Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2061 . 2062 . 2063 . 2064 . 2065 . 2066 . 2067 . 2068 . 2069 . 2070 . 2071 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2012 19:33
- Nahlásit

Mathea
ale nejak sem mela ten den tezsi

co se stalo pani?Hipík a Tonička a Rozinka

Hipík a Tonička a Rozinka
Buchtičky mimo jiné dostaly apartní obojky
Ovšem tedy opravdu apartní oboječky

a jinej jéžišek nedorazil?

Vero
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2012 14:56
- Nahlásit

PetraK
Dokonalá bota
týjo, nemáš foto?

a jinak ti závidím děsně a strašně, páč nemám žádný volno

Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2012 19:34
- Nahlásit

máme dalšího Jéééééžiška!!!! nadělili jsme si novou telku

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2012 19:45
- Nahlásit

Breberkyyy, vidite ten krasnej Moon? Ouplne uplnej, krasa! A ja proc sem byla vcera v noci bila pani.
nadělili jsme si novou telku
To byl ale hodny Jezuch! A je placata nejaka?

Vero
Dokonalá bota
týjo, nemáš foto?

Nema urcite, se nepochlubi, nastavcema na boty.
páč nemám žádný volno
Vid, cuza, provokuje!!

Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2012 19:49
- Nahlásit

Fifi
A je placata nejaka?
joo, hotovej placatej čumák alias buldoček LED od Panasonic, je to nějakých 107 úhlopříčka - trochu rozdíl od našich dosavadních 55

a měsíc září jako divej!!! nádhera

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2012 20:06
- Nahlásit

Janiii
LED od Panasonic, je to nějakých 107 úhlopříčka - trochu rozdíl od našich dosavadních 55
No to se bude koukat jedna radost, jestli mas kam s kreslem couvat dozadu, abys nebyla jak v prvni rade v kine.
a měsíc září jako divej!!! nádhera
Jop! Cuzy vybehly ven a zahledely se, esli to je priblblej petard - bylo videt, jak se usmaly a sly spokojene smejdit.

Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2012 20:10
- Nahlásit

jestli mas kam s kreslem couvat dozadu
ne, konečně vidim i puk při hokeji na ledě

brut
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2012 11:42
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Koukám, že pséci byli mooooc hodní, protože Ježurka jim naježil krásné a vtipné dárečky

My se byli včera podívat na malou australandu, co jsme vezli z Moravy ke kamarádům. Musím říct, že se hrozně pozvedla, už nemá ten uštvaný a strachuplný výraz, přibrala a krásně za těch pár dní rozkvetla. Sice je stále plachá, ale už to není tak hrozný. Začíná reagovat na povely a řekla bych, že si celou rodinu včetně astraláčka kámoše omotala okolo své droboučké tlapky. Já měla tak velikou radost!!

Mno a aby toho nebylo málo, tak jsme zase nafasovali tašku jablek od babi, kam jsme dělali závoz nákupu. Takže budu vyrábět přesnídávku, pečený čaj a asi ještě jablečnou nutelu, abych se jich zbavila. Do toho bude po novým roce štrůdlík a samozřejmě džusíky z odšťavňovače ... nic jiného mně nenapadá ( ve sklepě máme totiž dalších cca 10kg z minulé várky)

PetraK
koukám, že jsi musela být hodňoučká, když jsi dostala další botííí ( od toho samýho výrobce, co máš ty červený, co se mi líbily? ) a dudusdusácké vybavení Mno a k tomu knížku o olejíčkách a spoustu olejíčků... to budeš teď jak ty baby Jagy, když míchají lektvary

kachna
to je mi líto, že holčičky mají rýmu .... dej bacha, ať nezačnou chrchlat, řádí prý nějaká blbá viroza, co sedá na průdušky a děti z toho pak mají buď zánět průdušek nebo zápal plic. Držím palce, ať jste co nejdřív ok a hlavně bez marodění Michala

Fifi
koukám, že holčičky si dárečky užívají s vervou
Hezky odpočívej, nabírej síly do dalšího pracovního kolotoče ... a užívej si hezkého počasí při vycházkách..tady bylo ráno -4 a bahno je konečně ztuhlé hned se venku líp chodí

Vero
doufám, že kocouřisko je v naprosté pohodě a druhé menší řádí jak černá ruka.... Krysa Vasilisa u nás má životnost tak půl minity, protože je okamžitě rozcupována a vypreparována

Janiii
za kolik jste telku kupovali a kde? Nám asi brzy odejde do věčných lovišť a tak bude muset nastoupit jiná... naštěstí máme velký obývák a tak by se sem ta 107 úhlopříčka vešla

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2012 12:09
- Nahlásit

brut
máme tuhle byli jsme se na ni podívat přímo v prodejně Panasonicu, tam nám o ní pan prodavač obšírně povyprávěl - a pak jsme si ji objednali na Mall.cz protože tam vyšla nejlevněji
ale podle čeho jsme vybírali, se mě neptej, já jen řekla "líbí" ostatní bylo na jiných

Vero
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2012 15:33
- Nahlásit

brut
doufám, že kocouřisko je v naprosté pohodě a druhé menší řádí jak černá ruka.

řádí oba, oba. Popelář předevčírem proháněl mladýho celý dopoledne po bytě a tak se dostal do ráže, že se pak pustil i do Buldozéra. Když mu jde po krku, to snáší, ale skočil mu na zadek, tak to dostal vynadaný, ale bylo mu to šumák a vzápětí Buldozéra do toho zadku kousnul, a asi to psáka bolelo

Zato Buldozérek se dneska ráno vyblil a navaluje se mu (jako polyká a občas škytne) celej den, a nevím co mu dát? nemáme s tím zkušenost.

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2012 16:07
- Nahlásit

Rrumstaajn, tam bylo dneska kraaasne! Slunkalo a mrznulo, ideal!
brut
Začíná reagovat na povely a řekla bych, že si celou rodinu včetně astraláčka kámoše omotala okolo své droboučké tlapky.
Tak super, konecne se ma bezvadne. A s tema jabkama to neprezen, at te zase neboli pazoura!
Vero
Zato Buldozérek se dneska ráno vyblil a navaluje se mu (jako polyká a občas škytne) celej den, a nevím co mu dát? nemáme s tím zkušenost.
Ouvej, a srajdu nema? A vyblil zradlo nebo jen stavy? Nekdy takhle zacina psincak, nebo muze mit nakou gastroosklivost - ja bych mu uvarila pro jistotu dietu, klasika kureci nadro bez kuze, rejzu rozvarit ve vyvaru, rozmackat do toho mrkev uvarenou.. Kdyz by to polykani nepreslo a pokracovalo bliti i pres dietu, tak vet, kdyz by se rozkaslal, tak jitrocelak/echinaceu, cajik atd. Snad to nic nebude.

Vero
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2012 16:39
- Nahlásit

Fifi
a srajdu nema? A vyblil zradlo nebo jen stavy?

Nemá... a vyblil spíš šťávy, ráno. V noci spal a nikde nic nemoh sežrat..
Pomohlo mu ráno nažrat se hodně trávy, a teď odpoledne zas, začlo se mu navalovat, tak jsme vyšli na vycházku, sežral hodně moc trávy a vypadá zas, že je mu dobře...
Myslela jsem, esi není něco, jak se dává na průjem uhlí, tak esi není na takovou nevolnost, ale asi nic, co? Když není ani u lidí.
Tak uvidíme, co spraví dieta.
Ach jo! Já tady nechcůůů už žádný blití! Žádný hady už doma přece nemáme.

Vero
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2012 16:40
- Nahlásit

Začínám mít podezření, jestli mu nezačínají vadit granule.
Naposled co blil (a on vzácně), tak blil po granclích. A včera je měl večer, nestihla jsem rozmrazit...

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2012 16:49
- Nahlásit

Vero
tak esi není na takovou nevolnost,
Muzes mu zkusit dat treba kousek bananu, ten zaludek zklidni.
A jestli se pase, tak ma asi prekyselenej zaludek - muzes zkusit treba degan, jestli mas doma, nebo drobek anacidu.Ale jestli je mu uz fajn, tak mu nic necpi a uvidis, az se nazere. Mozna mu fakt nesedly ty grancle.

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2012 21:07
- Nahlásit

Hlásim se do klubu furtpracujících!!

život je plný překvapení...nedávno sem se zmiňovala, že se jelito naučilo po jídle mě podat obě misky, abych nemusela ohýbat svůj strhaný hřbet a dneska tu máme druhý levl. Jelito dostalo befel podat mističky zatímco bábofka poletucha obíhala okolo a těšila se dom..jenže jelito měl drobet zamrzlé závity a než stihl befel doputovat z mozku do noh a než se stihl pohnout předběhla ho pruhatice čapla misku do držky vrazila mě misku do ruky a za houkala ve stylu : tak nezdržujtééééééé deme domůůůůůů !!!!
aniž bych jí to učila aniž bych to po ní někdy chtěla sama vod sebe
Krom toho si taky hrála dneska s tenisákem a kradla ho jelitu a lítala s ním jako pako aby jí ho jelito nemohlo vzít...

Konec pruhato plesnivého vánočního zpravodajství.

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2012 21:17
- Nahlásit

Fajka
než se stihl pohnout předběhla ho pruhatice čapla misku do držky vrazila mě misku do ruky a za houkala ve stylu :
Nepodcenuj babofku, ona neni blba, napodobujici metooda funga velmi dobre!
Krom toho si taky hrála dneska s tenisákem a kradla ho jelitu a lítala s ním jako pako aby jí ho jelito nemohlo vzít...
Ale tohle se tak krasne cte, kdo by to byl kdy rek, vid, pred casem...
Konec pruhato plesnivého vánočního zpravodajství.
Vanocniho? To spis temer novorocniho.

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2012 21:30
- Nahlásit

Fifi
Nepodcenuj babofku, ona neni blba, napodobujici metooda funga velmi dobre
nejni ale kdybych to po ní chtěla tak to NIKDY neudělá... ale sama vod sebe aby z toho měla nějakej profit to joooo

tohle se tak krasne cte, kdo by to byl kdy rek, vid, pred casem
jo přesně, kdo by to do ní řekl prostě jelito má na ní strašně dobrej vliv. Třeba tu její radost, když se jde ven tak ona se vyloženě těší na to jak bude moc jelito prohnat po zahradě...chvíli pobíhá s jelitem pak se postaví doprostřed zahrady čeká a když probíhá jelito kolem udělá na něj to svoje vuf a on oběhne další štyry kola
a jak miluje se s ním přetahovat vo hadr, sice je na zahradě nastláno a je tam asi milijon malejch kousků ale co už..hlavně že jsou ti dva ščastní žáno

Vanocniho? To spis temer novorocniho.
já su vopožděné takže u mě cajk

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2012 21:39 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Jináč nevím jak u vás, ale tu je už druhý den azůůro a zoncna rumpluje a když vycházel dneska a včera měsíc tak to chvíli vypadalo jak v slunce seno :
Hoří sosnovec, hoří sosnovec !!!
a máme umrzlej sních takže se dá chodit (bruslit) všude

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2012 21:48
- Nahlásit

Fajka
Vsak sem vcera breberky svolavala, at se jdou mrk na Moona, krasa! A teda slunkalo, cimz padem bahno povolilo, ale furt se to jakz takz da. Stejne sme prisly jak prasata teda.
a jak miluje se s ním přetahovat vo hadr, sice je na zahradě nastláno a je tam asi milijon malejch kousků ale co už..hlavně že jsou ti dva ščastní žáno
To mi hodne pripomina Dorotu, jak ozila pri porizeni Ag. A pak Kremyla... a Skritka nevyjimaje. Zkratka jeden pes je malo. Dva jsou minimum.

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2012 22:01 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Fifi
at se jdou mrk na Moona, krasa
to byla, vzala sem jelito na noční prochajdu a bylo světlo jak ve dne, nikdy žádný lídi, auta, klid ticho nádhera prostě

Stejne sme prisly jak prasata t
fuj to vás lituju, u nás umrzlo a čisto akurát to drobet klouže..na ledu

pripomina Dorotu, jak ozila pri porizeni Ag. A pak Kremyla... a Skritka nevyjimaje
jo akurát že já bych si nikdá nelajzla pořídit k bábofce další feňuli ...to by asi nebylo to naše soužití takové romantícké

[i]Zkratka jeden pes je malo. Dva jsou minimum.
jo je to krása koukat na ně, jak si rozuměj

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2012 22:10
- Nahlásit

Fajka
jo akurát že já bych si nikdá nelajzla pořídit k bábofce další feňuli ...to by asi nebylo to naše soužití takové romantícké
Treba bylo, kdyby si ji vychovala od mala. Never say never.
jo je to krása koukat na ně, jak si rozuměj
Jop. Hovada si ted zraly hlavy nahore pri veseni pradla, jednu chvili Skritek lezel na rozcapenym Kremylovi, pak rotvik vrazdil perdelaa. Ag znechucene koukala a chtelo se ji z nich zvracet - soude dle jejiho vyrazu.

Janiii
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2012 10:19
- Nahlásit

Ešuskááá mají určitě dneska tradičně Silvestrááá tož jí přejem, aby to moc nepřehnali - no jako vždycky a Brtnikovi fšééééééééécko nej

Vero
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2012 12:29
- Nahlásit

Fifi
A jestli se pase, tak ma asi prekyselenej zaludek

Tak nahnilý banány a trocha v noci sehnanýho Anacidu měly rychlý účinek, úplně se to zklidnilo a vydrželo, ráno se už ani nepásl.

Mohlo to být jednorázový přeskyslení, nebo bych mu měla zkusit upravit jídelníček, co myslíš? A jak vlastně? Dát teď víc kostí-vápníku? A co zelenina, to překyseluje nebo naopak? Něco jsem gůglila, ale moc modrá z toho nejsem, je to vše o lidech a jistý je, že psák nepije čas ani kafe, natož alkehůl a sladký mu nedávám vůbec

Fajka
hlavně že jsou ti dva ščastní
Moc krááásný čtivo

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2012 12:41
- Nahlásit

Rrrumstaajn,
Brtnikovi taky vinsuju vse neeeej!

Vero
Mohlo to být jednorázový přeskyslení, nebo bych mu měla zkusit upravit jídelníček, co myslíš?
No jestli mu nesedly granule, tak bych vynechala predevsim je, nebo zmenit znacku. Jinak muzes zkusit pridavat hodne listovy zeleniny do zradla - nakrajet cinana, kapustu, salat, nechat spenat rozmrazit - Dorote to pomahalo, kdyz ji bylo blbe po praskach. A pripadne jeste dokoupit nejaky podpurny travici veci, jako treba Aptus Aptobalance nebo Phytovet Digestive.

Vero
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2012 12:47
- Nahlásit

Fifi
nesedly granule, tak bych vynechala predevsim je,

Jo, ty vynechám každopádně. Normálně krmím masem a mám pytel jako nouzovku, když nestihnu rozmrazit, a nějak mi fakt přijde, aniž to můžu dokázat, že mu po tom poslední rok asi není úplně nejlíp. Asi je daruju a koupím si do rezervy sušený maso.

Listová zelenina- ok, budu dávat víc, teďka mi došla na svátky, byla jen mrkef.

Brtnik něco slaví? Tak taky gratulítuju, ať už k čemukolif

Vero
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2012 12:49 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

Fifi
Ten digestive mix se mi dost zamlouvá, to si píšu kdyžtak do rezervy

edit- a může být překyselení prostě po granulích? třeba kvůli složce obilího?

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2012 12:51 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Vero
Brtnik něco slaví?
Svatek.
Listová zelenina- ok, budu dávat víc, teďka mi došla na svátky, byla jen mrkef.
Pro takovy pripady mam v mrazaku vzdy v zasobe par balicku spenatu. Tak at uz Buldozerovi v brise neskrunda.
a může být překyselení prostě po granulích? třeba kvůli složce obilího?
Urcite muze, esli mu nevyhovujou, tak nejaky to kvaseni v zaludku udela svy... Co to bylo za znacku?

Vero
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2012 12:53 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

Fifi
Svatek

von se menuje Judita?

jo vlastně prt, já su jen vo den vopožděná

Urcite muze, esli mu nevyhovujou, tak nejaky to kvaseni v zaludku udela svy... Co to bylo za znacku?

Se musim jít podívat... Já jak masuju, tak značku moc neřeším a navíc se v kvalitě granclí , přiznám se, vůbec nevyznám..... jo tak Proplan... asi by to chtělo zkusit větší kvalitu i na to občasný podání, co? máš nějaký osvědčený tip? alergii on nemá vůbec na nic, chutná mu vše.

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2012 12:57
- Nahlásit

Vero
von se menuje Judita?

Vero
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2012 13:05
- Nahlásit

Fifi
No semse prve lekla, co mi zůstalo utajeno , ale tak su jen dement, tak je to dobrýýý

<< 1 ... 2061 . 2062 . 2063 . 2064 . 2065 . 2066 . 2067 . 2068 . 2069 . 2070 . 2071 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání