| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 10:59
- Nahlásit
Taky vím o jednom človíčkovi, který musel dát pejska pryč....bohužel, už je mimo náš svět...ale pesana dával pryč s vědomím, že se o něj nemůže a ani už nebude moct starat a než aby po jeho smrti šel do útulku, tak ho dal cizím lidem ( neprodal ale dal). Do konce věděl, jak se pejsek má i jak se k němu noví majitelé chovají.
Myslím, že jsou situace, kdy nic jiného nezbyde......
|
aren
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 11:02
- Nahlásit
pigie
Bohuzial, v tomto som ja hnusoba, myslim az prilis dopredu. Preto vzdy mam po ruke nie jedneho ale zopar ludi, ktori by si mojho psa bud docasne alebo natrvalo vzali, keby sa mi nieco take prihodilo (v mojom pripade len smrt zavazi ). Kto take neporiesi, nech si psa nekupuje. To je moj nazor.
Pre toto .
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 11:03
- Nahlásit
aren
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 11:05
- Nahlásit
je to tak - já se taky kvůli psovi musím teď odstěhovat,ale nikdy bych ho nedala - protože je to přesně tak - brla jsmsi ho nacelý život a ani si už nedokážu představit,že bych ho měla dát pryč -ani za nic!!!
Přesně tak.
jj taky souhlas...ty situace, kdy opravdu není zbytí, nastat mohou, ale nejsou až tak časté...vemte třena, že máte v bytě třeba 5letého krátkosrstého psa a musíte pod most.....a je to...co je pro něj lepší??? a že takovejch lidí není zas tak málo...když psa někam dají.....budou moci třeba i jinam než pod tem most.....kde je ale se psem nevemou....zas na druhou stranu je pravda, že tohle si lidi většinou zařídí sami, že jsou na tom tak blbě a nepřijde to ze dne na den a proto, kdyby pes nebyl za 200Kč nebo zadarmo, tak by tihle lidi prostě psa neměli....
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 11:07
- Nahlásit
Myslím, že jsou situace, kdy nic jiného nezbyde......
ano jsou, ale je jich hrozně málo vzhledem k těm, kdy to nutné takto řešit nebylo
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 11:09
- Nahlásit
Trotelchen
no jasne, ale vzdycky si rikas, ze tentokrat to vyjde. a musim rict, ze mne treba pes pomohl, abych si uvedomil, co je to za cloveka se kterym ziju a jestli je nebo neni na ni spoleh ...
pigie
ja nerikam, ze bych dal ®onie pryc, jen konstatuju, ze muzou byt situace, kdy to proste jinak nejde. kdybych prisel o praci, musel si najit jinou a musel bych tam byt treba 12 hodin denne, nemel bych byt a musel bydlet u nasich, kam proste pes nesmi, tak co bych mel delat?
Aknah
hodne zalezi na hotelu. prvni kde byla, byl takovy spis utulkovy typ. kotce, smrad, ale zase se o psy dobre starali, ctyrikrat denne je brali ven, takova drobnost, jako ze mi vratili misku od zradla umytou (predpokladam, ze jim je teda vymyvali pravidelne) - proste nebylo to spatny, jedina nevyhoda - ®onie byla uplne ochraptena, jak nevidela na ty ostatni psy a furt na sebe asi stekali .... ted druhy hotel - silenost pri predani psa, nic co bylo domluveny nefungovalo. fakt hrozny, v osm vecer jsem ale nemel jinou moznost, tak jsem ji tam znacne nastvanej a rozladenej nechal. psi v hotelu maji jeden spolecny vybeh a v podstate tam ziji jako smecka pod dohledem nejaky pani. kdyz jsem si ®onie bral zpet, byla desne spokojena, chtela se vratit za svyma novyma kamosema, bylo fakt videt, ze se ji to libilo. ona je zvykla na byt, tam byla cely den venku na trave a mohla blbnout s jinyma psama. a mimo jine ji to pomohlo i v tom, ze prestala vyjizdet po psech. podle me to tam zkusila a prohrala, tak se trochu zklidnila ....
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 11:15 - Změnil/a: Aknah
- Nahlásit
Jirikovo
dekuju, zmany jednou dali psa do utulku a od te doby se bal klacku, pohrabace, prudkych pohybu a tak, takze byla zcela jednozancne, ze byla bita
kdyz nebudes chtit odpovedet neodpovidej, to se nenasel zadny znamy, kamarad, ktery by se o Ronie postaral?
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 11:15
- Nahlásit
Jirikovo
takový hotel bych potřebovala taky na převýchovu...
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 11:16
- Nahlásit
Jirikovo
Ja mam teraz 12 hodinovu. Proste najdem inu!
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 11:20
- Nahlásit
Aknah
no nenasel .... mozna to zni divne, ale krome lidi tady z fora v mem okruhu pratel, znamych, kamaradu, kolegu, rodiny a podobne neni moc pejskaru. a ti co jsou proste z praktickych duvodu nemuzou - ®onie se nesnese s jejich psem, jejich pes se podhrabava a zdrha ze zahrady ... proste vsude se neco naslo ....
Anu
no je fakt, ze tobe by se ochrapteny z neustaleho stekani nevratil ....
pigie
no pokud plati prima umera min hodin v praci, min penez (tady u nas to tak funguje, ale vy jste s tema reformama dal - teda byli jste pred volbama) tak muze byt problem, ze kdyz najdes jinou praci, nebudes mit na zivobyti, splaceni hypoteky na nehnutelnost (to slovo se mi desne libi) ....
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 11:23
- Nahlásit
Jirikovo
dekuju, to je Ronie takovy rvac?
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 11:24 - Změnil/a: Aknah
- Nahlásit
ja budu muset nekdy vyrazit na tu vasi seslost, aby vam ten muj prcek srovnal psy do late
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 11:25
- Nahlásit
Aknah
normalne ne ... nicmene kdyz jde o nejakou hracku, rozsypane granule a podobne, tak jde po vsem co se tvari, ze by ji to chtelo sezrat nebo sebrat .... kdyz jsem videl, jak vyjela po garym, tak bych ji fakt zabil ....
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 11:26
- Nahlásit
Jirikovo
tak ji dej obcas nazrat
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 11:27
- Nahlásit
Jirikovo
Vies, ja sa ucim stale a vedomosti su v mojom obore stale viac ocenovane a dovoluju mi pracovat menej Takze budem robit menej a zarabat viac Uz nic lepsie sa mi nemohlo stat
|
aren
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 11:28
- Nahlásit
Jirikovo
no nepochopis. ja to zazil. beres si psa ve dvou. pocitas s tim, ze se o ten cas, ktery musis psovi venovat podelite. a nekdy to v jednom fakt nejde ....
Teda vyskytl se tady před pár lety pán, který se chtěl přidat ke smečce, to jsem měla ještě jen Píďu, ale představoval si to ne tak, že on mi pomůže v péči o psa, nýbrž že já se budu kromě o psa starat ještě i o pána, přičemž pán bude na prvním místě.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 11:29
- Nahlásit
pigie
tak to máš kliku a Hugo taky
|
aren
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 11:29
- Nahlásit
pigie
budem robit menej a zarabat viac
Hurá!
A v čem vlastně děláš?
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 11:30
- Nahlásit
aren
A kolko sa ohrial?
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 11:31
- Nahlásit
aren
informacne technologie O par rokov uz nebudem robit vobec a platit ma budu aj tak
|
aren
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 11:34
- Nahlásit
pigie
A kolko sa ohrial?
Ten pán? No, pár měsíců to zkoušel. On opravdu hodně stál o to, někoho mít. Dobré bylo, že nás s Píďou povozil po Řecku, akorát ho myslím dorazilo, že jsem nešla do žádné památky, protože tam nesměli psi, tak jsem čekala s Píďou před Akropolí, před Delfami, před Mykénami, před Korintem atd, aby se pejskovi nic nepřihodilo a aby mu nebylo samotnému smutno .
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 11:38 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
aren
Anooo, presne taku dovolenku milujem Bud so psom, alebo nikam
|
shiba
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 11:39
- Nahlásit
aren
přičemž pán bude na prvním místě
To mi přijde přirozené
pigie
Tvé kategorické VŽDY bych taky zpochybnila. Jsou opravdu situace, kdy to jinak nejde... Bohužel.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 11:41
- Nahlásit
pigie
Jo, a na jednom místě, snad to byly ty Mykény, najednou povídá ten pán, co tam prodával vstupenky: Paní, a za kolik byste prodala toho pejska? A já na to: Za nic na světě. A on: Tak jděte dál. Takže ty Mykény jsme nakonec viděli.
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 11:43
- Nahlásit
shiba
Tvé kategorické VŽDY bych taky zpochybnila. Jsou opravdu situace, kdy to jinak nejde... Bohužel.
musím naprosto souhlasit i když z toho radost nemám, přesně jak říkáš.... bohužel
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 11:44
- Nahlásit
shiba
je to tak jak psal Trochelchen, kazdy ma priority jinde a pokud aren vyhovuje pouze se smeckou bez posluhovani chlapovi, muzu ji jen zavidet.
a pokud pigie najde vzdy reseni, tak ma psa na hodne vysokem miste, taky bych nasla reseni vzdy, at uz je to tim, ze mam rodinu, ci pratele a nebo malickeho psa, ktery je vychovany a muze byt vlastne kdekoliv
|
aren
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 11:45
- Nahlásit
shiba
To mi přijde přirozené
Mně zas přijde přirozené, aby člověk, který se mnou chce žít, byl ochoten nejen nechat se ode mne obletovat a opečovávat, ale převzít taky díl mých povinností a závazků a být mi s nimi nápomocen. Tím se staví na první místo, ne tím, že bude žárlit, že jsem psa už pohladila dvakrát a jeho jen jednou.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 11:49
- Nahlásit
shiba
Je to o hodnotach... Pre mna nebude riesenie, ked budem neschopna pohybu (resp. tazko pohybliva) alebo mrtva. Vsetky ostatne situacie sa daju riesit.
|
shiba
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 11:51
- Nahlásit
pigie
Prohlédla jsem si pořádně tvoje stránky... teda Hugovy Je to fakt nádherný pes! Moje kámoška měla NF bez PP a ta teda tak dokonale nevypadala... inu kdož ví, co to vlastně bylo...
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2006 11:53
- Nahlásit
Aknah
Prioritou by měl být vždy člověk..... pro mě je pes milovaný přítel, kamarád, společník a chci ho mít u sebe taky do konce jeho života. Všichni to myslíme dobře, jen každý z nás má jiné zkušenosti a podle toho se odvíjí jeho názor na věc..
|