Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jsem nasraná
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Autor Zpráva
Syska
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 13:45
- Nahlásit

aren
Hmmmm....souhlas. Spíš si moc nedovedu představit, jak se asi chuderka cítí najednou v cizím prostředí. protože představa, že tu naši závislačku na nás najednou dám cizím lidem je fakt příšerná. A to je to psík pohodový, který bez problémů vydrží přes noc u našich a je tam spokojená. ale nevím, jak u cizích lidí, to jsem ani nezkoušela...

Mar3
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 13:48
- Nahlásit

syska
berry nevydrží přes noc ani za dveřma,natož u našich nde jbože cizích,myslím si ,že to pro toho psa musí být strašný takhle an ne v roce zase jít jinam....musí být smutná,nejíst,nepít,...

já si nedokážu vůbec představit,kdyby měl bejt berry beze mně,co by dělal......

brut
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 14:01
- Nahlásit

Syska
Mar3

Já si to sice taky nedokážu představit, ale fakt je, že pořád lepší takhle, než v nějakém útulku. Myslím, že pejsek si postupně zvykne.

brut
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 14:02
- Nahlásit

Jirikovo
Hezky si vykulíruj kocovinu a moc se u fotbalu nerozčiluj

Syska
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 14:10
- Nahlásit

brut
No to určitě...

Anu
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 14:16
- Nahlásit

Syska
Když jsem si přivezla Anubise od minulých majitelů probíhalo to tak,že jsme ve dveřích zazvonili,oni nám předali psa na vodítku a papíry a sbohem a šáteček.Od kamarádky co Anubise znala jako rváče,totálního závisláka na původních majitelích a který nechodil pro použití zubů daleko ,jsem dostávala každou hodinu sms.čekali zprávy typu,pes brečí,kouše a já nevím co ještě všechno. On to ale neprožíval. Někdy mám pocit,že mi lidé se děláme strašně důležitými a ikdyž náš pes nás má rád,je ochotný být i s někým jiným-pokud se k němu chová slušně. Od lidí co si vzali psa už staršího-nemyslím,ve štěněčím věku ale tak rok,tak jsem nikdy neslyšela,že by pes brečel. Původním majitelům to bylo líto ,že pes ani nemuknul (teď nemyslím zrovna ty Anubisovi)ale ty psi to fakt tak neprožívají jako mi.Pokud jim je dobře,tak si vícečiméně během chvilinky zvykne

aren
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 14:23
- Nahlásit

Anu
Možná jak kteří psi. Sárečku jsem se pokoušela jednou nechat dva dny u kamarádky, a ta mi ji ještě ten večer po pěti hodinách donesla vrátit,
protože tak brečela (Sára), že se to nedalo.
Pejsek Goro z útulku, který byl u mně tak dva měsíce, když jsem mu našla umístění, tak tam zdrceně netečně ležel a tři dny nežral.
Jiný pejsek, pudl Bob, ten šel s novými páníky rád a ani se neohlídl.
Doufám, že si buldoččí slečna zvykne rychle.

Anu
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 14:28
- Nahlásit

aren
já mám zkušenost,že většinou nebrečí. Minulý týden jsem ze srandy odvedla psa majiteli,který se mi dušoval,že nepůjde a když tak bude brečet a pes si ani nevzdechl-to neřikám,že ho nemá rád,ale já zatím žádného brečouna nepoznala...Anubise taky odvedem k rodičům a tam brečí,prostě nemá rád jejich denní způsob života,u kamarádky si na mě ani nevzdechne...

shiba
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 14:37
- Nahlásit

Anu
Někdy mám pocit,že mi lidé se děláme strašně důležitými a ikdyž náš pes nás má rád,je ochotný být i s někým jiným-pokud se k němu chová slušně. Od lidí co si vzali psa už staršího-nemyslím,ve štěněčím věku ale tak rok,tak jsem nikdy neslyšela,že by pes brečel.
Přesně tak! Jen opravdu minimum psů si zvyká tak těžko, jak si my lidi představujeme... Superrozmazlená šibinka, která tady byla nedávno na krytí, se táhne za paničkou všude, když je na navštěvě a jde na záchod, fenka chce jít s ní, aby jí neutekla... No a když ji nechala tady, byla panička smutná přesmutná a fenka v pohodě

Ketrin
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 14:50
- Nahlásit

Jo tak to je pravda. Když jsem loni prodávala 20-měsíčního psa, tak jsem týden při jakékoli vzpomínce na něj plavala v slzách. Pes podle sdělení majitele se v autě při odjezdu párkrát ohlédl, zakňučel, byl nějakou dobu zaražený, ale to bylo všecko. A zase, když přijede na návštěvu, tak není vůbec znát, že tu někdy nebyl - vlítne sem jako domů.

abby
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 16:50
- Nahlásit

Ahojky,tak si to tadu čtu a nedá mi to nepřipojit svůj názor.Zrovna nedávno jsem přemýšlela,co bych dělala,kdybych byla na Abby sama.Jsme s přítelem spolu už hezky dlouho a hodláme spolu zestárnout,ale vždycky se může stát něco,co nás rozdělí.Fakt je,že starat se o pejska ve dvou je určitě o dost jednodušší než být na to sama.
100% bych se snažila najít nějakou možnost,jak si ji nechat.Ale dovedu si představit situaci,kdy by to nešlo a vím,že by si ji vzali moji rodiče nebo původní majitelé.Kdyby to ale nešlo,tak bych se snažila najít nějaké hodné lidičky,kterým bych ji dala a určo bych se zajímala dál,jak se má.Nedokážu si sice představit,že bych se ve chvíli,kdy příjdu o jednu milou bytost "zbavila" i pejska.Ale stát se může všelicos.
Co se žebříčků hodnot týče,tak pejsan je u mě hodně vysoko,ale nejvíš není a asi nikdy nebude.Kdybych měla dát přednost při záchraně života pejskovi nebo příteli (případně budoucím dětem),tak s mě to sice bude strašně bolet,ale pes by to nebyl Snad takhle nebudu muset nikdy volit.Nikdo z nás.

shiba
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2006 20:39
- Nahlásit

Ketrin
To mi připomělo situaci, kdy jsem měla prodat jenom 4,5 měsíčního psa... Určitě bych trpěla více já než on (byl to můj první šibí odchov, láska na první pohled, prodala jsem ho a on se mi vrátil... ). Když jsem pro něj našla potencionální páníky, tak manžel, který původně trval na tom, že ho mám prodat, řekl, ať to odřeknu a nechám si ho, že bychom asi umřeli oba - pes i já... A je fakt, že to byl celoživotní závislák. Přesto si myslím, že i kdybych ho dala pryč i jako dospělého, zvykl by si rychleji než já

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2006 14:43
- Nahlásit

shiba
prodala jsem ho a on se mi vrátil
To snad ani není možné-u nás to bylo přesně to samý. Taky můj odchov. Pes byl od prvního nadechnutí můj favorit, osobnost. jenže jsem neplánovala si z toho vrhu něco nechat a navíc jsem si tehdy myslela, že na psa ještě nemám ho zvládnout. Prodala jsem ho a v 7 měsících koupila zpět, protože ho nezvládli. Byl a je to super pes, učenlivý, během půl roku jsem s ním udělala 5 zkoušek a pak ho prodala na práci tomu správnému člověku. Má se líp než by se měl tady, má spoustu aktivity a svého pána jen pro sebe.
manžel, který původně trval na tom, že ho mám prodat, řekl, ať to odřeknu a nechám si ho,
i tohle bylo u nás stejné...

Člověk to vnímá pořád ze svého pohledu, jako že chudák pes, já ho dávám pryč... ale chce to pokud možno se na to podívat očima toho psa. A pak to může vypadat jinak.

Jandula
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2006 15:38
- Nahlásit

Ono je to hrozně težký, v tomhle souhlasím s Jirikovo... nikdy nevis, co se stane... Ja jsem treba ted na Saru sama, neztezuju si, svuj zivot podrizuju ji, ale za mesic se vracim zpet do CR, v praci budu od nevidim do nevidim, proste uz to nebude takovy leharo jako tady, kdy jsem ve ctyri prastila dverma a odesla, proste to nejde, jestli si chci tuhle praci udrzet, a verte, ze chci a zivotni situace me k tomu nuti /zadarmo mi nikdo nic neda/, tak proste Sara ted bude muset byt pres tyden u nasich, jinak bych to nezvladala a s odpustenim nenecham trapit ji cely den samotnou doma, kdyz odejdu v sest a driv jak pred sedmou se nevratim, kdyz muze mit k dispozici zahradu a temer cely den nekoho v okoli... Mrzi me to, bude se mi styskat, kdyz ji uvidim jen o vikendu, ale jinak to nepujde...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2006 15:44
- Nahlásit

Jandula
souhlasím s Jirikovo
to uz se dlouho nestalo ...

jestli si chci tuhle praci udrzet
no a to je presne to, v cem se mnou cast pritomnych nesouhlasila. oni proste reknou - zmen praci .....

Jandula
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2006 15:52
- Nahlásit

Jirikovo
Jak mám změnit práci??? Se svojí kvalifikací, nepříliš velkou schopností mluvit cizími jazyky... I kdyby o mě měl nějaký soukromník zájem, tak stejně budu muset dělat tak, jak bude potřeba... Dřív se o státní správě mluvilo jako o práci, kde to zapíchneš ve čtyři a jdeš domů, u nás to už neplatí, prostě musím makat... pak se nějak dostat domů a to stejné by bylo, i když bych dělala u soukromníka...
leda že bych šla vařit do školní jídelny, to by možná šlo...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2006 15:54
- Nahlásit

Jandula
no a o tom to je .... to je to samy, co tvrdim ja a par zdejsich mi na to rika, ze vzdycky se reseni najde .... ja ho kolikrat taky najit neumim, ale nedokazal jsem to tady vysvetlit. nekomu poradit prestehuj se, najdi si jinou praci je desne super, ale to jsou veci, ktery prakticky udelat nejdou ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2006 15:59
- Nahlásit

Jirikovo
jo jo, já bych se kvůli tomu musela přestěhovat na Strahov, asi bych předtím musela vykrást banku, protože na splácení hypotéky nebo nedej bože nájmu bytu v Praze bych fakt neměla peníze, budu mít problém uživit se i když nebydlím v Praze a stejně, nemůžu se spoléhat na to, že mi šéf neřekne, hele, dneska je potřeba tu zůstat dýl (když začala válka v Iráku, tak jsme tam byli každý den do 22) a co já pak, začnu si hryzat nehty, jak to udělám, aby tam Sára nezhebla a já nepřišla o práci, protože bohužel nejsem svým pánem, ale jsem tím nejposlednějším článkem v určitém řetězci, takže držím hubu a krok...

No nic, jdu koupit větrák a domů za potvorou...

abby
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2006 16:08
- Nahlásit

Jandula
Jirikovo

Souhlasím s váma.Měnit práci pokaždé nejde.A začínat nanovo ve složité situaci taky není lehké.

Eninka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2013 21:20
- Nahlásit

Využívám názvu tohoto tématu, protože příznačnější už bejt nemůže....
Určitá národnostní skupina, na jednom velmi zajímavém serveru nazývaná jako "žluvy", zakoupila v naší dědině několik domů, víceméně i na mé ulici (nejde o zakořeněné "spoluobčany", ale o kořenující se čímdálvíc "občany", jejichž příjmení je 10. nejčastější v ČR podle statistik a skupující v současné době 30% všech prodávaných nemovitostí v ČR ze 150 tis ročně zobchodovaných)...snad chápete
Tyto žluvy vpodstatě denodenně stříl petardy a různé dělobuchy, které otravují celou vesnici, ovšem i když je nasranejch 2000 lidí zde pobývajících, každej jen nadává ale nikdo s tím nic neudělá (ani to nejde, než dojede městská, střílení skončí a opakuje se později).
Lidem zdrhají při procházkách psi, ostatní štěkají jak o život, moje fena břídí každej den a je k neutišení, ale to všichni psi tady. Když žluvy skončí, zopakují to třeba v půl jedné v noci, prostě kdykoliv je napadne. Ráno, když člověk jede do práce, jen vidí u popelnic žluv krabice s vystřílenou "municí" a to furt dokola.
Už to došlo tak daleko, že mám v plánu odsunout se od žluv co nejdál, ale jde to vůbec, nejsou všude jinde? Je vůbec možný, že každej, kdo tady dělá bordel je beztrestnej a může otravovat život lidem okolo sebe?
Neptám se, co se psem, kterej je každej den vystreslej z něčeho, co nemůžu ovlivnit, jen tak polemizuju, jestli se nám nějak nezmenšuje prostor pro normální lidi, kteří chtějí mít klid
a nemít pocit, že tady za chvíli díky všem těm, kteří se tady roztahují ve všech směrech, nezbyde nic jinýho, než žít někde uprostřed lesa či v zapadlé vesničce, kde lišky dávají dobrou noc

zbrnd
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 01:53 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

Menšina se může roztahovat, když ji to většina umožní.
Prosté a logické viď?

Barbucha z Prahy
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 09:44
- Nahlásit

Eninka

Trochu rasistický příspěvek, ne?

Vero
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 09:49
- Nahlásit

zbrnd
Menšina se může roztahovat, když ji to většina umožní.

nemám co dodat

já jsem občas nasraná právě z těchto důvodů na většinu. a její vymahatele zákona.

Eninka
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 13:34
- Nahlásit

Barbucha z Prahy

NE

Eninka
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 13:38
- Nahlásit

zbrnd

Prosté a logické viď?

pro obyčejnýho člověka každopádně, ale proč tomu tak není u těch, kdo můžou tyhle věci ovlivnit, nechápu
Ta naše multikultura nás evropany jednou vyhladí až do morku kosti

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 15:08
- Nahlásit

Barbucha z Prahy
Tak to mi nepřijde. Snadno se mluví když to člověk nezažije.
U rodičů mají zas ty jiný "spoluobčany", dělaj bordel, věšej kočky na stromy, trávěj psy, jsou sprostý a ještě maj kecy když jde kolem člověk se psem. Sami psy mají, neočkovaný, nepřihlášený a když na ně jeden pošle cajti, nic se neděje, protože jsou sociální případy.
Takže Eninku naprosto chápu, začíná u nás fungovat rasismus naruby. Jeden nemůže "spoluobčanovi" ani nic říct (co by normálně občanovi řekl), páč je to hned rasismus. Už jsem na to alergická.

Barbucha z Prahy
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 15:15
- Nahlásit

Eninka

Já si rozhodně myslím, že rasisitický ten příspěvek byl, to ať se na mě nikdo nezlobí (už jenom to nazývat někoho "žluvami" není asi zcela "politicky korektní"). Od právníka bych čekala víc, to je všechno, jen mě to překvapilo.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 15:32 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

Vero
nemám co dodat
Jsem prostě Talent.

já jsem občas nasraná právě z těchto důvodů na většinu. a její vymahatele zákona
Já furt a na ffšeckiii!

Eninka
pro obyčejnýho člověka každopádně, ale proč tomu tak není u těch, kdo můžou tyhle věci ovlivnit, nechápu
Ale vždyť to ovlivňujeme všichni každý den.
Všichni na všechno kadíme a pak se divíme výsledkům.
A jen brečíme a stěžujeme si a nadáváme na ty druhé.

Ta naše multikultura nás evropany jednou vyhladí až do morku kosti
Neměla by jsi tak věřit mainstreamu a emerycké propagandě.
Tzv. multikulturalismus nám vymysleli američtí soudruzi jakožto něžnější sestru terorismu.
A tak pro obé platí, že ve státě, kde není emerycká ambasáda není ani problém se jmenovanými sourozenci.

Takže jestli nás něco vyhladí, tak naše povrchnost, nezájem, neochota. Myslím, že toto vše už dosáhlo dávno krajních mezí.
USA jsu již min 10 let fašistickou zemí a zbytek světa se na to kouká a kouká a nic nedělá.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 15:34
- Nahlásit

ssshhhhh
Sami psy mají, neočkovaný, nepřihlášený a když na ně jeden pošle cajti, nic se neděje, protože jsou sociální případy
A to je přesně ono.
Nic se neděje, protože se většina nepostará.

Eninka
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 15:49
- Nahlásit

Barbucha z Prahy

nazývat někoho "žluvami" není asi zcela "politicky korektní

žluva hajní

co je na tom nekorektního, kdybych napsala klokani, bylo by to lepší? Když jsou vesničani nazývání např. vidláky či lonťáky tak to je vpohodě? M.j. vůbec mi nevadí, když někdo někoho nazve jinak, než ten druhej a já např. z vesnice jsem a tyhle výrazy mi nevaděj, tudíž je rasista ten, kdo nazve vesničana jinak?

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání