Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 432 . 433 . 434 . 435 . 436 . 437 . 438 . 439 . 440 . 441 . 442 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Led 2017 14:17
- Nahlásit

Xerxová
tak hlavne jak psala kachna, velka cerna doga je poznavaci znameni samo o sobe

Maya
no tak nekdo psa rovnou vyhodi a ani to nezkusi zjistit

ja mam matraci asi 4 roky takze "moderni" a jako spi se mi krasne, nejaka prave taky asi za 4t +/- jedna ta mmoderni co nema pruziny

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Led 2017 14:21
- Nahlásit

cernej caj
lehnutím jí nevyzkoušíme (z představy, že někde na veřejnosti ležím! a zkouším matraci mám stažené všechno svalstvo už teď)
Xerxová
ty nejlevnější, ale raději koupit častěji nové matrace "střední" třídy,
nj, ale co je střední třída? Já si dala podmínky - do 6 tis za ks a záruku alespoň 5 let (to jsem vyčetla jinde, že je-li záruka 2 roky, tak zpravidla tomu odpovídají materiály). Je fakt, že tahle naše odešla po sedmi letech stála nějakých 5-6, ale je to dvojmatrace. Jenže já už na ní ani nevydržím spát celou noc teď a snést ze schodů nerozhýbaná Martínka je hrůza.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Led 2017 14:22
- Nahlásit

Xerxová
jj prej se stejne maj tak max po 20ti letech menit a nekdy treba se prolezi i driv... nebo kdyz clovek kazdej den sedi na stejnym miste 3 hodiny a cte detem pohadky tak je to za par let dira jen to fikne

mozna pujdu na vylet do pul metra snehu a tak -12 stupnu, ty uz by sis vzala na takovy vylet sneznice kdybys mela nebo se radsi borila ve snehu? nechcu byt zas za debila ale na koleno to bude jiste masakr

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Led 2017 14:38
- Nahlásit

kachna
ja uz slysela od tolika lidí ze po koupi novejch vytunenejch matraci je bolej zada vic než driv z tech starejch prolezelejch ze mam dojem ze koupe matrace je tak nejak koupe zajice v pytli
kazdopadne tyhle penovy hlavne ta pametova pena a kokosovy v tech stiznostech vedou takze ja mam dojem ze do nic modernejsiho nez jsou pruzinovy bych nesla
jezis ale ted koukam a ty pruzinovy jsou ještě drazsí

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Led 2017 16:19
- Nahlásit

to je pekne nakreslena lapinka takovyhle styl se mi libi
https://www.zazzle.co.uk/anatomy_of_a_finnish_lapp hund_t_shirt-235818899173896081

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Led 2017 17:03 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

čaj za prvé nemám sněžnice - takže to těžko budu hodnotit. Za druhé - nepíšeš jaký terén, jaká vzdálenost... to jsou věci podstatné. A taky kvalita sněhu... jinak se chová prašan, jinak ledová krusta a jinak těžká mokrá sněhová hmota
Já bych si vzala běžky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Led 2017 17:45
- Nahlásit

ja bezky nemam. bude to 16 km a je tam 60cm snehu netusim jakyho. 900m prevyseni na 10km nahoru a 900m prevyseni na 6km dolu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Led 2017 19:22
- Nahlásit

čaj pokud tam nebude šlápnuto, tak to bude děsnej záhul a já bych to s tvými koleny asi nešla... Bez sněžnic se to snad probrodit ani v rozumném čase nedá a pokud na sněžnice nejsi zvyklá, tak taky žádná výhra. 900 metrů na 6 kiláčků je docela solidní sešup dolů - a pokud nevíš, kam šlapeš... tak je to náročné i na pozornost.
Ale může být prašánek s prošlapaným stezníčkem, krásné počasí a bude to jen úžasná procházka. Ale taky boření nad kolena a každý krok může být utrpení...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Led 2017 19:29
- Nahlásit

tak ja si pribalim sneznice, at je prdel taky sem rikala kolegovi ze to bbude husty ale mame jeate kolegu co moc nechodi a pokud to nepude, tak proate otocime v pulce

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Led 2017 19:32
- Nahlásit

čaj budu zvědavá na hlášení z akce. Protože někdy mě i dvouhodinová procházka pořádně zasněženým lesem připadá nekonečná a 16 kiláčků by se mi brodit fakt nechtělo. Asi jsem lenivec Ale pokud je to trasa turistická či alespoň lesácká - tak to může jít

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Led 2017 19:45
- Nahlásit

Xerxová
stačí 20 cm a je to vopruz

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Led 2017 19:51
- Nahlásit

ale taky u nas bejvavalo snehu
přesne před 10 lety

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Led 2017 20:04
- Nahlásit

Maya nemyslíš spíš ladovskou zimu ?? To byl leden 2006 - protože v lednu 2007 byla mladá Beta a zima byla poměrně bezsněžná...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Led 2017 20:47
- Nahlásit

Maya ale jinak moc hezká fotka - ta neporušená pláň beze stop za chlupatci...
My teď dorazili z večerní procházky - sněží zatím jemně, moc toho nepřipadlo. Všude čisto, bílo, bez petard... klídek

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Led 2017 22:15
- Nahlásit

Xerxová
ted jsem se schválně dívala a podle data u fotky fakt foceno 27.1.2007, že by teda u nás byl sníh a u vás ne?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Led 2017 07:10
- Nahlásit

Maya
ono taky mozna zalezi, jak kde

je mozny, ze xerxova leden 2007 povazuje za zimu 2006 a az prosinec 2007 za zimu 2007?

ja se treba o vikendu dozvedela, ze za poslednich 5 let nebyl v brne vetsi mraz, nez -12. tak sem nasla odkaz kdy 2012 padal mraz az k -20 v brne a dozvedela sem se, ze za poslednich PET LET a tudiz od ledna 2013 do ledna 2017. Jako nevim, ale ja to povazuju tohle obdobi za posledni 4 roky ale protistrana neustale tvrdi, ze je to 5 tak nevim

u nas teda snezi, docela neprijemny jak fuci a studi to do obliceje a zafoukava pod kapuci, tohle ja na snehu nerad

jo a zabiju muze takze mam doma 2x planetu mezi 2ma slunci kdyby ji nekdo chtel...

my ji poslali omylem, tak sem byla domluvena ze ji nevyzvednu a muz ji i pres upozorneni vyzved takze sem se rozhodla, ze nez ji za kilo zas posilat zpatky, ze si ji necham a bud prodam, nebo casem nekomu dam, ale napada me, jeslti by ji treba maya nechtela do sbirky

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Led 2017 08:03
- Nahlásit

čaj, Maya chicht - jsem to dohledala v Betím týdeníčku - celá zima 2006 - 2007 byla málosněžná, jediný pořádný sníh byl na chvilku na konci ledna - a to je přesně to období, ze ktrého má Maya fotku.
Jinak k té "pětiletce" - jestli se myslí od stejného data ke stejnému datu (třeba od desátého ledna do desátého ledna) - tak tam máš roky čtyři. Jestli myslí leden 2013, 14, 15, 16, 17 - tak jich pět je - ale je pravda, že se ten 2017 ještě moc hodnotit nedá

Krásně jsem si zaházela... jen se bojím, že borovice opět nějakou tu velevětev ztratí. Ty dole (co klesly až na zem) jsem se snažila oklepat (a teď jsem si v práci vytáhla ještě jehličí ze vlasů... ) Krásná zimní pohádka je venku. A v práci skoro nikdo není - všichni hází a hází

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Led 2017 08:08
- Nahlásit

Xerxová
no ale kdyz nekdo napise "za poslednich 5 let" tak tim podle me mysli od ledna 2012 do ledna 2017. kdyby napsal poslednich 5 lednu, tak to beru

u nas teda uz to zas taje hlavne na silnicich

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Led 2017 08:22
- Nahlásit

Xerxova
tak to je mozny ze byl snih jeden den
dneska v Praze nic a u nás napadlo hodne ten vitr je fakt des silnice jako obvykle neuklizeny
cernejcaj
tak jak bych to brala taky 17-5 je 12 ale teoreticky jak rika Xerxova
che kdyz si vzpomenu na ty debaty na tohle tema ohledne chovnosti feny jestli ukonceny 8 rok jsou 8. nebo 9. narozeniny to byly lity boje
ta knizka je podle popisu co koukam military scifi to ja moc nemusim ale hodnoceni ma dobry si myslim kdyz ji vyhodis na fb tak ji prodas podle recenzi to prekvapive ctou i zensky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Led 2017 08:35
- Nahlásit

Maya
podle me jasny 8.narozeniny protoze to je ukoncenej 8rok zivota ale to je proste problem, kdyz nekdo neumi pocitat, ze

jo je to husty military scifi, ja spis premyslim, kdyby to chtel nekdo ze znamejch, jinak to mozna spis schovam treba k narozkam nejakymu scifistovi kamaradovi.

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Led 2017 09:33
- Nahlásit

cernejcaj
taky jsem se divila kolik lidi bylo schopnejch tvrdit ze ukonceny 8.rok jsou 9.narozeniny a nerozhodil je ani argument jestli teda ukonceny 1.rok jsoz 2.narozeniny
alo jo taky v tyhle kauze slo primarne o prachy a to jde logoka stranou
zak podle recenzi se ta knizka chlapum libi hodne takze nejskymu to muze udelat radost a kdyz je to jesre novinka tak jako darek dobry

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Led 2017 10:09
- Nahlásit

Maya
to neni novinka, to poprve vyslo asi pred 10ti lety, od te doby je to totalne vyprodany a nesehnatelny nikde a ted vysla reedice (jakoze s upravou) v novym vydani

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Led 2017 10:42
- Nahlásit

cernejcaj
jo aha no ja toho spisovatele vubec neznam a co jsem se koukala co napsal tak se ani nedivim
jestli jsrm to dobre pochopila je to cech ja obecne az na vyjimky ceskou scifi nemusim nejak mi nesedi nevim proc

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Led 2017 10:53
- Nahlásit

Maya
no ja taky ceskou scifi nemam rada... no tenhle spisovatel je vyjimka a kdyz sem si ho nekdy na gymplu pred 16ti lety koupila jako desnou novinku na popud spoluzaka, se kterym sme si dost knihy pujcovali, tak sem mu totalne propadla a to sem ani netusila, ze to je cech. Dies Irae jeho posledni z nich byla nejslabsi a to proto, ze v poslednim koncu knihy prestal delat co umi (military scifi) a zabredl to psycho para sveta coz ji dost ublizlo (nebo hlavne tomu konci)

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Led 2017 11:04 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Maya
ja obecne az na vyjimky ceskou scifi nemusim nejak mi nesedi nevim proc
já to mám přesně obráceně, až na výjimky nemusím americkou, evropskou čtu všechnu, ale vysloveně se mi líbí máloco.

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Led 2017 11:24
- Nahlásit

kachna
tak me se libi treba Pecinovsky laso nebo plastev to jsou genialni veci ale obecne mi prijde ze cesi neumej ani klasicky space opery jako psal treba Clarke ani ty novejsi vedectejsi jako treba saturnsky rruch sni moc jiny svety jako treba klasika Helikonie nebo post svety Dicka i Neffova Tma mi pripadala takova nedotazena do detailu
cesky ctu tadsi povidky Ikarie byl super casopis a ted treba jsem dostala Mloka 2016

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Led 2017 11:26
- Nahlásit

cernejcaj
tak jedina military co se mi libila byla asi hvezdna pevhota protoze proste ty brouci super i film bxl peknej

worick
Člen
# Zasláno: 4 Led 2017 11:39
- Nahlásit

Ahoj holky, sněhu bylo u nás celkem dost leden 2006. Z ledna 2007 žádné fotky nemám, takže netuším...Dnes do rána cca 5cm.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Led 2017 11:40
- Nahlásit

kachna_
a co se ti treba vyslovene libi z tech ceskych?

Maya
to ani neznam.

treba marinaci i ta planeta mezi dvema slunci je super, i hvezda 01 a hvezda 02 sou super. Vyhoda asi je, ze ten chlap je marinak a tak pise military zasazeny do scifi sveta, coz akcne to umi napsat skvele, napad to ma a tolik toho scifi krom cizi planety, kosmicke lodi a ultra laserovych zbrani nakonec takova military scifi nepotrebuje

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Led 2017 11:45
- Nahlásit

worick
tak to u vas neni az tolik snehu... nehapu, proc v tech beskydech ho je tolik

<< 1 ... 432 . 433 . 434 . 435 . 436 . 437 . 438 . 439 . 440 . 441 . 442 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání