Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jsem nasraná
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Autor Zpráva
Jirikovo
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 12:51
- Nahlásit

Gája
a co ti brani? kdy a kde je sraz snad vis, ne?

Gája
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 12:58
- Nahlásit

pigie

Smrt ineho cloveka ani rozchod s partnerom ma sice zdrti, ale psa moze ohrozit len moja smrt

to jsi napsala moc hezky a věřím tomu, že to tak u tebe funguje.. o to víc, co jsi asi v poslední době prožila..

Jinak, některé situace nemusí být zase až tak extrémní... vzpomínám, kolegyně mi vyprávěla, že její dcera musela dát pryč pejska z důvodu alergie své pětileté holčičky...(dnes docela běžný problém, který se může vyskytnout kdykoliv). Ale vážně se tady nechci s někým přít, prostě jen tvrdím, že záleží na mnoha okolnostech a podmínkách v jakých žiješ a všichni na tom nejsou stejně...

brut
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 13:01
- Nahlásit

pigie
Tak takuto gymnastiku by som teda chcela vidiet. Dufam, ze aby ta nebolo prilis vidno, budes to robit z okna a nakoniec cez to okno aj vylezes. To by bol efektny prichod

Já bych to taky chtěla vidět....ale nevím, jestli se Jirikovo v tom okně nezasekne.....přece jen je už starší člověk

Gája
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 13:01
- Nahlásit

Jirikovo
když my jedeme na dovču a bohužel už je to plánované dost dlouho... jinak mně to vážně mrzí, stejně bych si mezi vámi připadala jako vykopávka, ale možná ne, možná by mi s vámi bylo naopak až moc dobře...

brut
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 13:03
- Nahlásit

Gája
jejda, zase tak stará nejsi, tak jaká pak vykopávka
Já taky nejedu...bohužel mně rodinné problémy dostihly v nevhodný čas

Gája
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 13:04
- Nahlásit

brut
Nó, tak děkuji pěkně, jestli je Jirikovo starší člověk, tak co jsem já??? Raději si to nechej pro sebe...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 13:06
- Nahlásit

Gája
muzu te uklidnit, ze po vcerejsim vecirku az do rana se dneska citim minimalne tak na osmdesat .... starecky tres, pamet vynechava, jediny pozitivum je, ze udrzim moc ....

pigie
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 13:08
- Nahlásit

Jirikovo
muzu te uklidnit, ze po vcerejsim vecirku az do rana se dneska citim minimalne tak na osmdesat .... starecky tres, pamet vynechava, jediny pozitivum je, ze udrzim moc ....

Si si isty, ze to nepretrva uz do smrti?

Gája
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 13:11
- Nahlásit

Jirikovo
když se tak cítíš jenom dnes, tak to ještě jde... , až to budeš prožívat každý den, bez podílu alkoholu a ta prostata se k tomu taky přidá... pak to bude horší...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 13:11
- Nahlásit

pigie
no doufam, ze do smrti se mi aspon jednou na chvili podari vystrizlivet ....

Evulik
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 13:12
- Nahlásit

Nejde nepřidat se.Pes je závazek na celý život, nikdy by se ho nevzdala, ani kdyby bylo nejhůře a musela bydlet pod mostem. Kolik je takových lidiček, pro které pes je poslední životní jistota a láska ?On totiž nikdy nezklame. Pokud si ovšem dáma kupuje psíka jen jako modní doplněk - není co dodat.......

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 13:14
- Nahlásit

Evulik
Pokud si ovšem dáma kupuje psíka jen jako modní doplněk - není co dodat.......
tohle fakt nemam rad ... kategoricky odsouzeni nekoho, jehoz situaci neznas a nevis, co vsechno za tim stalo ... je zajimavy, jak spousta lidi dokaze z jedny napsany vety udelat z pani absolutni svini, ktera mela psa jen pro poteseni a ted uz ji nebavi. bylas nekdy ty v podobny situaci?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 13:16
- Nahlásit

jeste to doplnim. pani se to snazi resit a hleda pres inzerat novyho panicka. kolik lidi by to v klidu resilo tak, ze psa privazou v lepsim pripade u utulku???

Evulik
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 13:18
- Nahlásit

Jirikovo
Nebyla, já si totiž vzala muže na kterého je spolehnutí, ne nějakého hejska.Já nedělám konkrétní svini z té paní, tu neznám. Mluví jen má životní zkušenost, já nemám -náct roku.

Syska
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 13:19
- Nahlásit

Jirikovo
Já nesouhlasím stoprocentně ani s Evčou (ikdyž spíš se přikládním k ní) ale ani s Tebou. Jsem tak někde mezi. Co na to řekneš, když Ti napíšu, že u toho inzerátu bylo napsáno Cena: 3000-4000Kč?

Gája
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 13:21
- Nahlásit

Jirikovo
jo, jo, jo, nedávno jsem měla Sáru v psím hotelu (dva dny), nevěřili byste, že i tak se lidé zbaví pejska... Byl tam smutný rotwík na studené dlažbě (ve vedrech možná příjemné), už je tam třetí týden, majitel se zapírá, původně tam šel taky na dva dny.. tyhle lidi jsou odsouzení hodni, ne ti, co jsou okolnostma nuceni hledat rozumné a správné řešení (není to vždycky jen černé, nebo bílé)

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 13:22
- Nahlásit

Evulik
no ale to ze ty ses nedostala do takhle tezke situace neznamena, ze se do ni nemuze dostat nikdo jinej .... a ja si proste stojim za tim, ze obcas jsou situace, kdy to jinak vyresit nejde ....

Syska
Co na to řekneš, když Ti napíšu, že u toho inzerátu bylo napsáno Cena: 3000-4000Kč?
to je tezky. pokud to potencionalniho panicka neodradi, pokud psovi i pres tu cenu sezene zodpovedne panicka, tak na jednu stranu proc ne ... opet: vubec neznam konkretni situaci, ale pani muze byt treba na dne i financne a chce dostat zpatku kousicek toho, co do psa "nainvestovala". ja bych to rozhodne neresil prodejem, ale darovanim, na druhou stranu jak rikam, pokud tomu psovi najde stastny domov a jeste ziska penize - proc ne. zijeme bohuzel ve svete, kteremu penize vladnou ....

aren
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 13:25
- Nahlásit

Zmiňujeme tady pořád žebříčky a pořadí psa na nich. Ono ale těch žebříčků je víc. A řekla bych, že cokoliv na žebříčku "co mně zrovna jak moc baví" by nemělo převažovat nad ničím z toho, co je pod jakýmkoliv pořadovým číslem na žebříčku "povinnosti a závazky". A na tom druhém žebříčku je pes na hodně vysokém místě, protože je na mně plně závislý a nemá nikoho jiného, než mně. Jak už tady víc lidí řeklo, pes je závazek na celý život. To ve svém důsledku znamená, že i kdyby se mi moc chtělo vyrazit se sympatickým pánem třeba na kulturní akci, tak se musím v první řadě postarat o psa i když se mi třeba nechce (jakože mně se vždy chce, ale co kdyby), a vůbec to neznamená, že ten pán není pro mně třeba na prvním místě v žebříčku "jak moc mně co zajímá".

Syska
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 13:26
- Nahlásit

Jirikovo
Domov už našla, ale pátrat po tom, kam se dostala nebudu. Kdoví čeho bych se nakonec dopátrala, takhle můžu věřit, že je u dobrých lidí. A zas si nemyslím, že by si ji za tu cenu koupili nějací hajzlové. Já ji nesoudím ani tak za to, proč to udělala ale spíš za to, že nedala nejdřív vědět tomu chovateli - kamarádovi, víš...

Mar3
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 13:27
- Nahlásit

hmmm no právě sylvi,cena je dost nízká,takžeis ji moh koupit úplně každej,protože to byl hned po nabídce krytí nejlevnější buldoččí inzerát

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 13:28
- Nahlásit

Syska
že nedala nejdřív vědět tomu chovateli - kamarádovi, víš...
hele treba se proste pani stydi, ze se nedokaze o toho psa sama postarat (nebo se o nej nechce sama starat - to my nemuzeme vedet, jak to bylo) a tak nechtela, aby o tom kdokoliv vedel ....

Syska
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 13:30
- Nahlásit

Mar3
Hmmmmmmmm....ale zas by přece někdo, kdo si chce vzít psa třeba na pokusy nebo jako "návnadu", si ho nekupoval, když je všude tolik tuláčků a odloženců. Si myslím, že si ji vzal hodnej člověk a hotovo...

Syska
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 13:31
- Nahlásit

Jirikovo
A my jsme ji vypátrali co...

aren
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 13:32
- Nahlásit

Syska
Kdoví čeho bych se nakonec dopátrala, takhle můžu věřit, že je u dobrých lidí.
Teda promiň, že Ti do toho kecám, ale kdyby Ti šlo o osud té fenečky, tak bych spíš čekala, že Tě bude zajímat, jak se ona doopravdy má, ne to, abys Ty měla možnost věřit příjemné myšlence.

Evulik
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 13:32
- Nahlásit

Jirikovo
My tady něco řešíme, vlastně ani nevíme proč to udělala. Jedná se jen o naše názory a o vlastní životní postoj a krédo. A mé krédo je toto- můj život je podřízen už navždy tomu, že mám ráda psy. A na tom se nic nezmění.Chápu, že každý to nemusí brát tak vážně.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 13:35
- Nahlásit

Evulik
My tady něco řešíme, vlastně ani nevíme proč to udělala. Jedná se jen o naše názory a o vlastní životní postoj a krédo. A mé krédo je toto- můj život je podřízen už navždy tomu, že mám ráda psy. A na tom se nic nezmění.Chápu, že každý to nemusí brát tak vážně
no a zase bychom mohli dokola opakovat, ze ja s tim plne souhlasim, na druhou stranu si dokazu predstavit zivotni situaci, kdy se proste neda vyresit jinak, nez tim ze psa nekomu dam ...
no a protoze se neshodneme a protoze ja jdu dneska radeji strizlivet domu a pak koukat na fotbal, tak s vedomim toho, ze mame sice podobne postoje ale s odlisnym koncem tuto debatu koncim ....

Gája
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 13:36
- Nahlásit

Evulik

Chápu, že každý to nemusí brát tak vážně
řekla bych, že to tady všichni berou dost vážně, ale ne všichni se do opravdu vážné situace dostali (a to je dobře..

Syska
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 13:38
- Nahlásit

aren
No čekala jsem, že na to někdo zareaguje. Asi máš pravdu, já po tom pátrat nehodlám. Tečka. Je mi to líto, pobrečela jsem si, vzala bych si ji k sobě okamžitě. Tu ženskou jsem kontaktovala, mám na ni svůj názor, ale rejpat se v tom nebudu.

aren
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 13:41
- Nahlásit

Syska
Nakonec máš recht. Kdyby jsme měli sledovat osud každého pejska, tak bychom se nedoplakaly. Tak aspoň že těm našim čudlíkům můžeme dát dobrý život .

Evulik
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 13:43
- Nahlásit

Jirikovo

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání