| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2012 09:45
- Nahlásit
Fajka
nééé tu prší a namrzá to
tak to je velmi debilní varianta.
No voni říkali, že se neví, co ten velikej roztátej kus ledu udělá. Myslim, že si nás zima zatim enem volochtává, ochlazení přijde pozdějš a asi ne malý.
šiš ta vaše rodina je celá nějaká ulítlá s tím sněhem
rádil lyžujem, no!
AK se zeptám ..jak milujete sních
no je mi jasný, že by se asi možná třeba i ty priority změnily
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2012 09:45
- Nahlásit
kachna_
a jak dlouho se musí odstávat pudinkovej vaječňák?
ANI MINUTU!! Já fčera poctivě nasávala každopádně určo když dozraje, je lepší.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2012 10:54
- Nahlásit
PetraK
ANI MINUTU!!
no já přemýšlím, že mamče udělám vánoční vaječnáček, to by dozrával asi tejden, necelej.
Pěkně prosím o jednoduché recepty na vykrajované zvonečky (jsem jaksi poztrácela všechny formičky a včera jsem v tescu sehnala jen zvoneček a vánoční hvězdu, ale omylem jsem do košíku dala dva zvonečky. bude mnoooho zvonečků ).
mám mouku, tuk, vejce, cukr, ořechy, kakao a marmeládu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2012 11:05
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Tak zase nám tu jezdí těžká technika a odváží bordel ze zboraných domků a zároveň obrovskou horu hlíny, kamenů z kolejí... všude jsou obrovské nánosy bahna, klepou se baráky, šíleně to řve a ještě ke všemu jsou ti řidiči nezodpovědný, protože jezdí jak šílenci
Včera jsem prošla jednodenní střevní chřipčičkou.... nasadila jsem veliký lék na zavodnění, co mám napsaný od doktorky a musím říct, že zabral.....jen jsem byla v noci asi destkrát na kadibutce
Koukám, že se tu zase objevil Kikísek a Fajka by brala kočičku .. kdyby nebylo Fáji, tak bych pro ní měla úžasného, mazlivého kocourka, ale takhle? Takhle mu musím najít jiný domov a nevím, kam ho umístit, aby se měl krásně a byl milovaný...
Ešuskooo, to tvoje krásné dusdusdus je stejně protivné jako jiné jiné dusdusdus... a když jsem psala, že jsem se
chvílemi bavla, tak jsem myslela tím mňoukáním
Koukám, že dělaš vaječňák značně jednoduše a tak ho možná maličkato vyrobím pro harantiííí, aby neřekli, že na ně nemyslím Ten který se dělával u nás doma, je strašně složitý a tak nemám chuť něco vyrábět ...
Vero
jsem ráda, že je Popelářovi dobře a už si i hraje.... tzn máte doma zase zdravého kocourka a zase si užijete legrácky
kachna
jsi velkoopravář telefonů , když jsi ho zachránila před recyklací a funguje .. gratuluju a doufám, že to byla poslední letošní nehoda a máte zároveň vybráno na pět let dopředu
Fifi
díííky Vám milá paní bude mít Samson super dáreček a stane se velmi důležitým mladým mužem ... ještě jednou díky moc za překlad, bez tebe bych to nebyla schopná domluvit a doladit natolik, aby synáček dostal to, co bude mít na celý život Mám obrovskou radost, že to vyšlo !!!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2012 11:11
- Nahlásit
kachna_
tady máš recept na naše linecké:
3 žloutky
42 dkg hl. mouky
28 dkg másla
14 dkg cukru nejlépe moučky
Vše zadělat v těsto, pak nechat alespoň 2 hodiny odležet v lednici ( nechávám do druhého dne, líp se mi s tím dělá), na pomoučený vál kousek těsta, vyválet, vykrajovat, péct na vymazaném plechu nebo na pečícím papíru.
Plníš buď marmeládou nebo uděláš náplň z ořechů, pak oboje sypeš cukrem ( já neobaluju a ani nesypu, nemám ráda přeslazený)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2012 11:39
- Nahlásit
kachna_
no já přemýšlím, že mamče udělám vánoční vaječnáček, to by dozrával asi tejden, necelej.
to jest myslím velmi dobrý nápad, čas jest akurát. Jdi do toho.
o jednoduché recepty na vykrajované zvonečky
já neporadím, napadá mě jen išlový - (mouka, tuk,cukr, citronová šťáva, mandle - zmatlat vyválet, vykrátej, upéct, namazat marmoškou, polít čokoškou a ozdobit mandlí ) áále to nejni jednoduchý asi.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2012 11:41 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
brut
o tvoje krásné dusdusdus je stejně protivné jako jiné jiné dusdusdus.
hooouby, houby. A už sis pustila ten můj odkaz? Jo?
Koukám, že dělaš vaječňák značně jednoduš
je jednoduchej a moc výbornej,udělej, budou tě milůvat
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2012 12:28
- Nahlásit
Umstajn.
PetraK
To zni hodne jednoduse, vyrobim.
brut
Simte, to nic nebylo, a co teda Samson dostane?
kachna_
Hele, co posta, furt nic nedorucila??
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2012 12:32
- Nahlásit
PetraK(mouka, tuk,cukr, citronová šťáva, mandle - zmatlat vyválet, vykrátej, upéct, namazat marmoškou, polít čokoškou a ozdobit mandlí
jo, tohle ještě jde
PetraKbrut
díky díky
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2012 12:37
- Nahlásit
žení se nám Michalův kamarád. Franta má takový děsně vošklivý porculánový opice - makaky. Prostě dokonalej dárek. Jenže mamča ho už asi vyhodila, a tohle mi poslala, jako adekvátní náhradu. Narozdíl od našeho nápadu je to hezký
http://birdlife.cz/index.php?ID=2410
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2012 13:35
- Nahlásit
PetraK
hooouby, houby. A už sis pustila ten můj odkaz? Jo?
mno, pustila a když jsem viděla zombíka, co si hraje na homosexuála, tak jsem to zase vypla ... prostě tohle se mi fakt vůbec nelíbí
je jednoduchej a moc výbornej,udělej, budou tě milůvat
tak oni mě budou milovat i bez vaječňáku, kor, až zjistěj, že mají taky nějakou práci doma , ale možná ho vyzkouším, jsem totiž zvědavá, jak bude chutnat
Fifi
Simte, to nic nebylo, a co teda Samson dostane?
bylo, fááákt.. jinak bych se na dárečku nedomluvila...takhle dostane nůž, který je známkou bojovníka a který má jen omezený počet mladíků. Nebude nijak extra, aby ho kvůli němu nezabili nebo nezmrzačili, ale bude pevný, aby vydržel jejich zacházení, hlavně při ořezávání větviček a kozího masa
kachna_
díky díky
prosím tě, vůbec nemáš za co děkovat ...
Jenže mamča ho už asi vyhodila, a tohle mi poslala, jako adekvátní náhradu. Narozdíl od našeho nápadu je to hezký
tohle je opravdu hezký
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2012 13:50
- Nahlásit
Mám ftipnej zážitek z trambaje . Jak tak člověk sedí a čeká až se trambaj rozjede, bloudí očima. A při tom bloudění jsem se očima potkala s černochem sympatickým takovým. Ovšem ani jeden z nás nechtěl těma očima uhnout, trambaj se nerozjížděla a nerozjížděla... tak jsme voba neuhýbali, neuhýbali až jsme se najednou voba začli hrozně řehtat. Ovšem je blbý, když se řehtáte a jste v tý přeplněný trambaji jaksi sami. Vypadáte pak jako idioti . Leč nebylo lze jinak, než se nahlas smát no a co, tak jsem byla za idiota
Fifi
To zni hodne jednoduse, vyrobim.
co? vaječňák nebo išlofky?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2012 13:54
- Nahlásit
kachna_
Narozdíl od našeho nápadu je to hezký
žjoovaaa
díky díky
nejni vůbec zač. já jen teď odtud ale nevím jakej je poměr - mouka, máslo cukr, to bych musela až doma.
brut
mno, pustila
ale neslyšela!!!! tak se na tildu nedívej , dyš máš blbej fkus, jde o poslech. ne o vobraz
jsem totiž zvědavá, jak bude chutnat
áá alkehůlik se nám rodí
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2012 14:27
- Nahlásit
rumštajn ve spolek....
koukám, že zde se peče a vaječňákuje....
PetraK
myslíš, že záměnou pudinku za čokoládovej nebo mandlovej by šel udělat vaječňák taky ????
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2012 14:47
- Nahlásit
A ten puding normálně sladíš?
A pak případně doslazukeš v robotu?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2012 14:52
- Nahlásit
vlk
myslíš, že záměnou pudinku za čokoládovej nebo mandlovej by šel udělat vaječňák taky ?
no proč ne, bylo by to třeba jako Beejlís, nebo tak. Já bych do toho šla.
Janiii
A ten puding normálně sladíš?
jo sladim hnědým cukrem, normoš při výrobě a pak doslazuju v robotu. Robotim to ešče trochu teplý, takže se to rozpustí.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2012 15:13
- Nahlásit
PetraK
Já bych do toho šla.
...asi zkusím mandlovej tedy.... a kolika tam dáváš toho ruma ????
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2012 15:29 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
vlk
.. a kolika tam dáváš toho ruma ????
http://www.youtube.com/watch?v=Lurpc1Lem04&feature =player_detailpage#t=352s
neboli nevim, sem lila a lila až mi to chutnalo
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2012 15:38
- Nahlásit
PetraK
neboli nevim, sem lila a lila až mi to chutnalo
....aha, takže barel.....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2012 15:45
- Nahlásit
vlk
barel
http://www.youtube.com/watch?v=7B8nA-LvqcU
ne náhodou barel ne , páč ten nemá kolek hele tak třetinu /větší???/ tej 1/2 litrový flaši?? fakt vůbec nemám tucha . Já jsem prostě ochutnávala. Sůseda říkala, když sem se ptala, ešivá je tam dost rumu, že vo to se bát nemám teda . No možná to bylo víc vlastně, páč jsem tam cmrndla ešče ze starejch zásob..... no fakt nevim, musíš ochutnávat no.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2012 16:27 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
vlk
barel
PetraK
evím jakej je poměr
to najdu na netu. Ale já jsem předtím nějak našla všechny těsta strašně složitý.
Cir byl dneska žádat o azyl. Normálně to byla láska na první pohled a rozhod se, že u těch lidí bude bydlet. Lidi nebyli ani proti (cir chodí po vsi s náhubkem bez vodítka), ale nakonec šel teda s náma.
Jo a Káčátku je rok Sakra to to letí
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2012 18:15 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
kachna_
Jo a Káčátku je rok
Kacatku preji krasne prvni narozeniny!!!
PetraK
co? vaječňák nebo išlofky?
Vajecnak.
brut
takhle dostane nůž, který je známkou bojovníka a který má jen omezený počet mladíků. Nebude nijak extra, aby ho kvůli němu nezabili nebo nezmrzačili, ale bude pevný, aby vydržel jejich zacházení
No tak parada, to jste to dobre vymysleli! Bude mit radost.
fajfko
Chces se pobavit? Precti si tohle.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2012 20:47
- Nahlásit
půůůding huš chladne. chodim ho míchat a mam problém, nesežrat ho, aby bylo ještě co robotit a do čeho přilejvat rrrrrrum
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2012 21:06
- Nahlásit
hotovo!!!!!
jsem dávala rumíku po troškách, po troškách, přišel Rrrrrrejpal, nahnul tam flašku, zamíchal a prohlásil to za hotové
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2012 22:52
- Nahlásit
kachna_
taky přejem Kačence vše nej ! kač kač
Fifi
fajfko
Chces se pobavit? Precti si tohle.
k.o.k.o.t.!!! zloděj křičí chyťte zloděje
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2012 22:57
- Nahlásit
Fajka
zloděj křičí chyťte zloděje
Presne nejaky podobny prislovi me napadlo, teto Katerino
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2012 22:58
- Nahlásit
Bendovi už definitivně houklo !
kachna_
HEPÍ BRZDĚJ PRO KÁČÁTKO
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2012 23:02
- Nahlásit
PetraK
Bendovi už definitivně houklo !
treba se jen nekdo bavi na jeho ucet, doslova - takhle ja to beru celou dobu, teda
A jaak, paninko, film dokoukanej? Sem mela vybitej mobil, sakra, nestihla sem tam brnknout.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2012 23:04
- Nahlásit
Fifi
Presne nejaky podobny prislovi me napadlo, teto Katerino
jo to sem rád že máme stejnej názor na věc..
tím že sem měla tu "čest" poznat ho osobně tak si nedělám vůbec těžkou hlavu s jeho hodnocením...blbec zůstane blbem ..bohužel...nejhorší je jak je aktivní
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2012 23:07
- Nahlásit
Fajka
Fifi
Ale tak napsaný je to pěkně, když ale víš, kdo to psal...
Kachničce_ bonsaj přejeme krásné narozeniny, Maryje chtěla poslat jeden piškot, ale pak ho spolkla. Dostala přes hubu a teď přichází aspoň s veršem:
Nechť rosteš, House, až praskaj nitě,
ať brzy z tebe jest užitečné dítě!
|