| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2017 10:39
- Nahlásit
kachna_
tak to je pech, tak snad to dorazi... pls posli tu adresu do maila
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2017 10:47
- Nahlásit
cernej caj
posli tu adresu do maila
a nechceš s tím počkat, až se někdy uvidíme, v akci stojí tempery 69 kč.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2017 10:49
- Nahlásit
cernejcaj
no uchem pri telefonovani kdyz se mi nevypina displej proto tsm ten debilni senzor je aby se tohle nestavalo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2017 10:54
- Nahlásit
kachna_
aha to ani nevim. no tak muzu ti je schovat, pripadne kdybys chtela treba na jare to foceni zvirat
Maya
aha ja ho drzim dal od ucha dycky
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2017 10:56
- Nahlásit
cernej caj
kdybys chtela
chtěla chtěla chtěla chtěla
No a teď, kdybys tu viděla tu zimu!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2017 11:33
- Nahlásit
kachna_
tak jako v unoru bych taky mohla asi
dik, uz sosam, snad to nejak dokazu vydolovat z telefonu pak doma
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2017 11:56
- Nahlásit
kachna
ja i nejaky knizy Martina mam doma tusim ty vychazely uz daavno
cernejcaj
s funkcnim proximity senzorem si muzes telefonem matlat po uchu jak chces
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2017 11:58
- Nahlásit
Maya
ja vim ale me se s tim blbe telefonuje
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2017 12:00
- Nahlásit
Zdravíčko.
Tak jsem se přišla podívat jestli ještě nezapadaly sněhem. Fajka má krásný fotky a líbí se mi jak s nadhledem hodnotí, že bývá snehu i víc , takže je to vlastně v pohodě.
Máme doma trubku Adélu.
Před půl rokem během hárání strašně málo jedla a pila. Přikládali jsme to nechutenství souvisejícímu s háráním. Posléze se ukázalo, že jí vadí nerezové misky, na které byla zvyklá od samého začátku kdy k nám přišla. Vyměnili jsme za plastovou dvoumisku. Taky s tím měla problém, ale nakonec se sama donutila z ní jíst a pít. Plast je mi nepříjemný a hůř se udržuje, koupila jsem jí proto keramickou misku a celé se to opakuje. Dala jsem jí tam maso, tečou jí sliny, ale sama si ho z misky nevezme.
Netušíte co s tím? Napadlo mě, že třeba jí během letního pobytu na zahradě něco v misce píchlo (vosa,včela) a proto si nerez zošklivila. Ale tohle pokračování,...... nenapadá mě nic proč má s miskama takovej problém.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2017 12:06
- Nahlásit
Darenka
vodu zkus do kyble - je to vetsinou vyrazne vetsi nez miska a uvidis. Ohledne misky na zradlo bych zkusila treba plastovej tac, pro psa by to mohla byt v principu uplne odlisna vec...
s tou vosou nebo tak se to stat mohlo a miska jako miska pak, pes casto dost generalizuje kde to necekas...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2017 12:57
- Nahlásit
Darenka
ja zase nemusim nerez takze moji maj plastovy
treba ji vadi i tvar? plastovy se prodavaji i ovalny ty ted mame i se psum z nich lip zere nez z kulatejch
jinak asi jak pise caj vodu muzes mit v cemkoliv klidne v kastrolu
nebo i granule do nejakyho staryho hrnce?
a nebo tu misku vylozene trenovat jako treba kosik a tak
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2017 13:09
- Nahlásit
Maya
zajimavej tip
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2017 13:18
- Nahlásit
cernej cajMaya
já už jsem zkoušela všechno. Ona je taková bojsa. Mám nerez hrnce, tak to bylo stejný jako nerez miska. Původně jsem si myslela, že jí vadí nějaké odlesky z toho nerezu. Ta plastová dvojmiska (oválná), kterou jsme pár měsíců používali - tak po celou dobu k ní přistupovala značně opatrně. Proto jsem koupila tu keramickou, kde jsem doufala jí nic vadit nebude. No zkusíme ještě potrénovat. Z kýblu se na zahradě napije, ale jen když je skoro plnej z poloprázdnýho už nechce
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2017 13:31
- Nahlásit
Darenka
to vypada jak kdyz se boji strcit hlavu do uzavreneho prostoru, bych to s ni asi trenovala na jinejch vecech
me treba Loki hleda svacinovou krabicku uvnitr s namkama a kdyz ji najde ji otevru a on si sam vezme
takovy podobny hry kde by strkala cenich do uzavrenejsich prostoru
ted jsme ukradli neteri takovy obr plstovy vejce co jde rozpulit mu tam hodim piskot a Loki tam narve cenich jako trenink na kosik
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2017 13:42
- Nahlásit
Darenka
tak budes dolejvat, a jednou za cas vylejes, ale zkus to, jestli to nepomuze...
jinak co treba nejaka detska vanicka, nebo neco sirsiho nizsiho?
Maya
ale kosik bude velky zklamani, az zjisti ze to propadava ven
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2017 13:44
- Nahlásit
cernejcaj
a jo to me nenapadlo asi uz budu muset zahodit vejce a vyhnout kosik po Kimovi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2017 13:46
- Nahlásit
Darenka
nebo mame takovou silikonovou formu na susenky bo co z penny asi za padesat kc jsou v tom takovy prolamovany diry, takze kdyz z toho neco zere tak tam musi rvat cenich na dlouho mu tam vzdycky nadrobim piskoty a je od nej na chvili pokoj
taky jako nacvik na ty uzavrenejsi prostory tak urcite doma neco vymyslite
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2017 14:10
- Nahlásit
https://www.prozeny.cz/magazin/bydleni-a-zahrada/p oradme-si/50310-10-vychytavek-ktere-vam-doma-usetr i-cas-nervy-i-penize-vyzkousite-je
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2017 14:16
- Nahlásit
Maya
to zas nekdo vymyslel jako lojem, kterej si davam na rty mazat nejakej hnusnej zip, na kterej makam rukama kdovi od ceho, nebo nekde shanet ustni vodu na ocisteni mobilu
ale ten napad s kocicim stelivem na v zime orosenym okynku neni spatnej, ale kupovat kvuli tomu balik steliva nebudu abych to vyzkousela
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2017 14:24
- Nahlásit
Jj, budeme trénovat, díky.
To by bylo, aby nebylo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2017 14:36
- Nahlásit
Darenka
jasne to date s prehledem
cernej caj
to silikonovy stelivo prodavaj i maly baleni pro morcata
to by teoreticky teda mohlo fungovat i jako odvlhcovac nekde za skrini ne?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2017 14:45
- Nahlásit
Maya
jj, asi by mohlo. Já bych měla akorát strach, aby to bylo dobře účinný i na vzdušnou vlhkost, přece jen zvíře tam napere hodně tekutiny přímo. Jinak na vytažení vlhkosti se doporučuje i rýže, která ji natáhne, takže by to mohlo fungovat obdobně. Já teda kupuju ty levandulový pytlíky, a vyměňuju cca po půl roce z těch koutů ve skříních a tak...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2017 14:52
- Nahlásit
cernejcaj
levandule spis odpuzuje moly nez pritahuje vodu ne?
to je fakt ze tu vzdusnou to asi nebere
no kazdopadne jestli to chces ozkouset v tom aute tak fakt maly treba pulkilovy baleni sezenes ve vecech pro morcata kupovala jsem to Pistovi je to stejny jako kocici akorat ty kulicky jsou mensi
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2017 14:54
- Nahlásit
Maya
no tou sou ty ceresit spesl pytliky absorpcni tak uz to mam 2v1 i kdyz ta umela levandule je desbes.
jen me napadlo, ze bych teda mohla rovnou vyzkouset tu ryzi
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2017 14:58
- Nahlásit
Darenka
Tak ona tu Ešuska popisovala spoustu takovejhle situací (strach z hmyzu např.). Prostě jsou to "telátka" citlivá, no .
Já teď četla knížku o dětech s vysokou inteligencí. No, tak prej Kačenka není přecitlivělá příšera (nemyšleno ve zlém), ale úžasná bytost, kterou je třeba uctívat .
Takže ne bojsa, ale geniální psíčková!!!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2017 14:59
- Nahlásit
Maya
kupovala jsem to Pistovi j
Pišta morče, aha. Sousedi měli Pištu kočku. Jsem si říkala, proč to chceš kupovat ve věcech pro morče
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2017 15:36
- Nahlásit
kachna
Pišta co pišti muze bejt jedine morce
tak Kacenka to ma dobry
cernejcaj
zas bych se asi bala ze na ryzi mi polezou nejaci nezvani navstevnici
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2017 15:38
- Nahlásit
kdyz u tech klaves pisou ze to ma samozrejme vystup na sluchatka a podle fotky to ma audio vystup dvojitej R a L na repraky tak do to nepudou sluchatka od telefonu ale nejaky extra existujou s dvouma konektoramam?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2017 15:40
- Nahlásit
Maya
tak Kacenka to ma dobry
nemá, u nás jí nikdo neuctívá
Pišta co pišti muze bejt jedine morce
nebo drsnej polodlouhosrstej kocour
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2017 17:45
- Nahlásit
maya
asi by se dal koupit jen bazmek, co ti oba kanaly spoji do jednoho a do toho narves sluchatka. mas fotku odkaz? pokud to je na jack 3,5 nebo na cinche... z fotky by to slo poznat a mrkla bych ti po tom bazmeku
kachna
holt tyhle stvoreni nikdo nikdy neoceni
drzte palce mozna sem sehnala najemnika zahradce
|