Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jsem nasraná
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Autor Zpráva
pigie
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 11:54
- Nahlásit

shiba
Dakujem Aj ked Hugo tiez nie je dokonaly

shiba
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 11:55
- Nahlásit

Aknah
Naštěstí mám taky dost lidí, kteří by se mých psů ujali, ale hlavně manžela, který by je nedal, pokud by opravdu nebyl vážný důvod, proč bychom je nemohli mít...

pigie
ked budem neschopna pohybu (resp. tazko pohybliva)
Třeba právě o tom mluvím...

aren
Joo, tak to je jiná, to chápu!

pigie
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 11:56
- Nahlásit

shiba
ked budem neschopna pohybu (resp. tazko pohybliva)
Třeba právě o tom mluvím...

To ano, uznavam, ale tieto situacie sa naozaj nedaju riesit inak, a preto ich vynimam z "beznych" riesitelnych situacii. Smrt sa neda poriesit nijak Tej sa nevyhneme.

Aknah
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 11:56
- Nahlásit

Gája

jenze taky zalezi na tom jaky clovek a pokud nekdo o spolecnost cloveka nestoji, tak proc by mel byt na vrcholu zebricku?

shiba
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 12:01
- Nahlásit

pigie
Nobody is perfect Ale na fotkách vypadá úžasně!

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 12:03
- Nahlásit

pigie
Takze budem robit menej a zarabat viac Uz nic lepsie sa mi nemohlo stat
no tak tu posledni cast si dovolim zpochybnit ... jeste jsi totiz nepoznala me

Gája
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 12:04 - Změnil/a: Gája
- Nahlásit

Aknah
víš, já jsem se nesetkala s někým, kdo by nestál o společnost člověka, tak možná proto... jinak pro mně vždy bude člověk na prvním místě, ale neodsuzuji nikoho, kdo to má posunutý jinak.. každý mluví za sebe

pigie
To ano, uznavam, ale tieto situacie sa naozaj nedaju riesit inak, a preto ich vynimam z "beznych" riesitelnych situacii

tak např. rozchod - rozvod s partnerem je hned po smrti, na druhém místě v žebříčku nejvíce psychotraumatizujících situacích pro člověka..

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 12:05
- Nahlásit

Gája
tak např. rozchod - rozvod s partnerem je hned po smrti, na druhém místě v žebříčku nejvíce psychotraumatizujích situacích pro člověka..
no tak na me ty psychotraumatizujici situace asi pusobi nejak dobre, mne to docela pomohlo ....

shiba
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 12:05
- Nahlásit

pigie
Víš, ono je to tak, že právě toto téma se mě momentálně hodně dotýká - možnost, že časem budu na vozíčku... Člověk nikdy neví, stačí vyjít před dům, srazí ho auto - a je na vozíčku taky. Ale když se ta situace rýsuje takto předem, nutí mě to přemýšlet o rozličných věcech. Přesto mám doma 3 psy a plánujeme další, ač to někdo může považovat za nezodpovědné. Ale nechci žít s tím, že nic nemá smysl, protože "co kdyby". To je přece blbost. A pokud bychom museli řešit situaci, kdy budeme nuceni najít nový domov pro některé z našich psů, vím, že mám pár lidiček, kteří se o ně dobře postarají. A to mě uklidňuje.

pigie
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 12:06
- Nahlásit

Jirikovo
Samozrejme, aj teba vynimam z "beznych" veci, co sa cloveku mozu prihodit, preto tuto moznost som ani nespominala A okrem toho, spoznat teba... Tolko stastia najednou, me srdce nesnese!!!

Mar3
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 12:07
- Nahlásit

Jirikovo
já taky můžu říct že jsem si místo skoro nevíce psychotraumatizující situace spíš oddychla

Gája
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 12:08
- Nahlásit

Jirikovo
tak to nebyla asi ta pravá... to buď rád, až to jednou přijde tak to poznáš a rozhodně ti žádné trauma nepřeji prožít

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 12:08
- Nahlásit

pigie
aj teba vynimam z "beznych" veci
hmm, tak ted nevim, jestli to byla pochvala nebo jestli se mam tvarit, ze jsem urazen ....

Tolko stastia najednou, me srdce nesnese
no jeste je varianta, ze bys me mohla poznavat po kouskach, ale mam takovy zvlastni pocit, ze by me to porcovani mohlo trochu bolet ....

pigie
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 12:09
- Nahlásit

A pokud bychom museli řešit situaci, kdy budeme nuceni najít nový domov pro některé z našich psů, vím, že mám pár lidiček, kteří se o ně dobře postarají.

A to je to, co mnohi ludia bohuzial neriesia a o tom tato diskusia je...

Myslim, ze o vozicku nezartujes, na tuto temu sa to ani neda, ale pokial clovek pristupuje tak ako ty, tak nezodpovednym by som to urcite nenazyvala. Dufam, ze vozicek nikdy ty ani ja, ani ostatni potrebovat nebudeme.

aren
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 12:10
- Nahlásit

Gája
Prioritou by měl být vždy člověk
Víš, tady si myslím, že nadřazenost, ušlechtilost a skutečná hodnota člověka spočívá v tom, že je ochoten a schopen jednat odpovědně a ohleduplně, ne v tom, že vyžaduje aby se vše točilo kolem jeho sebestředného ega.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 12:10
- Nahlásit

Gája
až to jednou přijde
hmm, tak toho se nebojim. neni totiz na svete tak silena zenska, ktera by do cehokoliv se mnou sla, tudiz to pak nemuze ani skoncit, kdyz to nezacne ....

pigie
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 12:10 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit

Jirikovo
Samozrejme, ze pochvala! Nenut ma nad sebou sa zamysliet, ci este fungujem spravne
Po kuskach by to slo. Myslim, ze kusok ta uz poznam

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 12:13
- Nahlásit

pigie
tak prijed na sraz a ja budu postupne vystrkovat z auta jednu ruku, pak druhou .... no a bude to po kouskach, nebude me to tolik bolet (krome kreci ve ztuhlych koncetinach) a budeme vsichni spokojeni ....

Gája
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 12:14
- Nahlásit

promiňte mi chyby (pravopisné), dnes jsem tak trošku mimóza...

aren
Jasně, já jsem nemluvila o tobě, v tvém případě chápu... já jsem myslela sebe. Pro mne jsou to děcka, manžel a potom pes a myslím, že v mém případě.... by to ani jinak nebylo normální

Garfield
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 12:17
- Nahlásit

pigie
A tak ma napadá taká otázka, čo už aj moja slovenská sestra, keď už sa Ti totálno posomáril tvoj osobny život, muožeš prísť na sraz? Veď takých ztroskotancov medziludských vzťahov tam budě veľa.

brut
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 12:17
- Nahlásit

pigie
shiba

Já taky spadám do kategorie...jiné .....nejen že chodím o berlích, ale časem zřejmě nebudu pohyblivá vůbec.
Přesto mám dva psy a plánuju ještě jednoho. Naštěstí mám oporu nejen v příteli, ale taky v ségře, která by byla ochotná se o pejsky v případě nutnosti starat a ještě mám dvě děti, které vyrůstají mezi zvířatama a řadí je v žebříčku priorit na přední místo ( ale ne na první, což mi přijde naprosto normální a samozřejmé).

aren
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 12:19
- Nahlásit

pigie
tak prijed na sraz
Jóóó ! Přijeď!

Gája
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 12:24
- Nahlásit

Jirikovo
hmm, tak toho se nebojim. neni totiz na svete tak silena zenska, ktera by do cehokoliv se mnou sla, tudiz to pak nemuze ani skoncit, kdyz to nezacne ....

tak tomu nevěřím.... (tak jedinečná bytost..)

brut
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 12:27
- Nahlásit

Jirikovo
tak prijed na sraz a ja budu postupne vystrkovat z auta jednu ruku, pak druhou .... no a bude to po kouskach, nebude me to tolik bolet (krome kreci ve ztuhlych koncetinach) a budeme vsichni spokojeni ....
Pane jo, jak chceš takhle vystupovat z auta? Nezapomeň, že už nejsi nemladší....

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 12:31
- Nahlásit

brut
no to je duvod, proc jsem psal, ze budu mit krece, sveho veku si jsem dostatecne vedom ...

Gája
no ty jsi taky jedna z tech, ktery me jeste nevidely nazivo ...

brut
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 12:33
- Nahlásit

Jirikovo
kdyby jenom křeče....

pigie
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 12:45
- Nahlásit

--------
Pane jo, jak chceš takhle vystupovat z auta? Nezapomeň, že už nejsi nemladší....

Tak takuto gymnastiku by som teda chcela vidiet. Dufam, ze aby ta nebolo prilis vidno, budes to robit z okna a nakoniec cez to okno aj vylezes. To by bol efektny prichod

Gája
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 12:48
- Nahlásit

Jirikovo
jak to že né, já náhodou sleduji politiku (občas) a to mi stačí.. zbytek si umím představit, mám bujnou fantazmagorii

"naživo", bych tě jednou fakt chtěla vidět..

pigie
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 12:49
- Nahlásit

Gája
tak např. rozchod - rozvod s partnerem je hned po smrti, na druhém místě v žebříčku nejvíce psychotraumatizujících situacích pro člověka..
Smrt ineho cloveka ani rozchod s partnerom ma sice zdrti, ale psa moze ohrozit len moja smrt

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 12:50
- Nahlásit

pigie
jestli prijedes, tak klidne ....

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání