Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2061 . 2062 . 2063 . 2064 . 2065 . 2066 . 2067 . 2068 . 2069 . 2070 . 2071 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2012 18:06
- Nahlásit

Vero
flašu se šarží
taky už máme vaječňák z flašky se šarží

vlk
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2012 19:13
- Nahlásit

Se máte že máte vaječňák fšichni.... neni to provokace ????

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2012 19:20
- Nahlásit

vlk
Se máte že máte vaječňák fšichni....
ja este ne, me teprve mixovani ceka...

Janiii
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2012 19:21
- Nahlásit

ja este ne, me teprve mixovani ceka
tak pak dej vědět, ke které partě ses přiklonila, jestli popíječů nebo natěračů

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2012 20:48
- Nahlásit

kachna_

Kachni, ty jsi tvořilka , nemáš náhodou zkušenost s výrobou šperků technikou tiffany?

Hodlám se do toho pustit, a rada někoho zkušenýho by se velmi šilka

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2012 20:51
- Nahlásit

Fujtajbl ve spolek,

nestíhám ale dneska jsem neodolala a dali jsme s jelítkem první lyžovačku. Jsou ideální podmínky umrzlo (takže se jelito nebořilo) a na tom tak 5 cm prašánku takže se to dalo korigovat a i zatáčet...Gustave už umím zastavit !!!

Pěkné to bolo, nejdřív se drobátko motal blbeček ale to radostí jak obíhal kruhy kolem mě ale pak se mu v kebuli rozsvítilo a makal jako vo život paráda, naprosto úžasnej zážitek z dálky nás pozorovali i nějaký běžkaři a my tak prosvištěli po pláni, v duchu sem si říkala, hlavně ted nehodit tlamu, když tak až za zatáčkou

Janiii
tak pak dej vědět, ke které partě ses přiklonila, jestli popíječů nebo natěračů
já du za degustátora !

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2012 20:51
- Nahlásit

Janiii
Janiii
jestli popíječů nebo natěračů
Ani k jedny, ja to nepiju, ale nejsu naterac ani malir!! A sem ochutnala a mnam teda. I na grog zbylo, az prijde nejaka rymicka.

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2012 20:54
- Nahlásit

Fajka
z dálky nás pozorovali i nějaký běžkaři a my tak prosvištěli po pláni, v duchu sem si říkala, hlavně ted nehodit tlamu, když tak až za zatáčkou
A dobry, klaplo to? Ja si kdysi namlela hubu u kola, zcela neprofesionalne na navsi, presne sme si frcelyy a ja si rikala, to cumite, co, blbecci, co vytahnete cokla jednou za rok z kotce! A prask, snura v prednim kole a bylo to, zadny az za zatackou.

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2012 20:58
- Nahlásit

Fifi
A dobry, klaplo to?
jo klaplo na jedničku jsme zamachrovali bo jelito fakt makalo jako profík a já to ustála

namlela hubu u kola, zcela neprofesionalne na navsi, presne sme si frcelyy a ja si rikala, to cumite, co, blbecci, co vytahnete cokla jednou za rok z kotce! A prask, snura v prednim kole a bylo to, zadny az za zatackou
aaaaaaaaaaaaaaaau ! uplně to vidim hlavně ten pocit dyž se čék musí začít před divákama sbírat taky už sem měla tu čest

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2012 21:01
- Nahlásit

Fajka
hlavně ten pocit dyž se čék musí začít před divákama sbírat
To sem byla nasrata sama na sebe fest, neb kolena a loket dokrve, zadny dustojno se pri sbirani sebe sama nekonalo.

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2012 21:10
- Nahlásit

Fifi
neb kolena a loket dokrve, zadny dustojno se pri sbirani sebe sama nekonalo.
eeeeej to věřim ale ty odřený kolena a lokty je blbý teda..na lyžích je čék aspon dost voblečenej takže todle skoro nehrozí... pokud teda nereje držkou brázdu ve zmrzlým sněhu

Na kolo se chystáme na jaře... ted snad přes zimu stihnem natrénovat pořádně ty lyže a pak zkusíme i kolo jelito je velmi ščastné totiž že je panička taková rychlá najednou a stíhá mu bejt pořád za pahejlkem

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2012 21:35
- Nahlásit

Fajka
ale ty odřený kolena a lokty je blbý teda.
No jaro prece, krasny, zaprahnout a hybaj! Na hlave helma a brejle, ale koncetiny nekryte.
jelito je velmi ščastné totiž že je panička taková rychlá najednou a stíhá mu bejt pořád za pahejlkem
To voni cumej jako hezky, ze bud muzoutazne letet jak vitr a krasa, nebo vyprahnes a ujizdis jim - ty votazniky v ocich - jak tooo?!

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2012 22:41
- Nahlásit

RÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!!!

PŘEDVÁNOČNÍ RŮŮŮMŠTÁÁÁJN!!!

Pozvala jsem dnes máteř na obídek, dali jsme si kávičku, vaječňák /Vero promine /, odpolko jsme vyrazili s Hošíkusem do polí, hráli jsme na babu, hledali bažantiky a házeli pana Ježoura. A dooobře nám bylo. Užívám si vánoční pohodičku. MÁM OZDOBENEJ STROMEČEEEEK, opět klasika černý gule, černej řetěz, stříbrný gule, stříbrnej řetěz a červený gule. A velmi vzhledný to je. A k tomu nespálená purůůra. Díky ségře. Poslala mi krásnej psovskej plecháček a v ňom to pálim, tím pádem to nepřipálim, páč to můžu včas stáhnout z plotny. Velmi vynikající vychytáfka.

JAK JEDETE VAJEČŇÁK??

Fifi

blazne

fšecko lepčí než tydle srágorky

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2012 22:44
- Nahlásit

Fifi
A prask, snura v prednim kole a bylo to, zadny az za zatackou.

jau. jau!

Fajka
se mu v kebuli rozsvítilo a makal jako vo život

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2012 22:47
- Nahlásit

Fifi
ujizdis jim - ty votazniky v ocich - jak tooo?!

jo! přesně. Letos jak jsme si půjčili ty kolobrndy na Tanečnici a valili jsme dolů, tak nejdřív byl Hošikus nadšen, že to je skvělá zábava, pak ovšem zjistil, že pánčičku nestíhá, neb ta - narozdíl od pánika- nebrzdila a pustila to plnou parou dolů. A tu už byl problém, protože ... "Ať děláme, co děláme, tak pánčičku nestíháme...!!" a dole pak následně poprvní v životě totál odpadnul- a to tak, že upad do prachu cesty a spal, zatímco pánčička do sebe lila bernardýna

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2012 22:52
- Nahlásit

PetraK
JAK JEDETE VAJEČŇÁK??
Ja nijak, ale asi sem malo delala bzzzzz a sou tam zmolky, dopisu na lahvu, ze to je nepasterizovany a tudiz usazeniny lze v ramci produktu ocekavat.

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2012 22:55
- Nahlásit

Fifi

dopis na lahvu ešče že: Před upotřebením řádně promíchat. To jsou žmolky ze šlehačky, známka hustoty. A nebo si blbě míchala půhding.

Ja nijak,

proč nijak? je výbornej.

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2012 23:00
- Nahlásit

PetraK
proč nijak? je výbornej.
To je, sem ochutnala, ale me tyhle tlamolepy nechutnaji
Prding byl vymichan dukladne, muze za to tedy slehacka, kdyz rikas. Ale vony ty zmolky pri prelejvani do lahve (coz byl nejvetsi technickej trabl nemaje trychryre ) zustaly na dne - takze snad se nikdo nezalkne, zmolkem.

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2012 23:06 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Fifi
zadny dustojno se pri sbirani sebe sama nekonalo.
připomněla jsi mi mojí první lásku, školní. To byl takovej krásnej kluk, trochu, no dobrá dobrá úplně blbej, ale krásnej. V tý době u nás ještě balíkovali slámu - do těch velkejch hranatejch balíků. A já jsem pilně trénovala elegantní přeskok přes balík s posezem na tom balíku. Bylo to efektní, bylo to prostě jako stvořené pro TU CHVÍLI, KDY ON PŘIJEDE A ŘEKNE, ŽE MĚ MÁ RÁD. Bylo by to dokonalý, kdybych si nevybrala ten jedinej balík na celym poli, kterej měl přetržený provázky, co ho držely pohromadě. Žbuchla jsem na zem jako velmi přezrálá hruška.
booože to byl trapas

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2012 23:07
- Nahlásit

Fifi
tyhle tlamolepy
počkej, to nemá bejt tlamolep. Má to chutnat normálně, nedalas tam moc cukra?

muze za to tedy slehacka

jakous měla? trvanlivou, nebo normoš.

CLOUD ATLAS SEXTET - pořád mi tohle zní v hlavě, přesně tak, jak to říkal Forbisher (má moc hezkej hlas,)

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2012 23:09
- Nahlásit

kachna_
jedinej balík na celym poli, kterej měl přetržený provázky, co ho držely pohromadě.
booooože jak může bejt kachna jelitoooo? seš strašlivá

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2012 23:10
- Nahlásit

Fifi
coz byl nejvetsi technickej trabl nemaje trychryre
mně zachránila Luccčina dětská konvička
PetraK
se mi přižah

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2012 23:15
- Nahlásit

kachna_
Bylo by to dokonalý, kdybych si nevybrala ten jedinej balík na celym poli, kterej měl přetržený provázky, co ho držely pohromadě.
Hale, stejne by to neocenil, chlapi na tohle nehrajou. Nesmal se ti, doufam, coby dovrseni potupy??
mně zachránila Luccčina dětská konvička
tak me miska pod tim, aabych nahodou necintala ten lahodny mok bez moznosti cinty zpetne dolit.
PetraK
počkej, to nemá bejt tlamolep. Má to chutnat normálně, nedalas tam moc cukra?
Kliiiiiiid! Chutna to vyborne, jen me to nechutna, frstehe?

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2012 23:17
- Nahlásit

kachna_
se mi přižah

KDOOOO?? PROBOHA??

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2012 23:19
- Nahlásit

Fifi
frstehe
jááá, ich frštéé. /sem netůchala, že umíš prasofštinu? /
dobrej je, což?

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2012 23:20
- Nahlásit

Fifi
Nesmal se ti, doufam, coby dovrseni potupy??
ono to asi úplně nešlo, nesmát se.

Jo a asi mi pro letošní rok není souzené jiné těsto než zvonečky. Ty mám omylem dva, zato jsem ztratila původní plechovku formiček a ty, co jsem si kupovala včera, jsem zjevně zapomněla ve vozíku nebo čertví kde.

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2012 23:21
- Nahlásit

PetraK
KDOOOO?? PROBOHA??
vaječňák. Respektive asi pudlik do vaječňáku

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2012 23:26
- Nahlásit

PetraK
sem netůchala, že umíš prasofštinu? /
Jsem rozena Reichenberg, to by bylo, abych neznala ty zaklady, kdyz nas coby maly ditatka na vleku na Skalce v zime germani predbihali! A prave proto praseci rec nesnasim.
dobrej je, což?
JE, a hlavne fakt rychla vec, ses sikulka, ze ses podelila o recepisa.
kachna_
a ty, co jsem si kupovala včera, jsem zjevně zapomněla ve vozíku nebo čertví kde.
Treba zase najdes rano ve snehu na zahrade?

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2012 23:27
- Nahlásit

kachna_
asi pudlik do vaječňáku

ty vole kachno. nepřeháníš to s tou gynológijí trochu? Rvát ty čoklidy úplně fšade?

ono to asi úplně nešlo, nesmát se.

přeééésně, já se tady totiž smála taky a to jsem to úplně jako neviděla, jen si to představuju

čertví kde.

a čert ví proč

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2012 23:33
- Nahlásit

PetraK
http://www.youtube.com/watch?v=k39r3wslLMk

<< 1 ... 2061 . 2062 . 2063 . 2064 . 2065 . 2066 . 2067 . 2068 . 2069 . 2070 . 2071 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání