Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jsem nasraná
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Autor Zpráva
Eninka
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 15:52
- Nahlásit

ssshhhhh

začíná u nás fungovat rasismus naruby. Jeden nemůže "spoluobčanovi" ani nic říct (co by normálně občanovi řekl), páč je to hned rasismus. Už jsem na to alergická

já právě taky, čím víc někdo bere do huby pojem rasismus v rámci toho, že někdo na nějakou skupinu lidí řekne něco negativního (mnohdy ani to ne), tak to ve mně rozdmýchá ještě větší emoce (samozřejmě že ne ty dobrý).

Eninka
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 16:01
- Nahlásit

zbrnd

Ale vždyť to ovlivňujeme všichni každý den.
Všichni na všechno kadíme a pak se divíme výsledkům.
A jen brečíme a stěžujeme si a nadáváme na ty druhé

vždyť víš, že zrovna tyhle věci ovlivnit jako jednotlivci nemůžeme, a jenom člověk "cekne", hned dostane přes prsty....
Státní správu a "názory" Evropské unie neovlivníš, můžeš jen nevěřícně koukat, jací jsme se stali za ty roky "zaprodanci".
Zkus třebas ve Švýcarsku po 22 hod. pustit nahlas doma hudbu, zkus tam jako podnikatel říct kontrole "já neumět švýcarsky" atd atd...vykopou tě jako namydlenej blesk. Tady u nás v ČR máme "lampárnu", tam si můžeme chodit stěžovat jak chceme.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 16:09
- Nahlásit

Eninka
tudíž je rasista ten, kdo nazve vesničana jinak?
Ty máš pocit, že vesničané jsou rasa či národnostní skupina?

zbrnd
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 16:14
- Nahlásit

Eninka
vždyť víš, že zrovna tyhle věci ovlivnit jako jednotlivci nemůžeme, a jenom člověk "cekne", hned dostane přes prsty....
Jistě, že můžeme a mohli jsme, chce se to jen nedat, ale budeme moci čím dál méně neb kdo si svobody neváží, nezaslouží si ji a nebude ji mít.

Státní správu a "názory" Evropské unie neovlivníš, můžeš jen nevěřícně koukat, jací jsme se stali za ty roky "zaprodanci".
Jistě že ne, jsme společnost hovad a tak máme odpovídající státní zprávu a unii...sami jsme si obé dobrovolně zvolili, mmch my většina jsme si to zvolili.

Zkus třebas ve Švýcarsku po 22 hod. pustit nahlas doma hudbu, zkus tam jako podnikatel říct kontrole "já neumět švýcarsky" atd atd...vykopou tě jako namydlenej blesk. Tady u nás v ČR máme "lampárnu
No jednak všude se najdou chyby a oni hlavně tu svou zemi budují už trochu déle a začínali v dobách, kdy společnost nebyla tak rozložena jako je nyní.

tam si můžeme chodit stěžovat jak chceme.
Kam? Jako tady nebo tam?

Eninka
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 16:14
- Nahlásit

zbrnd

máš pocit, že vesničané jsou rasa či národnostní skupina

podle některých Pražáků každopádně

Eninka
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 16:21
- Nahlásit

zbrnd

Kam? Jako tady nebo tam?

tady u nás, na rodné hroudě - neznáš výraz "běžte si stěžovat na lampárnu"? To znamená že "nikam", že nemáš šanci.

jsme společnost hovad a tak máme odpovídající státní zprávu a unii

BINGO

všude se najdou chyby

ale nesmí být těch chyb 95% ze 100%...
Ono by stačilo, aby tady fungovala vymahatelnost práva, ale
to jaksi nefunguje. Z extrému do extrému, houpeme se jako na houpačce...jeden malej zlodějíček ukradl s samce nějakej šampon a dostal 6 měsíců, druhej, podvodník jaxviňa udělal tunel a státní zastupitelství zkonstatovalo co? Že nejde o trestnej čin - já už zuřím, co všechno je možný( případy z praxe), vím, že to není k tématu, ale jenom pro příklad, jakej bordel nás obklopuje.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 16:38
- Nahlásit

Eninka
tady u nás, na rodné hroudě - neznáš výraz "běžte si stěžovat na lampárnu"? To znamená že "nikam", že nemáš šanci.
Jistě, protože tam jsou stejní jako my. Takže proč se tomu divit?

zbrnd
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 16:42 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

Eninka
to jaksi nefunguje.

Jakto? Já myslel , že fcelku jo. No povídej přeháněj.

jeden malej zlodějíček ukradl s samce nějakej šampon a dostal 6 měsíců, druhej, podvodník jaxviňa udělal tunel a státní zastupitelství zkonstatovalo co? Že nejde o trestnej čin - já už zuřím, co všechno je možný( případy z praxe), vím, že to není k tématu, ale jenom pro příklad, jakej bordel nás obklopuje.
Tak třeba to nebyl trestnej čin. Mohu se zeptat, když se Ti teda názor SS nezdál, co jsi s tím udělala?
Předpokládám správně (na základě toho, že tu o tom píšeš), že jsi s tím neudělala ništ?

Vero
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 16:47
- Nahlásit

Eninka
to jaksi nefunguje.

a za to kdo může?
menšiny?

Eninka
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 17:09
- Nahlásit

zbrnd

když se Ti teda názor SS nezdál, co jsi s tím udělala?

stěžovala si u nadřízenýho orgánu na postup

Vero

a za to kdo může?
menšiny?

jasně že nemůžou, ale kdyby tady bylo všem měřeno stejným metrem, tak by díky určitým ústupkům či nedůslednosti té vymahatelnosti byli všichni "v jednom pytli" a ti, co vidí, že tomu tak není, tak jsou naštvaní na právě ty skupiny, které mají jakési "úlevy" a nebyly by opovrhovány těmi druhými, tou většinou.

Vero
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 17:24
- Nahlásit

Eninka
jasně že nemůžou, ale kdyby tady bylo všem měřeno stejným metrem, tak by díky určitým ústupkům či nedůslednosti té vymahatelnosti byli všichni "v jednom pytli" a ti, co vidí, že tomu tak není, tak jsou naštvaní na právě ty skupiny, které mají jakési "úlevy" a nebyly by opovrhovány těmi druhými, tou většinou.

nevim, esi tu větu syntakticky chápu
ale domýšlím, že potvrzuješ.

za to si můžem my většina, že nevymáme platné zákony a neměříme stejným metrem.
a na to, že všichni nejsou v jednom pytli, tak na to dokonce doplácejí ti členové menšiny, co chodí do práce a snaží se.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 17:28
- Nahlásit

stěžovala si u nadřízenýho orgánu na postup
2 Eninka: ti ti za pravdu nedali, co jsi teda udělala dál?

zbrnd
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 17:31
- Nahlásit

Eninka
No bať!
Takže menšiny jsou opovrhované a proto jim ti jejich opovrhovatelé ta většina přiznává, ač nemusí, výhody.
To zní logicky.
A těm menšinám není měřeno stejným metrem?
A kdo jim teda neměří stejným metrem?
Nejspíš ta většina ne?
Tak proč jsi naštvaná na menšinu a ne na většinu, když ta logicky to zlo zjevně umožňuje?

Eninka
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 17:32
- Nahlásit

Vero

jé, když to po sobě čtu, je to trochu zamotaný, to je fakt...
to s tím jedním pytlem jsem hlavně myslela tak, že ...zkusím dát příklady:
např. určitá "skupina" podnikatelů má všechna pobyt na adrese cizinecké policie (opravdu to jde) a když jsem mluvila s jedním soudním exekutorem, ukazoval mi hromady spisů, že všechny tyto pohledávky za státem, které on přímo vymáhá, mají jedno totžné - nevymahatelné z důvodu té adresy. Ostatním všechno obsaví a nepářou se s nima. Anebo pěstování ((víš čeho), u soudu je prostě vyhostí, nepotrestají, protože vězení stojí peníze, ale jiní si to odsedí natvrdo atd atd. Když k tobě přijde kontrola od čehokoliv, musíš mít i nemožné, jinak dostaneš pokutu, někdo jiný zařve či zastraší či neumí česky a oni jdou radši tam, kde něco vydolují a nemusí se ničeho obávat.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 17:39
- Nahlásit

Eninka
nevymahatelné z důvodu té adresy. Ostatním všechno obsaví a nepářou se s nima.
myslíš, že bezďákům sepisuji majetek na uradech mestskych jo?

Když k tobě přijde kontrola od čehokoliv, musíš mít i nemožné, jinak dostaneš pokutu, někdo jiný zařve či zastraší či neumí česky a oni jdou radši tam, kde něco vydolují a nemusí se ničeho obávat.

No to je tím, že si my češíí neděláme pořádně svou práci...tak proč kvůli toho nadávat někomu jinýmu?

Eninka
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 17:39
- Nahlásit

zbrnd

proč jsi naštvaná na menšinu a ne na většinu

já nejsem naštavná na nikoho konkrétně, ale na všechny, co se nechovají tak, aby neobtěžovali okolí čímkoliv. Různé skupiny mají různé zvyklosti, ať si mají co chtěj, ale ať dodržují zákony
a slušný soužití. Vezmu-li třeba muslimy v Evropě - Franice, Německo - jsou zvyklí nosit burku, ale v zemi, k´terá je hostí musí být vidět do obličeje. Tak ať se buď přizpůsobí, anebo jdou odkud přišli a tam ať mají na hlavně třeba květináč. Chtějí stavět mešity v hostující zemi, ale zkuste u nich doma postavit kostel s křesťanskou vírou, atd atd. Já neříkám, ať každej jde, odkud přišel, ale ať se tam, kam přišel chová dle místních pravidel, ať už zákonných, tak soužití s ostatními.

Vero
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 17:55 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

o s tím jedním pytlem jsem hlavně myslela tak
ale já vím, jaks to myslela s "pytlem".
nejsme všichni v jednom pytli, to je bohužel fakt, jenže za to může podle mě většina, která to tak nastavuje.
kdyby to všecko bylo obráceně, tak my bysme byli stejní - rozvalit se co nejvíc podle svýho a získat výhody. nebo máš oluze, že češi, moraváci či kdo by byli slušňáci, kdyby měli stejný příležitosti využívat výhod?

Chtějí stavět mešity v hostující zemi, ale zkuste u nich doma postavit kostel s křesťanskou vírou,
no právě, oni tam coby většina to nedovolí, to je to.
proč by si nepostavili tady, co chtějí, když jim to my většina dovolíme? kdybysme jim to nedovolili, nepostaví. logicky.
to je naše chyba v prvé řadě.
a nemůžou si nás pak ani moc vážit.
my sami si totiž nevážíme svých vlastních tradic a hodnot. nahradili jsme je kecama o politické korektnosti.
a stárneme a vymíráme stejně i bez těch menšin.

ať se tam, kam přišel chová dle místních pravidel, ať už zákonných, tak soužití s ostatními.
tož já mám taky tenhle ideál, že by to mělo být takhle.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 18:06
- Nahlásit

Eninka
Vezmu-li třeba muslimy v Evropě - Franice, Německo - jsou zvyklí nosit burku, ale v zemi, k´terá je hostí musí být vidět do obličeje. Tak ať se buď přizpůsobí, anebo jdou odkud přišli a tam ať mají na hlavně třeba květináč Chtějí stavět mešity v hostující zemi, ale zkuste u nich doma postavit kostel s křesťanskou vírou, atd atd. Já neříkám, ať každej jde, odkud přišel, ale ať se tam, kam přišel chová dle místních pravidel, ať už zákonných, tak soužití s ostatními.
Neuvěřitelný, jak lidi tu evropskoamerickou fašistickou propagandu žerou .... a to jsem si myslel, že jen ti jednodušší a vidím, že nikoliv.

Eninka
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 18:59
- Nahlásit

děcka, máte ve všem pravdu, nechci do toho zabředávat, prostě mě jenom štve, když někdo, kdokoliv, dělá něco, co obtěžuje ostatní a dělá to bez ohledu na okolí a zároveň proto, že jeho či jejich nátura to takto provozuje, a někdo jiný na tuto skupinu ukáže prstem, je považován za rasistu. Když bude někdo třebas růžovo-fialovej mít vlastní "zvyky" skákat lidem na hlavu, a pro něj to bude normální v rámci tradice a pro ty, kterým na hlavu skáče to bude otravný, tak prostě taky řekne že tihle růžovo-fialoví ...blablabla

Vero
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 19:22
- Nahlásit

zbrnd
fašistickou propagandu žerou
tak na rozdíl od toho původního Eninky příspěvku mi to nepřijde nějak fašistický, s tou poslední větou o dodržování pravidel soužití i souhlasím. osobně mi neva mešity ani cedník na hlavě, ale je potřeba se nějak chovat, nebudu v muslimské zemi pít na náměstí vodku a chodit v kraťasech, ve vísce kde lidi chodí spát se slepicema nebudu vést na náměstí noční život á la italské letovisko a tak podobně a je nemístný, aby místní komunita to strpěla.
pluralita bez respektu nemůže fungovat a u nás nemáme ten respekt ani z jedné strany. to zavání průserem. a v těch možnostech je i fašistický průser

Eninka
prostě mě jenom štve, když někdo, kdokoliv, dělá něco, co obtěžuje ostatní a dělá to bez ohledu na okolí a zároveň proto, že jeho či jejich nátura to takto provozuje, a někdo jiný na tuto skupinu ukáže prstem, je považován za rasistu

mně štvě úplně to samý. a štve mě to, protože pokud budem my jako většina posraní pojmenovávat problémy, neřku-li je dokonce řešit, jen abychom nevypadali rasisticky, pokud budem mít za rasistu lidi, kteří upřímně ty problémy ukazují, protože jim narušují denodenní život, je to průser strašlivej a ta nejlepší živná půda vzteku a skutečnýho rasismu, jakou si umím představit.

(akorát že ten tvůj úvodní příspěvek se žluvama.... aby nebyl rasistickej, ale kritickej k bordelu od jedné skupiny, tak mu něco přeci jen chybělo i mně )

zbrnd
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 19:31
- Nahlásit

Vero
tak na rozdíl od toho původního Eninky příspěvku mi to nepřijde nějak fašistický
Já psal o tom, že lidi žerou fašistickou propagandu, ne že Eninýý naše píše fašistický příspěvky.

ale je potřeba se nějak chovat, nebudu v muslimské zemi pít na náměstí vodku a chodit v kraťasech, ve vísce kde lidi chodí spát se slepicema nebudu vést na náměstí noční život á la italské letovisko a tak podobně a je nemístný, aby místní komunita to strpěla.
To jistě. Já reagoval ale na láteření Eninky na muslimy v Evropě. A multikulturalismus jsem nazval něžnější sestrou terorismu v rodince právě té euroamerické faš. propagandy.

Eninka
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 19:35
- Nahlásit

zbrnd

Já reagoval ale na láteření Eninky na muslimy v Evropě

já to ale myslela jako příklad toho, že když jsem v cizí zemi a chci tam žít, tak musím přijmout místní pravidla a zároveň chtěla s mešitama připodobnit situaci, že kdyby to stejné dělali křesťané tam, tak by jim to neprošlo. Mně nevadí ani muslimové, ani mešity, ale snažím se tímto příkladem poukázat na to, že některé skupiny chtějí od druhých něco, co by samy ve své zemi netolerovaly.

Eninka
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 19:39
- Nahlásit

Vero

mně štvě úplně to samý. a štve mě to, protože pokud budem my jako většina posraní pojmenovávat problémy, neřku-li je dokonce řešit, jen abychom nevypadali rasisticky, pokud budem mít za rasistu lidi, kteří upřímně ty problémy ukazují, protože jim narušují denodenní život, je to průser strašlivej a ta nejlepší živná půda vzteku a skutečnýho rasismu, jakou si umím představit.

napsalas to moc hezky, protože přesně tak to funguje

danajasa
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 19:54
- Nahlásit

EninkaTak ať se buď přizpůsobí, anebo jdou odkud přišli a tam ať mají na hlavně třeba květináč. No ale bacha třá moji víru u nás zakázali(jsem zatvrzelá pastafariánka) http://www.ceskapozice.cz/domov/pravo-bezpecnost/k onec-pastafarianstvi-v-cesku-co-na-sikhove?page=0, 1

Vero
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 20:00
- Nahlásit

Eninka
některé skupiny chtějí od druhých něco, co by samy ve své zemi netolerovaly.
chtít můžu co chci, ale rozhoduje jen ten, kdo to povoluje. jsem naštvaná spíš na matku rozcapenýho děcka než na děcko, co zjistilo, že hranice neexistujou.
já vím, dotyční lidi jsou dospělí a mravně odpovědní, ale bohužel v těchto otázkách velkejch skupin to moc o mravech není žejo.

jako poukázání na problém ne-vzájemnosti (a z toho plynoucího nerespektu) ale máš pravdu.

zbrnd

Já psal o tom, že lidi žerou fašistickou propagandu, ne že Eninýý naše píše fašistický příspěvky.
a jo, to mi ukouzlo, prdon

Eninka
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 20:12
- Nahlásit

Vero

chtít můžu co chci, ale rozhoduje jen ten, kdo to povoluje

to určitě, ale proč teda ty skupiny se za "nepovolení" čehokoliv mstí v té hostující zemi - dělají pouliční bitky, zapalují auta a různé jiné protesty, tohle mě právě deptá, že používají násilí vůči ostatním, nevinným lidem jenom proto, že jim někdo nevyhoví v jejich nárocích na něco, na co nárok prostě nemají.

danajasa

ty nosíš i ten cedník na hlavě? Nééé, ty sis udělala srandu, že jo

Eninka
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 20:19
- Nahlásit

Vero

jsem naštvaná spíš na matku rozcapenýho děcka než na děcko, co zjistilo, že hranice neexistujou.

to je přesný...akorát to děcko využívá situace ze svýho pohledu, jak jsi zmínila, dospělí si dovolujou jen co je jim dovoleno, ale pokud by měli morální cítění (na rozdíl od děcka), nevyužívali by to jen proto, že je jim to umožněno. To je případ i těch petard, někdo zneužívá toho, že než někdo dojede, nechají toho, ale stačilo by, kdyby to nedělali, protože to prostě obtěžuje všechny ostatní, prostě brát ohledy na okolí by měl člověk bez ohledu na příkazy a zákazy v nějakých normách (zákonech).

danajasa
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 20:26
- Nahlásit

Eninkaty nosíš i ten cedník na hlavě? Nééé, ty sis udělala srandu, že jo
Mám tři,na všední den plastovej na neděli smaltovanej a slavnostní chvilky pozlacený po babičce De vo princip A už teda du ramen

Eninka
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 20:30
- Nahlásit

danajasa

ty to určitě děláš kvůli té pivní hoře, tak si dej tu Ramen polívku a až budeš mít narozky, máš u mě cedník, malovanej

Vero
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 20:54
- Nahlásit

Eninka
le proč teda ty skupiny se za "nepovolení" čehokoliv mstí v té hostující zemi - dělají pouliční bitky, zapalují auta a různé jiné protesty,
protože předtím jim bylo povoleno, nebo dáno tušit povolení...
klienti soc. služeb to chápou stejně /a nemyslím to teď konkrétně na ty menšinové, ale všecky/
to, že někdo pak bude mít "koule" jít z pocitu křivdy podpalovat... to už je taky
mentalita, v itálii bílí studenti podpálí auto profesorovi za pocit křivdy u zkoušky klidně...

a strach na straně většiny je už takový, třeba ve Francii, že se neřeší nic jen ze strachu z reakce... a u nás možná už taky, pokud jde o dávky.... a v důsledku nenávist a rasismus kvete....

ale pokud by měli morální cítění
no máš pravdu.
ale o skupinovém morálním cítění si nedělám zrovna iluze, ani pokud jde o nás "většinové" "bílé" nebo jak to chceš nazvat. třá v davu, tam to jde do kytek přece běžně...
"my" z většiny se vesměs bojíme holt aspoň toho, že se ti, ke kterým nebudem ohleduplní, dovolají zákona.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání