| Autor |
Zpráva |
gabifi
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 11:16 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
Jimmi
gratuluji spařené dvojce Jimovi a Jimmijové
PS: sem spařená i bez Belgie
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 13:48
- Nahlásit
Jedna spešl fotka družstva Hop Trop Panthers
od ofiko fotek se trochu liší...
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 14:39
- Nahlásit
Jimmi
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 15:41
- Nahlásit
Dasha
gabifi
skvělá reportáž a moc gratuluju!
Dík!.........je hrozný něco vyplodit
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 08:02
- Nahlásit
Jimmi
všecko nej k svátku
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 12:37
- Nahlásit
Jimmi
všechno nejlepší k svátečku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 12:39
- Nahlásit
Jimmi
všechno nejlepčí k sváááátkůůůůůůů
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 12:44
- Nahlásit
Jimmi
připojuju se ke gratulantům.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 13:47
- Nahlásit
šiš, zte mi zaskočily v krku
MOCINKY DÉKUJU a GDE JE LASKAVJE DORT????
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 14:07 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
Jimmi
GDE JE LASKAVJE DORT????
tady:
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 14:29
- Nahlásit
gabifi
ten tedy je!!! mňáám
si hodnej čék díkec
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 15:59
- Nahlásit
Nechtěl by nějaký muž dlouhosrstého koliáka?:
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/6572297/Daruji-dlo uhosrstou-kolii-do-dobrych-rukou.php
Kopíruji podrobnosti od paničky:
Alana ( jméno neměl, do útulku ho přivezla policie, nikdo si ho nevyzvedl ) mám ráda a není mi jedno, kam a ke komu půjde. Alan je smutný, depresivní pes, který stále čeká na pána - muže. Na něho shlíží a visí očima, jen promluvit. Bohužel jsem žena, kterou ignoruje. Dva roky jsem se snažila o kontakt, absolvovali jsme kurz obedience, ale ode mne očekává dobrého papání a dál nic !? Škoda, tak bych chtěla. Podotýkám, že jsem s kolií vyrostla, takže vím a jaké plemeno se jedná, jaký charakter mohu očekávat. Jenže s mojí bývalou kolií se nedá srovnávat a není divu, vždyť jsou kolie pověstné svou věrností.
Chtěla bych se mu věnovat a pracovat s ním, a hrát si. Bohužel to po mě nežádá, leží a čeká. Uhne z cesty, když kolem něj projdu. Pro pohlazení si přijde málokdy. Naštěstí máme pejsků více. Oblíbil si jednu fenu, na kterou žárlí a nedovolí jí, aby se přišla ke mně lísat. Ostatní pejsky bez varování odhání, likviduje štěňata a to vlastně byla poslední kapka - proto ten inzerát - volám za něj o pomoc.
Takže, abych vše shrnula, někdo ho zklamal, ale i přesto ho čeká.
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 16:08 - Změnil/a: grooggy
- Nahlásit
Hele potkali jste v darovacích psech ty šetliny (čubu zlatou a blue merlovýho psa s pp)
[url=http://zvirata.bazos.cz/inzerat/6597151/Selti e-dar uji-do-vybornych-podminek.php][/url]
jak je v nymburce někdo daruje...?
BOrderáci- jedete někdo na národku do Bolky??
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 16:28
- Nahlásit
grooggy
Jejda. Šeltičky. A blue merle! Tu hrozně moc chci! Ale mám slíbenou jednu stařešinku.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 16:46
- Nahlásit
grooggy
Hele potkali jste v darovacích psech ty šetliny
Potkali. Rozklikni si všechny inzeráty uživatele. Budou to vyrozené stařenky. Čili by si je Vlčáčková mohla vzít, stařešinka jako stařešinka .
Jimmi
Taky vám přeju fšechno nejlepší k svátku a tady máte šokoládku paní
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 16:52
- Nahlásit
Biluška
To vypadá jak kdyby jí ty psi už nemohli dělat štěňda tak je chce vyhodit...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 16:55
- Nahlásit
grooggy
Bingo A všimni si toho, že prakticky každý inzerát ma zadaný z jiného města. Nebo teda má tam napsané jiné město.
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 17:01
- Nahlásit
hele fakt
nebo jak je tam ten inzerát tý belgičandy za 4000
Prodám chovnou, 4letou fenku belgického ovčáka malinoise s PP.
Zdraví - DKK 0/0
Rodiče - mnoho zkoušek z výkonu, závodů v IPO
Povaha - fenka je velmi věrná, umazlená, vhodná na výcvik poslušnosti, ale především například agility (má základy), tanec se psem, obedience, stopy. Je cvičená na klikr.
Má základy obran, velmi dobrou poslušnost.
Velmi dobře stopuje, za svého pána by položila život. Je to ten nejvěrnější pes, kterého jste kdy měli.
Prodávám z vážných rodiných důvodů jen do VYNIKAJÍCÍCH podmínek.
Velmi vhodná i pro začínajícího pejskaře. Více informací dám na mailu. Dohoda jistá
________
4 letá BOM pro začátečníka? hehe
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 17:33
- Nahlásit
grooggy
No a to se vsaď, že při prodeji zájemci napíše, že zrovna v sobotu má NÁHODOU cestu kolem jeho bydliště, tak mu tu fenku přiveze. Náhodou taky zapomene doma ten papír o DKK, ovšem slíbí ho neprodleně poslat (majitel ho už nikdy neuvidí) a z té slibované supr dupr povahy se vyklube troska, která se bojí každého zašustnutí
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 18:09
- Nahlásit
Co to udělali na interdogu... zas změnili rozhodčí!!!
Kruh č. 21
místo rozhodčího Matiáše bude posuzovat Havelka Tibor, Sk
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 18:52
- Nahlásit
Vlčáčková
toho koliáka bych klidně doporučila i ženě
To je u golijí vcelku normální, že se neposerou radostí pokaždé, když kolem nich projde homo sapiens. Jednoho lorda mám doma, vím o čem mluvím. Zbožné pohledy a pronásledování na každém kroku mu nejsou vlastní......na to sou šoltyje a border golije. Je to samo individuální, i kolie může být umazlenej závislák.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 19:02
- Nahlásit
gabifi
No, tak každopádně je k mání. A já si radši vezmu tu vysloužilou šeltii, která ale je taky prý pěkná sviňa. Každopádně mě se stažila komandovat jak ovci - tahala mě za šos kabátu a ňafkala na mě jak nějaký Psíček a vždycky koukala, co to se mnou udělá. Když nic, tak nový pokus!
To jsem zvědavá, jak se srovnáme.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 19:15
- Nahlásit
Vlčáčková
jestli si vemeš šeltii, máš doživotnej stín, kerej umí štěkat
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 19:15
- Nahlásit
gabifi
U téhle nevím, nevím. Ta je hodně svá.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 19:18
- Nahlásit
Vlčáčková
pak nezapomeň napsat pár příběhů ze života s šoltyjí. Vypadají snaživě, ale mají svou hlavinku
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 19:21
- Nahlásit
gabifi
To nebude tak hned. Zatím mám dvě WSS a vořecha z útulku a musím nejdříve pořídit plot. Pak jí dostanu, bez plotu ne.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2010 09:51
- Nahlásit
gabifi
jestli si vemeš šeltii, máš doživotnej stín, kerej umí štěkat
Vlčáčková
Kolie jsou celkově odtažité, mám doma obě varianty, tu netýkavku i mazla, bohužel jsou oba kluci a další se ke mně nevejde. Navíc je dlouhovlasatej a já jsem líná osoba, nemůžu mít česací pesy
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2010 19:38
- Nahlásit
hlásím, že o víkendu budeme hlídat morče Ferdu. Kendy už se těší.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 06:22
- Nahlásit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2010 10:20
- Nahlásit
gabifi
To je u golijí vcelku normální, že se neposerou radostí pokaždé, když kolem nich projde homo sapiens. Jednoho lorda mám doma, vím o čem mluvím. Zbožné pohledy a pronásledování na každém kroku mu nejsou vlastní
sem myslela, že golyje je člověkomil...ne k cizejm, to ne, ale k vlastním....to mě neřikejte, když po ní toužim.... Víte, jaká golyje se mi eště líbí? Ta, co je na vobálce Poznej svého psa.
|