| Autor |
Zpráva |
Nikita
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 12:41
- Nahlásit
Bent
Sice tiše pláču nad míněním žen o mužích, ale taky v podstatě souhlasím
Tak to bylo slovo chlapa!
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 12:43
- Nahlásit
Nikita
Tak to bylo slovo chlapa!
nezapomeň..... s ženským rozumem!!
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 12:53
- Nahlásit
Gája
netroufnou nám oponovat
... nebo jim to za to nestoji, protoze stejne vedi, at si zensky plkaji jak chteji, dneska nam zvednou naladu brazilci hezkym fotbalem a to je ted podstatne dulezitejsi
|
monika
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 12:54
- Nahlásit
|
viky
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 12:56
- Nahlásit
Jirikovo
dneska nam zvednou naladu brazilci hezkym fotbalem a to je ted podstatne dulezitejsi
horsi to bude az nasi prohrajou, to vam pak nalada zase klesne - doufam, ze klesne jenom ta nalada
|
Bent
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 12:57
- Nahlásit
Jirikovo
Sákryš a neznáš ještě něco na zvednutí nálady ? Já su totiž fotbalovej ignorant.
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 12:59
- Nahlásit
Jirikovo
My dobře víme, že jste velmi nenároční živočichové a tudíž vám stačí přízemně málo k radosti...
to my, ženy, máme vyšší cíle a ty nemá smysl vám vysvětlovat, kapacitně by na to vaše hlaviny nestačily....
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 13:05
- Nahlásit
Ad fotbal - víte, co to je? Má to osm nohou a IQ 60?
Čtyři chlapi koukají na fotbalový zápas!
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 13:16 - Změnil/a: Jirikovo
- Nahlásit
Gája
vis o cem to je? ze my muzi dokazeme rozlisovat ty vyssi cile a zabavu. a po celodenni drine ve prospech vyssich cilu si dokazeme uzit tu zabavu takze ano, nam zabava k radosti v podstate staci
Bent
no pak bych ti mohl poradit Ordinaci v ruzove zahrade
viky
horsi to bude az nasi prohrajou
kdepak, to horsi nebude. tak si misto pivecka na oslavu dame jedno nebo dve na zal .... vis, my muzi se umime s neprizni osudu docela dobre vyrovnat
krome toho, pokud nasi prohrajou, tak se urcite najde rychle nejakej strujce naseho neuspechu. rozhodci, teren, trener, jeden nebo dva hraci, Paroubek ... a zase bude na koho nadavat a hned bude lepsi nalada
|
Bent
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 13:19
- Nahlásit
Jirikovo
no pak bych ti mohl poradit Ordinaci v ruzove zahrade
Tak v tem připadku pomóóóóc !!! Já jsem se chtěl pobavit a ne zmagořit.
|
Zet
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 13:23
- Nahlásit
Muž a žena, kteří se nikdy předtím neviděli, se setkají v jednom kupé lůžkového vozu. Po prvotních rozpacích se dohodnou, že žena bude spát na horním lůžku, muž na tom spodním. Uprostřed noci se žena vzbudí a vzbudí i muže: "Prosím vás, promiňte, že otravuji. Mohl byste jít požádat průvodčího, jestli by neměl nějakou deku navíc?" Muž povídá s leskem v očích: "Mám lepší nápad. Co si zahrát na to, že jsme manželé..." Žena se usměje: "No, vlastně proč ne." A muž: "Dobře, tak neotravuj a jdi se zeptat sama."
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 13:29
- Nahlásit
Jirikovo
ze my muzi dokazeme rozlisovat ty vyssi cile a zabavu
takze ano, nam zabava k radosti v podstate staci
....k tomu není co dodat aspoň že máte tu rozlišovací schopnost, když ten rozum schází...neber si to osobně, stejně si napůl baba...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 13:38
- Nahlásit
Jirikovo
Jóóó fotbal, chorvati podlehli nadšení, od rána chodí lidi v tričkách v národních barvách... to bude zítra zklamání...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 13:38
- Nahlásit
Gája
ano vyssi cile jsou nutny zlo, zabava je radost .... rozlisit to umime a umime se podle toho zaridit
neber si to osobně, stejně si napůl baba...
no ale tohle si teda osobne beru ... zeptej se kohokoliv kdo me videl ziveho, jestli jsem napul baba ....
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 13:40
- Nahlásit
Jandula
kdepak, zklamani bude dneska priblizne v jedenact v noci ale pokud to dopadne dle mych predpokladu, tak je potom vyradime my v osmifinale, takze zacnete budovat ochranne bariery kolem ambasady ....
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 13:40
- Nahlásit
Jirikovo
neřekla jsem hezká baba, jen baba...a naše, tak mlč a buď rád(a)...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 13:43
- Nahlásit
Gája
ja ale slovo hezka taky nepouzil .... zas tak si nefandim ale za babu se fakt nepovazuju a pokud to chce nekdo tvrdit, muze mi to zkusit rict do oci na srazu
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 13:46
- Nahlásit
Jirikovo
Jelikož sídlíme ve výškové budově, tak nám nebude stačit ani ta ochranka, co tu hlídkovala, když sem přišel prezident...
Ale upřímně - přála bych si, abychom vyhráli skupinu a pak hráli s Chorvatama - to by bylo žůžo...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 13:49
- Nahlásit
Jandula
Jelikož sídlíme ve výškové budově
videla jsi ten film Sklenene peklo? ja jen abys vedela, co te ceka, az zacne zfanatizovany dav dole prikladat drivko ke drivku ....
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 13:49
- Nahlásit
Jirikovo
Ale já použila slůvko "napůl" baba...a myslela jsem část tvého mozku, ale možná se pletu, možná to bude jen osmina mozku, nebo šestnáctina..nevím, natolik tě neznám, usoudila jsem pouze z komunikace s tebou (bývá někdy až moc rozumná na chlapa)
ale teď jsi mně naštval... tak chceš to slyšet do očí??? Jooo? Tak dobře... JSI CHLAP (a máš to) fuj to jsem si ulevila...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 13:52
- Nahlásit
Gája
no vidis, ze to jde. ano jsem chlap se vsim co k tomu patri a jsem na to patricne hrdy ....
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 13:54
- Nahlásit
Jirikovo
to se nemáš čím chlubit chlap se vsim co k tomu patri
to bych to "všechno" chtěla vidět....nebo raději né, ztratila bych o tobě veškeré iluze...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 13:56
- Nahlásit
Gája
ty je jeste mas? tak to jsi tady na foru jedina. no tak me napada, ze to bude mozna tim, ze vetsina me uz mela tu "cest" videt ....
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 14:07
- Nahlásit
Jirikovo
Skleněné peklo jsem viděla a nech si toho strašení... chorvati jsou sice balkánci, ale čechy mají rádi...
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 14:10
- Nahlásit
Jirikovo
no budeš se divit, ještě je mám.... a proto na žádný sraz nejedu, abych o ně nepřišla...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 14:11 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
Sedi takhle vyhladoveli studenti na koleji a fantazirujou : "Co takhle zacit chovat prase?" "Ti hrabe, ne? Co ta spina? A ten smrad?" "Si zvykne..."
Proč je pro muže důležitější vzhled ženy, než její rozum? Protože většina mužů lépe vidí, než myslí.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 14:14
- Nahlásit
wami
dobrýýýýýýýýýýý
|
wami
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 14:15
- Nahlásit
Modlitba ženy
Pane dej mi moudrost, abych pochopila muže.
Pane dej mi lásku abych mu odpustila.
Pane dej mi trpělivost, na jeho nálady.
Jen mi Pane nedávej sílu, nebo ho zabiju.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 14:15
- Nahlásit
Jandula
ale čechy mají rádi
pokud se nepletu, maji chorvati velice vyvinute narodni citeni a v tom pripade je od lasky k cechum k nenavisti za zostuzeni jejich fotbaloveho tymu jenom kousicek ....
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2006 14:16
- Nahlásit
Gája
a proto na žádný sraz nejedu, abych o ně nepřišla...
dobre delas. budes jedina, kdo bude mit pak o mne nejaky aspon trochu kladny mineni ....
|