| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2012 23:10
- Nahlásit
Gerda
Ano, napsany je to moc hezky. Jen.....kdyby to proste psal nekdo jinej! V tom je ten kamen urazu.
Nechť rosteš, House, až praskaj nitě,
ať brzy z tebe jest užitečné dítě!
Fajka
tím že sem měla tu "čest" poznat ho osobně
Prave proto jsem tusila, ze te to pobavi. Ech. Hele, nemely bysme taky sepsat nakou vyzvu, prohlaseni, jako tak neco, vyznamnyho, pred tim koncem sveta?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2012 23:15 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Gerda
Ale tak napsaný je to pěkně, když ale víš, kdo to psal...
když víš kdo to psal tak si řikáš..buď je to debil komik a nebo blázen... řekla bych že on je 3v1
Ech. Hele, nemely bysme taky sepsat nakou vyzvu, prohlaseni, jako tak neco, vyznamnyho, pred tim koncem sveta?
nooo to by jsme mohly.... můj příspěvek do tématu by byl asi následující:
Úchylný akitáři a čuvačáři, polibte si už konečně řiť ..ale tu svou!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2012 23:18
- Nahlásit
Fajka
Taky jsem měla tu čest, nemysli si )))
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2012 23:19
- Nahlásit
Gerda
Taky jsem měla tu čest, nemysli si
jj já vím no proto si klidně můžem psát a říkat, že je to cvok a blb aniž by nás mohl někdo nařknout že pomlouváme
ale zase jako škola života to u něj byla dobrá, nedá se na něj zapomenout prostě !
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2012 23:22
- Nahlásit
Fajka
Ale píše pěkně ))
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2012 23:23
- Nahlásit
Fajka
můj příspěvek do tématu by byl asi následující:
Tak ja myslela tomu dat jako formu, uhladit to, chapes, ne takovyhle vykriky!
To bych taky mohla napsat:
Krtku, hroud jiz stacilo, bahna az nemilo, polib si svou rit a tahni jinam ryt!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2012 23:26
- Nahlásit
Gerda
Ale píše pěkně ))
Umi to, hlavne me dojala cast, jak proslapava cestu... a jak se obetoval, a ma parazity..
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2012 23:28 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Gerda
Ale píše pěkně
ty voe..abych tohle mohla říct nesměla bych ho znát... pokud někdo káže vodu a pije víno ...tak to moc charakter není. a protože vím že jeho psaní a realita je diametrálně odlišná nevěřím mu ani dobrej den
Fifi
jako formu, uhladit to, chapes, ne takovyhle vykriky
hele sem ve stavu že nemám čas ani sílu mazat kreténům med kolem pusy takže za mě bez omáčky, čirá fakta
polib si svou rit a tahni jinam ryt!
výborně! ty střevo básnický
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2012 23:30
- Nahlásit
Fifi
jojo, prošlapávání bylo super!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2012 23:33
- Nahlásit
Fifi
Gerda
Umi to
jediný v čem sem schopná uznat jeho "kvalitu" je v jeho podnikatelským duchu bo jen málo lidem se s tak malejma znalostma a prakticky z ničeho podařilo vybudovat tak výnosnej business
no a možná protože začal taky pociťovat krizi na finančních trzích napsal tudle výzvu..podle mě nemá za účel nic jinýho než mu přihrát další kšefty a odklonit lidi k němu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2012 23:35
- Nahlásit
Fajka
bo jen málo lidem se s tak malejma znalostma a prakticky z ničeho podařilo vybudovat tak výnosnej business
Udelat z prdu kulicku. Joo, to uz je fakt umeni, to hned tak nekdo neumi.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2012 23:42
- Nahlásit
Fifi
Precti si tohle.
chápu to tak, že končí. No jo no, už bylo na čase
Gerda
Káčátko nikomu neděkuje, neb spí a doufám, že ho nic nevzbudí.
To je tak nefér, já chci taky posuzovat na speciálce rexů, proč si zvou nový posuzovatele a mě si ani nevyzkoušeli, i když to plemeno chovám už 12 let?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2012 23:44
- Nahlásit
Fifi
ma parazity..
vnitřní nebo vnější?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2012 23:47
- Nahlásit
kachna_
vnitřní nebo vnější?
Ja nevim, asi vnejsi, proste je jak ztepily strom v te dzungli kynologicky a pnou se po nem liany, co mu cucaj silu a "zkusenosti"?
chápu to tak, že končí.
proč si zvou nový posuzovatele a mě si ani nevyzkoušeli, i když to plemeno chovám už 12 let?
Nedavas uplatky?
A ptala sem se, posta este nic nedorucila, potvora? Kacitku preji pevny spanek az do rana!!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2012 00:20
- Nahlásit
Fifi
posta este nic nedorucila, potvora?
nedoručila, kdyžtak se radši v pátek zajdu zeptat
Kacitku preji pevny spanek az do rana!!
já taky!!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2012 00:25
- Nahlásit
kachna_
nedoručila, kdyžtak se radši v pátek zajdu zeptat
Tak jsem se mrkla, dle podaciho listku, asi toho ma posta fakt nad hlavu.. reklo mi to"Zásilka přepravována k dodací poště."- cili bud v klidu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2012 09:05 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!!!
jedna vánoční kometka zde:
Fifi
treba se jen nekdo bavi na jeho ucet,
tak já to beru spíš tak, že se on baví na něčí účet. I když tahle možnost co píšeš, se taky vyloučit nedá - páč to tak taky trochu vypadá, to máš pravdu. Ostatně jsem vlastně psala, že jo, že si Benda hraje na Psékusa, takže by to tak i bejt mohlo.
Chces se pobavit?
ty vado tak tomudle houklo definitivně už dávno teda. To bez debaty
vo kom to ten exorcista píše? Myslím toho, co se mu zabili psi.
Gerda
ty seš jemen, fakt že jo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2012 09:10
- Nahlásit
Fifi
. a jak se obetoval, a ma parazity
VODČERVIT BY HO MĚLI, hlavně proti tomu červu co mu napadnul mozek a udělal mu z něj schnilýho květáka (jak řikal Tom Hanks v Atlasu )
Film je výbornej!! Pořád na to myslím, furt se vo tom bavíme. překvápko v titulcích moc velký nebylo, až asi na dvě postavy. Sestra Noaksová byla boží . Trošku jsem si myslela, že to konec víc jako pospojuje a rozklíčuje, dovysvětlí,páč na některý věci mám otevřený otázky. Rozbila mě scéna na tý věži - Forbisher/Sixsmith. úplně moc, uronila jsem kroupu. Ta muzika k tomu, to poslala do ještě většího konce. Je to fakt skvělej film. Moc díky za tipa.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2012 09:12
- Nahlásit
kachna_
proč si zvou nový posuzovatele a mě si ani nevyzkoušeli, i když to plemeno chovám už 12 let
páč jsou to dementi. nevědí vo co přicházej.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2012 09:35
- Nahlásit
Rumštajn skorovánoční lidé dobří.....
PetraK
dneska teda vozkouším vyrobit ten mandlovej vaječňák..... a běda vám, esli mi to nepude.....
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2012 10:15
- Nahlásit
brut
...svíčky dorazily.... jsou kráááásný...... dokonce, asi že vánoce klepou na dveře, se paní pošťáková přemohla a dovezla balíček až ku chalupě.....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2012 10:53
- Nahlásit
vlk
a běda vám, esli mi to nepude...
a pude, co by nešel. Kolegům náhodou dost chutnal.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2012 11:12
- Nahlásit
Kdykolif vlezu na čézet psa cpe se mě sem nějakej virus do pičítače a má v názvu Ramštajn logo grrrrrrrrrr kdo pá to sem asi dotáh co?
Nestíhám nesvačím... jen sem chtěla poinformovat že sem našla v Kika mezi hračkama pro plyšáky že maj i solidní neoprénový botičky pro pséky... dokonce v různejch barvách (rrrrůůžovou teda ne ) ale hlavně stojí jen 45 káče a jsou dvě !
Takže uvažujeteli o pořízení pro sichr tak toto mě připadla docela dobrá koupě jináč stojej mnohem víc..otázka je jak dlouho tydle vydržej ale jako šunty úpá nevypadaj
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2012 11:15
- Nahlásit
Fajka
kdo pá to sem asi dotáh co?
debil asi nějakej.
a jako fakt virus?
neoprénový botičky pro pséky... dokonce v různejch barvách
pouvažuju, možná bych pak nemusela lakovat ty psí nehty
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2012 11:18
- Nahlásit
PetraK
vydrž ti to hned ukážu abys mě věřila
pouvažuju, možná bych pak nemusela lakovat ty psí nehty
ono čék nidká neví kdy si říznout tlapku nebo urvou drápek takže mít je doma si myslím je rozumný a za tu cenu se to bobe vyplatí
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2012 11:21
- Nahlásit
PetraK
a pude, co by nešel.
...no na některý věci já su matla.....
stejně nemám tu hlavni ingredienci, takže musím počkat až někdo dojede a veme starou matku do obchodu....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2012 11:26
- Nahlásit
vlk
no na některý věci já su matla
ty vole vlku, tohle DÁŠ! Uvařit řídkej půhding snad umíš, nalejt k němu ku konci varu šlehajdu či dvě snad taky zvládneš, nalejt to po částečným vychladnutí do robota taky umíš a přidávat tam podle chuti rum zvládne i Matla. Takže s chutí do toho a ne že se pak vožereš
Fajka
ono čék nidká neví kdy si říznout tlapku nebo urvou drápe
to je fakt. No my máme bohužel Kiku kdesi v dálce, takže až někdy jednou ....
vydrž ti to hned ukážu
začínám se bát
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2012 12:29
- Nahlásit
PetraK
začínám se bát
já taky , čííf mě zabije seká se mě počítadlo a kouše až hrůza
nejde mě to hodit do vobrázku ale jukni do emila !
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2012 12:31
- Nahlásit
PetraK
jo a díííííkujem za čumkartu vánočkovou !!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2012 13:47
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Teda tady u nás to vypadá jak u Fajfků loni, když jim tam jezdila kde jaká téééchnika ... čistou a suchou nohou nikam nedojdeme, silnice rozrytá a toho kraválu .. šílený
Venčení plesnifců je na cestování úplně mimo nás, ale v tomhle počasí pořád po bahně ... a představa, že by někdo silnice očistil, je asi utopií
Jinak dodatečně Kááááčááátku přejeme všechno nejlepší a hlavně hodně zdraví
vlk
jsem moc ráda, že svíčky došly a líbí se ti Koukám, že pošťačka překonala sama sebe a byla na tebe moooc hodná, když balíček donesla k chalupě Asi má předvánoční náladu a chce si udělat oko u Ježíška, aby dostala něco pod stromeček
Dámy, ohledně Bendy bych to viděla na pokus ála Psík a pak taky v to, že nikdy neměl psa, který by se choval, tak hystericky. Do jisté míry s ním souhlasím, ale netýká se to útulkáčů, týraných psů a pak těch, kterým bylo ublíženo třeba petardou pod nohama... Nenechte se vytočit a debatu prostě utněte. Celá diskuze tím skončí a bude zase klííídek
Ešuskooooo, jsem na tom podobně jak Fajka, Ramštajníí dus mi antivirák hází do koše jako vysoce infikovaný... tak si na to dej bacha....
Jinak přáníčko se vám povedlo ... je krásné a vtipnééé... jen toho sněhu mohlo být míň, mi začal namrzat mozeček
|