| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2017 10:39
- Nahlásit
nejak mi blbne automatickej jas u dispkeje a mam to nejaky tmavsi nez by bylo zadouci
pravda je ze v nedeli jsem si ho shodila ze stolu kdyz byl pripojenej k reprakum takze jak se zhoupnul na kabliku vzal to o stul mohlo se timhle pokszit nejsjy to cidlo nebo podle ceho se to ridi nemam tucha
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2017 10:54
- Nahlásit
Maya
no muzes si podle me ten autojas vypnout a nechat to na stejne hranici furt.
jo, ridi se to asi nejakym cidlem podle venkovniho svetla, takze je mozny, ze se tam neco potento...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2017 11:12
- Nahlásit
cernejcaj
jj vypnout to samo jde ale teda uz jsem na to odvykla prenastavovat a nebo cucet na spatne osvetlenej displej
holt co se da delat nebude furt jako novej
ted to zase se bude aktualizovat softwarw tak treba se to zmatori
kde je to cidlo nevis?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2017 11:34
- Nahlásit
cernejcaj
tak pokusem zjisteno ze mi nefunguje ani proximity senzor toz tim tuknutim to vzalo asi senzory nahore displeje jak jsem si nasla jsou nekde vedle sebe a samo mimo sklo
teda jako kdyby mi to rachlo nekde na chodnik ale tuknuti na kabliku o stul a minimalne dva senzory v pr...????
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2017 11:49
- Nahlásit
Maya
fakt netusim a navic co monitor tak to bude jinak.
no je to hodne citlivy, beztak staci ze se to o setinu milimetru posune a ztrati to kontakt a tak...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2017 12:00
- Nahlásit
cernejcaj
no jsem ted nasla ze ty senzory s predni kamerou jsou na jednom modulu a vymenuje se to cely asi za tisícku tak si to budu muset nechat udelat bo ten jas bych ozelela ale bez toho vypinaciho proximity senzoru by to bylo naprt
musim doma vystrachat ucet a zkusit ten jejich odovzovej dovozovej servis v zarucni dobe alespon bych s tim nikam nemusela chodit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2017 12:02
- Nahlásit
ale jako x levnejch telefonu a nikdy se mi nic s zadnym nestalo, pak si koupim jeden drahej a hned si ho rozmlatim, jako teda fatk
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2017 12:13
- Nahlásit
Maya
aha ted mi doslo ze to asi nemyslis na monitoru ale na mobilu a ja si myslela ze displej jako monitor tak na telefonu by me stvalo asi oboji celkem, tak co to zkusit pres reklamaci? dyt to mas chvilu. reknes, ze to prestalo fungovat a je to
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2017 12:23
- Nahlásit
Maya
mně zas nejde ztlumit hlasitost. Ale vzhledem tomu, že ho Martin utopil v kafi, to telefonu nijak nevyčítám
Vohla se mi trubka na cvičebním přístroji, to mě štve víc . Asi na tom nějak brutálně řádily děti
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2017 12:30
- Nahlásit
kachna_
tyjo, to bych necekala ze to snadno ohnou a zrovna deti...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2017 12:41
- Nahlásit
cernejcaj
tak displej u pc s takovouhle vymozenosti teda nemam
jj zkusim to na zaruku to je jasny a taky hlsvne kdyz si pro to prijedou jak slibijou a ja se s tim nebudu nuset vlacet nekam pres pul prahy
kachna
teda nekdy mam dojem ze deti by byly schopny znicit i atomovej bunkr takze nejaka tyc ...
sle chapu ze te to stve v zaruce uz to nrmas?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2017 12:44
- Nahlásit
Maya
no ten autojas tam byva casto tak sem byla zmatena ale pak mi to s proximity senzorem doslo taky sem teda premyslela, cos delalav nedeliv praci
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2017 12:57
- Nahlásit
cernrjcaj
to by se teda s nrjakou lamou jako ja stat nemohlo takovyhle nedorozumeni protoze my lamy vine jakej je zasadni rozdil mezi dispkejem a monitorem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2017 13:02
- Nahlásit
Maya
lcd = liguid crystal display, takze me to fakt zmatlo hlavne dost lidi tomu tak fakt rika
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2017 13:28 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
No a? Moje mamka rika monitoru pocitac a taky to prezijem.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2017 13:31
- Nahlásit
zbrnd ráda tě vidím - psí svět se hned zdá být v pořádku
Mně v práci už dali jen monitor, že prý počítač je uvnitř Tak jim věřím
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2017 13:33 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
Xerxová
ráda tě vidím
děkuji, já tě ale bohužel nevidím
Mně v práci už dali jen monitor, že prý počítač je uvnitř Tak jim věřím
doporučuji nevěřit a prověřit to
nebo ještě lépe nechodit do práce, je to přežitek
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2017 13:36
- Nahlásit
a vidím tě - taková modrá písmenka to jsou...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2017 13:40
- Nahlásit
zbrnd
zrovna na tebe sem rano myslela, zes tu dlouho nebyl
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2017 13:43
- Nahlásit
Xerxová
a vidím tě - taková modrá písmenka to jsou..
modra?
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2017 13:44
- Nahlásit
cernej cajzrovna na tebe sem rano myslela, zes tu dlouho nebyl
o dekuji to potesi, dekuji moc
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2017 13:45
- Nahlásit
zbrnd
uz sme ti zacaly chybet?
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2017 13:46
- Nahlásit
cernej cajuz sme ti zacaly chybet?
to ne, mne samozrejme chybite celou dobu a prave jsem to neustal, jak jste me chybely, tak me na par mesicu museli zavesit do klicky, abych se z toho fklidku vzpamatoval.....no a ted za vzorny chovani mi dovolili vas tady navstivit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2017 14:37
- Nahlásit
zbrnd
a koukám odpočatej řádíš opět plnej energie
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2017 14:47
- Nahlásit
dneska krásně - občas sluníčko naplno, nesněží. Teď jsem řádila s mamutem v závějích a povedlo se mu přišlápnout mi ve sněhu botu - a já rozeběhnutá hodila placáka do prašanu. To bylo psí radosti - snažil se mě vyhrabat, Pepa ho ještě povzbuzoval, i nějaká ta dokumentace bude... Jsem obalená sněhem, ten kus zahrady vypadá jak po pádu meteoritu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2017 15:06
- Nahlásit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2017 15:10
- Nahlásit
fajka
chapu ze tobe yo asi k smichu neni i krz plot, co? ste zapadeny definitivne?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2017 15:12
- Nahlásit
ste zapadeny definitivne?
ne-e tohle je tak průměr bývá tu mnohem mnohem víc, ale zima ještě neskončila
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2017 15:13
- Nahlásit
fajka to máte pod šňůrama přiházené?? A nebo fakt napadané ?? U nás tak 60 cm na zahradě - mám do půlky stehen - je jasné, že u Vás výrazně víc. Ale metr a půl je fakt mocmoc
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2017 15:18
- Nahlásit
Xerxová
A nebo fakt napadané ?? U nás tak 60 cm na zahradě - mám do půlky stehen - je jasné, že u Vás výrazně víc. Ale metr a půl je fakt mocmoc
tady zrovna byla závěj nafoukaná a něco se nato přiházelo tak je to tvrdé a může po tom skotačit...
ale přes metr je tu úplně všude možná i 1,2 m
|