| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2017 21:47
- Nahlásit
cernej caj
to se vypálí a přestane to smrdět to když tak pusť na chvíi každý den než to přestane
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2017 22:33 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
UÁÁÁÁÁÁÁ
další byt: je moc malej (25m2) a jak by se tam vešly děti, kdyby přišly na návštěvu... (zjišťěno samozřejmě návštěvou, kam jí vezl Michal)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2017 22:37
- Nahlásit
kachna_
děti mám pocit že občas uměj chodit i po stropě, žádnej problém
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2017 23:11
- Nahlásit
Maya
občas uměj chodit i po stropě
a hlavně vyplní libovolný prostor
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2017 08:48
- Nahlásit
kachna_
dyt to není vůbec špatný. Můj praděda bydlel v garsonce, ta víc jak 25 metrů neměla sakumprdum a vešlo se nás tam 6 na návštěvě a to sme se ségrou určo nebyly v tom malým věku kdy praděda žil děti co způsobně sedí na židličkách...
přitom to je podle mě ideální byt pro jednoho...
a hlavně vyplní libovolný prostor
presne, expanduji kam az do jde kdyz to nejde, tak to nejde
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2017 09:25
- Nahlásit
jinak nemecky perwoll je tekutejsi a davkovani ma o neco vetsi, nez ten, co pouzivam bezne... tak jako nevim
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2017 12:26
- Nahlásit
Janiii
ahooooj a díky moc za tip, tak to su ráda
jjak je jinak u vás, nejste zapadený?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2017 12:29
- Nahlásit
cernej caj
zapadaný ani moc ne (ikdyž tolik sněhu tu už roky nebylo, to je fakt), spíš zmrzlý - ale dneska se oteplilo a dokonce je +1. v týdnu jsme tu měli zas -21
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2017 12:42
- Nahlásit
Janiii
tak to byl peknej mraz teda. "Tolik" snehu sme nemeli ani v brne posledni cca 4 roky, i kdyz ho je tak 2cm mimo silnice
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2017 19:37
- Nahlásit
dneska je teda den, nejdřív omylem zapnu pračku na nějaký studený praní bez ždímání bo co a teď mi vypadalo plomba ze zubu, se kterým jsem objednaná na duben na korunku, takže samo kráter jak prase, doufám, že to nezačne bolet
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2017 19:42
- Nahlásit
dneska ráno Pepa na zahradě "šlapal sjezdovku" a projížděl běžkařskou stopu. Psík mu intenzivně pomáhal... Poo byla u nás velká škola sjezdového a běžeckého lyžování . Já se smetákem dělala POMU (dítě si obkročmo sedne na smeták, chytne se tyče a já poklusem ho vytáhnu na kopeček), děda fotil, matky dítek dělaly záchrany a doprovod lyžující a nelyžující... a nakonec jsme všichni skončili jako tuneláři... všechny hromady sněhu jsou jak ementál... A psík chudák byl zavřen při té největší lyžařské srandě doma, neb jeho energie a malí lyžníci nejdou dohromady, neb psisko neodhadne, kdy ve sněhu lyži přiťápne.
Tak jsem ho vytáhla na procházku (to rád) , pak byl chvilku venku na vodítku a pak konečně mohl volně (když byly lyže uklizené)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2017 19:45
- Nahlásit
Xerxová
vy máte na zahradě kopec a nebo to byl kopec sněhu?
to jste si to pěkně užili
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2017 19:45
- Nahlásit
Xerxová
jak dáváš ty fotky vedle sebe, že dáš ty odkazy vedle sebe?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2017 19:58
- Nahlásit
Maya
lity lity pani se zubem.
stekaci lapinka je moooooc roztomila
ja chtela dneska zkouset ten nemeckej perwoll tak sem pro velky uspech pustila prvne pracku bez prasku
jj, odkazy hned vedle sebe, max s mezerou ale bez enteru
Xerxová
tak to vytahovani smetakem me dost pobavilo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2017 20:03
- Nahlásit
cernej caj
no já vytáhla prádlo studený a mokrý, fuj
jsem to musela dát znova ještě na ten krátkej program, aby se to alespoň vyždímalo, to by mi schlo 3 dny
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2017 20:06
- Nahlásit
Maya
tak to me se podarilo pri te testovaci jizde ale tak vyprany to bylo
jo, tak me to schne 5 dni i vyzdimany, nevyzdimat to, susim to 14 dni
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2017 20:10
- Nahlásit
cernej caj
jsem ani nevěděla že tam takový program mám, je označený dB, koho by to napadlo holt o pár otočení kolečkem vedle
asi dáváš málo otáček, já mám obvykle 1200 a už je to z pračky skoro suchý
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2017 20:11
- Nahlásit
Maya dám ikonu "geometrické tvary" - vložím odkaz, udělám mezeru - dám ikonu... a až po třech obrázcích odbouchnu enter. Tudíž dávám třikrát tři fotky (víc jsem nezkoušela). Jdu na to
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2017 20:31
- Nahlásit
maya jo a k tomu kopci na zahradě - je to kopeček malý - ale pro dítka 3, 4, 6 roků to na sjezdovku stačí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2017 20:33
- Nahlásit
Maya
mám 1000, nová pračka umí i 1200 ale často peru vlnu a tam ten program má jen 800...
ale i na těch 1200 to fakt nemám suchý za dva dny...
Xerxová
ty posledni dve fotky na rychlej pohled vypadaji jako sedej psik v oblecku a na druhy pohled je jasne, ze to neni zadnej psik
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2017 20:38
- Nahlásit
4aj já ti dám šedého psíka
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2017 22:22
- Nahlásit
Xerxová
panička se válí ve sněhu víc než pes
dík,to zkusím příště s těma obrázkama, snad to nezapomenu
cernej caj
tak já když večer vyperu, tak to ráno mám suchý, ale taky pravda večer topíme a je tu 25, ne taková kosa jakou máte vy
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2017 07:59
- Nahlásit
Maya
tsss, kosa, my temperujem na 16 stupnu, pac min to neni zdravy ani pro lidi, ani pro domecek a kdyz sme doma, tak si dopravame luxusnich 18
v lete to tak ale mam taky
Jinak kuchyn kuchynuje zcela sice jeste furt neni splnen cely zavazek, ale muz me uplatil na unor a to se jedná spíš jeste o vyklizeni od bordelu a zpristupneni kuchynskyho stolu a zidli
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2017 08:24
- Nahlásit
cernej caj luxusnich 18
tak v 18 jsem schopná něco dělat - např. vařit, nebo uklízet ale na sednutí k PC nebo televizi potřebuju 22 ....
na 18 topíme v noci a když je v noci pod -10 tak přidáváme na 19 - máme vodu vedenou po zdi a už 3x nám zamrzla (letos teda ještě ne)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2017 09:00
- Nahlásit
HaZa
tak kvuli vode a podobnym srandam to mi uplne resit nastesti nemusime. Vsak ja taky u PC musim sedet v teplakach a vesticce, jinak by mi bylo chladno, ale zas nevadi mi se oblict a usetrit tak par tisic za topeni. Obcas si taky pritopim treba na 19/20 ale to sou spis dny, kdyz prijedu zmrzla z venku a nemuzu se zahrat.
Ale samo je to i tim, ze me prijde 25 jako vedro na padnuti a zvladnu v nem tak lezet a nehybat se, zatimco jsou lidi, co se pod 20 stupnu odmitaj vyslict ze zimni bundy. Jako byt v kategorii 2, zrejme tu lezim v tehle teplote nekde mrtva
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2017 09:25 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
cernej caj
vypadaji jako sedej psik v oblecku a
ajoooo . Jo a na tý druhý miniatuře vypadá jak silueta kočky.
fakt nemám suchý za dva dny...
a sušit venku/na půdě/s vysoušečem?
pánevní test
greenpan - je pořád skvělý (made in China)
Tefal - vzhledově je to horší, protože se mi tam něco přismažilo a odstranění by dalo dost práce, ale funguje furt dobře. Povolilo se tam držátko a bude ho třeba utáhnout. Malý greenpan mohu darovat
Mluvili jsme včera s Netem a říkal, že pokud by pro tebe ta práce u nich byla zajímavá (tzn. kdyby ti nevyhověli s tím základem), tak to máš zkusit, že toho šéf má prostě moc a ještě nikohoho nevybrali. Jo a že pokud ti něco vadí hodně (nepravidelná prac doba třeba), musíš to říct, že se dá mluvit o všem.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2017 10:01
- Nahlásit
kachna
na pudu se nedoatanu, yi prujezdem po zebriku
ja mu psala maila ve stredu - sefovi - a cekam na odpoved. sla bych do toho, pokud mi da nabidku asi
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2017 10:08
- Nahlásit
cernej caj
Hele asi spíš teda volej, jestli toho má moc, tak bych v pondělí zavolala.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2017 11:12
- Nahlásit
kachna
ok zkusim volat.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2017 12:15
- Nahlásit
tak mame nakoipeno v ikei par veci do odmqcnosti ale su nestastna pac sem.cekala vetsi vyber. chtela sem.velkou sklenenou misu na salaty, nemam. plastovej pribotnik - nemam, zachranilo tesco. zato mame sklenenou zapikqci misu, pac muz trval na tom, ze ji desne potrebujem a doma vam pak hodim foto
|