Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 16:01
- Nahlásit

petl
bylo nám též ctí,pani,polipte doma ty svý golyje at uš sou typy jaký chtěj

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 16:07
- Nahlásit

petl
Jo ale zakecali sme to půjčení knihy o golyjích od tý bábofky, jaks ste psala, že máte s gabifi obě knihu....tak se sem vraťte simvás, vy type standardní ))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2010 10:48
- Nahlásit

pozor, golyje nám zapadly, ať to tu pak petl nehledá, až přijde na americký standardy )

gabifi
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2010 15:51
- Nahlásit

bez komentáře

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2010 15:59
- Nahlásit

gabifi
))) šeltka nebo golyje?

gabifi
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2010 19:01
- Nahlásit

Gerda
šeltka

NatalieNatynka
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 13:27
- Nahlásit

V útulku v Maršovicích u Benešova je roztomilý pejsek, možná mezi předky i šeltička...

http://www.utulek-marsovice.estranky.cz/clanky/nal ezeni_03.html

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 13:40
- Nahlásit

NatalieNatynka
Ten by se hodil Makymu a Trixovi, dám jí to k davítkový.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 17:33
- Nahlásit

K tomu kříženci šeltie v Maršovicích: nejen že je krásnej, ale je to prý moc milý, poslušný a mazlivý pejsek!!!! Vemte si ho někdo!!!!!!

NatalieNatynka
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 17:36
- Nahlásit

Je fakt super. Zatím čeká zda se ozve původní majitel. Byl nalezen spolu s tím pinčíkem. Je hrozně legrační, taková nizoučká koulička chlupů, ale docelá běhací a hlavně obrovský mazel. Krycí název "pan košťátko"

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2010 18:45
- Nahlásit

A v Brně na kociánce je 13letá bábinka kolijka kříženková Bobina:

cca 13let

Kříženka kolie, majitel se pro vážnou nemoc již o ní nemůže starat. Hodná na lidi, ale nemá ráda psy (ani štěňata ), proto by byla vhodná jako jedináček. Nemá zuby, má problém s dásněmi, ale jinak čilá fenečka, vhodná do klidné rodiny, spíše bez dětí. Vzhledem k věku nemá moc šancí najít domov, proto je určena hlavně k virtuální adopci.

Vzal by ji někdo na dožití?

gabifi
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2010 09:43
- Nahlásit

Zamba na návštěvě

helps
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2010 11:38
- Nahlásit

Brý den vespolek
poradí mi někdo, jak poslat fotky aby byli taghle malý a poté se na ně dalo kliknouti??! Sdílela bych s váma nějaký toho našeho šelťáka

gabifi

jééé ty sou krásní

gabifi
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2010 13:50
- Nahlásit

helps
musíš vkládat adresu fotky v takové velikosti, na jakou jí chceš tady kliknutím otvírat

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2010 15:28
- Nahlásit

helps
Navááááááááál, ci moc moc moc moc fotek Ajánka

helps
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2010 16:54
- Nahlásit

gabifi

díky snad se mi to povede poslat, jesi sem to ovšem dobře pochopila

Biluška

Paní, neříkejte mi že ste ani nečetla maily vode mě Tam bylo několik fotek a povídání a taky nějaký dotazy. Vy nás normálně ignorujete ...

No tak tady máte fota Ajíka. Už nám nějak vyrost

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2010 17:14
- Nahlásit

helps
Ajánek můj, brouček maličký

Paní mejl došel, ale jak si můžete přečíst na můjpsovi, na maily zásadně neodpovídám
Ale napíšu ti, slibuju a přísahám

helps
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2010 17:22
- Nahlásit

Biluška

Ajánek můj, brouček maličký

Je to medvídek k zulíbání... nejvíc když úplně nenápadně cupitá po bytě s mojí botou a pak ji zablácenou vyplivne na koberec

No tak hlavně že to aspoň došlo. Však já vim, že máte práce nad hlavu a samé aktivity To jen máma straší, jak často může dostávat jogurt, jesi může vepřový syrový a takový různý pořád řeší.... Se z ní zblázním jednou.. Napiš až budeš mít někdy chvilenku času

Jinak nevím jesi si koukala, v žumpě sem ti doporučovala kvůli poníkovi zkouknout stránky www.equichannel.cz je tam docela velký množství inzerátů...

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2010 17:40
- Nahlásit

helps
jak často může dostávat jogurt, jesi může vepřový syrový a takový různý pořád řeší.... Se z ní zblázním jednou.. Napiš až budeš mít někdy chvilenku času
Řekni mámě, že může fšechno. Ať si vzpomene na dobu kdy jsi byla malá a vařila ti polívečky a kašičky - taky přece neodměřovala nic podle tabulek. Ať stejně krmí i psa,použije přitom zdravý rozum a je to

gabifi
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2010 18:10
- Nahlásit

helps

paráda

helps
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2010 20:22
- Nahlásit

Biluška

No však jako jo, to je spíš že sme argumentovali spolu víš. Že vona by mu cpala jogurty denně a po kilech, tak sem jí tvrdila, že jen tak občas a vona zas, že to nevim a ať se zeptám tebe atd... Prostě blázinec

gabifi

díky za rady, to vkládání fotek je lehčí než jsem myslela

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2010 21:07
- Nahlásit

helps
No tak radši občas, páč jinak by se mu mohli postavit uši. Asi tak obden trošku, nebo co tři dny víc . A občas mu kup syrovou rybičku, tu on tuze rád . Žere ji zásadně na koberci, dlouho a pomalu

helps
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2010 21:57
- Nahlásit

Biluška

No však ona mu tam dycky kydla toho jogurtu spoustu a ještě začla tak že jeden den, pak druhej, tak sem jí samo řekla, že to jen občas stačí, že to není myšleno jako každej den a hned bylo zle a že se mám zeptat tebe tak mám aspoň argument s ušima hehe...
Rybičku má v mrazáku tu bezkostnatou, začíná na p... jaký rybičky dostával u vás? kostí neva? To je pravda, že na koberec si rád tahá všechno ... pěkně se usadí uprostřed obejváku a vesele si to maso přežvykuje, pěkně si do toho slintá... Je to šikula.

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2010 22:15
- Nahlásit

helps
Kosti neva. Drásají to i s kostma už od malinkata . Akorát se to nesmí přehnat, aby těch kostí nesežrali kilo a neucpalo jim to střeva.

helps
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 09:22
- Nahlásit

Biluška

Ahá, tak děkujem za radu, já to všecko doma přetlumočím BTW, paní vím, že to už si žádám dost, ale nechcela byste sem šoupnout fotky těch vašich šoltyjí? A kde ste přišli k tej plesnivej? Sem zvědavá, já vim...

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 19:25
- Nahlásit

helps
A kde ste přišli k tej plesnivej?
Modřenku Lasinku prodávali jedni lidi páč jejich děda dostal nějaké astma, alergii, či něco takového a nemohli ji už mít. Je o pět dní mladší než Laila. Lajenka v ní našla ztraceného bráchu Ajánka a řádí spolu jak černý ruky . I Nýna ji adoptovala a vychovává (přeloženo mlátí) ji stejně jako Lailu

Fotky dodám až budu mít chvilinku, abych nějaký nafotila . To je hrozný, fakt nic nestíhám

gabifi
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2010 09:23
- Nahlásit

Řepeč 2010 - Billy

gabifi
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2010 11:44
- Nahlásit

ještě jedna exelentní figura a zpět do práce

helps
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2010 17:25
- Nahlásit

Biluška

Tak tj. Já sem si říkala, že asi Laila bude za novýho vrstevníka ráda Nechceš mi Nýnu na pár dní půjčit? Že by mohla zmlátit Ajánka taky No určitě až budeš mít čas tak nějaký fotky by mě zajímali. Esi máš nějaký i vod Amazonky, tak tu bych taky ráda viděla...

gabifi

Ten je tvůj? To je fešák

gabifi
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2010 19:56
- Nahlásit

helps
ani jeden není můj. Já mám tyhle

<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání