Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2052 . 2053 . 2054 . 2055 . 2056 . 2057 . 2058 . 2059 . 2060 . 2061 . 2062 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Vero
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2012 10:11
- Nahlásit

vlk
taky jsem nenosila na psí vycházky mobila do tý doby, než
ech, nech toho... taky nenosim, nenosim... teda do lesa bych si ho asi vzala, kdybych šla úplně sama,... ale tam se zas nedostávám sama, takže taky nenosim. Já se bojim, že bych ho ztratilo.
Jenže si uvědomuju, že už kdyby se něco stalo buldozérovi, ... měla bych ho asi fakt nosit.

nosíme čelofky
to není marný asi mít. a jak daleko to dosvítí? já mám často problém ne tak s tím, že bych neviděla pod nohy nebo na psa (je světlej a naučila jsem se tak nějak registrovat i potmě - blikačky jsme poztráceli dycky, svítící obojek za majlant chcípnul) ale nevidím, že proti nám jdou lidijové se psem a měla bych reagovat a nereaguju- prostě nevidím to - blbý. Nemám ráda vycházky potmě, nemám

vlk
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2012 10:18
- Nahlásit

Vero
. a jak daleko to dosvítí?
.... když dáš čerstvý baterky tak ten můj poměrně levnej šunt spolehlivě tak 10 metrů obsáhne a přítelova drahá z asi 20 světýlkama osvítí v pohodě 50m..... a tři malý baterky tam vydrží docela dlouho..... teda pokud nejdete a nesvítíte celou noc....

Vero
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2012 11:22
- Nahlásit

vlk
přítelova drahá z asi 20 světýlkama
co stála? zhruba

Vero
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2012 11:24
- Nahlásit

jupíí, volal mi doktor, co endoskopoval popeláře- výsledky histopato jsou dobrý, žádnej zánět se se nepřidal, jupí jupí

a už zas SNĚŽÍÍÍ

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2012 12:01
- Nahlásit

vlk

taky jsem nenosila na psí vycházky mobila do tý doby, než jsem

no jo, já vim , taky byly situace - pes s rozříznutou nohou, pes napadenej .... kdy jsem měla mít tlf. u sebe a neměla. vždycky po takový věci ho s sebou nosím a pak zapomenu nemám mobil ráda. to se ukázalo i tetkon zrovinka .páč Brtnik si zapomněl doma klíče.... volal mi na mobil, páč jel zrovna kolem kanclu.... já byla jinde, mobil u sebe neměla......... tak se prostě domů nedostane

y ale vánoční srdíčko je holt vánoční....

chápu, taky by se mi ale nelíbilo dyby se mi na stromku komíhali pernikový tangáče

a jak u toho řešíte tu za... TMU?

dyš je sníh tak je přeciž vidět. To nepotřebuju nic, ofšem dyž vidět není, potácím se prostorem , ale to není o půlnoci, to je třeba v šest hodin, když se vracím z prochajdy a nestihnu to. Čelofku nenosím, vadí mi, jak se to světlo komíhá a taky že jsem vidět. Myslim, že je lepší nebejt vidět

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2012 12:05
- Nahlásit

Vero

. měla bych ho asi fakt nosit

jo, když Ešátorovi lila z nohy kref a já ho nemohla unést, hodil by se mi. Když mi pitbul s Ešátorem vymet chodník, hodil by se mi........ ale ....... jsem debil, hrozně na to zapomínám. Po tý rozříznutý noze jsem ven začla nosit i takový malý obinadlo, že kdyby se něco stalo....... už ho blbec taky nenosím, stejně jako malej lak na vlasy, kterej sem začla nosit po tom incidentu s pitem.

neboli sem....
http://www.youtube.com/watch?v=W1xrXpzYJDw

vlk

přítelova drahá

sem nevěděla, že přítel pěstuje mnohoženství a tys tak tolerantní
/zní to hezky, takhle napsaný /

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2012 12:06
- Nahlásit

Vero

volal mi doktor, co endoskopoval popeláře- výsledky histopato jsou dobrý, žádnej zánět se se nepřidal,

Ne nadarmo zove se ten kocúr Popelářem Dnešním dnem budiž Popelářem Profesijounálem

Vero
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2012 12:45
- Nahlásit

PetraK
To nepotřebuju nic, ofšem dyž vidět není, potácím se prostorem , ale to není o půlnoci, to je třeba v šest hodin, když se vracím z prochajdy a nestihnu to

simtě u vás v Prahé není tma už ve 4???
A neva ti, že nevidíš ty protijdoucí psy? I dyž možná ty je vidíš. Muž v noci vidí násobně víc jak já. Mně někdy přijde, že skoro fšici, že jak jsou šeroslepí, já su tmoslepá.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2012 13:07
- Nahlásit

Vero

simtě u vás v Prahé není tma už ve 4?

ve štyry ne, ale v pět jo, ale i tak je v tom poli tak nějak pořád semo tamo něco vidět.

A neva ti, že nevidíš ty protijdoucí psy?
no... většinou tam bývám sama, když už je tma. Málokdy potkám. Taky se někdy bojím, na co by se mohlo narazit. ale tak většinou jsem tam fakt sama a v nepřehledných místech mám Ešátora u sebe, nebo ho vyšlu do strany. Taky ale skorem nic nevidím a proto tu část cesty kdy docházíme za tmy s ním cvičím něco a pak ho propustím s tenisákem zas až v místech, kde je nízkej porost.Von má ešče navíc naprosto blbou barvu. páč černýho psa uvidíš ve tmě spíš než toho zrzavýho, ten se ztratí fakt hrozně dobře a hlavně mnohem dřív, než jinak barevní psi. Von prostě vysublimuje už za šera.

vlk
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2012 13:20
- Nahlásit

Vero
co stála? zhruba
něco kolem 400,- moje levňoučká v akci 99,-

vlk
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2012 13:23
- Nahlásit

PetraK
sem nevěděla, že přítel pěstuje mnohoženství a tys tak tolerantní
...čéče, já to do dnešního dne taky nevěděla, ale tys mi otevřela oči.... jak dorazí z práce, hned ho zprdnu....

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2012 13:26
- Nahlásit

vlk

ale tys mi otevřela oči

to je úděl nás vědem - otvírat lidem voči .
Můj synovec-ten nejstarší - to po mě zdědil.
Dokonale. Taky votvíral voči. Hlavně svojí mámě
Když byl maličkej a ségra unavená a usnula, chodil kolem ní, votvíral jí víčka a ptal se: "Mami?šeš taám?"

zprdnu

dej mu co proto, co si má co pořizovat nějakou svou drahou. Ty máš pro něj bejt ta nejdražší

Vero
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2012 13:28
- Nahlásit

PetraK
vlk

Ty máš pro něj bejt ta nejdražší
no já nevim, esi má ta drahá cenu čtyři stofky, tak to vlk snad je furt eště nejdražší

vlk
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2012 14:50
- Nahlásit

Na rajčo jsem prdla nějaký zimní fota.....

brut
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2012 18:29
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Jsem hotofson.. včera jsem se krásně nadýchala výparů z barvy na podlahu v ložnici a dneska se tu potácím s bolehlavem.. za chvíli tu bude chlapík znovu a dodělá poslední zbroušení a lakování. Pak to musí minimálně 24 hodin tvrdnout, poté už se na podlahu může šlapat a můžeme tím pádem nasadit dveře. A za tři dny se dá stěhovat nábytek do ložnice, teda, jestli budeme mít hotový lišty.... Do toho musím zítra na ko na gastro, pak taky upéct nějaké cukroví a ve finále trochu uklidit, protože je tu šílený bordel... Tak nějak mám pocit, že svátky budou skoro vysvobození.. :-D

Jestli tu probíráte čelovky, tak my jich máme doma několik ... Vilém je potřebuje do práce, já i děti je potřebujeme na chatě. Vyzkoušeli jsem drahé i levné a v podstatě v nich není zase až tak velký rozdíl... jediný, kde mám vyzkoušen problém, tak je od rákosníků... rády tam praskají diodky... Světelnost je hodně ovlivněná typem baterií a pak taky počtem diod nebo žárovčiček..
Cenové rozpětí od 80 do 200 stovek stačí

brut
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2012 18:38
- Nahlásit

Vero
gratuluji Popelářovi ke zdárnému uzdravování

vlk
mobil nosím s sebou, vzhledem ke své a psí šikovnosti je to pro mou maličkost záchranné lanko

PetraK
ano, souhlasím, že zrovna ty jsi ideální příklad toho, jak se "nosí" mobil ... a hned následuje Fajfka :-D :-D

Jo a my jsem teď koupili zajímavou věcičku v Baumaxu v Jihlavě .. tzv. svítící tkaničky a na kšírách jsou super vidět.. buď blikají nebo jen svítí :-D :-D ... na krku jsou u našich chlupáčů skoro neviditelný Cena byla 129,- za balení po dvou tkaničkách a ještě jsme dostali jedny náhradní k tomu zdarma .... konečně ty pitomečky venku uvidíme i v lese

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2012 19:34
- Nahlásit

jsem dnes pořídila ešče štyři dárky, moc mě to baví. Těším se, jak budou fšicí překvapení, až budou rozbalovat. Na prochajdu jsme dnes vyrazili v plném počtu . Za sněžení a tmy hurá do polí. Pěkně bylo, pěkně. Jáááá to prostě miluju

brut
jsem se krásně nadýchala výparů z barvy na podlahu v

no ty blaďo stále lepčí věci

že svátky budou skoro vysvobození

to dost jo teda, těš se, už je to za dveřima

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2012 19:35
- Nahlásit

brut
ano, souhlasím, že zrovna ty jsi ideální příklad toho, jak se "nosí" mobil ... a hned následuje Fajfka

kuš babo!

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2012 20:11
- Nahlásit

...... za smradem hustým tak, že by se dal krájet, za puchem neprostupným jak růžové trní leží bývalé vánoční království. Zahubila ho mocná čarodějnice Sušená hovězí šlacha smrdutá.....

proč já debil tomu psovi tydle věci kupuju?
proč já idiot tomu věci tydle věci dávám?

TADY SE NEDÁ VYDRŽEEET, VÁNOCE UTEKLY!!

Vero
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2012 20:33
- Nahlásit

PetraK
za smradem hustým tak
ano ano, kvalitní poezie vzniká jedině z utrpení

Vero
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2012 20:34
- Nahlásit

brut
jsem se krásně nadýchala výparů z barvy na podlahu v
ach jo ženská, ty seš taky sběratelka toho, po čem nic a jak se rozbít, jo?

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2012 20:37
- Nahlásit

Vero
utrpení

nesmírnýho utrpení!!! Myslim, že konec světa právě nastal!!!!!!!
Májové vůbec neměli tucha co za hrůzy přijde

vlk
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2012 21:00
- Nahlásit

krásná zima u nás, Ašopsus je nadšen...

.... a přeje voňavé vánoce....

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2012 21:06
- Nahlásit

vlk

panebože!
VLKU!

TYS TO ŠTĚŇÁTKO NĚKDE ZAŠANTROČILA A POŘÍDILA SI MÍSTO NĚJ MAMUTA!!! fuj, styď se!!!!!! Hamba Ti!!

je krááásnej. Medvěd urostlej. Jdu kouknout na ty fotky.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2012 21:08
- Nahlásit

těžko tam laik najde třetího psa

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2012 21:10
- Nahlásit

tam naprosto chybí bublina nad Pinďovou hlavou s nápisem: "Berany, berany,důůc! "

vlk
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2012 21:15
- Nahlásit

PetraK
tam naprosto chybí bublina nad Pinďovou hlavou s nápisem: "Berany, berany,důůc! "
jo tak přesně todle mě napadlo taky když jsem tu fotku viděla....

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2012 21:21
- Nahlásit

vlk

je to skvělá momentka . Dneska razíte kam? .

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2012 08:28
- Nahlásit

RÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN

Gůtn mórgen majne líbe Kindr. Včerejší procházka ke kostelíku se nám opět velmi vydařila, dokonce jsme si stihli i zacvičiti cik-cak mezi lavičkama a obíhání sloupků, abychom nebyli venku jen tak Zadara

Dneska mrzne až mě praští, je prej mínus deset. To nevím, my jsme zrušili teplotoměr, takže já mám furt konstatní teplotu JE KRÁÁÁSNĚ!! Včera jsem se kapek stekla u balení dárku pro ségru - koupila jsem jí ve svém oblíbeném obchůdku švestkové víno a to do lahve ve tvaru vánočního stromku

mooc pěkný to je. Ale! Debilně se to balí. Naprosto debilně. A nechtěla jsem to dát do lahvové dárkové taštičky jen tak, aby bylo hnedle vidět wocogo. Tak jsem se tam skorem stekla u toho. No vypadá ten stromek že ho balilo tak 3,5 leté děcko . Ségra se zas pobaví , ešče že se to dá strčit do dárkový taštičky a vypadá to vzhledně a ne jako zmuchlaná koudel

vlk
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2012 09:09
- Nahlásit

rumštajn ve spolek.....

PetraK
Fčera večer jsem vytuhla nějak brzo, to asi ta předchozí probdělá noc hlásala deficit spánku.....tady porád chumelí a chumelí, sněhu už je po prdel....šibám....

Včera jsem se kapek stekla u balení dárku
kůrňa...eště žes to vzpomněla, musím koupit nějaké balicí propriety a taky pomalu začít balit....

mooc pěkný to je.
ty flache vypadají moooc dobře, škoda, že my zde nic takového nemáme, tudíž stréc dostane hruškovicu ve flašce úplně obyč.....

<< 1 ... 2052 . 2053 . 2054 . 2055 . 2056 . 2057 . 2058 . 2059 . 2060 . 2061 . 2062 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání