Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 459 . 460 . 461 . 462 . 463 . 464 . 465 . 466 . 467 . 468 . 469 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Led 2017 14:04
- Nahlásit

pulka kuchyne
druha pulka

HaZa
Člen
# Zasláno: 22 Led 2017 14:31
- Nahlásit

cernej caj
Moc pekna, at se ti dobre vari ...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Led 2017 14:34
- Nahlásit

dneska tři hodiny sněhem v německém příhraničí... Srny, jeleni, prasata, zající a lišky Taky ovce a krávy a spousta ptáků... takže bylo psisko často na špagátě. Ani neprotestoval - na konci už jsme toho měli plné zuby všichni tři Ale bylo krásně

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Led 2017 14:50
- Nahlásit

cernej caj
já si do ikei dělám vždycky nákupní seznam, jinak je to marná návštěva
pribotnik

sklenenou zapikqci
já dělám docela často kilovku zeleniny (hrášek,mrkev,kukuřice) a na tom nějaké maso (je jedno, jestli kuře, králík, prase), na másle, když to chci pikantnější, tak s grilovacím kořením a je to výborný.

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Led 2017 14:53
- Nahlásit

cernej caj
dobrá práce, ta linka

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Led 2017 14:59
- Nahlásit

čaj kuchyň parádní - tam se vejde věcí

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Led 2017 15:08
- Nahlásit

a ještě dotaz k místním přírodoznalcům...
dneska dopoledne na zasněžených sluncem zalitých pláních připínám psisko, neb kousek od nás sedí "zajíc". A zajíc vyběhne a za ním vlaje dlouhý ohon - nebyl to zajíc, byla to liška. A koukáme jak běží - a blíží se ke třem drobnějším hroudám (říkám si - ti zající jsou blbí) a ony hroudy jsou další tři menší lišky... Jak dlouho drží liščata "rodinu"?? Teď je čas námluv, psovití rostou relativně rychle - takže loňská mláďata jsou asi blbost - ale zase lišák a tři liščí dámy na jenom místě mi připadají divné. Liška, co vím, není zrovna "stádní" tvor. Fotka jestli vyjde, bude zázrak - přímé slůňo a pak už značná vzdálenost...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Led 2017 15:31
- Nahlásit

HaZa
dík, protože su hysterka tak každej den čuchám, jestli neutíká plyn a ohrabávám podlahu pod odpadama/vodou zda neteče voda... no tak ještě že tak, z odpadu kape sem tam kapka, by nám za pár týdnu mohla uhnít půlka kuchyně

kachna_
by me ten seznam nezachranil kdyz ikea z toho pulku nema ale jako chapu, ja trvala na 3 vecech, tak ty sem jeste udrzela

to zni naprosto luxusne, muzes poslat odkaz/recept?

Xerxová
dik

to teda lisky zavidim megaaaa moc, doufam, ze lisci fotka vyjde

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Led 2017 16:17
- Nahlásit

cernej caj
by me ten seznam nezachranil
ale zachránil, protože se přitom podíváš, jestli je to skladem
Xerxová
Netuším, jak to je, ale vím, že u nás strašně nadávali na to, že jak je hodně teplo, tak mají více vrhů

birma
Člen
# Zasláno: 22 Led 2017 16:19
- Nahlásit

sláva nazdar výletu
dneska to bylo nááááádherný a Adam snad nejvzornější co kdy byl - ustál veškerý záploťáky až na jednoho, kterýho se leknul a i od něj se dal v klidu a tiše odvolat i všechny míjející psy až na bobtaila, co se přišel seznámit zcela nablízko...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Led 2017 17:10
- Nahlásit

birma hezké fotky. Adam má botky kvůli mrazu?? A nebo tam byla ledová krusta ??

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Led 2017 17:15
- Nahlásit

kachna_
jo jako myslis na netu? me nenapadlo, ze to nebudou mit v tescu a s ikeou pak prisel muz

birma
naaaadherny fotos! a teda drapkoidni pindik

co boticky, jak se osvedcily? jaky nakonec mas?

birma
Člen
# Zasláno: 22 Led 2017 17:23
- Nahlásit

Xerxová
Adam má botky kvůli mrazu?? A nebo tam byla ledová krusta ??
chtěla jsem otestovat jak se mu v nich chodí kvůli blížícímu se závodu, kdyby byl nějaký problém se sněhem tam Naštěstí je chlapeček vůbec neřešil

cernej caj
nj, pindíka jsem postřehla až když byl nafocen, vložen a Adam zase v akci
botičky super Nakonec jsem vybrala Nonstop. Firmu sice nemusím, ale dost lidí je s těma botkama spokojených. Nechala jsem ho v nich asi 1-2 km, na to, jak mi ten materiál přišel tenkej, tak na nich neni nic vidět

birma
Člen
# Zasláno: 22 Led 2017 17:26
- Nahlásit

Xerxová
Parádní fotky! Lišky super Tu jsem naživo potkala jen jednou, zážitek

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Led 2017 17:36
- Nahlásit

birma "u nás" v lese jsme lišku potkali několikrát. Jen na té louce se je podaří nafotit alespoň takhle blbě a na dálku. V lese se to stihnout nedá. Můj největší loňský zážitek byla kuna - pozorovali jsme ji dlouho a na docela malou vzdálenost.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Led 2017 17:42
- Nahlásit

jinak jsem si dlouhou dobu lebedila, jak mají Němci upravené turistické cesty. I v lese prohrnuto, krásně pohodlně se šlo. A pak najednou šipka přes obří pole - tedy sněhovou pláň... a že pokračování značení za 2000 metrů. Místy skoro vyfoukáno, místy naopak návěje. A kromě stop zvěře a jedné stopy jednoho běžce na lyžích - jsme byli prvochodci. Směr jsme udrželi parádně, ale docela blbě se šlo. A na konci výletu jsme si ještě dali jedno stoupání zcela zbytečně - netrefili jsme přesně parkoviště... Nechtělo se nám neustále lézt do mobilu - přeci jen jsou to "zahraniční data"

birma
Člen
# Zasláno: 22 Led 2017 18:06
- Nahlásit

Xerxová
Můj největší loňský zážitek byla kuna - pozorovali jsme ji dlouho a na docela malou vzdálenost.
tak tu jsem nepotkala nikdy
A pak najednou šipka přes obří pole - tedy sněhovou pláň... a že pokračování značení za 2000 metrů
Jako bych viděla nás minulej víkend Byli jsme prvochodci mnohokrát. Naštěstí jsme měli sněžnice
Nechtělo se nám neustále lézt do mobilu - přeci jen jsou to "zahraniční data"
proč si nestáhnete mapy offline Německa?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Led 2017 18:10
- Nahlásit

birma
tak to je super a hlavne dobre, ze je neresil, lepsi byt pripraven zbytecne

Xerxová
nemuzete si stahnout mapy offline do telefonu? a nemusite pak resit zahranicni data. seznam ma komplet mapy statu ktery ma s turistickym znacenim jako offline.

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Led 2017 18:25
- Nahlásit

Tak jsem Lucince dala nahoru za úkol vypočítat cvičení příkladů z matematiky v aplikaci na tabletu.
Za chvilku ...dup dup dup dup... Mami, můžu si vzít něco nahoru?
Štěstí bylo pro jednou na mojí straně, protože si zapomněla kalkulačku dole a šla si pro ní (což mi došlo)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Led 2017 18:27
- Nahlásit

kachna_
tak to je super, že šla pěkně počítat

muž snad opravil dřez. To je za to, že je z ikey. Ty hadice sou děsně tuhý, takže se s tím dost blbě manipuluje ale tak snad už to bude OK.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Led 2017 18:52
- Nahlásit

birma, čaj asi můžeme - a asi je Pepa i stažené má. To jde mimo mě Ale my se obecně snažíme chodit ne podle "navigací" - ale tak nějak podle "nosu". O kontrolu mapy občas žebrám já - ale v cizině se snažím vydržet Protáhli jsme si to asi o kilák, ale zase se vyhli civilizaci. Ale ten kilák byl přes kopec a ve sněhu

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Led 2017 18:53
- Nahlásit

Krasny fotos mate, vsichni.
cernej caj
Tyjo, gratuluju, kuchyn vypada skvele! To je prostoru, se bude varit jedna radost.

Stala se zvlastni vec. Skritek Troldaka nemel moc rad, vzhledem k jeho humpolackymu stylu chovani a hrani. Co je bezkulkin, zacala se k nemu chovat jinak. A dneska sem je nacapala, jak si venku hrajou! Jakoze fakt hrajou - blbec lital a ona ho nahanela, cihala na nej, pak si zrali hlavy a voklovali se. Kez by to tak vydrzelo.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Led 2017 19:01
- Nahlásit

Fifi to bych Skřítkovi moc přála, aby k Pruhatci našla cestu. Však spíš pro ni byl původně pořizován - nebo se mýlím ??
Babča Křemyl nežárlí ?? Nebo odpočívala v teplíčku ??

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Led 2017 19:04
- Nahlásit

Píďa zcela sám rozválel závin! Zavinutej, naplněnej mákem

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Led 2017 19:06
- Nahlásit

Kachna šikovný inovátor holt budete mít zajímavou placku s nádivkou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Led 2017 19:06
- Nahlásit

Xerxová
to ja chapu, ale byl to argument na zahranicni data. Ono se to obcas proste muze hodit, zvlast kdyz bys fakt potrebovala a nemela ani signal.

Fifi
a celkova cena kuchyne asi 30 000 kč když započítám i sporák darem a lednici

teeeda tak to je skvely! ze i skritek bude paradni hodna tetaaa hrava s pruhatcem

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Led 2017 19:07
- Nahlásit

Xerxová
Jojo, bylo to kvuli ni. Jsem to mozna napsala blbe, ne, ze by ho nejak nenavidela... Bylo videt, kdyz sem prijela bez nej z veteriny, kdyz ho kuchali, jak ho hledala. A pak ukrutne vitala. Kremyl se hratek nezucastnil, akorat by zarlila a snazila se je rozehnat, cuza. Takhle je to vic v klidu, poustim je s nim na stridacku.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Led 2017 19:16
- Nahlásit

Fifi
aspon si to taky o to vic uzije i troldik, ze ji ma kazdou jen pro sebe

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Led 2017 19:26
- Nahlásit

cernej caj
krásná kuchyn, takže na jaře autoškola?
Fifi
to je zajímavý, třeba Dorin se ke Kimovi choval furt stejně jako by žádná kastrace nebyla, asi pes fena je to jiný
Xerxová
pěkný lištičky, já lišku neviděla nikdy, tady člověk vidí tak akorát srnky nebo prasata, dneska jsme viděli běžet stádo srnek přes pole, Loki byl na flexině a teda ani neměl snahu za nima běžet, jen stál jako socha a čučel a když jsem na něj zavolala, tak přišel, ale to byla asi vyjímka, byly dost daleko, tak spíš asi čučel co to jako je
birma
Adam v botkách je super, jako Loki taky ve sněhu v pohodě, ale já měla dost jen jsme přešli louku, zpátky už jsem šla radši po potoce

birma
Člen
# Zasláno: 22 Led 2017 20:40
- Nahlásit

Maya
Já toho mám dneska plný kecky - mám po x letech vysoký boty a přijdou mi neskutečně těžký a tvrdý. Nohy bolej jak sviň i po takový krátký procházce...

<< 1 ... 459 . 460 . 461 . 462 . 463 . 464 . 465 . 466 . 467 . 468 . 469 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání