| Autor |
Zpráva |
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2017 05:52
- Nahlásit
Fifi určitě ho páník "neškvařil" - neb když zjistil, že se jeho psík "druží" - normálně s námi komunikoval a evidentně mu nevadilo, že si chlapci pohrají. Jen vižlík změnil své chování - od mírné submisivity (před mamutem) nebránící mu běhat na vrčení a vyjíždění po Najtovi. A to jsme to utli - jen se nám to ani jednomu hned nedzařilo. Obojek zase pískal... ale efekt nikde. Ale poslechl vižlík dřív - to musím uznat. Ale zase když ho pán připnul, poslechnul i Night, neb věděl, že je konec "srandy"
Včera jsme byli na skvělém koncertu (Bratři Ebenové) ve školní aule (máme moderní, novou, dobře zvučící). Pan rektor nám vždy zaplatí obdobnou akcičku na sváteční večer 17.listopadu (třeba 25. výročí Sametové revoluce jsme trávili v úžasné společnosti paní Marty Kubišové). No a letos byl koncert na poslední chvíli zrušen, neb Marek Eben byl nemocný. A tak včera byl náhradní termín - a fakt paráda.
Jo a leje tady děsně - sníh těžkne a těžkne
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2017 07:12
- Nahlásit
kachna_
ten sedivej?
Fifi
presne jak rikas, za obrazem se slunecnici
Tak trolda je teda fakt tulda ale tak jak psala maya, balon jako balon, ze
Maya
z ceho blil?
jinak jak velkej obojek potrebujes? ja ted budu mit 3kusy, tak bych ti mohla vyhledove ten nejstarsi poslat, ferina ma 42-3cca kolem krku + je tam asi 5cm rezerva. Ale je to jen ten 2cm sirokej. Az dorazi ten novej, tak ho mozna zkusim udat do nejakyho utulku nebo tak jinak, protoze jako mit na psa obojek a starej nahradni jako proc ne, ale mit 2 stary nahradni
Xerxová
tak ebeny ste si museli moc moc uzit, ja je mam rada i kdyz je ted moc neposloucham.
u nas vsechno roztalo a namrzlo a navic nesvitilo poulicni osvetleni, takze se to tak jako zdalo, ze je to suchy. Kde sem nechala hlavu! takze sem sebou svihla na chodniku pred domem a pak pomalu doklouzala na bus
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2017 07:26
- Nahlásit
Fifi zdraví tě Ben Má se dobře - drží se, důchodce jeden chlupatej.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2017 08:30
- Nahlásit
ledofka fsade nastesti jsem sebou nesvihla jako caj neb jsem to poznala hned
cernejcaj
blil po annamaet myslela jsem nejdriv jak fifi ze mu neco je ale pak mi doslo ze kdyz jsem je mela naposledy tak to byl jeste Kim a Loki je jeste nemel
s tim obojkem ja nevim jeste jskej bude v lete potrebovat nevim jak vylina a navic myslim ze na jare uz vyhodi tu steneci srst
ted ma nejakej rogz ake dylku nevim to bych musela doma zmerit
birma
dneska misto sneznic vodnice
ma se ochladit zase v nedeli
Xerxova
to jste si pekne uzili s vizlakem ono s panickem za zadkem stoupne sebevedomi spouste psu
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2017 08:38
- Nahlásit
Maya
misto sneznic vodnice
si tak nějak představuju birmu jak sedí v čajovně v tureckém sedu a zprava i zleva pokuřuje dýmku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2017 08:49
- Nahlásit
Maya
ty sem uz dlouho nemela teda, i kdyz tuhle sem zvazovala, ze vemu ale pak vyhral dvoupytel acany pac byla kilo sleva
tak uvidis, on navic mozna jeste trochu zmohutni, ne? takze by mu nakonec asi i byl malej...
kachna_
ja du dneska na vodnici klidne muze birma zaskocit, moji dnesni spolecnost uz na par vandrech videla
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2017 08:57
- Nahlásit
pomoooc su v kanclu sama (normalne 8 kusu po tom, jak to proridlo)
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2017 09:07
- Nahlásit
mně ráno přišlo nula studentů... Mají smolíka pacholíka...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2017 09:20
- Nahlásit
Xerxová
nechápu jak mají smolíka?
nějaká povinná přednáška/cvika? to se vůbec může stát že jich přijde nula?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2017 09:28
- Nahlásit
čaj na posledním cvičení (mají v rozvrhu) jsem jim slíbila vysvětlit chyby, které udělali v zápočtové písemce (a nemají proto zápočet), kterou psali v pondělí. A oni se neuráčí dorazit (i když mají možnost se naučit typové příklady, které tam budou). A smolíka pacholíka mají proto, že nebudu konzultovat "kusovky" - že se uráčí přijít, až se jim bude chtít...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2017 09:51
- Nahlásit
Xerxová
aha tak takhle to sice pravda povinny nemaj, ale osobne ja bych za takovy moznosti byla moc rada. A škoda navic, ze trcis v praci zbytecne
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2017 09:59
- Nahlásit
objednala sem si z nemecky drogerie v cechach dva prasky na vlnu, nemeckej perwool a nemeckej nejakej prasek rovnou nemeckej, s tim, ze doma porovnam slozeni vuci sobe a s tim ceskym perwoolem a su jako dost zvedava, zda tam bude nebo nebude rozdil. Ohledne praciho rozdilu to urco nepoznam
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2017 10:55
- Nahlásit
cernejcaj
tak to jsem taky zvedava na rozdil teda
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2017 10:59
- Nahlásit
Maya
jj. vsichni rikaj, ze ty nemecky perou lip, jenze blby, ze to proste nemam sanci po vyprani okem poznat, ze jo
jo a kamoska ma ekofroshe, prej je super ale desne smrdi to vyprany pradlo tou divnou vuni (sem u ni prala dve pracky na vanoce) tak aspon su rada, ze sem to nekoupila na zkousku dom, bych musela cuchat aspon pul roku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2017 11:11
- Nahlásit
cernejcaj
no nekdy ten rozdil poznas ja jednou koupila na doporuceni jak je super nejajy ten lidl orasek a uz lo dvou vypranich jsem mela spodary sedicy misto bily
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2017 11:31
- Nahlásit
Maya
tak to rychlovka, takze ten lidl prasek rikas se neosvedcil... to byl ten formil? vsude to dost chvalej jinak...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2017 11:41
- Nahlásit
cernejcaj
jj formil jsem si nemohla vzpomenout prave ze jsem na nej taky slysela chvalu ale nevim tak treba nekomu staci zasedly pradlo hlavne ze je vyprany a cisty
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2017 11:52
- Nahlásit
koupila jsem mame k pc ten balancni bodlinatej podprdelnik a ji se ti libi stejne jako kolegyni v prsci ja na tom vydrzela sedet tak 5 minut
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2017 11:59
- Nahlásit
Maya
no a bylo to na bily? to ma nejaky ty rozjasnovace, ne... barevnej to prej spis muze nejak zasednout... ja teda mam co rikat, pouzivam univerzalne barevnej na vetsinu pradla, ale moje smetanova podprda je furt smetanova
tak to je supr, ze je mama spokojena ja sedim jako prase a to mam supr dupr ergo luxus zidli. Blby, ze doma mam blby kreslo i blbe vysokej stul, takze doma se mi u pc sedi fakt dost blbe
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2017 12:43
- Nahlásit
cernejcaj
jo bylo to i na bily doma peru vsechno v univerzal Lovele
ja sedim taky desne ale furt je to se zadama lepsi nez kdyz se snazim sedet podle tech ruznej rad
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2017 12:50
- Nahlásit
Maya
asi ze uz mas pretizeny nejaky partie a sama si tim sezenim ulevujes
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2017 13:33
- Nahlásit
V pondělí mám první pracovní pohovor. No jsem na to zvědavá
cernej caj
muze birma zaskocit, moji dnesni spolecnost uz na par vandrech videla
Za to tebe jsem neviděla tak dlouho, že už bych tě snad ani nepoznala. Kdy spolu někam vyrazíme? Co?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2017 13:38
- Nahlásit
birma
takze koncis s prodejem? drzim palce na novou praci
ted rikali v radiu ze bude letos rok kohouta a to ze je moudrost a prachy, takze je na case zacit s vlastnim podnikanim
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2017 13:38
- Nahlásit
cernejcaj
to je asi mozny s tema zadama ono po tech prosezenejch letech asi ani uz nic jineho nejde
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2017 14:10
- Nahlásit
chapu to spravne ze tu lisku takhle nasel a jen si ji vyrezal?
http://www.bild.de/news/inland/fuchs/fuchs-warnung -49758062.bild.html
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2017 14:22
- Nahlásit
birma
drzim palce!
nojo vychazi to ted blbe. ale nejaky vandriky asi budou nebudu mit krz zkusebku a tak vubec ani jistotu ze bude dovca, takze vikendo y akce bude to jediny na co budu moct do aleluja
krasnej vikend
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2017 14:42
- Nahlásit
Maya
takze koncis s prodejem?
jojo těším se na volný víkendy
ted rikali v radiu ze bude letos rok kohouta a to ze je moudrost a prachy, takze je na case zacit s vlastnim podnikanim
Takže bych měla ukončit to současný a znova začít?
Za palce dík. Zatim je to pro mě spíš takový oťukávání, co kdo bude chtít a tak. Končim na konci února, takže zatim je čas
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2017 17:00
- Nahlásit
birma
tak to urco neco najdes. zustavas v praze?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2017 17:18
- Nahlásit
cernej caj
jj, Petr jde sem, je to snazší, než abychom začínali oba někde mimo.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2017 17:31
- Nahlásit
tak to zni skvele
|