiše sníh......... úchvatnost největší.
Popelář dneska
Popelář to vzal z gruntu čičkovnej kočičák
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2012 22:21
- Nahlásit
brut
Jsem živá, ale utahaná ....
se ani nedivím, člověče.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2012 23:40
- Nahlásit
Fifi
zitra fotak posilam, neva, ze bude v krabicce od podprsenky?
Stejně se těší, až bude nosit podprsenku Má takový nezkažený představy o životě, chudinka
Díky moc.
vlk
já chci taky nedožraný králíky!!! Ti blbečci si drží tajli a nějak jim nedošlo, že to v zimě nemusí být úplně nejlepší nápad
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2012 03:01
- Nahlásit
PetraK
Udělali jsme si dlouhou večerní prochajdu vyrazili v devět a právě jsme se vrátili.
...pravdu díš, je tam nádherně, my jsme si udělali noční vyšlap na Lysou, dorazili jsme dom před chvílí.....teď rozmrzám u svařáku a zdobím perníčky....
kachna_
mám teda králíkovou zabalit a poslat ???? Třá těm tvejm vokáže, jak se pořádně nadlábnout.....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2012 08:39
- Nahlásit
RÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN
To byla fčera večír taková krása!!!!! A dneska půjdu zasejc!! JE TU HABAKŮŮK SNĚHA!!! JE TU KRÁSNĚ . Aji v Prahé je habakůk sněha. Ešče že mám svý botky všudechodky, páč se tím sněhem můžu krásně brodit. Jen teda pak nesmim zapomenout z těch traktorů vymlátit na rohožce sníh, páč jinak dělám před ředitelnou docela neočekávaný a vzhledný piruetky na dlaždičkách páč ten sníh tam zvostane a pak to děsně klóže. a děsně rychle . Myslím, že se ostraha dost slušně bavila. Tipuju si, že bodový ohodnocení bylo dost vysoký
vlk
my jsme si udělali noční vyšlap na Lysou
fáákt? nebo si děláš čurinu??? Já vím, že jsou blázni co se tam vysápou nad ránem, aby viděli východ slunce v létě třebas, ale takhle v zimě - to jste teda frajeři!! Ešivá ty si ze mě nestříliš, kapek?? dyk to musí být neprůchodný, zapadaný............. střílíš, žejo? Páč sem si tetkon zvětšila ty Tvoje perniky a je tam jedna prdel vedle druhý, takže to je mi jasný, že si jí ze mě děláš
kachna_
zitra fotak posilam, neva, ze bude v krabicce od podprsenky?
Stejně se těší, až bude nosit podprsenku Má takový nezkažený představy o životě, chudinka
pohohoho-pomoc-pomoc-pomoc, pohohohopomoc, pomoc-pomoc!!!
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2012 08:49
- Nahlásit
rumštajn ve spolek......
PetraK
fáákt? nebo si děláš čurinu???
fakt, tak krásně padal sníh, že jsme neodolali.... psiska byly nadšený, sněhu zas néni až tolik, že by se tam vylézt nedalo.....ale hlavně nikde nikdo.... psi mohli jít na volno takže si to náležitě užívali...chrápou ještě teď.....
sem si tetkon zvětšila ty Tvoje perniky
ty perníky nejsou moje, sem hledala inspiraci na netu a na todlencto sem narazila...... já mám jen nudný hvězdičky, hříbečky a stromečky.....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2012 08:56
- Nahlásit
vlk
sněhu zas néni až tolik, že by se tam vylézt nedalo.....ale hlavně nikde nikdo.... psi mohli jít na volno takže si to náležitě užíva
ty jo chápu, chápu, naprosto úplně chápu a....... závidím!! Vím jak to muselo být skvělý, páč i tam u nás to bylo prima. Lákalo mě právě od kostelíku se vydat ještě do polí - výbava na to byla, ale....... nikdo jaksi netušil doma, že to vezmu ven na dýl a měli by strach. Mámě jsem slíbila, že jí ještě cinknu, až od ní dorazím dom a kdybych se ozvala až v jedenáct, tak by jí asi fláklo a mezitím by zalarmovala Brtnika, proč ještě nejsem doma a jak jí znám, zalarmovala by i poliše - možná i ty u nás na chalupě . Je mi jasný, že to muselo být včera cestou jako v pohádce. Hůůůů závidím moc.
nudný hvězdičky, hříbečky a stromečky.....
nooo, když srdíčku ušmikneš ten spodek, budeš mít prdel taky, víš? a můžeš se do toho hnedkaj pustit
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2012 09:04
- Nahlásit
PetraK
a kdybych se ozvala až v jedenáct, tak by jí asi fláklo
šiš tak vytáhnu mobila z kapcy a volám rodině, že je úžasně a že se du ještě courat.....
když srdíčku ušmikneš ten spodek, budeš mít prdel taky, víš?
taky mě to napadlo, ale dětičky jsou ještě malý, takže se zatím přidržím klasiky.....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2012 09:17
- Nahlásit
vlk
šiš tak vytáhnu mobila z kapcy a volám rodině, že je úžasně a že se du ještě cour
šiš to by ovšem Koláče muselo toho mobila v tej kapce mít, víš v tom je ta potíž.
ale dětičky jsou ještě malý
tak je musíš dozdělat, podivej se jak to chodí na rybníku u kachny_ - Luciáš už se těší, jak bude nosit potprdu
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2012 09:32
- Nahlásit
PetraK
do polí
vlk
Lysou
a jak u toho řešíte tu za... TMU?
jo a ten kostelík je moc krááásnej
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2012 09:42
- Nahlásit
PetraK
to by ovšem Koláče muselo toho mobila v tej kapce mít, víš
taky jsem nenosila na psí vycházky mobila do tý doby, než jsem asi před 12ti roky v lese zakopla o zasněženej kořen a vyhodila si koleno..... nikde nikdo dom jsem dorazila po třech hodinách a propocená až na prdel (bylo-10) a prochcaná bolestí..... vod tý doby bez mobila ani ránu....
tak je musíš dozdělat, podivej se jak to chodí na rybníku u kachny_ - Luciáš už se těší, jak bude nosit potprdu
tak jako zdělaný docela sou, na pušenky se těší taky ale vánoční srdíčko je holt vánoční....
Veroa jak u toho řešíte tu za... TMU?
včera bylo náádherně viditelno na tom sněhu, ale nosíme čelofky.... a psi blikačku na obojku....
|