Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
gabifi
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2010 19:59
- Nahlásit

Gerda
si myslím, že sem ti dávala odkaz ta tadyhlencty Anglány:
URL

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2010 18:26
- Nahlásit

gabifi
jasně že! Díky moc, už tam lozim.

gabifi
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 11:24
- Nahlásit

Gerda
pani, nebuďte s tou barvou tak úskoprsá, dlouhosrstý sou krásný i v modrém provedení

Když nic jinýho, na obdivování fotek je fejsbúk super

Jimmi
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 11:32
- Nahlásit

gabifi
Gerda chce štěňátko pudlíka , ještě to s golií musí zvážit

Jimmi
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 11:34
- Nahlásit

V neděli máme "Turnaj sladkých nadějí" se mocinky těšim

a huš se plíží Belgijééé , zasejc pojedu reprezentýrovat kakáčky do ciziny

gabifi
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 12:31
- Nahlásit

Jimmi
"Turnaj sladkých nadějí"
to je ten s dortem?

ještě to s golií musí zvážit
jelikoš uš zvažuje pjet let, tutota informace nejni nijak překvapujícná

Jimmi
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 13:58
- Nahlásit

gabifi
to je ten s dortem Áno
a všecky se pečou v naší cukrárně.
Dnes odpoledne ochutnám vzorek...doufám, že bude velkej, páč nadějě, že si dort vyzávodíme, je pramalá

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 14:06
- Nahlásit

gabifi
pani, nebuďte s tou barvou tak úskoprsá, dlouhosrstý sou krásný i v modrém provedení
Pani, to neni ouskoprsost, mě se to merlatý nelíbí, nevim z jakýho důvodu, nějak mám v hlavě uložíno, že to merlatý je špatně, že je to chuďátko vadný....to víte, že je to moc pěkná golyje, jen je moc merlatá....

Jimmi
Gerda chce štěňátko pudlíka , ještě to s golií musí zvážit
depááák, to je do budocna takovej výběr kandidátůch, je v něm pudl (jendo jaká velikost, asi spíš menčí), golyje vlasatá, bělouš bílej ancílijovej, kardyjak. Všecko varianta fena.

gabifi
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 16:09 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

Jimmi
ty se mááááš. Mít cukrárnu doma! A pak ještě navíc vodjet do Belgije

Gerda
já mám tyto kandydáty: šoltyje, krátkovkasá golyje. Na barvě nezáleží, s výjimkou krátkovlasý merle, ta se mi fakt nelíbí.

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 16:28
- Nahlásit

gabifi
já mám tyto kandydáty: šoltyje, krátkovkasá golyje. Na barvě nezáleží, s výjimkou krátkovlasý merle, ta se mi fakt nelíbí.
Škrtni goliji, šoltyje je lepší

Hele, na podzim chci krýt Bon-Bonku. Zaručeně tam bude štěně co se bude jmenovat Bonpari . Nechceš? Bys měla taky vlastní cukrárnu a byla bys lepší než Jimmi

gabifi
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 16:36
- Nahlásit

Biluška
Bon-Bonku. Zaručeně tam bude štěně co se bude jmenovat Bonpari
škoda, že nemáš chofku s názvem Sachr se šlehačkou
Ještě nevím, co chci. Teď jsem uprostřed heského období s názvem rozhodování. Pak se toto heské období změní na tepování prochcaných koberců a omdlívání z okousanýho nábytku

Dines
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 19:27
- Nahlásit

Gerda
Pudl je dobrá možnost moooc dobrá
Ale teda za mě čím větší tím lepší
Beztak kvalitního toye aby člověk hledal s lupou, trpošů jsou všude mraky a je do nich kulový - střeďáci jsou asi fajn, ale tak přerostlej střeďák už je královák a to je teprva ta správná velikost
Btw - teď se narodil úplně první vrh královských harlekýnů v ČR

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 19:43
- Nahlásit

Dines
Btw - teď se narodil úplně první vrh královských harlekýnů v ČR
koukala sem na tu barvu, je to pěkný )) hodil by se mi k maryji, ta je taky harlekýn...skoro....jinak asi černej, no....nevim, je to až za dlouho, do tý doby se může stát cokoli ) Potřebuju psa chytrýho, co mě dobře pochopí, i se bude snažit, ulehčí mi celou situaci a bude tak nějak "samovychovatelnej", čim snadnější, tim lepčejší, něco, co bude chtít spolupracovat, odpustí mi mnoho chyb a nebude se mě snažit akorát tak občůrat. A pes zhruba střední velikosti. Tak asi tak, no )

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 19:46
- Nahlásit

Gerda
Potřebuju psa chytrýho, co mě dobře pochopí, i se bude snažit, ulehčí mi celou situaci a bude tak nějak "samovychovatelnej", čim snadnější, tim lepčejší, něco, co bude chtít spolupracovat, odpustí mi mnoho chyb a nebude se mě snažit akorát tak občůrat. A pes zhruba střední velikosti. Tak asi tak, no )
prodám ti nánu))))))))))))))))))))))))

Dines
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 19:55
- Nahlásit

Gerda
A pes zhruba střední velikosti.
Otázka je co je střední velikost a jestli to počítáš na kila nebo centimetry - moje královačka čuba černá má cca 55cm (ale měřeno asi v roce a od oka) a 17,5kg (váženo včera) - je super skladná
Potřebuju psa chytrýho, co mě dobře pochopí, i se bude snažit, ulehčí mi celou situaci a bude tak nějak "samovychovatelnej", čim snadnější, tim lepčejší, něco, co bude chtít spolupracovat, odpustí mi mnoho chyb a nebude se mě snažit akorát tak občůrat.
Ty hele, myslím že by ti pudloň vyhovoval - a opravdu černej, hnědej nebo bílej - jsou to "nejlepší" povahy
Akorát s tím občůráváním si nejsem tak úplně jistá - jsou to hrozně vychcaný psi

Ajsí
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 20:28
- Nahlásit

gabifi
Biluška
Škrtni goliji, šoltyje je lepší
Nenenene!!! Nejlepčí jsou vnoučátka!!!!
A vůbec, takouihle našeptávání je zakázaný!

Pro ty, je ještě neviděli novej psí sport - dogkarate

todlecto máme doma furt.

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 20:39
- Nahlásit

davidkova renata
jesi zůstane takhle vlažná, tak jo )))))

Dines
středního psa beru něco jako máňu, ta má 50 cm a 18 kilo. Je tlustá, tak proto, mám jí zhubnout na 16, ale nejde mi to, je hladová jak já, furt spolu něco žerem. Máme tady dva bílý králováky, psa a fenu, furt balonkujou, sou výborný. Jako občůrat....asi bych tim spíš mylela neochotu, zabejčení...nechci psa přesvědčovat, že sem tady páneček já, bo jednak bych ho nepřesvěčila, dvanak to neumim, prostě přizpůsobivýho a tolerantního psík, no.

Ajsí
máte kráááásný vnoučátka!!!!!!!!! A jak se perou, to sou fenkííííí?? ))

Dines
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 20:45 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit

Gerda
středního psa beru něco jako máňu, ta má 50 cm a 18 kilo.
Hele královák je papírově od 45cm do 62cm
A čuby teda obvykle bývají menší než psi - a váhově by se čubka měla pohybovat kolem těch dvaceti - podle velikosti...
Máme tady dva bílý králováky, psa a fenu, furt balonkujou, sou výborný.
Joo, známe - místo mozku balonek máme taky
Jako občůrat....asi bych tim spíš mylela neochotu, zabejčení...nechci psa přesvědčovat, že sem tady páneček já, bo jednak bych ho nepřesvěčila, dvanak to neumim, prostě přizpůsobivýho a tolerantního psík, no.
Hmm, přizpůsobivý a tolerantní to oni jsou, jen teda pes se mi teď sviňák bejčí a zkouší cožeto se všechno musí a co se dá obejít - grázl dospěl - ale on už měl pubertu napřesdržku ale rozhodně si na mě nevyskakuje (pokud nesedím na křesle a nechce pochovat )
Čubina je andílek - puberta takřka nulová, hodňoučká, mazlivoučká, chytrá, poslušná, .... skoro dokonalá kdyby to nebyla taková kráva

edit: koneckonců koukni na stránky : http://pudlkralovsky.webnode.cz/

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 20:55
- Nahlásit

Dines
si jako myslíte, že neznam vaše stránky nebo co?? ))))

Dines
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 20:56
- Nahlásit

Gerda
Jo, jako myslíme - ale třeba článek ze předvčerejšího agi trénninku si určitě nečetla

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2010 21:20
- Nahlásit

Dines
eště ne )))))

Jimmi
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 11:48
- Nahlásit

Dines
pani nedělejte tady nekalou a nevyžádanou reklamu pudlům! Gerda je golijová víte!!! akorád nemá ujasněnou velikost , a tím sou ve hře šoltije. Možná ještě kardyjaka jí schvalujeme.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 11:51
- Nahlásit

Ajsí
Ty je trénuješ potajmu co???

tak s tebou na prochajdu nejdu

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 13:18
- Nahlásit

Jimmi
kdy budete doma pani, už mě nebaví mít váš termynátor.

gabifi
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 16:49
- Nahlásit

ahooooj, heskí víkend

Ajsí
už se na malé golijky těším

Jimmi
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 17:52
- Nahlásit

Gerda
o víkendu bude oba dva dny na závodech v Letňanech, můžeš si udělat vejlet a přijet se podívat

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 19:02
- Nahlásit

Jimmi
pani, vy ste děsná! Tak se stafte v pindělí, nebo vám to v pindělí večer dovezu. Mám ho v práci už sem doma, víte?

Jimmi
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 19:12
- Nahlásit

Gerda
tak přijedu v pindělí, když nechceš vidět flajbolový závody
píšu vám pani černej nechutně velkej bezvýznamnej puntik

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 19:22
- Nahlásit

Jimmi
tam je moc lidí a hlučí se. Raději půjdu s maryjí na procházku

Jimmi
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2010 19:27
- Nahlásit

Gerda
tam je moc lidí a hlučí se
ok

<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání