Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
petl
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 16:26
- Nahlásit

davidkova renata
pani...taky jak kde...některý to spíš dobře umí s fotošopem

petl
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 16:30
- Nahlásit

Halejte lidi je to tu pěkný ale já jdu vysvětlit našim blondýnám že se mají chovat připosraně aby zapadly do schématu. Asi jim to budu vysvětlovat dlouho ale budu se snažit jo ?
A Nanynu dnes na parkuru teda budu zkoušet zpomalit a hlavně umlčet protože ta blbka tam lítá jak dělová koule a ještě u toho stíhá ječet nadšením...no podívám se pod ten kožich jestli to náhodou není převlečená šeltka či co páč golie to jasně bejt nemůže

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 16:31
- Nahlásit

petl
zase zobecňuješ
Jistě, to už tak lidi dělají . Znám pár jedinců co mi ovlivní názor na celé plemeno. Byl by dost problém kdyby to tak nebylo.

Jsou golie co nevidíš a co vedle nich klidně můžeš bouchnout dělbuch a maximálně ti ho zaaportujou.
Věřím ti, ale žádnou neznám.

Zrovnatak jsou takový co běhaj, mojí pětiletou čubu teď vítal instruktorka na parkuru slovy to je ta mladá bláznivá? nedala si vymluvit že je to pětiletá čuba po dvou vrzích...
Běhám dvanáct let a neviděla jsem dobře běhající DK. Je mi líto, ale fakt ne. Viděla jsem jich běhat dost, viděla jsem majitele, kteří se rozplívali jak jejich golije dobře běhá, ale ty dobré výkony jsem jaksi neviděla Rozhodně ne takové, které bych za dobré považovala.

Prostě to co vidíte je vzorek, ale neznamená to že jsou takový všici přece...
Viz výše. Názor lidí ovlivní to, co vidí. Klidně mi můžeš tvrdit, že jsou někde pilní a pracovití romové a stejně tomu nikdo nebude věřit

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 16:31
- Nahlásit

petl
pani...taky jak kde...některý to spíš dobře umí s fotošopem

toš jasné))))
ale sem měla na mysli konkrétně třá kafkaze či asiaty nebo tydlety plémě..když vidíš import vodtama a to co je k mání tadyk,nemáš dojem,že se jedná o totéž plemeno

petl
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 16:34
- Nahlásit

Biluška
nehodlám se s tebou hádat, a k takovýmhle debatám se nedávám ani vyprovokovat.
Prostě se smiř s faktem že jsou a je jich relativně dost jen jejich majitelé málo brečí na internetových fórech jak jim pejsek nechce projít dveřma nebo jiným mučícím zařízením.
A teď už fakt jdu, zas tolik ten kancl nemiluju čaues.

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 16:37
- Nahlásit

petl
nehodlám se s tebou hádat, a k takovýmhle debatám se nedávám ani vyprovokovat.
Já se nehádám . Ty jo?

Prostě se smiř s faktem že jsou a je jich relativně dost
Až nějakou uvidím tak se mileráda smířím. Si třá počkám až s tou svojí bombou začneš závodit

gabifi
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 16:42
- Nahlásit

petl
nechci debatovat o standardu, fakt je, že byl a je jeden a kolie jsou jiné, a to hodně.

Biluška
já bych goliji brala, nejrači modrou, ale sem líná utírat a česat, musím si nechat zajít chuť.

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 16:45
- Nahlásit

petl
Však máme tu knížku od paní Stelly Clark obě ne?
mohla bych ji taky mít? Půjčit? Koupit?

se kterejma chovkama máš zkušenost jakožto s nejklidnějšíma povahama? nebo možná spiš s nejpevnějšíma nervama...

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 16:47
- Nahlásit

gabifi
já bych goliji brala, nejrači modrou, ale sem líná utírat a česat, musím si nechat zajít chuť.
Česání a bincování mi neva, ale ty povahy mi va hodně. Neci goliji, zůstanu u šoltyjí

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 16:49
- Nahlásit

gabifi
já bych goliji brala
já právě do budoucna taky, ještě sem nebyla na žádný výstavě, ale tak trošičku sem si předvybrala Hirundy. Možná jednou na výstavu zajdu. Jenže mě strašlivě nebaveěj, je to veliká nuda, kor když je ve tvém kruhu hodně psů. S Pardálkou to bylo fajn, těch faraonů a podenkáčů tolik nebylo, vždycky sem litovala berňácííí třeba.

gabifi
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 17:09
- Nahlásit

Biluška
ale ty povahy mi va hodně
si musíš vybrat a pak si jí udělat. U krátkejch je taky strašný rozptyl povah. Ale myslím si to taky, že na agi je z té trojky dlouhá kolie, krátká kolie a šeltie nejlepší šeltie.

Gerda
Možná jednou na výstavu zajdu. Jenže mě strašlivě nebaveěj, je to veliká nuda
jaká nuda? Mají tam občerstvení a stánky s hračkama, pelechama

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 17:40
- Nahlásit

gabifi
si musíš vybrat a pak si jí udělat.
To se mi právě nechce. Mám ráda drajvový zvířata, goliji jsem ještě drajvovou neviděla nigdy.

jaká nuda? Mají tam občerstvení a stánky s hračkama, pelechama
Ano ano, na výstavách je moc fajn . Nejlepší je když máš k dispozici kreditku někoho jiného . Nebaví mě ruinovat si vlastní

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 17:48
- Nahlásit

gabifi
Biluška
no asi tak, na výstavě se dycky utratí děsně peněz, kvůli takovým akcím sem mařce za velký prachy koupila i domek, aby mi po ní lidi nešlapali, byla sem z toho unavená jak pes, nesnášim takovou kumulaci lidí na malym místě. My teda byli dycky s chrtiskama, celej den sme seděli, pili kafe, venčili na betoně, pak chvíli běhali čokle v kruhu a pak dostali boba a šli sme dom.

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 20:31
- Nahlásit

A jak se vám pozdávaj tydlety golyje od golden gate? http://www.colliewelpen.net/pageID_7940621.html

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 20:37
- Nahlásit

Gerda
to je dle standardu??

nepsal tu něgdo že bílý nee..?i dyš úpa bílý asi nejsou..
popravdě se míbí jedno merlatý a jedno trikolorní zviřátko jinak moc ne

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 20:43
- Nahlásit

davidkova renata
nechci kecat, myslim si, že americký typy nejsou pod FCI, maj asi jiný povolený barvy...jesi skočí petl, třá bude vědět. Mě se tam ta zlatá čuba líbí...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 20:44
- Nahlásit

Gerda
tak hirundem jsem kryla sindu, tenkrát ho měla mecerová od čelákovic, jestli ho ještě má n evím, už je to dost let, ale dodnes mě mrzí, že sem si nenechala štěně.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 20:46
- Nahlásit

Gerda
maslím, že nejsou a mají povolený jak bílou tak red-merle což mě se strašně moc líbí, tenkrát jsem pro ni jela a chovatel je zabil, protože u nás to není uznananá barva

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 20:46
- Nahlásit

Gerda
Mě se tam ta zlatá čuba líbí...
no mě jedině tadle tu sem vobjevila ted,ale tamty moc ne

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 20:47
- Nahlásit

kejtlin
já už sem si s pani hirundovou psala krs Dustyho, jestli nebude mít někdy ještě krytí, ale už je starší a nekreje a žije v rakousku nebo v německu, teď nevim.

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 20:48
- Nahlásit

davidkova renata
a tadle?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 20:50
- Nahlásit

Gerda
mecerová žije v čechách a nevím měla říkala mu káňa, zřejmě měla jeho potomka, možná to byl on a měla ho půjčeného, ale věk by souhlasil, tenkrát mu byli 2-3 roky myslím 3 nejsem si jistá a oni zlat´áci si jsou dost podobný, myslím ale že byl dominantně zlatý, tj bez mahagonový.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 20:55
- Nahlásit

Gerda
a tadle?
ale jo,to taky..to je pes nebo čupka?

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2010 20:58
- Nahlásit

davidkova renata
krycí pes

gabifi
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 07:25
- Nahlásit

tady to má Gerda ve všech velikostech, mahagon neměli, jenom zlato

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 07:31
- Nahlásit

gabifi
No prosím, už z té fotky je jasně vidět, jaké má ta šoltyje charizma a jak je vznešená. Narozdíl od těch golijí

gabifi
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 07:44
- Nahlásit

Biluška
No prosím, už z té fotky je jasně vidět, jaké má ta šoltyje charizma a jak je vznešená. Narozdíl od těch golijí
seš trupka

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 07:47
- Nahlásit

gabifi
júúú to je heská fotka)))

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 07:53
- Nahlásit

gabifi
ooo vy jste velmi laskavá dáma! Moc hezké, zlato neva, aji bez tmavého jsou krásné! To prostřední zvíře už je dospělý, nebo eště ne? A fena?

gabifi
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2010 07:59
- Nahlásit

a ještě jeden mahagon a valím do světa

<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání