Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jsem nasraná
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Autor Zpráva
Eninka
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 21:05
- Nahlásit

Vero

víš, já občas nakouknu na jeden diskuzní server, troufám si říct, že počtem nicků (cca 100 tis.) a počtem témat je největší v ČR a tam jedna holka napsala, že její sousedi z paneláku, vietnamci, vaří každej den nějaký sračky (celej den, asi pro nějaký bistro) a že je tam nesnesitellnej smrad a že se jí chce každej den zvracet atd...a dostalo se jí reakcí typu že je rasista. Zajímalo by mě, kdyby tam ten smrad produkoval nkdo jinej, co by jí napsali ostatní, ale určitě to, ať si jde někam stěžovat. To je právě to, že díky tomu, že "binec" dělá někdo jinej, než Čech, tak mají všichni plnou hubu rasismu a tím se vyvolává ta nenávist, aspoň na mě to má tenhle efekt. Je to těžký, je to v lidech, v systému, ve strachu a bůhví v čem ještě, ale výsledek je ten, že je člověk nepřímo konfrontován s tím, aby začal postupně nesnášet.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 21:06
- Nahlásit

Eninka
já to ale myslela jako příklad toho, že když jsem v cizí zemi a chci tam žít, tak musím přijmout místní pravidla a zároveň chtěla s mešitama připodobnit situaci, že kdyby to stejné dělali křesťané tam, tak by jim to neprošlo. Mně nevadí ani muslimové, ani mešity, ale snažím se tímto příkladem poukázat na to, že některé skupiny chtějí od druhých něco, co by samy ve své zemi netolerovaly.
To jsem pochopil, akorát, že jsi to napsala přesně v duchu toho, co hlásá ta propaganda.
Ty jsi ale zřejmě nepochopila, co jsem se Ti snažil sdělit.
Tedy to, že multikulturalismus a terorismus jsou jen nástroje propagandy.
No a psát, že tam by neprošla stavba kostela, to je opravdu argument na entou ......máš snad pocit, že je tam tolik imigrantů křesťanů, že by o toto měli zájem.?

Vero
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 21:08
- Nahlásit

Eninka
díky tomu, že "binec" dělá někdo jinej, než Čech, tak mají všichni plnou hubu rasismu a tím se vyvolává ta nenávist, aspoň na mě to má tenhle efekt.
jo, nejen na tebe.

Eninka
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 21:09
- Nahlásit

zbrnd

máš snad pocit, že je tam tolik imigrantů křesťanů, že by o toto měli zájem.?

nejde o počet, či zájem, jde o princip, že by to ani nešlo. Pochybuju, že by díky tomu zákazu křesťané v muslimské zemi zahájili nepokoje a krvavé protesty.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 21:10
- Nahlásit

Eninka
to určitě, ale proč teda ty skupiny se za "nepovolení" čehokoliv mstí v té hostující zemi - dělají pouliční bitky, zapalují auta a různé jiné protesty, tohle mě právě deptá, že používají násilí vůči ostatním, nevinným lidem jenom proto, že jim někdo nevyhoví v jejich nárocích na něco, na co nárok prostě nemají.
Ty to nevíš? No protože někdo někomu zaplatí, aby navedl jiné, aby to dělali. To je stejný jak s tím terorismem.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 21:15
- Nahlásit

Eninka
nejde o počet, či zájem, jde o princip, že by to ani nešlo. Pochybuju, že by díky tomu zákazu křesťané v muslimské zemi zahájili nepokoje a krvavé protesty.
Jak víš tedy, že by to nešlo? Psali to na tom serveru, co jsi ho zmínila? Tohle to, co jsi použila, je totiž jeden z agumentů, na kterých se tam točí místní žvanilové odborníci stále dokola
Takže jak víš, že by to nešlo, kdyby tam o to byl reálný zájem a reálný stav.

Eninka
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 21:18
- Nahlásit

zbrnd

já to asi všechno beru podle sebe, prostě bych ráda, aby se ostatní chovali tak, jak bych se chovala já a to je prostě utopie na entou, to je mi jasný. A taky mi vrtá hlavou, proč všichni ti, kteří mají jinou barvu pleti či jsou odlišného vyznání, ubližují druhým, kteří nejsou stejní. Nechápu, proč chtějí např. muslimové ovládat v rámci své započaté Svaté války (množení se v evropských zemích) ostatní, proč chtějí, aby evropané, až je ovládnou počtem, vyznávali či uznávali právo šaríja apod.
Nevšimla jsem si nikde, že by stejnou vizi a poslání měli křesťané vůči nim.
Asi znátě tyto dokumenty, jestli ne, dávám odkaz, jsou tam zajímavé věci: http://www.zlo.cz/

Vero
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 21:19
- Nahlásit

Takže jak víš, že by to nešlo, kdyby tam o to byl reálný zájem a reálný stav.

pokud by to byl reálný stav, tak by to podle mě šlo.
hlavně pokud by to byla normální muslimská země a ne vojenský protiamerický režim

nic, lidi, prchám radši z debaty, to by bylo donekonečna... a k ničemu.
radši si taky dám na hlavu cedník

Vero
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 21:20 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

Eninka
mno, a co o pár staletí zpátky?????

za bé, normální neoblbnutý muslim nic takovýho přece nechce, to je propaganda a dostáváme se zas někam úplně jinam.

todle teda já za všemi těmi sociálními problémy nevidím.

Eninka
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 21:21
- Nahlásit

zbrnd

jak víš, že by to nešlo

jejda, to přece ví každý malý děcko, i to ještě nenarozený

Eninka
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 21:22
- Nahlásit

Vero

radši si taky dám na hlavu cedník

Vero
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 21:23
- Nahlásit

Eninka

zbrnd
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 21:23
- Nahlásit

Eninka

já to asi všechno beru podle sebe, prostě bych ráda, aby se ostatní chovali tak, jak bych se chovala já a to je prostě utopie na entou, to je mi jasný. A taky mi vrtá hlavou, proč všichni ti, kteří mají jinou barvu pleti či jsou odlišného vyznání, ubližují druhým, kteří nejsou stejní. Nechápu, proč chtějí např. muslimové ovládat v rámci své započaté Svaté války (množení se v evropských zemích) ostatní, proč chtějí, aby evropané, až je ovládnou počtem, vyznávali či uznávali právo šaríja apod.
Asi znátě tyto dokumenty, jestli ne, dávám odkaz, jsou tam zajímavé věci: http://www.zlo.cz/

Ale muslimové nic takového nechtějí Eninko, tož jsi divná nebo co? Podívej se na to prostou logikou nebo ještě lépe, zajeď si do těch zemí, mluv s lidma a pochopíš ...

zbrnd
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 21:25
- Nahlásit

Eninko
víš, že by to nešlo

jejda, to přece ví každý malý děcko, i to ještě nenarozený

Já ne.
Tak dík za vysvětlení, jak to tedy je.

Vero
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 21:26
- Nahlásit

zbrnd
zajeď si do těch zemí, mluv s lidma a pochopíš ..

tak, tak, tak. amen

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 21:26
- Nahlásit

zbrnd

já nevim, ale tenhle nick mi hrozně připomíná jedno slovo...

Vero
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 21:27
- Nahlásit

Adiddaska

no na tebe jsem zrovna myslela, že bys mohla napsat něco fakt zasvěceně.
a já padám

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 21:29
- Nahlásit

Vero

člověk sem nevleze jak je rok dlouhej a cizí lidi tu na něj myslej, těžký úděl genia!

Eninka
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 21:31
- Nahlásit

zbrnd

muslimové nic takového nechtějí

právě že určitá část ano a ta se právě v poměrně hojném počtu nachází po Evropě. Kamarád je Bulhar, žije tady přes dvacet let, oni jsou víceméně pravoslavní a mají velkej strach z Turecka, proč, to asi nemusím rozvádět, ale jde o tu jejich víru a hlavně její prosazování navenek. Já tady těm věcem až tak nerozumím, ale dokážu je vnímat a nemyslím si, že mé vnímání je až tak liché.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 21:38
- Nahlásit

Eninka si myslela nejdřív, že muslimové chtěj brousit postarší Evropanky, tak tam jela a vono nic. a vod tý doby, co tam byla, tak začli chtít zničit Evropu....

Eninka
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 21:40
- Nahlásit

Adiddaska

vod tý doby, co tam byla, tak začli chtít zničit Evropu

Eninka tam nikdy nebyla

zbrnd
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 22:28 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

Ano Eninko, určitá část ano. Asi stejně, jako určitá část liberečáků jsou pedofilové, ale to ještě neznamená, že pan Dostál je pedofil.
Taky je dobrý si uvědomit, proč asi by měli ti muslimové zájem se tady roztahovat, co by je k tomu vedlo, co by tu chtěli dělat a tak .... věřit na terorismus a multikulturalismus v těch podobách, jak jsou prezentovány propagandou mi přijde asi stejný jako věřit tomu, že antilopy v Lake Nakuru se nyní chystaj vybílit tamější populaci lvů.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2013 07:34 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit

Myslím, že Eninka svůj příspěvek nemyslela nijak rasisticky či propagandisticky. Kdo přijde do cizí země musí respektovat tamější právní řád a zvyky. Pokud nechce, může se vrátit zpět do své vlasti - na tom nevidím naprosto nic rasistického ani propagandistického.

Pokud mě pravidelně a nadměrně obtěžují sousedé a je jim to tolerováno jen z toho důvodu, že jsou jisté menšiny (a v tomto případě naprosto jedno zda vietnamci, romové, růžoví, oranžoví s pruhy apod.) a já si dovolím na tento fakt poukázat - opět v tom nevidím nic rasistického ani propagandistického.

Příklad s mešitou vs. křesťanským kostelem byl pouze příkladem. Pokud se někomu nelíbí mešita může se použít příklad s konzumací hovězího masa v Indii, taky si tam nevytáhnu v centru města hambáč z krávy a nezačnu si tam na něm pošušňávat, popř. nezačnu shromažďovat další zástupce menšin nepůvodem z Indie s tím, že budeme demonstrovat za povolení požírat krávy, protože MY je přeci jíme, tak proč nemůžeme najednou. Jednou je v dané zemi určitý právní řád, zvyklosti apod. tak je jako přistěhovalec či návštěva budu respektovat - kdo v tomhle vidí rasismus, tak je prostě jen další z řady pseudohumanistů, kteří dělají zpravidla více škody než užitku.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2013 09:52 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

Kalliope
.........
Promin, ale Tvuj prispevek sice obsahuje rozhodne spravne uvahy nicmene do kontextu zde zcela nezapada.

1/
Nikdo tu nepsal o tom, že Eninka píše propagandistické příspěvky, ale psal jsem o tom, že propagandě podléhá. Pokud Ti to přijde stejné, mohu Tě ujistit, že je v tom nebetyčný rozdíl.

2/
Pakliže někdo používá v textu na veřejném místě označení "žluvy" pro jednu menšinu, je to rasismus jak vyšitý. Navíc jde o moderní termín, který je dnes často skloňován různými rádoby extrémními diskutéry na severech napříč českým internetem jako je idnes.cz, novinky.cz a další a tento termín pochází navíc z prostředí české náckovské scény. Čili opravdu snažit se takové vyjádření okecat či tvrdit, že nééé, to néééní, je opravdu jen zhůvěřilost.

3/
Pokud Tě nadmíru obtěžují sousedé , tak jim to není tolerované proto, že jsou z menšiny, ale proto, že většina s tím nic nedělá, protože "spí", nechce si dělat problém apod.
Pokud na to poukážeš, tak to rasismus rozhodně není, pokud u toho poukázování budeš ty lidi označovat hanlivými jmény používanými k označení jejich rasy či národnosti, rasismus to rozhodně je. Myslím, že to je hodně jednoduchý princip, o kterém není moc co diskutovat.

4/V Indii si ten hambáč s hovězím fakt nevytáhneš, protože tam je nikdo nevyrábí, leda, že by sis donesla už trochu postarší.
Nicméně je pravda, že i kdyby jsi tam měla starší, je lepší jej nevytahovat. O čem to svědčí? O tom, že tam si většina pořádek sjednat umí. S největší pravděpodobností jde ale o stejně nesmyslný příklad, jako uvádějí naši neonácci a Eninka s mešitami. Je nesmyslný z hlediska situace ve skladbě obyvatelstva v daných místech. Až na tom bude Indie tak dobře, že tam budou imigrovat kvanta evropanů a amíků a chtít tam žít, nejspíše se tam budou prodávat i ty hamburgery. Pokud se značná část hinduistů či muslimů dá na křesťanství, nejspíš ty kostely budou také aktuální i tam.

Označovat tedy takové výroky za rasismus není rozhdoně projevem Pseudohumanismu, nikterak to s ním nesouvisí.
Naopak propagování takhle nesmyslných a realitě neodpovídajících myšlenek je pro tenhle národ cesta do pekel.
Co se takovým jednoduchým konáním tomuto národu přinese je poměrně předvidatelné.
Rozhodně eskalaci násilí.
Růst extremismu.
Na základě toho vytvoření reálného prostředí pro import takzvaného terorismu.
Občanskou válku.
Nebo třeba jen humanitární bombardování a la Serbia.

Lidé jsou tupí a slepí, tak si to asi jejich děti zaslouží, prostě přirozená selekce.

Eninka
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2013 10:07
- Nahlásit

zbrnd

jde o moderní termín, který je dnes často skloňován různými rádoby extrémními diskutéry na severech napříč českým internetem jako je idnes.cz, novinky.cz a další a tento termín pochází navíc z prostředí české náckovské scény

tak tohle slyším poprvé, nikdy jsem se s tím výrazem, až na jednu výjimku nesetkala a to byl "název" v rámci článku a příspěvků k němu, který neměl s rasismem vůbec nic společného.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2013 10:21
- Nahlásit

No to víš, svět je plný náhod.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2013 10:37
- Nahlásit

zbrnd
většina si ale nemůže zjednat respekt, protože to už JE, dle některých, rasismus. V Indii by tě za pozření krávy "umlátili holemi" tady si to dovolit nemůžeme, protože každý kdo se nějakým způsobem veřejně shromáždí (a teď kriste pane nemluvím o neonacistech a podobných grupách) a vyjádří nespojenost se současným stavem a konkretizuje, tak na ně většina pohlíží jako na rasisty - a to mi prostě nikdo nevymluví (představte si, oni veřejně řekli, že jim vadí romové, protože a protože... ). V dnešní době je to tak vyhnané do extremu, že cokoli co řekneš již vykazuje znaky rasismu. Dost často se už ani na vtipy nepohlíží jako na vtipy (já bych je hladil, hladil, až bych je vyhladil), ale jako na projev rasismu.

Pokavad tuto situaci nezačnou řešit kompetentní lidé (což Máňa s Fandou z Horní Dolní určitě nejsou), tak se nic nezmění a většina si žádný respekt zjednávat nikdy nebude, protože každý ví jak by dopadl nehledě na to, že každý pod výrazem "zjednat si respekt" chápe něco jiného.

Co mě straší je ta narůstající nervozita a nejrůznější protinálady v této oblasti a pozoruji již delší dobu, že i lidé, kteří byli nečinní či VELMI tolerantní, své názory a styl vyjadřování mění. Často jsou to vesměs hodní a slušní lidé, něco je špatně a je to horší, než dříve a jestliže se urychleně opravdu nezačne tato problematika nějakým způsobem řešit, tak tu bude bujet živná půda pro nejrůznější extremistickká hnutí. To, že je DSSS členem zasutpitelstva v Dolních Nivách a jinde, to je dle mého první vlaštovka...

Eninka
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2013 11:03
- Nahlásit

Kalliope

zbrnd
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2013 12:08 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

Kalliope
většina si ale nemůže zjednat respekt, protože to už JE, dle některých, rasismus
Ale může, jen tu není už socík a tak jsme každej zodpovědnej za sebe, všichni jsme líní jak vši, nic se nás netýká a při prvním problému vše vzdáváme. A pak budeme pyskovat na internetu, že to nejde. To, že to vzdáváme a strkáme hlavy do písku, když vidíme trochu složitější problém, protože nám to nestojí za to...to ještě vůbec neznamená, že to nejde. Naopak jde to, jen je třeba se snažit více. Nebo když nechceme, tak si aspoň neomlouvat vlastní nekvalitu tím, že to nejde.

V Indii by tě za pozření krávy "umlátili holemi" tady si to dovolit nemůžeme
Ale no tak .... nesmíš tak hamtat tu propagandu.
Jsou tam mnohem mírumílovnější lidé něž u nás.
Naopak podívej se, co se děje tady při demonstracích...násilí násilí násilí ... ničení ... zajdi se někdy kouknout, jak to vzniká .... kdo to provokuje ...

protože každý kdo se nějakým způsobem veřejně shromáždí (a teď kriste pane nemluvím o neonacistech a podobných grupách) a vyjádří nespojenost se současným stavem a konkretizuje, tak na ně většina pohlíží jako na rasisty - a to mi prostě nikdo nevymluví (představte si, oni veřejně řekli, že jim vadí romové, protože a protože... ).
Není rozhodně pravda, že každý, kdo s shromáždí a vyjádří nespokojenost je nazván rasistou.
No jak píšeš, pokud někomu "vadí romové", tak to opravdu rasista je. To plyne už z významu spojení v uvozovkách.

V dnešní době je to tak vyhnané do extremu, že cokoli co řekneš již vykazuje znaky rasismu
Máš nějaký příklad?

Dost často se už ani na vtipy nepohlíží jako na vtipy (já bych je hladil, hladil, až bych je vyhladil), ale jako na projev rasismuOno hodně záleží na souvislostech Je asi dost rozdíl, jestli takovýto vtip řeknu kamarádce, vystavím ho na netu ve své sbírce vtipů, napíši ho v diskuzi třeba zde nebo na humoristickém serveru a nebo to napíši v komentářích ke článku, který pojednává třeba o nějakém rasovém nepokoji coby svůj názor k věci.

Pokavad tuto situaci nezačnou řešit kompetentní lidé (což Máňa s Fandou z Horní Dolní určitě nejsou), tak se nic nezmění a většina si žádný respekt zjednávat nikdy nebude, protože každý ví jak by dopadl nehledě na to, že každý pod výrazem "zjednat si respekt" chápe něco jiného.
Ano, přesně proto, že to zde většina lidí vidí tak, jak píšeš, skončí to rozhodně špatně.
A to z jednoduchécho důvodu. Ten kompetentní to nikdy doopravdy řešit nezačne, pokud nebude zájem od lidí něco změnit, něco opravdu řešit. Pakliže nebude společenská poptávka po takových změnách a lidé nezačnou sami od sebe, skončí to špatně. Takhle to prostě ve společnosti funguje, to jsou zákonitosi, které se změnit nedají.

Co mě straší je ta narůstající nervozita a nejrůznější protinálady v této oblasti a pozoruji již delší dobu, že i lidé, kteří byli nečinní či VELMI tolerantní, své názory a styl vyjadřování mění. Často jsou to vesměs hodní a slušní lidé, něco je špatně a je to horší, než dříve a jestliže se urychleně opravdu nezačne tato problematika nějakým způsobem řešit, tak tu bude bujet živná půda pro nejrůznější extremistickká hnutí. To, že je DSSS členem zasutpitelstva v Dolních Nivách a jinde, to je dle mého první vlaštovka...
Souhlas.
Jenže jedinou cestou je uvědomit si, že musíme začít sami od sebe, nebýt lhostejní a chtít to opravdu řešit a vyřešit.
Jistě, při dnešním způsobu života je těžké mnohdy si na to udělat čas...chápu, ale to je otázka preferencí ... když to lidé řešit nebudou...jejich zastupitelé a ti kompetentní také ne..no logicky, jsou to ti samí lidé jako my, povstali z nás, takže proč by něco dělali, když je to tak složité a nidko je k tomu netlačí?

Tony
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2013 12:17
- Nahlásit

zbrnd

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání