| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2017 10:01
- Nahlásit
Maya
no tak mozna by slo
ale tak driv si stejne ty zensky to taky asi doma nespravovali samy ze
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2017 11:03
- Nahlásit
cernejcaj
koukam na mixit uz maj hodne bezlepkovych veci
hele tady mas treba i jidlo na trek
http://www.mixit.cz/produkt/bobule-v-rejzi-do-kaps y-10-ks
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2017 11:43
- Nahlásit
Maya
pekne se rozrostli... i kdyz su zvykla delat si pohankovou smes suchou. tohle by bylo dobry, kdyby to v tom slo rovnou zalit a pak vyhodit, protoze to je lepkavy a blbe se to meje
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2017 11:50
- Nahlásit
cernejcaj
no to si asi musis koupit teda tu kasi v tubusu, pisou ze ten tubus je hlinikovej takze z toho by to asi jist slo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2017 11:52
- Nahlásit
Maya
ty maly sou tay hlinik, spis problem objemove, ze se tam nevejde moc vody
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2017 11:52
- Nahlásit
cernejcaj
tak jsem tam ted objednala orechovy smesy mrazem suseny ovoce a arasidovy susenky pro brachu k narozkam tak doufam ze mi da ochutnat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2017 11:53
- Nahlásit
Maya
tak to ses musela pekne placnout pres kapsu to ovoce je dost mastny ale k narozkam super napad asi.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2017 12:00
- Nahlásit
cernej caj
tak ja vzdycky kupovala drahy vino a drahou cokoladu tak to vyslo tak nastejno nebo pripadne neco uzeru
ted bracha furt drzi nejaky diety tak cokosky uz nechce tak me napadlo tohle
misky vselijake jednorazove existujou
http://www.balmeto.cz/eshop/detail/miska-papirova- vegetal/735/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2017 12:14
- Nahlásit
Maya
jj to myslim, na narozky dobry ale sobe to clovek nekoupy, ze jo
jo, to vim... spis mi slo o to, ze na vandr bych mohla mit treba 5 baleni te kase v pytliku, coz nic nezabere a pak jen horkou vodou zalit do pytliku a pak jen po snezeni schovat a vyhodit. Jinak mam taky ted koupenou nejakou pohankovou kasi na zaliti do toho papirovyho kelimku, tak to chci nekdy na vandru vyzkouset
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2017 12:35
- Nahlásit
cernejcaj
to by musely bejt ty pytliky vetsi a to se jim asi nevyplatti kdyz primarne to z toho nikdo neji
a nebo se s nima domluvit aby ti to dali do vetsich jsko kdyz ti nsnichsj smes jskou chces tak urcite by to nebyl problem
nebo je upozornit ze oredpoklad ze ma kazdej po ruce misku kdyz ma kasi v kapse je mylnrj
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2017 12:40
- Nahlásit
Maya
jj proto to pisu, ze skoda, ze sou maly bych si mohla i ja presypat do vetsich, to neni problem. jen skoda, ze primarne to neni rovnou vyreseny za me
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2017 13:12
- Nahlásit
vaúúúúúú
Kačenka:
"já jsem nechtěla celej chleba, ale nejdřív jednu půlku a pak druhou."
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2017 13:37
- Nahlásit
kachna_
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2017 13:56
- Nahlásit
jinak s prestehovanim kuchynskych veci z koupelny do kuchyne mi v koupelne zustala prazdna policka... co tak na ni dat?
je to policka cca ve vysi ramen nad prackou, driv v ni byly hrnky a caje. Mohla by se MOZNA prestehovat jinam, ale barevne byla volena tam a navic mi zustanou diry ve zdi
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2017 14:03
- Nahlásit
cernej caj
první manžel byl škodovkář, takže do týdne by tam byla převodovka nebo vačka, písty...
Pokud jsi schopná to zalejvat, dala bych tam kytku. Kytky v koupelně se mi líbí.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2017 14:04
- Nahlásit
kachna_
kdyz mi v koupelne nemame zadny okno, jinak kytka me taky napadla... ale by asi velmi rychle chcipla
no a jinak ta prevodovka by tu policku tak vyrvala, ne?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2017 14:35
- Nahlásit
cernej caj
My tam měli dost předimenzovaný poličky. Na druhou stranu, ono existuje (bohužel ) i dost menších věcí.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2017 15:06
- Nahlásit
na poličce máme brýle na čtení - neb čteme ve vaně a již jsme oba stařecky vetchozrací
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2017 15:09
- Nahlásit
Si připadám jak idiot (ostatně jako vždy, když komunikuju s O2) .
Zapomněla jsem zaplatit fakturu za O2, přišla mi sms, že mám zaplatit do 25.1., dneska jsem to zaplatila (ráno), odpoledne mi přišla upomínka a zákaznické centrum tvrdí, že jsem žádnou zpoplatněnou upomínku nedostala.
Samozřejmě jsem učinila i marný pokus zaplatit to on-line, jenže přes RB to jde jenom bez sms autorizace (podle mě někdo nezaktualizoval odkaz)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2017 15:10
- Nahlásit
xerxova
to ja mam bryle na nose furt ale mozna zkusim udelat pekny krabicky papirovy a dat si tam.rasenky a tenhle drobnej bordel. a kytku umelou
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2017 15:19
- Nahlásit
cernej caj
Teď jsem byla v koupelně, tak tam máme čtyři panenky, bagr a tři autíčka a "funílka" (takové to horkovzdušné topítko)
Ale to tam předpokládám taky mít nechceš
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2017 15:27
- Nahlásit
koukam sem asi jedinej clovek kterej ma v koupelne na policce koupelnovy veci
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2017 16:33
- Nahlásit
Maya
Panenky,bagr i autíčka jsou koupelnové věci
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2017 17:17
- Nahlásit
kachna
maya
to e policka nad prackou, u vany mam koupelnovy veci a zhluk past, kartacku, barev na vlasy a fen schovavam ve skrince...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2017 19:14
- Nahlásit
uaaa sem ten muj skvely vytvor, na kterej padlo asi 250 kc pac ty mandle sou mega drahy, se pripek no a vzadu pece trouba navic o trochu vic.
ono navic byla chyba to asi nechat dojit v troube, protoze kdyz sem ji vypla, bylo to jeste OK, pootevrela sem jen dvirka a nechala to tam... mela sem to asi hned vytahnout
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2017 19:19
- Nahlásit
Rrumstajn,
furt mi tu chybi Esuska, aachjo.
kachna_
Kačenka:
"já jsem nechtěla celej chleba, ale nejdřív jednu půlku a pak druhou."
Ale ja ji moc rozumim! Ja taky nesnim rajce cely, musim ho mit na pulky.
cernej caj
mi v koupelne zustala prazdna policka... co tak na ni dat?
Bych neresila, ona se postupne necim zaokupuje tak nejak sama od sebe.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2017 19:22
- Nahlásit
cernej caj
no a vzadu pece trouba navic o trochu vic.
Prakticka otazka - mas sporak vyvazenej? Neni nad vodovahu, musi to bejt srovnany, jinak se ti muze stat prave tohle - aspon u nas tomu tak bylo. A taky szit se s novym spotrebicem a jeho pripadnyma mouchama bude chvili trvat, to poladis.
Kazdopadne lity lity, ze se ti laskomina pripalila. Je to na vyhoz nebo zustaly aspon prazeny mandle? :x
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2017 19:23
- Nahlásit
Fifi
esuska sem ale nepude
jinak s talinkou maji nejaky pokroky a obcas i docela vnima. Vsak ty si s ni urcite obcas volas, nebo komunikujes... ale chybi, chybi... to je pravda.
to ja bych nerada aby tam byl na prvni pohled viditelnej borcus
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2017 19:24
- Nahlásit
cernej caj
já mám poličky jen nad pračkou u vany jen malou rohovou kam se vejdou jen věci do vany
ono to pečení jde rychle, kolikrát stačí pár minut navíc a máš připečíno, takže nechat to v rozpálený troubě nebyl dobrej nápad, ale tak první pokus a když tak psůům to bude chutnat i tak
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2017 19:25
- Nahlásit
Fifi
jj, taky mi chybí hlásání od ešusky, ale holt s tím asi nic nenaděláme
|