| Autor |
Zpráva |
helps
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 20:31
- Nahlásit
gabifi
Jůůů.... a koukám, že taky prcek šelťuchy. Odkud ho máš? Oba moc čananý
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 20:41 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
helps
z Ďáblovy studánky. Chtěla jsem modráska nebo trikolorka, ale obstarání štěňátka jsem svěřila dceři - a máme zase zlaťáka s triko vlohou a bez límce (asi jsou nám souzeni)
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 21:48
- Nahlásit
gabifi
Ahoj pani, co na prcka říká Kendy )))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 22:12
- Nahlásit
Jimmi
Paní, když vás tu vidím, máte u Davídkové (jako fyzicky u Davídkové, nikoliv v tématu) ty odblešováky co jste měla objednaný do Jílového.
|
petl
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 07:59
- Nahlásit
Ahoj všicí tak po delší době jsem zase vyšetřila chvíli na net a koukám že vám tu přibylo hromada fotek
Teda ta kraťanda má super tělo, to se musí nechat, sice nejsem od fochu kraťand ale se mi to stejně líbí
A abyste tady měli ty plemena komplet tak vám tu přidám foto naší cééérky Entirely Ever After ve věku 10 měsíců
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 10:47
- Nahlásit
Biluška
Jimmi
Paní, když vás tu vidím, máte u Davídkové (jako fyzicky u Davídkové, nikoliv v tématu) ty odblešováky co jste měla objednaný do Jílového.
Omyl, změna, má je u mě. Kdybych nebyla jeliman, vzala jsem je dnes, když jedu k Ventě pro maso a mohla jsem ej nechat u saraks. Takhle se musí Jimmijová stavit za mnou v práci, nebo si dojet k sarkasům, k těm to můžu hodit klidně zítra, stejnak už sem dlouho neviděla trininku mojí oblíbenou.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2010 13:59
- Nahlásit
Jimmi
Ahoj pani, co na prcka říká Kendy
občas se ohlídne, co za mouchu to do něj doráží
|
helps
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 12:39
- Nahlásit
gabifi
Tak to dcera vybrala dobře, zlaťáčci jsou nej A aspoň jde s Kendym pěkně dohromady...
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2010 18:45
- Nahlásit
helps
A aspoň jde s Kendym pěkně dohromady
to je pravda. Kolemjdoucí se mne ptají, jestli je to štěňátko toho velkýho
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2010 12:13
- Nahlásit
kdybych si měla vybrat mezi tímhle a žádným psem, beru žádnýho
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2010 12:22
- Nahlásit
gabifi
Já bysem brala tohohle a hned bysem ho ostříhala
Jinak si ho okamžitě řadím mezi psy týrané chovem
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2010 12:49
- Nahlásit
Biluška
hned bysem ho ostříhala
ostříhanýho bych taky brala. Copak má asi v těch dredech všecko skovaný? To musí být docela solidní smrádek, do postýlky nebrat
|
elni
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2010 14:38
- Nahlásit
Zdravím, vlastním neuvěřitelnou šeltu a pokud by vám nevadilo, ráda bych se k vám přidala, moc mě láká pořízení (ale až časem) kraťandy, tak nejen proto bych tu s váma diskutovala.
P.S. v kožíšku si dredouš nosí jídelní sadu, granule na týden a zoo v hmyzí velikosti- toť můj tip
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2010 15:03
- Nahlásit
elni
Zdravím, vlastním neuvěřitelnou šeltu a pokud by vám nevadilo, ráda bych se k vám přidala,
Jistě . Ale s podmínkou, že nám okamžitě řekneš co máš za šelmyji, odkud, co je zač, co jsi zač ty, essi náhodou nejsi milijounář (bacha na Gerdu, ona po nich jede ), nebo essi aspoň nějakého milijounáře neznáš .
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2010 15:15
- Nahlásit
elni
ahoj, napráskej šoltyjí věk, pohlaví a barvu!!!
|
Ajsí
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2010 15:18
- Nahlásit
Jen tak z legrace jsem na foťák natočila, jak se baví naše štěňátka
http://www.stream.cz/video/509173-male-kratandy-a- kote
jen mi to jde pustit pouze zpomaleně, netuším proč...
...Něco takového, jako má ten pejsek má na hlavě můj švára
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2010 15:28
- Nahlásit
Ajsí
kotě má docela teror
|
elni
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2010 15:29
- Nahlásit
gabifi
hoj,
rok a kus, zlatá, přerostlá-mikrokolie , bezpohlavní (dříve fena a je moc krásná, zvlášť po vycházce, miluje bahno-ale jak!! nemusim dodávat, že čím víc smrdí, tím ho má radši..
|
elni
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2010 15:31
- Nahlásit
Ajsí
mě se líbí, to co ho zajímá objektiv, jestli to náhodou není dobrý. Sou supr, kotě taky není žadnej svatoušek, co?
|
elni
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2010 15:35
- Nahlásit
Biluška
jej, multimilijoun bych chtěla být, ale s láskou ke pcům to asi nejde,ne? nebo vy tu ste? kdybych znala, tak se ho držím zuby nehty )
Šelt je od Růžové vily, má najetou výchovu typu: fuj, nežer to!!!, prase jedno, a třeba časem i ten výcvik a ZOP
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2010 15:49
- Nahlásit
elni
o přorostlých šeltiích toho vím hodně - my v rodině zatím jinou neměli. Ještě řekni, že jí stojí uši a uvítám tě v klubu
|
elni
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2010 15:53
- Nahlásit
gabifi
obě ne, jen jedno joo, kdyz sem si ji porizovala, všichni mě varovali, přeroste ti..a měli pravdu! mám i historku: byly jí 4 měsíce a jeli sme se podivat na vístavu a cizi chovatelka mi řiká: no to je nádherná šel, ta barva, kostra, hlava výraz(dmu se pýchou) nádherný pes! ja: to je fena. Chovatelka: Hrubá hlava, silná kostra- ta vám přeroste a za 2 měsíce nám vyprchaly výstavní ambice ale i tak máme šílence rádi.. tak příště radši rovnou kolii
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2010 15:54
- Nahlásit
elni
jej, multimilijoun bych chtěla být, ale s láskou ke pcům to asi nejde,ne? nebo vy tu ste?
Pochopitelně, že ne, proto ho pořád hledáme
kdybych znala, tak se ho držím zuby nehty )
To máš marný, Gerda ti ho stejně vydrápne
gabifi
o přorostlých šeltiích toho vím hodně - my v rodině zatím jinou neměli.
Se cítím méněcenná, mám samý podměrečný prťafky. Fňuk.
|
elni
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2010 15:54
- Nahlásit
no fuuuj! : výstavu
|
elni
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2010 15:56
- Nahlásit
Biluška
tak to budu muset zalistovat dizkuzí zpět, abych zjistila co je Gerda zač a až ho potkám tak ho nikde nepřiznám
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2010 15:58
- Nahlásit
elni
když nepřerostou, tak jim zase nedorostou zuby
|
elni
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2010 16:00
- Nahlásit
gabifi
ty chovatelé nemaj jako chovnej cíl? Hm, mě už se teď stejně ty malý nelíbí
|
Ajsí
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2010 18:49
- Nahlásit
No, kotě je celkem v pohodě - hodně je provokuje a hodně do sebe nechá kousat. Ale když už je to moc, vždycky uteče, ale hned se zase vrátí
Spí s nima, žere s nima, jsem zvědavá, kdy poprvé štěkne.
|
Ajsí
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2010 19:31
- Nahlásit
M Krásná louka
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2010 19:39
- Nahlásit
Ajsí