| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2017 08:24
- Nahlásit
Xerxova
jaktoze takovy teplo u vas??? u nás -19
cernejcaj
pekny foto u nas by to na keriku s kockama neslo tak mame krmitko na balkone
ja teda vsechny tyhle veci pro ptaky nakupuju jen na zoohitu, krome slunecnice tu tam maji drahou a nestalo se mi ze by to nezmizelo behem chvilky ted jsem koupila takovy srdce veliky mivaji takovy kolecka s dirou a pulkilovy koule
ted nove tam maji veci s moucnymi cervy a to jsem se jeste neodvazila koupit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2017 08:33
- Nahlásit
Maya
kocky cihaj dole, zajimavy ze i pres pohyb psu na svym uzemi ty cizi kocky pod strom lezou. Ale jak to je takovej velkej ker a ma hromadu tenkejch vetvicek jen, tak maj celkem smulu
treba slunecnici sem koupila dedovi minule v obi a rikal, ze jim smakuje, takze tam asi neni co zkazit.
nechces mit doma cervy v kuchyni?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2017 08:38
- Nahlásit
cernej caj
no a taky jsem si řikala ze snad ani sykorky by to nežraly
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2017 08:45
- Nahlásit
Maya
sykorky sou masozravy, tak asi by mohly
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2017 09:32
- Nahlásit
clovek by cekal ze kontakty si vrátí zpátky do tlf položkou Zaloha a obnoveni a vono neeee, 3 dny mi to trvalo, ale mam je
nutno hledati v nastaveni google uctu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2017 09:37
- Nahlásit
Maya
jo tak to bych cekala taky...
video na tema jaky barvy by nam mohly sluset
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2017 09:41 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
cernejcaj
co me stve ze mam pryc oblibeny z opery hlavne jeden bo to byly finsky texty odstupnovany podle obtiznosti a jsem stihla si precist jen prvni stupen a se obavam ze to uz nenajdu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2017 09:45
- Nahlásit
Maya
tak to je naprd,no...
tak ja mezery mam ale kamos je in zcela jiste
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2017 09:59
- Nahlásit
jo vcera prisli kosile z army vyprodeje. kosile vel. 40 za 20kč vzala sem 3 a i s dobirkou za 200 sice 41 by byla lepší ale tak má to knop, takže dobrý. vetší bohužel nejsou. Asi se nepočítá s napapanejma vojákama
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2017 10:04
- Nahlásit
birma
neco pro tebe clanek o jistym minimalismu v bydleni
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2017 10:11
- Nahlásit
tak jsem se krásně proběhli - jen chvilku - kolem přehrady na Černé Nise - a já protekčák zpátky sjela dolůůůůůů k elektrárně a Pepa doběhl pro auto a vyzvedl mě pod kopcem. Byli jsme první auto na parkovišti - a tak tam, kde jsou normálně davy jsme mohli jet vedle sebe v obou stopách a povídat si.
Jdu uklízet... Psík lehce uražen, že nebyl s náma (ale na upravené tratě magistrály pes nesmí - a chápu to)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2017 10:18
- Nahlásit
Xerxová
tak v dobe kdy sou vsichni v praci je super to takhle vyhmatnout aspon ste si to zas chvili uzili jen spolu
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2017 11:23
- Nahlásit
birma
Prý od Kytína už je nasněžíno
Maya
nový trend ve focení
aneb Ešuska opět vizionářem (drápkyyyyy)
cernej caj
týjo, to je pěkný. Docela mě těší, že někdo popisuje, co já cítím
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2017 11:34
- Nahlásit
kachna_
tak je videt, ze to clovek vetsinou sam citi "nejlip"
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2017 12:29
- Nahlásit
cernejcaj
clanek peknej ale nejak mi pripada ze on je ode zdi ke zdi a pritom vetsina lidi to ma v tomhle ohledu si tak myslim nekde uprostred v sedy zone
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2017 12:57
- Nahlásit
Maya
jj, taky to vnimam ze to je dost odezdi ke zdi, ale ten dokument si zkusim najit pro inspiraci a birme by se to tez mohlo libit.
musim dat pryc nejaky veci po mamince, dostala sem kabat co ji vzdycky sekl a moc se mi libil a ted premyslim, co s nim jestli ho nechat zuzit (by slo) ale stalo by to dost penez a vlastne nejsu kabatova, ale zas slusnej kabat (neteplej) se muze dycky hodit, nebo ho radsi nekomu dat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2017 14:07
- Nahlásit
Maya
zas me prijde skoda dat krasnej kozenej kabat na charitu, kde si to veme nejblizsi charitni zamestnanec
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2017 14:10
- Nahlásit
cernejcaj
jo to je kozenej? tak to by asi nekdo i koupil
co si to nechat presit na bundu? bys ji treba unosila vic?
ale to by byla asi taky palka
ale ja bych to fakt asi urcite dala na charitu i tak, mě by byla víc zatezko zbavit se nejaky pekny knizky nez kozenyho kabatu
segra ho nechce?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2017 14:17
- Nahlásit
Maya
jj sem prave zvazovala, zuzit, zkratit, treba bych ho zacala nosit. Riziko ale samo je, ze stejne nezacnu
segra od maminky tenkrat dostala paradni kozenou bundu, kterou nosi a protoze zu vyrazne objemnejsi nez segra, tak na nu to snad zuzovat ani nema smysl
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2017 14:21
- Nahlásit
cernejcaj
prave ja bych asi kuzi nenosila tak by mi připadalo zbytečny to schovavat a nebo nechat presivat ale to musis vedet ty jestli bys to obcas vytahla mít to 10 let jen ve skrini nema moc smysl
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2017 14:26
- Nahlásit
Maya
no prave, ja se nemuzu rozhodnout
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2017 14:53
- Nahlásit
cernejcaj
jako nerozhodnej clovek to chapu
tak ho dej do skrine tak rok dva premejslej a vyhodis ho kdyz tak pri pristim uklidu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2017 14:55
- Nahlásit
Maya
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2017 15:25
- Nahlásit
Maya
To je super! Já jsem little hadgehog
"The little hedgehog"
The main character´s exact opposite. The little hedgehog is a pet hedgehog ("an african pygmy hedgehog") which sometimes appears on it´s cranky relative´s way. He's just so annoying, over positive, a bouncy little bugger-spineball (is that a word or did I just make it up?). And he´s so cute that it makes you sick!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2017 15:33
- Nahlásit
birma
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2017 17:24
- Nahlásit
taky mi vysel lityle ale musim.si se slovnikem neco x vysledku prelizit
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2017 17:40
- Nahlásit
tak jsme byli s Najťounem v cizině zjistit stav ledu na "velerybníku" u Žitavy. Sněhu málo, led pevný ... ale děsně hrbolatý, na bruslení nevhodný. Psisko neustále zdrahalo z ledu na souš - přitom mu to nějak zvlášť nesmekalo... Nakonec šel na stopce, neb my chtěli jít zpátky k autu po ledu a on to neustále bojkotoval
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2017 18:54 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
hádanka dne.
Kdo má zapojenej sporák? a kdo zrovna vypaluje zkušebně troubu? Ilustracni foto
sem se byla podívat na ty pánve a u té tescomy to není popsaný ani na těch pánvích přímo, takže mi paní doporučila pánev balarini, tak si ji za odměnu asi koupím
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2017 19:34
- Nahlásit
cernej caj
no přinejhorším když nebudeš s pánví spokojená, tak si koupíš další, oni se užijou a místo na ní máš
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2017 19:38
- Nahlásit
Maya
tak mě stačí, když se jí nevypoulí hned dno.
jo a ten sporák smrdí jako prase při zkušebním vypalování, ale budu muset asi něco udělat kolegům do práce
|