Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 450 . 451 . 452 . 453 . 454 . 455 . 456 . 457 . 458 . 459 . 460 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Led 2017 19:37
- Nahlásit

nanopena
znate to nekdo? Fajka ma nejakej spesl povrch na tech umyvadlech mam pocit?

jestli by to nebylo dobry treba na koupelnovy zrcadlo nna ty policky...

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Led 2017 19:51
- Nahlásit

birma
tak v Praze on taky najde práci v pohodě, spíš než jinde asi
cernej caj
no já o tom četla jak to tu někdo o tom psal a teda všude bylo, že pokud tam má ta nanovrstva zůstat, tak se to musí předtím dost vypiglovat a odmastit a tak, nakonec jsem to nekoupila
tak vyzkoušej a poreferuješ

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Led 2017 19:52
- Nahlásit

Lokin normálně před jídlem předvádí tanečky, dneska po dvou dnech hladovky, když tu včerejší večeři vyblil, to bylo úplný labut jezero
dostal kolínka a zdá se v pohodě, tak doufám, že to byly fakt jen ty grancle

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Led 2017 20:06
- Nahlásit

Maya
prave to zrcadlo je z takovyho nicmoc potahu nejaky lamino asi, a jak to furt umyvam tak mam pocit, abych taky o to lamino neprisla

tak doufam, ze loki teda bde ohledne zradylka OK

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Led 2017 21:49
- Nahlásit

cernej caj
nevim, tak to zkus a uvidíš, maximálně koupíš nový zrcadlo

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Led 2017 07:41
- Nahlásit

asi tyhle fotky znáte (mně je připomněl dneska jeden dotaz na Zvížetníku) . Ale kdyby nee - tak ty fotky jsou některé sice dost kýčové - ale ta dítka i ti psi jsou úžasní.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Led 2017 07:48
- Nahlásit

Xerxová
neznam, sou krasny

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Led 2017 08:20
- Nahlásit

čaj to je fotograf z Petrohradu - a fotit psy rozhodně umí. Tady Trpajzlíci teprve vstávají...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Led 2017 08:58
- Nahlásit

Xerxová
to rozhodne

tak kam by taky spechali, ze jo

dneska jedem koupit desku, ty IP44 zasuvky a baterii. Premyslim, zda se baterie vejde do cca 6cm desky mezi umyvadlem a zdi, ale snad jo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Led 2017 13:10
- Nahlásit

tak verdikt zni - 3 obchody, 1 ma peknou desku ale neumi rezat linku do lka, druhej ma rozbitej stroj a nic moc desky, treti nic moc desky ale dalo by se s primhourenym okem, ale umej to rezat. uaaaa

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Led 2017 15:11
- Nahlásit

koupit v prvním desku a nechat jí uříznout ve třetím?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Led 2017 16:38
- Nahlásit

tak posledni 5. obchod. stejna znacka jako obchod c.2, kde total zklamani. no deska srovnatelnw pekna, jako v c. 1 a umi rezat hranu, pan nam vsechno ukazal, vysvetlil, super

kachna
taky varianta, kterou bychom pripadne resili ale voni nechtej moc rezat to, co koupis jinde... mame i baterii. vsude tuna baterii a vsechny k prdu. bud metr vysoka monstroza vytahovaci ktera ma vytok prakticky u korene baterie, nebo zakrsly pidi nizoucky chudaci kde se ti do drezu tak tak vlezou pod to ruce a tak tak si neomlatis klouby natoz pod tim myt nadobi

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Led 2017 19:28
- Nahlásit

Xerxová
fotky krásný, já už je viděla na fb na jeho stránkách
cernej caj
jj baterie, i ty koupelnový, to je peklo, já si u dřezu nakonec nechala starou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Led 2017 20:01
- Nahlásit

Maya
no my nemame zadnou takze koupila sem toto a doufam, ze to bude v poho

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Led 2017 20:58
- Nahlásit

nezboril ho ? jinak teda vypada, ze se trpajzlici fakt u vas nenudi

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Led 2017 21:18 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

čaj tunely (jsou dva) jsou v hromadách naházeného sněhu - tudíž hodně vysoké hory sněhu - nahoru by pes nelezl... a plazit dírou pro Trpajzlíky ?? To není nic pro něj... takže jen čenichal a hlavu strkal... Trpajzlíci nemají nárok na nudu Přijeli za sněhem, tak si ho užili do sytosti. A zdá se, že přehodnotí střednědobé plánování, a za týden je tady máme zas

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Led 2017 22:25
- Nahlásit

Xerxová
tunely jsou boží

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Led 2017 10:39
- Nahlásit

cernej caj
Čajdo, Eduard Martin (sci-fi) je zdarma na google play

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Led 2017 10:59 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

kachna_
dík, mrknu

edit: to natlucu do telefonu a nabizi mi to jen nejaky hry, ale ne nic ke cteni

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Led 2017 13:51
- Nahlásit

tak mám v nemocnici pro změnu tátu... Nějak se stříci sypou...Včera ráno ho sestra dovezla na pohotovost do nemocnice - a já s Pepou ho ve čtyři odpoledne vyzvedla, že je to o.k... A dneska ráno kolapsový stav z těžkého zánětu ledvin (včera byl na té pohotovosti urologické...)

A nejsou návštěvy... a tak jsme to s Pepou a Nightem šli rozchodit na krásný výlet po rovinách kolem Jizery (kousek od Turnova). Vylezlo dokonce na chvíli sluníčko. Dlouho jsme byli sami - klídek, bezvětří,slabý mráz, schůdná cesta... Pak psisko vyrazilo za zajícem - ale odvolat se nechal, pak jsem ho zastavila u srnčího - mohutná pochvala. No a pak byl dlouho na stopovačce - neb kam se člověk podíval, tam bylo srnčí a nebo zajíci. A taky běžkaři a nebo jezdci na koních...
Asi dvě hodiny zasněženým krajem kolem Přepeří

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Led 2017 14:07
- Nahlásit

cernej caj
tak to se omlouvám, asi, jak jsem to stahovala už dříve, tak mi to tam zůstalo dostupný. Ale já ti to vlastně můžu předat přes google disc, že jo? Teda večer.

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Led 2017 14:08
- Nahlásit

Xerxová
tak držím palce, ať je to rychle OK

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Led 2017 14:12
- Nahlásit

Xerxová
tak snad vam tatinka brzo zase vrati

tak ste si uzili jeste fajn prochazku

ja uklizim 3 suplata ze stolu, protoze na odvoz stolu nakonec nedoslo, tak aby to mel tatinek komplet

kachna_
to bys byla hodna

hele, nechces pro deti tempery? nasla sem jedny asi pouzitelny, jako sou par let stary, ale na segry deti je jeste asi brzo na tempery + nejaky pastely.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Led 2017 17:05
- Nahlásit

jakmile začalo slůnit, začala ze sněhu stoupat mlha. Bylo to moc hezké...
a ještě "hon na zajíce" Neb páník fotí i když mně tečou nervy... Vyrazil, pak maličkou chvíli postál a vyhodnocoval - a pak to vzal tryskem zpátky...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Led 2017 18:14
- Nahlásit

Xerxová
ta posledniv prostrednim sloupci je nadherna! jinak ste meli fakt krasne.
a najtik teda sikula

my meli dneska vyklizeci den, takze sme spis makali, ja uz bych sla i spat po veceri

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Led 2017 18:28
- Nahlásit

čaj no šikula pes by to točil ihned - ale je fakt, že to otočil relativně včas. Překvapilo mě, jak velký náskok získal ihned ušák - pak už ho udržovali konstantní - ale start měl jednoznačně rychlejší zajoch...
Zajíců tam bylo opravdu hodně. Dobrý byl jeden, který pelášil po cestičce a kulil to rovnou k nám (já měla psa na vodítku). A snad až po dvaceti metrech zvednul hlavu, byl od nás tak deset metrů... vypadly mu šokem oči z důlků a vyrazil přes zamrzlou Jizeru na druhý břeh. A to byl jeden z důvodů, proč jsem na té stezičce podle vody Najta nepustila - aby nevletěl na led (jeho by jistě neudržel, místy voda i tekla). Koníky (i s doprovodným ovčounem) jsme taky zvládli - paní měla starost, aby nevyplašil koně - jestli na ně neštěká...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Led 2017 18:38
- Nahlásit

Xerxová
no znam vic psu, co to neotoci nez co to otoci, natoz hned.

chudak

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Led 2017 19:25
- Nahlásit

birma krásné fotky (zkus vysoké dávat k vysokým je míň mezer v albu). Kde jste nakonec chodili ?? Sněhu zdá se bylo na sněžnicování dostatek
My teď zase házeli sníh - připadlo od dvou odpoledne zase poctivě deset centimetrů. A oklepala jsem větve borovici - a kape mi voda zase do klávesnice

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Led 2017 19:43
- Nahlásit

birma
me se libilo jak ho mel adamek pod brisko

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Led 2017 20:06
- Nahlásit

Xerxová
krásný fotky, Najtík je náhodou borec, já dneska Lokina odvolala od běžkařů, ale jen proto, že zastavili když ho viděli, zajíc by asi nezastavil
birma
blázni, já ujdu ve sněhu 3 kiláky a jsem na umření a navíc jsem v tom sněhu na Lokina moc pomalá, jako na procházky už aby byl pryč

<< 1 ... 450 . 451 . 452 . 453 . 454 . 455 . 456 . 457 . 458 . 459 . 460 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání