| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2017 18:45
- Nahlásit
cernej caj
mozna sem sehnala najemnika zahradce
krtka?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2017 18:55
- Nahlásit
kachna_
ten tam pravdepodobne ryje beze snahy neco zvelebovat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2017 19:52
- Nahlásit
cernej caj
no na aukru jsem poslala dotaz prodejci, jestli to má jack na sluchátka od telefonu a on mi napsal, že to má jen mono výstup a že to teda není na ně vhodný, jsem teda netušeila, že existujou mono sluchátka???
přitom tam má nafocenou krabici a na ní je napsáno headphone output
ale našla jsem na malu jiný, kde sluchátka uváděj v popisu a maj to tam nafocený a mě tam právě jack přímo na sluchátka nepřijde že by byl
to zkusím znova najít
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2017 19:53
- Nahlásit
kachna_
mít kocoura co piští jak morče, tak mě klepne
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2017 20:00
- Nahlásit
jo a resetla jsem ten telefon, prvně v životě
sundala jsem to sklo, který se samo rozlámalo, 6 stovek v prčicích a doufám, že než tam budu mít nový, že si s ním někde nefláknu, při mým štěstí
senzor furt ani prt, ten jas už teda funguje, ale volat se s tim furt nedá
takže teď nevim jeslti jim volat at si to odvezou a nebo jet do opravny osobně, je to v centru, takže minimálně půlhoďka jen cesta a maj na stránkách, že po 4 jsou tam fronty a dřív se tam nedostanu, ale zase podle všeho kdyby to vyměňovali, tak to udělaj na počkání
myslíte že stačí mít sebou jen záručák a nebo musí být i paragon?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2017 20:06
- Nahlásit
brrrrr - jak jsem horkokrevná, tak teď mi na procházce snad byla i zima (a to jsem měla dokonce rukavice). Byla jsem odpoledne dlouho u mamky (nad taťkou zánět začíná bohužel vítězit ) a tak jsme vyrazili ven až potmě.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2017 20:07
- Nahlásit
Maya
tak koupit neco takovyho na ty klavesy z mallu.
ono asi neva, ze to je mono, ne? teda me by to bylo asi jedno.
ono s tim jackem to není tak jednoduchý, je to sice univerzál ale ne vždycky nejvhodnější varianta.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2017 20:08
- Nahlásit
Maya
záručák by mohl stačit za mě
Xerxová
tak doufám, že se to ještě obrátí ve prospěch tatínka
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2017 20:15
- Nahlásit
Xerxová
Myslím na vás a tatínkovi držím palce.
kachna_
Jak jste na tom se sněhem? Přemýšlím, jestli nepůjčit na neděli sněžnice a jet na Mělnicko nebo Karlštejnsko
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2017 20:18
- Nahlásit
birma i v Českém Ráji je hodně sněhu - a nebývá tam moc zalidněno v tuto dobu. Ale je fakt, že je to z Prahy dál
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2017 20:36
- Nahlásit
Xerxová
To je vlakem už dost daleko, chtěla jsem i ušetřit na cestě...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2017 21:01 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
birma
asi 20 cm sněhu. Blbý je, že netuším, jak se jde se sněžnicema . každopádně je tu sníh a je tu krásně. Edit. Pondělní sněhem jen tak mírně poprášená Praha mě docela překvapila
Pondělí mírně tálo (ani nesněžilo), úterý a středa netaje, nesněží a mrzne, minulý týden sněžilo a přes den bylo nad nulou.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2017 22:07
- Nahlásit
cernej caj
dík za ten bazmek to by mohlo fungovat
mono by mi taky nevadilo, ale tak zase z toho aukra to bylo skoro za stejnou cenu a z mallu to bude tutově nový, tak se mi to zdá lepší koupit tam
Xerxová
tady -11, ráno umrznu asi
držím tatínkovi palce
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2017 22:10
- Nahlásit
poslední hlásání s tlf mě napadlo ještě to restartovat a vypnout a nabít vypnutý a co myslíte? ten pitomej proximity senzor už funguje
takže mám tlf bez skla, celej resetovanej, zmizely mi i kontakty a to jsem je měla na simce, zůstalo mi tam jen jedno číslo, tak si ani moc nezavolám, ale funguje
teď jdu přemejšlet, co ještě koupit na alze, aby se mi vyplatilo objednat ten bazmek, na mallu jsem ho nenašla
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2017 22:11
- Nahlásit
kachna_
Nevím kde bydlíš, ale doufám, že jste v pohodě co se ptačí chřipky týká.
Adéla se z misky napila, ale granule z ní nechce - zatím. Budeme zkoušet pozvolna a odstraňovat případné strašáky
Hezký večer.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2017 22:18
- Nahlásit
Darenka
tak to je super, nepomohla by na granule třeba nějaká hodně široká nižší miska?
jinak se mi zdá, že je Adélka asi jako Loki a Trolda, by si mohli všichni tři podat packy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2017 22:19
- Nahlásit
jsem se naučila nový anglický slovo ve větě, se mi zdá, že to asi nezapomenu
women are curvy
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2017 05:51
- Nahlásit
Maya
women are curvy
Adélka asi jako Loki a Trolda, by si mohli všichni tři podat packy Souhlasím, ovšem Adéla asi tohle trio vede
Včera granule z misky dala, dávala jsem jí z ruky přimo v misce a postupně upouštěla tak, aby si do misky musela pro ně sáhnout sama. Čert ví, co jí vadí. Mám podezření i na zvuk - jak haraší, když se do nich trefí čumákem. Vodu docela v klidu vypila.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2017 06:16
- Nahlásit
tak hlavne ze pisje, to se blbe resi a misto misky zkus tac
maya
tak se simkou sj v soku to sou bez komentare blbci... tak hlavne zes to rozchodila.
na mallu se to muze jmenovat jinak kouknu se ti tam. vzala semnprvni odkaz z netu na cinch - 3,5 jack ale hlidat aby 3,5 byla samice a cinche samci
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2017 06:53
- Nahlásit
mínus patnáct... zimičkáááááá
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2017 07:11
- Nahlásit
Maya
hm tak na mallu sem nasla jen se samcem 3,5 takze nic... a predpokladam, ze dve redukce do sebe nechces a navic vim vic, tim hur
Xerxová
doufam, ze se odvola zimni vandr do toulovcovek
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2017 07:42
- Nahlásit
panev za 879, myslite, ze by to slo? nemam s tim moc zkusenosti, v podstate chci cca 26cm prumer a aby se to hned nevyboulilo a melo to tlusty dno a slo na tom dobre delat i maso
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2017 08:34 - Změnil/a: HaZa
- Nahlásit
cernej caj tescoma nemívá špatné věci, ale se slabým dnem má taky přes net bych jí nebrala - chtěla bych jí vidět nejprve naživo .... prodejnu mají v Olympii a pak někde ve městě ...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2017 08:41
- Nahlásit
HaZa
v zimmermanovi asi maji a ve vichrovi, tak diky za tip ze lepsi okouknout. Oni u ni sice pisou, ze je silnejsi ale taky nechapu, proc na webu ten popis nemaj ohledne tloustky
jinak vcera tatinek s muzem dodelali vodu v kuchyni, dneska prijde deska, normalne ja budu muset asi do ty autoskoly
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2017 09:11
- Nahlásit
cernejcaj
autoskola vola?
ja mam panve z tescomy a jsou dobry ale bohuzel uz nevim jaky maji vic druhu
to nevadi ze na mallu to nemaj stejne potrebuju to sklo na mobil tak ho vezmu v alze s tim bazmekem
jen doufam ze z toho mallu to dojde ten balicek pred vanoci zmizel v cerny dire a neni po nem vidu slechu takze Loki nema pokladnicku ale jsem koukala ze ji tam ted nabizej ve sleve jako 2. jakost tak ji vezmu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2017 09:15
- Nahlásit
Maya
dneska by mela byt pracovni deska tak asi jo
tak si aspon usetrila, ne?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2017 11:47
- Nahlásit
tak objednany kablik i sklo na tlf to jsem zvedava jestli se mi to podari to nejak prijatelne nalepit jsem to nikdy nedelala
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2017 11:52
- Nahlásit
Maya
a jak vy jste na tom se sněhem? Na Benešovsku jsme dýl nebyli, tak že bychom vyrazili na Konopiště
cernej caj
Velká gratulace ke kuchyni!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2017 11:55
- Nahlásit
Maya
to sklo je v poho to prilozis dole a jen polozis
birma
nerikej hop ale jo, uz se to blizi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2017 12:03
- Nahlásit
cernejcaj
to jo, ale kdyz ho pollozim krive tak uz s tim nic nenadelam
tak ale lepsi neco nez nic
birma
tak snih je, tak 20-30 cm jak kde, ale smerem k Praze ubejva tak jak na Konopisti nevim tam bude mozna o trochu min
ale minulej vikned sel nekdo kolem nas na sneznicich, asi to zacina bejt v mode a vyrazeji nejen bezkari
|