| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2017 12:08
- Nahlásit
Maya
to asi nejde uplne polozit krive, ja davala uz dve a dycky dobry
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2017 12:45 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
cernejcaj
vsechno jde polozit krive kdyz mas sikovny ruce
foufam ze tam bude nejakej navod je to sklo za 9 stovek tak bych nerada aby letelo hned do kose
bo jsem zjistila proc to moje minuly co mi dali v krame bylo mensi nez displej von ten displej je zahnutej nikdy jsem si toho nevsimla a stejne siroky skla se od toho na krajich prej odlepujou jen u tohohle jednoho psalo vic lidi ze ne tak doufam ze fatk ne
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2017 13:04
- Nahlásit
Maya
mam taky drahy sklo, ale jak to prilozis dole dobre tak je to OK. to pvni sem prilozila lip to druhy hur ale furt pohoda.
jojo, s6 ho ma zahnutej
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2017 13:26
- Nahlásit
cz eko drogerie znate? mate nekdo zkusenosti?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2017 13:41
- Nahlásit
cernejcaj
tak dedra je pomerne znama a tusim jsem i nekdy od nich neco mela
tam bych se nebala nic objednat
ja mam teda blby zkusenosti s eko cisticema ze jako nic moc jedinej lepsi cistic byl na okna kterej blbe meje okna ale skvele moje zrcadlo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2017 13:56
- Nahlásit
Maya
fakt? ja o tom nikdy neslysela, premyslim prave tam maj neco ultra na vodni sutr, mam problem ze v zachode jak stoji voda mam asi centimetrovej kamen... (on tam teda asi uz byl, kdyz sme zachod dostali)
ja mam nejakej cistic na zachod a do koupelny a je to za me fajn, kamoska pere ve froschi a taky si ho pochvaluje (no i to moje pradlo z nej bylo normalni), ale ted sem na to narazila. tak ja to asi vyhledove prubnu
mame desku k vyzvednuti
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2017 13:57
- Nahlásit
tak musim vymyslet, co se da skladovat v te kuchynske lince protoze je tak obri, ze bych do ni svoje kuchynsky nadobi dala 3x ale na rucniky asi bude misto v koupelne v komode, ve ktere doted bydli nadobi. tak premyslim, co by tak mohlo bydlet v kuchyni
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2017 14:13
- Nahlásit
čajjestli začneš víc vařit, vejde se ti tam i kus "špajzky". A ono těch "rozdělaných" pytlíků a krabiček a koření a přísad... je dost.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2017 14:19
- Nahlásit
Xerxová
jj, to určitě s tím počítám, špajzku nemaje. Snad to váhově ukočíruju krz ty vepřovice
ale linka je obrovská (cca 4 metru linky -v tom teda sporák a dřez), ale i tak, prostě je to obrovská plocha a myslím, že i poloviční linka není vůbec špatná, natož toto
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2017 15:00
- Nahlásit
tak holt nahoru dávej lehké věci a těžké se snaž držet dole. To vychytáš. Můžeš si tam nastěhovat i lékárničku (lidskou i psí), utěrky, klidně i zásobu objemných a ne těžkých věcí (toaletní papír, kapesníky papírové...) a klidně i věci trekové. Vždyť je jedno, když vedle termosky a minivařiče budeš mít i čelovku a já nevím co ještě.
Je vždy lepší mít prostor, než ho nemít. A myslím, že brzy budeš přemýšlet, kde se vzaly všechny ty krámy, co tu kuchyň zaplnily...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2017 15:14
- Nahlásit
xerxova
diky, to sou supr tipy
jj prave, mam sice pidi loznicku ale vetsi kuchyn yo zas trochu kompenzuje
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2017 15:44
- Nahlásit
Černej čaj
Na vodní kámen kupuje super čistič v lékárně. Cz
V mojí skoro nepoužívaný lince mám lékárnu čističe smeták odpadní pytlíky hadry a houbičky a vůbec takový věci ono se to na Strada
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2017 16:00
- Nahlásit
a nevis jak se to v y lekarne jmenuje?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2017 19:01
- Nahlásit
Zzzzima je poradna, mrzne, az prasti. Ted nejakych -13. Zavirala jsem dvere vlhkou rukou a primrzla mi ke klice, fuj, to byl pocit. Zabradli jsem nezkousela olizovat.
Darenka
Mám podezření i na zvuk - jak haraší, když se do nich trefí čumákem. Vodu docela v klidu vypila.
Smarja, Adel je teda solidni strevo, co to vymejsli za kraviny? Klidne mohlo bejt, ze ji neco stiplo, jak tu nekdo psal, psiska si to pak generalizujou... Nezkusila si ji granule zalejt treba troskou vyvaru? Aby necinkaly. A mela je i ochuceny, vic by ji mohly chutnat. Musim se smat, vymejslet takovy kravinky - clovek by rek, ze nad plnou miskou pes hlady nechcipne? Snad ji to prejde, strasaci neviditelny.
cernej caj
Tyjo, zazraky se deji? Vyfot pak linku, tobe se musi zdat jako megaprostor kazda linka, kdyz si mela ted stisneny prostory. A teda i na ridicak dojde, no panecku.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2017 19:09
- Nahlásit
Fifi souhlas zzzzimááááá - právě jsem s Najťounem dorazila z procházky. Ani jsme za půlhoďku nikoho nepotkali, v žádné zahradě psík neštěkne... všichni jsou zalezlí v teple. A Najt se tváří, že mu mráz nevadí - kráčí se šňupákem na zemi a luxuje chodníkové smrádky...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2017 19:21
- Nahlásit
Fifi
staci, kdyz oliznes kliku
jojo, a dokonce mame tak krasne rovnou zed, ze nam tam pasuje uplne skvele.
zitra by mel prijet plynar zapojit sporak, tak jak to bude cely, tak vyfotim
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2017 19:23
- Nahlásit
čaj co budeš premiérově vařit ?? A péct ??
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2017 19:33
- Nahlásit
cernej caj
jsem to teď nedávno objednávala tak to najdu v objednávkách
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2017 19:36
- Nahlásit
Xerxová
taky ziminka tady a psi jsou asi tak adaptovaní, že vydrželi doma půl hoďky a pak už stepovali u dveří, teda hlavně Loki, Dorin by to dal i kdyby měl vedrem chcípnout
tak jsme alespoň potrénovali vyhledávání neteře, už mu to docela jde, pak už jsem to stejně musela stopnout, protože by byl přecpanej piškotama
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2017 19:36
- Nahlásit
tohle zajímavý, jak by to tady asi vypadalo bez golfského proudu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2017 19:42
- Nahlásit
jinak jde na mě nějakej krkabol, na sobotu už hlásej taky pěkný mrazy a já jdu na církevní pohřeb, to bude hoďka v ledovým kostele a hoďka na hřbitově, musím asi najít svoje moirový podvlíkačky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2017 19:46
- Nahlásit
Xerxová
to ja nevim uvidime
zahrivaci pecici kolo ale bude na prazdno a pak se uvidi budu se muset naucit delat peceny maso, protoze to mam rada
Maya
nojo, kdyz je doma varis chudaky. nemuzes si teda dorina nechat dyl doma?
dik, zkusim se po tom podivat
na me taky de krkabol, nejen ze sem odpiskala zimni vandr, ale asi nepojedu ani na nahradni zimni vylet.
jo, podvlikacky se hodi a pripadne ty hrejivy pytliky co reagujou na vzduchu a pekne prohrivaj
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2017 20:13
- Nahlásit
Maya
By me zajimalo, co v tom eko pripravku je - ze by soda a ocet?
cernej caj
budu se muset naucit delat peceny maso, protoze to mam rada
Mhhhh, takovy peceny kujatko, kralicek, pstruh na masle, moravsky vrabci... To se naucis rychle.
Krkabolky, koukejte se uzdravit!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2017 20:16
- Nahlásit
mám zítra dovolenou (ten jeden den z loňska) a chtěli jsme jít brzo ráno na běžky... Nevím nevím, jestli vyrazíme, nebo zvítezí teplíčko
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2017 20:24
- Nahlásit
Xerxová
Ja vim zcela jiste, co by zvitezilo tady.
Vzala jsem lojovy koule od jinyho vyrobce - a ptaci to temer nezerou. Mate podobny zkusenosti?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2017 21:24
- Nahlásit
cernej caj
kdyz je doma varis chudaky. nemuzes si teda dorina nechat dyl doma?
no můžu, ale Lokinek by byl venku sám smutnej
kecám, Dorin provozuje gaučink s našima půl dne, tak může bejt večer chvíli venku
hrejivy pytliky co reagujou na vzduchu a pekne prohrivaj
ty nemám teda
Fifi
By me zajimalo, co v tom eko pripravku je - ze by soda a ocet?
to nevim já to koupila jednou náhodou a funguje to a to mi stačí
tak to je stejný jako lidi, co si kupujou čistej hydroxid a maj to samý za polovinu peněz jako to z drogerky akorát bez vůně
Vzala jsem lojovy koule od jinyho vyrobce - a ptaci to temer nezerou. Mate podobny zkusenosti?
to se mi teda ještě nestalo ale pravda já kupuju koule poslední dobou jen na zoohitu, tak to jsou asi furt stejný
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2017 21:28
- Nahlásit
Maya
to se mi teda ještě nestalo
Mne prave poprvy, asi ten luj nebude az tak luj, proto na to pipiny prdi. I v mrazech a snehu. Vyndam jim radsi z mrazaku dalsi flakotu poctivyho praseciho.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2017 21:48
- Nahlásit
Fifi
že by šidili už i ty koule?
ale bych se ani nedivila
jsem to ofotila teda a nevim nakolik je to eko
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2017 22:27
- Nahlásit
Maya
To taky nevim, nejsem chemik.
že by šidili už i ty koule?
ale bych se ani nedivila
Dle nazoru venkovnich zivocichu to je jednoznacny. Neco jim tam nechutna, driv byly lojovky sezrany behem jednoho dne. Ted tam vlajou dve asi tyden a nic moc. Rano to hodim do popelnice.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2017 07:13
- Nahlásit
je tu teplo - jen mínus pět, tak se holt půjde běžkovat.
Jinak koule kupuju různě, a opravdu jsou různě "chutné". Některé zmizí ihned, některým koulím to trvá skoro týden a některé vyhazuju, když vidím, že se jich netkne žádná ptíca. Ale je to i obdobím
|